Штори

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Gajka, 8 Вересень 2010.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    і я, але в неділю я майже шок отримала - зайшла в магазинчик з шторами той, що в примішенні Практікеруо_О, середня ціна там за м.п. штори - 45-50 дол:cry:
    може я вже геть відстала, але чи то нормально що метр тканини коштує більше 1000 тис. грн?? а цілі штори мені обійдуться приблизно в 5 тис. грн, а я ще й покривало на лііжко з тієї ж тканини хотіла:facepalm:
    тепер питання - де гарний вибір тканин на штори за адекватною ціною? що там зараз в Цумі робиться, яка середня ціна?
    зараз в мене в спальні висить лише тюль, але я обовязково хотіла ще штори, особливо тепер, коли світати починає вже по сьомій, а в мене пн-східна сторона.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Підкажіть і мені: кіко метрів ширина штор має бути, якщо від стіни до стіни в спальні 3 метри, карниз по пару см не дотягує до стін? Хочу дві штори, то по 2 метри досить буде?
     
    • Баян Баян x 1
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    цілком досить, штори не мають бути як тюлі - більші в 2-2,5 рази. вдень(для прикрашення інтерєру) вони і так розсунуті чи підчіплені, а вночі - ітак не видно нічого в кімнаті:), головне щоб добре закривали вікно.
    я, наприклад, хочу на карниз 2,80 м брати лише 3 м штори, мені буде достатньо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А підкажіть будь-ласка що вішають на мансардні (такі похилі в даху) вікна.
     
  5. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    вже я так на економила на шторах:girl_in_dreams: трохи перестаралась. То ще буде пришиватись та тасьма? Вона добре краде шмат тканини, штора призбирується і вам тих 20см запасу точно замало буде, вийде дуже в натяжку (якщо плануєте коли-небудь закривати вікно).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Я би брала 5 хочаби. Штори такі дорожезні зараз, шкода вивалити немалу суму, а воно вигляду не матиме... Потім не доштукуєш...
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2015 ---
    То ви не плануєте взагалі тасьму стягувати? То геть мало, якщо плануєте зашторювати на ніч. Бо без збірки воно і вдень не добре виглядатиме, швидше за все. Хіба може у вас штори на люверсах, тоді може і достатньо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    В Практікері то магазин від студії Софії Яворівської, вони ще є в трьох слонах. Там дуже хороші тканини але астрономічно дорогі. Ну і плюс прив'язка до доляра . Хотіла теж там брати тюль і штори ще в грудні, але тоді зажала гроші а тепер жалкую Думаю на Південному чи Новому Цумі більш приземлені ціни. Доречі в Епіцентрі на Городоцькій є магазини при вході справа, то там досить хороші ціни і вибір
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Так, була цього тижня там. То ціна на ту тюль, що я взяла собі до уваги, не змінилася у порівнянні з тою, що була перед Новим Роком.
     
  9. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    У Новому Цумі на першому поверсі великий вибір тюлю та штор...Купувала минулого року у вітальню на карниз 2.5 м -6 м Не можу сказати ,що багато...
     
    Останнє редагування: 6 Березень 2015
  10. nataliachita

    nataliachita Well-Known Member

    і я там придивилась собі штори... але добре, що не замовила, а поїхала на Південний. в студії Софії Яворівської тканина,яка мені найбільше підійшла по кольору і текстурі вартувала 45доларів, правда казали, що можуть зробити знижку 10%:girl_crazy:, на Південному знайшла за 700грн
     
  11. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    О, після Вашого допису мені полєгчало:girl_crazy:. А можите здати точку де саме на Південному хороший вибір? Наперед дякую.:girl_claping:
     
  12. nataliachita

    nataliachita Well-Known Member

    мені здається, що в кожному магазині можна, щось підібрати, то залежить, що вам подобається. ну і ціни..., на одні і ті самі штори/тюлі різниця в ціні може бути від 200 і більше грн. тому потрібно добре походити, пошукати. я свої замовляла в Європі, бо по-перше, мені ціна там підійшла, по-друге, мені потрібно було, щоб з тої шторної тканини, що я вибрала,вони зробили мені ще римку + подушки і стежку на стіл, вони, то все роблять.Ну і відразу там я підібрала тюль на вікно, і на штори-кафешки
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    нарешті я таки купила штори, знайшла єдині на всі магазини що мені підходили в Цумі по 200 грн/м. Вважаю що то ще дуже нормальна ціна, тож взяла таки 4 м на карниз 2,8 м. Тасьму пришила таку найтоншу, зібрала ледь-ледь, виглядають суперово, і що найголовніше - дуже добре затемнюють.
    А от тюлі брала 6 м, і зовсім не забагато, може б ще метр здався:girl_curtsey:
     
  14. Lambada

    Lambada Member

    Береться подвійно, щоби складки утворилися, тобто якщо 3 метри x 2=6 метрів. Залежно яка тканина, то може бути 1,5х3=4,5 метра ширини.
    2 метра точно мало!
    Штори все частіше можна знайти на вагу чи в секонді - деколи бачу дуже класні, і навіть схожі на ті, що коштують 100 баксів за погонний метр...
     
  15. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    Дівчата, порадьте, будь ласка, надійну і не найдорожчу фірму у Львові, яка займається встановленням тканинних ролет, в тому числі "день-ніч".
     
  16. Khoma

    Khoma Member

    саме дешевше підбирати по вашому розміру в новій лініі, а якщо вже там нема розміру тоді вже замовляти .
     
  17. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Це дійсно так! Я знайшла чудові цупкі штори, тканина бавовна з льоном, напевно. На вікно 2,4 знайшла дві штори у чудесному стані, геть як нові! І найголовніше, дівчата, це ІКЕА!!!:D:D:D
     
    Останнє редагування модератором: 17 Червень 2015
    Reason for edit: поправила тег цитати
  18. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    Хочу і я похвалитись :girl_dance:
    Нарешті практично доукомплектувала свою кімнатку.
    20150331_213938.jpg
    Фіранку купувала на Городоцькій біля ц.Анни - там найдешевші. Така звичайна біла в травні брала - 47 грн./м. Друга - та, що з квіточками - найдорожча з того "набору" - на ТВК "Південний" в магазині зразу біля автостоянки, то вона була теж в травні 350 грн./м. І штора - 7 у.о. теж в тому ж магазині на Південному, брала минулого тижня (рахували по курсу 23, то 161 грн./м.). Ще замовила в них покривало з такої ж тканини як штора - чекаю до неділі що з того вийде). А взагальному там вибір - величезний :girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 7
  19. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    скільки метрів ви її брали ? вона від стіни у вас , чи лише як полоска -декор виглядує із штори?
     
  20. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    Зліва від стіни до вікна - рівно метр, то брала 2м і сильно не стягувала. Ще планую підбір до штори взяти, щоб ту красоту було видно. Ну.. дуже вже вона мені сподобалась :girl_tender:
    Справа, де шафа, теж метр від стіни до вікна, то брала вже суто як декор - 1м. - щоб тільки виглядало:connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 1