Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

  1. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    от того я і найбільше боюсь
    --- дописи об"єднано, 6 Березень 2015 ---
    про Т окрема тема, вчора наміряли 37,4 а так 36, 8-37 може бути і 37, 1 от тому і не знаю
     
  2. Raven

    Raven Мама малятка

    стафілокок дає високу температуру, а для немовляти з ненормованою терморегуляцією то в межах норми
     
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Sonechcko така т-ра є нормальною для немовляти
     
  4. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Це теж нормально у 6 тижнів дитини, не шукайте проблем, де їх нема.
    Моя досі, коли товчеться вся червона, міряю темп може бути 37,2, але перестала міряти взагалі, коли справді темп, то її відчутно і без градусника.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    в нас теж був набір 1 і 2 міс по 750 гр, а третій 550, і рідкуваті зеленуваті випорожнення. Лікар запропонувала просто попити пробіотики або посіяти і прицільніше вибрати препарат. Про антибіотики не йшлося. Але я була впевнена, що щось нам насіють, правда тоді у мене був лакт.криз і я пов'язувала ту вагу з ним, і випорожнення прийшли в норму, мабуть був трохи дисбаланс переднього-заднього. То так ми і не ходили на посів, попили Біо Гаю. Антибіотиками тільки в порочне коло тих проблем з кишківником можна вляпатись. Але ж Вам ще нічого ж не призначали?
     
    • Корисно Корисно x 1
  6. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    ні, ми ще не ходили до лікаря, та й аналіз повністю на наступний тиждень буде
    от і я про те теж думаю, стараюсь контролювати
    дякую всім за відповіді , відпишусь після походу до лікаря
     
  7. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    а ви до кого звертались, до свого педіатра чи інфекціоніста?
     
  8. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Де Ви таке прочитали? В середньому дітки за перший місяць життя набирають 600 г. Але то в середньому, хтось трохи менше, хтось - більше. Ваша дитина добре набрала!
    Яке має значення хто скільки набирає? Всі ж дітки різні. Повторюсь: Ваша дитина добре набрала.
    Наш малюк також їсть 2 рази за ніч. Я і не думала через то переживати :girl_smile:
    Не всі дітки жадібно їдять :girl_yes2: Мені здається, що Ви придираєтесь :girl_smile: Не шукайте проблем там, де їх нема!
    І про стафілокок, донечці знайомої також висіяли стафілокок. Антибіотиків не призначали. Призначали бактеріофіг, аби заселити нормальну флору, яка витіснить патологічну. Казала, що ефекту від лікування не бачила. Власне, як тут вже говорилось - переросли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Isa

    Isa Well-Known Member

    Та основне заспокойтеся,бо наробите...
    Чого всіх матусь тягне щось в тій дитині знайти,не до Вас особисто,але то трошки вже занадто...дитя гарно набирає,спить добре,а тут на тобі...температура до 37,5 то нормально,про їсти,то почекайте-скоро буде не 2,а 20 раз їсти,ще будете згадувати цей час!кал,я б не здавала,свого часу нам через коліки теж сказав педіатр здати аналіз,то я відмовилась...ну бо точно щось та й знайдуть...основний показник,це дитя,як спокійна,спить добре,ну так що шукати ще...хтось мені казав,що при стафілококу дитина верещить криком!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    та до педіатра дільничного, на черговому огляді, ми не робили посів.
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    До посиніння. То в прямому розумінні.
     
  12. podolyanochka

    podolyanochka Well-Known Member

    І нам посіяли стафілокок. У калі - 2 різновиди (уже не пригадую які саме) і у мазочку із пупка (трохи довго не заживав і був із виділеннями). Не робили нічого. Вагу набирали в межах норми. Були коліки - трохи приймали біфідум бактерин.
     
  13. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    І моя в перший місяць набрала 750 г. Нас аж похвалили! (у нас в поліклініці плакати: 600 г - то норма)
    І температура в межах норми. До 37,3 - взагалі не вважається зараз температурою, а таку маленьку лялю дуже легко перегріти
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Talya

    Talya Well-Known Member

    якщо дитина добре себе почуває - спить, їсть, набирає вагу - не шукайте причин її лікувати. з власного досвіду. в мене дві зовсім різні дитини. після капризів старшої, я добре приглядалася до молодшої і хотіла везти її до невропатолога, бо вона перші два тижні їла і потім спала по 3 год. а треба було тішитися і користати моментом. і набір ваги був різним- старша в перший місяць набрала більше 1 кг, а молодша ледве 600 гр. але зараз молодша в 4 міс важить більше ніж старша в своїх 6. все відносно. і цього разу ми вже не бавимося в перекладання дитини в своє ліжечко, бо так має бути, а спимо разом і я навіть не знаю скільки раз за ніч ми їмо, тому не переймаюся кількістю годувань
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Katrine

    Katrine Member

    дівчата, хто робив скринінг новонародженим? нас педіатр скерувала його зробити за тиждень-другий, бо в пологовому нічого не робили лялі, навіть групу крові не визначили, от я думаю, чи варто, бо з Маркіянком нас на таке не скеровували?
     
  16. fraukama

    fraukama Well-Known Member

    Дівчата, дуже необхідна слушна порада! Більше тижня тому малюк 10 місяців переніс температуру 40 з судомами, я пізніше діагностувала в нього розеолу. Вже все було добре, як в неділю вночі піднялась температура до 38, я збила парацетамоловою свічкою. Періодично піднімається і дотепер. Жахливо боюсь повторення судом, тому вже при 37.7 даю жарознижувальне, оскільки температурний поріг після перенесених судом 37.5. Схиляюсь думати, що це на зубки. Малюк грайливий, досить жвавий, від їжі не відмовляється. Інші симптоми власне на зубки теж присутні. Цікавить, чи стикався хтось зі схожою ситуацією температура + зуби після судом, чи дотягували до вищого порогу. Боюсь зашкодити жарознижувальними, але ще більше лякає повторення судом...
     
    Останнє редагування: 11 Березень 2015
    Reason for edit: 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    ну а чого зашкодити? той же парацетамол чи нурофен -- його ж дають і від болю, навіть коли температури немає
     
  18. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Отже, звітуюсь, стосовно нашого стафілококу: виписали нам 2 бактеріофаги (полівалентний, а потім Симбітер), про антибіотики мова не йшла, це вже дуже добре. попробуєм давати ці бактеріофаги, а там подивимось
    та я жодним чином не переслідую мети залікувати дитину, але в нас щось подібне до вашої ситуації, може довго спати і не будитись, потім встає і можуть мучити коліки (от вони до нас і прийшли) і так на їду вже часу і нема, або нагамається так нервово через той животик, що потім зригує. Ну одним словом якась така в нас картина.
    а вчора ще й був фонтан після якого вона бідненька зблідла, ми всі так перелякались. тому планую піти до невропатолога і хірурга, але швидше мабуть потрібно до невропатолога. (трохи сумбурно , поки малюк дрімає )))
     
  19. Raven

    Raven Мама малятка

    тільки не тре то лікувати, якщо нема хірургічних недоліків, є така зараза як слабкий шлунковий клапан, з тим народжуються і нормально живуть або переростають
    лікування до добра не приводить
     
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Sonechcko нормальна у вас картина, з животиком мучаться всі і часто від того, що тужиться дитина зригує. І фонтани то нормально, в нас як раз вдень сильно, а решта по чучуть, то я взагалі уваги не звертаю