Світські хроніки, жовта преса, факти і міфи...(2)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vittoriya, 2 Лютий 2014.

  1. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    "47-летняя Памела Андерсон сменила прическу, и теперь выглядит гораздо моложе, чем раньше.
    Просто звезда отказалась от длинных нарощенных платиновых локонов и вульгарного кричащего макияжа"

    + ще пару операцій по підтяжці)))
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    це ясно, але все одно - так вона миліша..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я передивилась "Відверто з Машею Єфросініною" 2 випуски - з Лорак і Малаховою. Ну що сказати? Не вміє Лорак (чи не здатна або не хоче) бути відвертою. Мені там не було видно щирості, не знаю...
    Малахова інша і значно природніша.
    Я зрозуміла, що Лорак просто такий тип людини, і не треба від неї чекати якоїсь громадянської позиції, вона занадто проста і приземлена для цього. Така як і більшість людей зрештою, нема за що її винити. Сім'я, достаток - головне, все решта - не має значення.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  4. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    А чого можна чекати від дівчини яка у 14 річному віці жила з дорослим мужиком, який їй майже у батьки годиться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
  5. Lamara

    Lamara Well-Known Member

    Плюс жила в дитбудинку з 6-ти рiчного вiку, поки мама робила кар'эру на радiо... Звiдки у неi буде громадянська свiдомiсть, якщо з малечку тре виживати? Я не виправдовую, нi в якому разi, тiльки факти. Не всi сильнi духом вiд народження
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member


    Ось ця програма. Так, здається у неї просто на першому місці своя карєра, а більшого їй і не треба. Не всі артисти можуть мати громадянську позиію, і вміти її висловити. На жаль. Шкода, що Лорак і не намагалас на разу щось для цього зробити. Кліп Мальви мені здався особливо щирим (та й сама сказала, що "режисер на фон поставий то хай і буде"). Можна зрозуміти її і після загибелі брата на війні. Ні в якому разі її не засуджую, дівчина має голос, дитину, як могла так викрутилась і влаштувалась в житті. Шкода що рідну земну так і не усвідомила до кінця. А в тому що можна гастролювати і дружити з усіма країнами то правильно, то ж артисти, то їх робота. Але могти підтримати українців і не зробити цього - оце не дуже розумію.
     
    Останнє редагування: 11 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  7. jylanda

    jylanda занууууда

    Як на мене, то вона прекрасно розуміла, що використають для іі кліпу і вийшов він в момент коли іі дуже критикували. Думаю то була іі незграбна спроба виправдатися, ну і звичайно заробити на тому. Вона як дорога шл...ра, хто заплатить до того і лізе, шукає фінансову вигоду в кожному кроці і маму рідну здатна продати. І іі дитинство ніяк не може бути виправданням, те що вона пішла жити до дорослого чоловіка в 14 років вже про багато що говорить. Багато є людей з складними життєвими ситуаціями, але ж не всі йдуть на панель?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  8. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    А мені вона була щира тільки коли говорила про свого брата... От чесно, я навіть на секунду змінила думку про неї.
    Але я не здивуюсь, якщо вона сидить в Кіркорова вдома і разом з тими всіма фріками сміється над нами... ну от така вона мені пуста видається.

    Цікаво, як Повалій поживає))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  9. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    ПУста, але вона завжди така була, її інтервю завжди були такими "пластиковими".
    Мені здаєтья шо винні в тому її батьки, вони не мали часу виховувати її. То звідки в людини повинні взятися патріотизм, мудрість і т.д. якшо не було кому то в неї вкласти. Звідки може людини навчитися аналізувати шо таке добре а шо погане -якшо того в неї не вклали? Їй навіть хитрості не хватає якось викрутитися, бо давайте чесно значно більше наших артистів підтримують звязок із росіянами ніж ті декілька штук. Але всім хватає розуму якось лаврувати між тим всім, а їй ні - бо вона не є мудрою людиною. Але то її право , а наше право не ходити на її концерти.
    От чесно станнім часом не можу нарадувтаися шо НАРЕШТІ, НАРЕШТІ сталося таке щастя і по тв і радіо не крутять Повалі, Баскових, Кіркорових і всяких інших братів наших менших.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    В ці моменти вона каже щиро. І я в багатьох таких речах з нею згідна, що ніякі політичні ігри не вартують життя людини. Але бліін, якщо якась наглота нападе на твою землю то що робити? Так і тримаються держави, і змінюється світ. Завжди є хтось, хто свідомо йде на це, Герої. Але в нас так все дивно і заплутано, що не ясно, чи не граються просто життями людей. А найгірше в тому всьому, що навіть після Майдану, стількох загиблих Героїв, тоі "АТО"-війни, чи бачите ви що щось дуже змінюється? Так - до влади прийшли "нові обличчя, і не дуже нові". А людей і багатьох молодих хлопців вже не вернути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Та 100 разів Лорак права, що життя людини понад усе, а хто про це сперечається?
    Але, дівчата, вона добре знає, що говорити, а що ні. І кожне слово в тому інтерв'ю підібране так, щоб часом не стати персоною нон-грата в рашці. На це якось розуму вистачає.
    Зауважте, що позиція "я за мир" як почалась з майдану, так і продовжується в неї, і це найнейтральніша і найвигідніша позиція. А на чиїй вона стороні взагалі? Мені не зрозуміло. Так само як і Лорак напевно не зрозуміло, чого від неї взагалі хочуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А ще от цікаво - Софія Ротару якось висловлювалась про цю всю ситуацію в Україні? У теї теж багато шанувальників, і вона виділялась все певною мудрістю. Чи просто дипломатично нічого не коментувала? До речі пісня "Мальви" у її виконання шикарно звучить. Перегляньте той старіший запис на ютубі, яка енергетика там.
     
    Останнє редагування: 10 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. mitla

    mitla All You Need Is Love

    В кінці 90 - на поч.00 не було дуже з кого вибирати: Лорак, Могилевська, Пономарьов, Повалій і ше 2-3 людини. І ось наш народ сам створив з Кароліни "кумира". Гарне личко, пісеньки (на початку ще й українські проскакували), правильне продюсування - зробили свою справу. А тепер ця популярність придавила саму Лорак. Люди очікували та очікують рішучих дій від людини, яку вони самі поставили на п'ядестал. А чи варто? Так вона гарна (можна сперечатись), але як на мене - це факт, голос має ( пісні - ммм...промовчу), а ось з внутрішнім наповненням ( не в образу прихильникам) - проблеми (гарна обгортка - а середина пуста або правильніше нецікава). Наведу приклад: взяти одну з найпопулярніших зараз мереж - інстаграм. Як на мене - це не просто мережа, де можна виставляти "селфі" в 120 ракурсах....Це маленький світ людини, яким вона хоче поділитися, її настрій, характер, смаки та думки в голос. До чого це я: знайшла інстаграм Лорак - суцільне самолюбування...фото...фото...фото. Жодної корисної інформації! Відкрив - 5 хв. - закрив. Тому не потрібно від неї чекати багато! Просто в житті їй пощастило зустріти Фальосу та потрібних людей, які "розкрутили" бренд Ані Лорак. Одне ясно - кумира створювати таки не варто (ще й такого!), а ось брати з популярних людей приклад та натхнення для власних звершень можна. На щастя зараз є з кого вибирати! Змінюється країна і з'являються цікаві особистості в різних галузях.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 3
  14. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Я думаю, поп-співачка, може мати громадянську позицію, але не мусить. Вона ж не політик. І навіть не посол доброї волі. ;)
    Чогось багато інших поп-співаків зовсім не висловилися свого часу в очікуванні (і вочевидь поступили грамотно чи хитро для своєї кар'єри). А дехто так само їздив до Росії на концерти (той же Потап) - і на них не накидаються з якихось причин.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Моє захоплення - Іван Дорн. Так, теж їздив до рашки, так, брав участь у рос.шоу і нагородженнях. Але. Яка різниця! По-перше, пісня Танець пінгвіна на Новій хвилі і кліп на цю пісню в футболках з тризубом, який заборонили в Росії. По-друге, купу грошей передав на ато спочатку тихо без розголосу, потім Притула про це все ж не змовчав. Це певна позиція, правда?
    Або навіть візьміть молоду співачку Тарабарову з РеалО (руденька). Надзвичайно сподобалась прониклива пісня Повертайся живим, яку вона виконала спочатку тільки в неті анонімно. Російськомовна Тарабарова записала пісню українською -а це важливо.
    Це вже настільки більше ніж спромоглася Лорак.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  16. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    І мені цікаво, адже вона в Ялті живе, прийшлося прийняти їй громадянство чи як? Щось всі мовчать про це
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. mitla

    mitla All You Need Is Love



     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ніяких питань би не булодо Лорак, якби вона хоч поїхала туди і підтримала піснею (те що дійсно може) наших хлопців), або просто пожертвувала кошти (навіть зароблені в рашці) на потреби наших хлопців. От Дорн та ж зробив. Лорак ні, і не мала навіть такого в планах напевно( Значить її б влаштувало продовжувати жити під окупацією. А їхати на премію в Москву під час тих дій не абсурд ( каже то був "український продукт". А взагалі всі наші російськомовні співуни орієнтуються і на Рашку, там же бабло можна підзаробити:girl_smile:)? Але от в чому вона права - так те, що домовлятись рано чи пізно доведеться, і можна б було уникнути тих всіх жертв. Так, вона смпатична дівчина, але ще з ранніх часів в репертуарі практично не було сильних пісень (емоційно чи ідейно, а з Крутим і іншими московськими "корифеями"то взагалі: що не "пєсня"- то незрозуміло що - з такими даними можна б було набагато цікавіше їй щось придумати, як вже на то пішло).
     
  19. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Вона не визначилась, які саме хлопці для неї "наші".
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Isa

    Isa Well-Known Member

    Колись ще давніше було в новинах, що не прийняла рос громадянства,і були проблеми з бізнесом і нерухомістю,чи то відібрати хотіли чи що...як зараз не знаю..

    А про Лорак,кажете,що вона співачка і має право не висловлювати громадянську позицію. Я не погоджуюсь,от коли це мирний час,то так,але коли війна і стільки смертей,кожного громадянина обов'язок так чи інакше,боротися за країну свою,хто як може...я це порівнюю,з тим як до тебе додому прийдуть сусіди і скажуть, що все,ця хата наша...заберуть все твоє майно,і що далі будеш ім співати,всміхатись???

    А як висловлював свою позицію Скрябін...ех...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1