Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Через певний період згадаєте мої слова-Савченко-готується як суперпотужний політичний проект щоб управляти масами людей. Можете критикувати мене...але побачимо
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    У неї був вибір: або її переводять у міську лікарню і годують примусово, або в стаціонар "Матроської тиші" (не знаю, що це таке) і вживати там курячий бульйон, який не підходить для виходу з голодування. Вона обрала друге.
     
  3. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    У підвалах в Дебальцевому знайдено 500 тіл мирних жителів – Пауер
    П'ятниця, 06 березня 2015, 18:50



    Версія для друкуКоментарі3

    У Дебальцевому в підвалах житлових будинків знайдено 500 тіл мирних жителів міста.

    Про це заявила постійний представник США при ООН Саманта Пауер під час засідання Ради Безпеки ООН у п'ятницю.

    "У доповіді (помічника Генсекретаря ООН з прав людини Шимоновича) не перераховано сотні безіменних жертв, які залишилися в Дебальцевому. Так, минулого місяця 500 трупів було виявлено після зняття облоги - 500 трупів, це в будинках і підвалах, в яких люди ховалися від обстрілу росіян", - сказала вона.

    Пауер також нагадала, що лідер "ДНР" заявляв, що всі, хто не полишив місто, перебуватимуть під їхнім обстрілом. При цьому дороги для відходу також обстрілювали. "Тобто, люди ризикували, і залишаючись, і йдучи з міста", - додала вона.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я з вами абсолютно погоджуюся.І величезний прошарок населення на це купиться.До речі, Савченко засвітилася на екранах ще в 2012 році в передачі "Битва екстрасенсів" :)
    один із найвідоміших СІЗО, де утримувалися і утримуються "особливі" особи ( тут свого часу і Ходорковського тримали, і Мавроді, і вищих політиків- ГКЧ-іпістів після перевороту 1991 р)
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ого, там випадково люди не світяться)) А на кого буде працювати, як думаєте? Невже відроджувати Йуліну "Батьківщину"2?
     
    Останнє редагування: 6 Березень 2015
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Савченко служила в одній частині з однокласниками мого чоловіка. Вони такого цікавого про неї розказували. Дуже неоднозначна особа, далека від того, що показують і розказують. І завжди мені було дивно, що дуже на ній фокусують увагу, бо, думаю, не один десяток наших військових потрапило в руки рашистам за різних обставин і ніхто з ними так не панькався. (Я не зі зла то пишу, хай вертається здорова додому. Але вся та історія не подобається загалом).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Інформативно Інформативно x 3
  7. Gala

    Gala Well-Known Member

    А можна детальніше?
     
  8. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Нам її такою патріоткою-мучинецею показують, вони за нею не помічали того. Загалом розказували про поведінку в частині, характер. Я нічого сенсаційного не напишу:) Просто як від людини не є в захваті від неї. "Була тут, служила, потім кудись пропала". Я би більше розпитала, але нема кого, бо хтось зараз на Сході, хтось на миротворчій місії в Афириці.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ну те що в неї сильний характер, що вона принаймі ризикувала за Україну, і те що вона робить - повиг, то факт, і далеко не кожен би так зміг. І що її обрали для серйозних політичних ігор і торгів (спеціально) теж факт. Цікаво просто на кого те все в результаті спрацює?
     
    Останнє редагування: 7 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. AilataN

    AilataN жива

    Тоді були приводи для показу себе героїнею- мученицею?
    як проходила її щоденна служба немає ніякого відношення до теперешньої ситуації з нею.
    "показують"
    так, просто показують, то такий фільм знімають, насправді вона на Гавайях відлежується.

    Є така субстанція, на "г" починається, на "івно" закінчується. Ото вона має властивість плисти, так само як однобока/неадекватна/викривлена інформація.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Прошлой ночью со стороны Российской Федерации вдоль линии границы с Харьковской областью были размещены мощные системы радиоразведки.

    Об этом в эфире «5 канала» сообщил депутат от «Народного фронта», член комитета ВР по вопросам национальной безопасности и обороны Андрей Левус.

    «Наблюдается развертывание определенных военных сил, соединений в Белгородской области (РФ) вдоль границы с Украиной. В эту ночь уже были выставлены системы радиоразведки со стороны России. Более того, там открылся такой же лагерь по подготовке диверсионно-разведывательных групп, который есть в Ростове», — сказал нардеп. http://inforesist.org/nardep-etoj-nochyu-rf-razmestila-sistemy-radiorazvedki-vdol-granicy-s-xarkovskoj-obl/

    США заморозили программу обучения украинских солдат

    Реализация программы спецподготовки украинских солдат американскими инструкторами задерживается. Вашингтон заявил, что сначала посмотрит, как будут выполняться минские соглашения.
    http://www.dw.de

    Путин шантажирует США открытой войной против Украины и наступлением на Киев, - Геращенко
    Россия пригрозила США начать наступление на Киев в случае поставок оружия Украине.

    Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ’РБК-Україна’, об этом в эфире ’Шустер Live’ заявил народный депутат, член коллегии МВД Украины Антон Геращенко. ’Я был в Вашингтоне, встречался с определенными группами аналитиков, задавал им один вопрос: почему Президент Обама так упорно отказывается выполнять уже официальные решения конгресса о предоставлении Украине оружия.
    http://censor.net.ua/news/327585/putin_shantajiruet_ssha_otkrytoyi_voyinoyi_protiv_ukrainy_i_nastupleniem_na_kiev_geraschenko

    В Латвию перебрасывается беспрецедентное количество военной техники США
    В аккурат сразу после международного женского дня, а именно 9 марта в Латвию начнется, не имевшая аналогов за все время сотрудничества этой страны с США, переброска военной техники. В порт Риги будут доставлены танки и бронемашины ВС США, а именно танки M1A2 «Abrams», бронированных машин M2A3 «Bradley» и сопутствующего охранного оборудования. Всего из США будет доставлено более 120 единицах военной техники.

    Да, поставка эта совершенно не носит секретного характера и вся военная техника передается Латвии в рамках операции «Atlantic Resolve» и несет исключительно открытый характер. Но могли ли вы представить себе подобное десять лет назад? Страны Балтии сейчас буквально нашпиговывают, как индюшку на День Благодарения, техникой, оборудованием, специалистами и подразделениямиhttp://uainfo.org/blognews/505276-v-latviyu-perebrasyvaetsya-besprecedentnoe-kolichestvo-voennoy-tehniki-ssha.html

    [QUOTE="]Битва екстрасенсів[/QUOTE]
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Справді непересічна людина, не дивно що її обрали для сюжету. Тримають її щоб вдало "торгуватись" тепер(
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Були приводи до показу в різних ситуаціях, як то завжди буває, коли людина є в колективі. Про "відлежується" не я написала, в мене таких думок нема.



    Ще є така субстанція - "ватний мозг" називається. Сприймає інформацію тільки після обробки ЗМІ.
    Я нічого не маю проти Савченко, але її становищем крутять, кому як вигідно, і акценти роблять, де вигідно. В нас ще є прошарок населення, готовий схавати чергову порцію казки "жінка врятує Україну". Побачимо, що з того всього вийде.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. AilataN

    AilataN жива

    от власне, рашка її використовує для ще більшого приниження України. Саме її , бо має амбіції, силу, волю, патріотизм.
    але ж вона, о ужас, знімалася в битвах екстрасенсів, ах, давайте посмакуєм і оближем цю чудову новину, а , ще можливо, в носі вона колись подлубалась? і це, в студію.
    Ще одне чула : ви бачили? вона в тюрмі сидить і малює план свого нового будинку, на два поверхи! тоже мені , патріотка за бабло.

    Вже таке читала про всіх ( ВСІХ). це називається простий український мозг, звичайний. Не ватний, не вишиватний, а отакий- пагаваріть типу : ну я нічого поганого, вона хороша, але!!.. і панєслась: парасюк, савченко, береза, семенченко..та всі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Virner

    Virner Well-Known Member

    Я теж так Надю знаю "через треті руки". І теж різне знаю - хоча це все суб'єктивно, бо люди оцінюють один одного через свій досвід, цінності, стереотипи тощо.
    Але жінка-снайпер, військова...це не звичайна жінка, що ходить на роботу, пече пиріжки, виховує дітей і цілує чоловіка. Тому однозначно, що вона інша. І 100% не буде подобатись всім. То таке...Про кожного при бажанні можна щось "нарити".
    і доля правди в тому є... такі всі експерти і знавці.
    Тішить тільки те, що власне сама можливість дискусій вже свідчить, що ми можемо думати по-різному. Але все частіше (ой, той громадський транспорт) помічаю, що наші українці діляться на два табори "я - розумний", "ти - дурак".
    Всі ми різні - тим і схожі.
    Але так хочеться патріотичного об'єднання!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ок, напишу як думаю, готуйте тапки. Я її не сприймаю зовсім. Мені вона не симпатична і я не розумію того, що навколо неї відбувається. Я не розумію, чому Батьківщина вліпила її першою в список і чому такі люди взагалі мають бути в Раді. Мене взагалі дістали в Раді доморощені комбати, олігархи, лярви олігархів, люди з 9 класами освіти і т.п. Але особисто я зараз ніякого вагомого вкладу в зміни не роблю, тому нити з приводу "фсьо пропало" вважаю нечесним. Їх вибрали - хай чухаються. Любити їх не підписувалася. Тому щодо Савченко - бажаю їй вийти з тюрми і все. Я б не хотіла бачити її в політиці, бо вона не для політики. Хай військова займається війною. Але так не буде, бо зомбоЗМІ кожного дня вкладають в голови, що вона символ, особлива, показують передачки про неї колишню, як їм вигідно.

    Так, тому хай добрий військовий займається війною незалежно від статі, а керувати державою і "вєщати" про цінності з екранів мають інші люди. Не знаю, як хто, але я боюся військових при владі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    я думаю тому, що якщо в якійсь партії, то інше ставлення, може думали про якісь переваги як до полоненої. ну і плюс реклама самій партії.
     
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Та вона ще ж ніким не керує, сидить в тюрязі і не відомо коли вийде, що тут доброго?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Вийде тоді коли буде потрібно повірте. Не розумію тої суєти навколо Савченко. Для мене це вдалий і розкручений піар хід. Тимошенко не дурна і все чітко продумала з москалями до речі.Савченко в її партії а Московія давній друг Юлії Володимирівни. Посадили Надю на якусь модну дієту-до речі гарно їй такою аж ніякне змарніла а здорова худоба...Технології працюють люди клюють ІМХО
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  20. Ассоль

    Ассоль Dreams come true

    Звісно, це також лиш мої здогадки, однак мені ця історія з Савченко якась туманна. Вона голодує вже купу часу, а схудла порівняно мало. Зовсім недавно мені через певні проблеми зі здоров*ям прийшлось харчуватись лише кефіром, йогуртами і бульйонами. Три тижні я більше нічого не їла. На кінець третього тижня я втратила у вазі 11 кг (важила 42 кг, а до того 53) і сил не мала практично ні на що. Савченко ж голодувала на відміну від мене, якщо вірити офіційній інформації. Причому дуууже тривалий час. Скільки там? Понад 80 днів? Згадайте фотографії жертв голодомору чи голодуючих з Африки (хоча, звісно, там період голодування триваліший). Порівняйте з Надією... Не заперечую, я цілком можу помилятись. Якщо я неправа, якщо Надія дійсно голодувала і це все не є розумний піар-хід, тоді прошу у неї вибачення за ці мої припущення.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1