Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

  1. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Вона приймає в поліклініці на Медової Печери. Понеділок, середа, п"ятниця - з 14.00 вівторок, четвер - з 9.00
     
  2. Violett s

    Violett s Member

    Доброго вечора! Хто знає, порадьте хорошого лікаря(гінеколога) в дорослій поліклініці на Сихові, раніше там не була а в інші райони складно з добиранням (нема на кого дитину лишити надовго).
     
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    В дорос
    Досить хороша Пурпура Роксолана - моя дільнична гінеколог.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. avokado

    avokado Well-Known Member

    Лікуюсь у Закалюжної Ольги, досить хороша. Перед прийомом до будь-якого гінекоголога треба взяти талончик у 101 кабінеті, або записатись за номером 223 02 47, такі зараз там правила.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Rocsa

    Rocsa New Member

    Дівчатка, скажіть, будь ласка, а де зараз приймає Філіпюк (точну адресу) і скільки приблизно зараз коштує консультація?
     
  6. M_Talya

    M_Talya Active Member

    Філіпюк приймає на Руссових
     
  7. Evgen

    Evgen Member

    Стосовно Куніц В.В. - пропоную почитати історію моєї дружини:

    Куніц Вікторія Володимирівна – лікар-гінеколог в поліклініці на Топольній. НІКОМУ НЕ РАДЖУ!!! Здирниця конкретна. Стояла у неї на обліку під час вагітності. Прийшла до неї, бо прочитала хороші відгуки в інтернеті (тепер складається таке враження, що то вона їх писала чи її знайомі, або ж вона знахабніла з часом).

    Як тільки прийшла – запросили так званий «добровільний внесок» – 300 грн., бо я не в тому районі Львова прописана, хоча у відгуках читала, що такі ж як я платили 100-150 грн. Я здивувалась такій сумі, але все ж заплатила задля комфорту, бо думаю лікар хороший і аналізи здавати нікуди їздити не треба. Як же ж я потім пошкодувала!!! Я думала, що це буде все і більше з мене не будуть «здирати». Як я помилялась(.

    На аналізи мене звичайно, що посилали в приватні клініки, де вони коштують недешево, хоча деякі з них у самій поліклініці можна було зробити безплатно або набагато дешевше. Але про це я взнала значно пізніше. Огляди проходили дуже швиденько (якщо не говорити про те, що лікар ніколи не приходить вчасно на свою зміну, а завжди запізнюється на пів, а то й на годину), практично все робила медсестра. Будь-яка процедура – «добровільний внесок», мінімум 50 грн.

    Ніяких корисних порад від лікаря за весь час я не почула. На всі мої погані самопочуття – горло болить, кашель, нежить і т.д. – рекомендація тільки одна – антибіотик Біопарокс, який я жодного разу не вжила, бо не хотіла себе «травити» під час вагітності антибіотиками, тому лікувалась самотужки безпечними засобами.

    Практично на всі мої запитання відповідь – почитай в інтернеті! І це лікар говорить!!! Для чого мені тоді ходити до такого лікаря? Тільки за листком-непрацездатності??? Я і сама все в неті прочитати можу!

    Яке ж було моє здивування, коли мені при видачі листка непрацездатності, сказали знову платити «добровільний внесок» - 300 грн.!!! Я була шокована, бо уже платила таку суму спочатку, але все ж дала цю суму тільки через те, що уже не хотіла «тріпати собі нерви» у такому стані і щоб це якось негативно вплинуло на мою дитину.

    Але це ще «квіточки». Основне було попереду і на таке я вже зовсім не очікувала. Уже після того як я народила дитину, я через місяць прийшла на огляд (бо мені так сказала ця ж лікарка). Прийшла я без ніяких пакетиків з подаруночками, як це часто роблять, бо не розумію, за що такій лікарці я маю дякувати і зважаючи на те, яку суму я вже заплатила їй у кишеню до цього часу! І що ж? Мені знову сказали платити «добровільний внесок» 50 грн., просто за огляд в безплатній поліклініці! За роботу, за яку їй платить держава! І при тому скільки вона уже в мене грошей «видурила» і це я не враховую її «відкати» за ті всі аналізи в приватних клініках, куди вона мене посилала.

    А після того як у мене взяли мазок на аналіз, я сказала, що немаю при собі 50 грн і дала 20 грн. Тоді вона вирішила «помститись» мені і коли я прийшла за результатами аналізів, мені відразу ж було повідомлено, що результати аналізів погані і вони будуть заводити на мене карточку і лікувати, лікувати, лікувати… І гроші здирати, здирати, здирати… Цього я вже не витримала і зрозуміла, що лікувати мене, навіть якщо щось і є, вона мене не буде точно. Але я запідозрила щось недобре стосовно результатів цих аналізів, бо і почувала себе добре і ніяких проблем не було. Тому я відразу ж пішла до іншого лікаря, щоб перездати цей аналіз. На що той мені відповів, що такі аналізи не беруться так швидко після родів, бо практично у 100 % випадків можуть щось знайти, бо організм іще не відновився, тому це потрібно здавати не раніше ніж за пів року. Що я й успішно зробила і аналізи були чудові! А мене збирались лікувати…

    Ось така моя історія… Тому безліч разів подумайте перш ніж іти до цієї «лікарки»!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Якщо людина сама не цікавиться, то до чого тут лікар? Від малого до великого всім відомо про відкати від лабораторій-узд кабінетів-лікарів, що пологи приймають.
    Мало що хто кому каже, і мені казала Хомишин йти до неї на огляд , я не йшла бо не розглядала її як гінеколога на майбутнє.
    А ви що спокійно "ні" сказати не можите? Чому лікарю з Вас не "видоїти" коли ви не пручаєтесь і на це кожен раз ведетесь?
    P.S з лікаркою цією не знайома і в очі не бачила.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Я б теж нічого не платила. За що??? І що б вона зробила б, нічого. Якби щось вимагали, маю завжди напоготові відповідь "де є каса, щоб оплатити?". Та в мене і не вимагають.
     
  10. Evgen

    Evgen Member

    Добре що Ви орієнтуєтесь в даній галузі. Ми по лікарях практично не ходимо. В даному випадку керувались виключно позитивними відгуками, і варіант з відкатами не допускали в принципі. На жаль.
    Перепрошую, а навіщо тоді взагалі звертатись до спеціаліста? Щоб потім не приходити? Цікава логіка.
    Перечитайте уважно останні абзаци.

    P.S. Ми розповіли нашу історію "знайомства і співпраці" з Куніц В.В. Погано це, чи добре - кожен хай вирішує для себе сам. Продовжувати діалог в стилі "самі собі винні" - не збираємось. Ми свого часу, потрапили до даного "лікаря" керуючись виключно позитивними відгуками на форумах. Ми помилились.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    ЕЕмммм.. а це яке відношення має до лікаря-гінеколога ?? Так для цікавості..

    Трохи " не з того боку" питання до лікаря ))
     
    • Смішно Смішно x 1
  12. Tagonga

    Tagonga New Member

    Пурпура также принимает на Сыхове, она моя участковая, вела мою беременность. Если честно как специалист она мне - никак, благо беременность у меня протекала хорошо, пару моментов меня очень смутили, страшилками пугала, настаивала, чтобы я сдавала ВСЕ анализы и там, где она скажет. Вроде на первый взгляд и приятная, НО впоследствии оказалось что и не очень... Возможно в Альтернативе она и суперспециалист, и отношение получше к своим пациентам.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. olromashka

    olromashka Active Member

    Я ні одного ь
    Я ні одного разу не здавала аналізу, куди мене посилала мій гінеколог, і на УЗД 2 рази ходила не туди,куди мені вже і направлення написали. Яке ж було її зивування і відповідь: "Я цим лабораторіям не довіряю", коли я приносила результати від зовсім інших спеціалістів і установ ( причому, всі аналізи, які мене посилали здавати в приватні клініки за немалі гроші-я вперто здавала в держ. установі на Короленка).
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

     
  15. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    В даній галузі я не орієнтуюсь, просто умію рахувати свої гроші:girl_flirt:
    Я ставала до неї на облік, до того у гінекологів взагалі не була :girl_smile:.Після обліку у неї я зрозуміла,що це "не моя людина"і на далі до неї не йшла, на відміну від вашої жінки" бо їй сказали".
     
  16. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Якщо дівчина стояла в неї на обліку,то пряме відношення,мені завжди мій лікар каже які ліки приймати коли болить горло,нежить і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

     
  18. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    до чого тут то, гінекологи можуть просто більше орієнтуватись, що можна вагітним, а що ні, а терапевт ж навпаки знає менше про це.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member



    тим більше, мені, наприклад, би не дуже хотілось висидіти вагітною у тій черзі до терапевта, де можна на додачу до легкої простуди ще щось "добрати" (здорові ж люди рідко коли до поліклініки ходять)
     
  20. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2