Еміграція з України

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Pobigaychyk, 14 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. famenlviv

    famenlviv Well-Known Member

    Я не знаю чи є таке поняття в Німеччині як мінімальна місячна зарплата, бо працюють тут по-різному: є такі, що заробляють і 100 євро/ місяць.
    З 2015 ввели мінімальну зарплату за год.- 8,50 євро.
    Якщо порахувати 8,50/ 40 годин/ 4,2 тижні= 1428 брутто.
    Є так званий мінімум, який забезпечує існування- з 2015 це 399 євро+ оренда житла і комунальні. Це те, чим тебе держава зможе забезпечити, якщо ти сам не в стані заробити собі на життя- соціальна допомога.

    Це і буде десь +-
    Там в тому списку і автомобілі фірм.
    Ну, і точно знаю, що не всі з дорослого населення мають авто.
    Але, то, як читала в контакті- на кожного чоловіка припадає 1 жінка, якщо в тебе немає дівчини, значить в когось їх дві:).
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Погоджуюсь з вами, сестра не раз з Франції на арабів нарікала. Тут звинувачувати у расизмі не потрібно, бо я поважаю всі народи, чарівну арабську культуру. Йдеться саме про тих вихідців, які в Європі ведуть себе не прийнятно. Просто коли до них приїжджають то ведуть себе тихо, щоб нікого не образити, а як вони створюють свої цілі громади, райони, то мають порядки і європейців "десь". Зате їх кількість ще й збільшується, бо приїжджають сім'ями, і повно нелегалів, і родять багато для соціалки, і ісламізацію поширюють. Але що дивуватись якщо білі європейці з тою "толерантністю і фемінізацією", відходом віж християнства, атеїзмом, починають руйнувати сам інститут сім'ї, і менше загалом народжувати). От така правда.
     
    Останнє редагування: 6 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. jylanda

    jylanda занууууда

    та бо всі дуже толерантні тут, один сидить нагло палить в метро, а всі решта толерантно задихаються. Одне бидло нападе на вулиці на дівчину, бо йому захотілося когось просто так вдарити, наплив агресіі в нього, всі толерантно йому вибачають, бо бідака, певно в нього дитяча травма, а те що людина потім все життя страх має, то ніц. Він собі має право тобі сказати гадості про твою державу, а ти мусиш мовчати, бо як ні, то скажуть, що ти расист і нетолерантна.
    Ай, йду я звідси, бо такий маю сьогодні жаль, що не можу стриматися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
  4. Raven

    Raven Мама малятка

    То не тільки там так. В гуртку сина куми появилось чудо-чадо з переселенців. Там папаша може до решти дітей матом і криками, я думал шо Львов ета європейскій гораад. І ніц, всі тихенько, бо ж вроді таки Європа.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Такі люди певно просто не міняються, і ніщо їх не змінить. Як тут жили, полюбляючи халяву, чи будучи непорядними, так і за кордоном такими залишаться. Люди женуться за матеріальним в основному, і того "духу українства" який був під час і після Совєтів вже нема, коли то все береглось під страхом, самі знаєте які часи були. Навіть жарт такий був "справжні українці з традиціями в Канаді, а не тут". Такий собі роблю висновок. А те що більше зараз беруть філіпінців теж не раз чула вже. Мені подобається як країна Японія, але туди дуже важко попасти прїна хоошу роботу, плюс мова там така що вчити і вчити :girl_impossible: І з законодавством дуже складно мігрантам, то одна з найзакритіших в плані міграції країн.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Megan

    Megan Well-Known Member

    Угу, знаю дівчинку, що вийшла заміж за японця, то після весілля порекомендували виїхати їм обом. Їй не надали право на проживання через шлюб.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Ого, нічого собі правила, закони.
    А які ж тоді умови мають бути, щоб тобі дозволили в Японії лишитись ?!
     
  9. Анута

    Анута Well-Known Member

    Японія дуже закрита країна і це склалось історично (окремо на островах).
    Маю знайомих, котрі там вже кілька років, - вони науковці. Але чи вони там на постійно - сумніваюсь
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Знаю точно, що мусульманам там нереально легалізуватись.

    Що ще мені дуже не подобається, так це коли люди емігрують і починають нав'язувати свої "культурні цінності, звичаї"
    До прикладу, якщо Василь емігрує у Перу, то він зобов'язаний прийняти і жити по законам Перу, розмовляти на державній мові Перу, жити за укладом та звичаями Перу, а не країни, звідки дер тапці.
    Не можна дупою сидіти на двох стільцях. І отримуючи пей чек у доларах або євро, ходити у вишиванках. Якщо ти великий патріот своєї країни, для чого получати друге громадянство? Це вже якесь лицемірство.

    Мети обазити когось персонально нема. Це виключно моя думка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    а чого то не можна навіть вишиванку одіти? Так, згідна, що як живеш десь в іншій країні, то маєш знати їхню мову, знати звичаї, але чого то вдома я собі не можу дотримуватись звичаїв , які мені рідні? Чому я не можу одягнути вишиванку? Ви перебільшуєте, виїжджати за-кордон не значить відрікатись від своїх корнів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    вдома? скільки завгодно!
    але я писала також про нав"язування "своїх рідних звичаїв" для "другої батьківщини".
    К прикладу Абдула виїджає із Палестини в Німеччину і починає хаяти Німеччину і ходити в національному одязі в Берліні. Попутно отримуючи соціалку в євро, їсть німецькі харчі, не вчить німецьку мову, усіляко показує неповагу до нового місця проживання, мотивуючи, що він партіот Палестини. Чи це вірно?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Skifia

    Skifia миється в бані

    Прослідковується аналогія з нашими "сусідами" які сюди ще під час союзу переіхали, і мови не вчили. І ті що пізніше в Украіну прибули з рашки переважно такі самі. До чого таке, і толеранність до такмх може впривести ми всі бачимо і нас в краіні. Так що європі з тими мігрантами, що нехтують правила даноі краіни треба бути уважними. А то ще почнуть "захищатись від утисків" з зброєю. Про карикатурний журнал "Шарлі ебдо" вже всі знають, які б малюнки не були, та вбивати на смерть людей в редакціі - це ж злочин! Так, європа має багато недоліків, але як мусульманин вже приїхав, живе тут, коистується усім, то будь добрий поважати і місцевих громдян, вчи мову, притримуйся встановленим порядкам, а не нав'язуй свої, ще й зі зброєю в руках. А як так все не подобається не їдь туди, які проблеми? Але ж повно марокканців, алжирців інших мріють туди виіхати, потім з тими общинами проблеми. От чого вони свої країни не розвивають? Відповідь у них часто така - "нас історично гнітили, використовували, і тепер нам вони "повинні", і не дай Бог ще якось питання раси чи віри зачепити білому європейцю - буде винний він, а як навпаки, то якось на то змовчують.
     
    Останнє редагування: 7 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Мене цікавить чи користувався хтось допомогою міграційних служб, які допомагають зробити громадянство і виїхати на постійне проживання в іншу країну?
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. jylanda

    jylanda занууууда

    Залeжить в яку країну і на яких підставах. Слід врахувати той факт, що більшість таких компаній які за певну суму пропонують громадянство, то є просто лохотрон. Громадянство без жодних підстав і без вашого проживання в краіні вам не дадуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Існують же різні програми , наприклад, по отриманні громадянства Польщі (польське походження, репатріація, натуралізація) , а такі міграційні служби просто пришвидшують і корегують трохи ту бюрократичну процедуру шляхом домовленостей на певному рівні.
    Не спорю, мабуть, як і всюди є шанс натрапити на шахраїв, але як їх вчасно розпізнати?
     
  17. Siania

    Siania Love Life

    Не знаю як в Польщі, в Італії треба прожити 10 років щоб отримати громадянство, думаю так приблизно у всіх країнах євросоюзу. Міграційні служби можуть допомогти хіба що з отриманням документів що дозволяють перебувати довгий час на території тої країни, за умови що Ви працюєте.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    не обов*язково, можна вийти заміж за італійця:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 19 Березень 2015 ---
    фіктивний "брак" ще ніхто не відміняв
     
    • Смішно Смішно x 1
  19. jylanda

    jylanda занууууда

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Siania

    Siania Love Life

    Ну так, я писала для Вас, думаю Ви не будете на таке йти заради громадянства)))
    Та й по суті, що те громадянство дає? Якщо у Вас є дозвіл на роботу, який просто треба поновлювати кожні 5 років, - то це не так складно.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.