Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

  1. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    ага, мені теж. Вроді Катя? Взагалі вона мені між всіма най більше виділилась, в ролі такої стервочки... А Олена, та яка найперша троянду отримала, мені найсимпатичніша. Поки що!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Давно так не сміялася з коментарів))). Усе вірно замічаєте. Костюмери, перукарі, візажисти не достаралися або перестаралися щодо дівчат). То гнізда на головах, то червоні і ще червоніші губи, то ніби і вже дівчина прибрана гарно, а відкриє рот, краще б мовчала. Бачила половину шоу, зрозуміла що багато не втратила. Але переключилася гарно, настрій піднявся). Холостяк поки що справив гарне враження. Побачимо що далі буде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    тоді, кожного разу, як починалося шоу, чоловік ходив по хаті і реготав на весь голос. Я казала, заб"ю його:girl_haha: То він питався:чого, той в телевізорі рже, як кінь і за нього баби б"ються. А тут він тренується - я псіхую.:girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 7 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    бо класний-певно багато цінить себе в ефірі:girl_crazy:а долар вже не по 8 :crazy:
    і я помітила,що він соромиться чи то камер чи тих дам:blush: і дивлючись на них,то він юно виглядає:)))
    думаю там максимум 2 гримера було...та вже би,треба було поміняти...ну ті шубки прокатні на ефір...ну скільки можна? diablo:
    мда,якщо спонсор БОРИС,то хіба було важко помити машину на зйомки? ну-ну я все помічаю....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  5. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    справді! можна було б "блєснуть" вже чимось оригінальним, і щось та й поміняти. По рекламі видно, "наша песня хороша начінай сначала", знову море, корали, кораблі, знімання купальників і майже інтим. Але думаю, що шоу буде ще те! Понабирали по оголошенню:girl_crazy:
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    враховуючи , що шоу знімали в "кризовий" рік, а продюсером- та сама Калина яка вже і минуле шоу зіпсувала ( та і там вже були зйомки куди дешевші за попередні), то це - має бути шоу "економ-варіанту". Не зможуть уже особиво взяти красотами екзотичних пейзажів різних країн, будуть брати глядача дешевими сценарними трюками -"якоби" інтим, ревнощі, "скандали-інтрігі-расслєдованія" :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    а нащо?
    то ж треба мати,щей фантазію...думаю,цей сезон буде гірший попереднього-Калина теж саме робить і в тому сезоні :help:
    там був дійсно кастинг:sorry:
    ну,реклами на СТБ меньше від того факту не стало,тим більше "саме шоу" має своїх спонсорів,ато зняти хочуть за пару копійок і отримати високий рейтинг

    Що уже немає шоу після ефіру? Як вийти заміж?
     
  8. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Так, в неї геть плохенько з фантазією/креативом. Та ж Бугримова зліпила на новому досить непогану мильничку або було цікавіше через основну ідею. Та пейзажі і всьотакоє було навіть дуже нічого.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ой дівчатка, почитала ваші коментарі і трошки мене дивує, навіщо взагалі дивитись передачу коли у ній все неподобається... і сценаристи, і костюмери, і макіяжі однакові, і учасниці погані, і холостяк нецікавий... Мені наприклад також деякі моменти більш подобаються, а дещо могло б бути і краще, але я просто дивлюся, сміюся і отримую задоволення, бо це ж просто шоу:girl_smile:(доречі єдине яке я дивлюся, бо решта мені не подобаються взагалі, то навіщо тратити на них час). А щодо дівчат, то звичайно є такі що симпитизують, а є такі що не сполобались... але якби кожна з нас пішла туди, також не виглядала б ідеальною:girl_blush2:Нікого не хотіла образити, це особисте діло кожного що дивитись і як сприймати, я просто висловила свою думку, для цього ми ж тут і зібрались:girl_wink:
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    а пагаваріть :)?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ну так, звичайно... ми ж це любимо:girl_haha: Просто є такі шоу, як наприклад "Зважені та щасливі", "Детектор брехні" і багато інших, які мені зовсім не подобаються і дратують, то в мене навіть немає бажання їх дивитись і обговорювати:girl_in_dreams:
     
  12. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    я десь 15 хв. дивилась загалом:girl_blush2: всі випуски дивилась 1 і 4,решта не склалось...чи то вже така вредна стала чи забагато хочу...але з часом ті шоу приїдаються:girl_in_dreams:
    от рекламу класну крутили....чекала...а тут такий облом...бувало,що учасниці голосніше і впевніше говорили,ніж сам герой...ну хотьби щось змінили...а все стало вульгарнішим і штучним :d23:а це шоу "ніби найромантичніше шоу весни" :girl_sad: думала відволічусь від новин,подивилась на тих,хіба знервувалась:girl_in_dreams:
     
  13. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Не треба так багато очікувати, назнімали як завжди, по стандартному сценарію ( я от все чекаю побритого холостяка, ато вже трохи надоїли з тою "легкою італійською небритістю":girl_crazy:) А загалом роби як я, розслабся і отримуй задоволення:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    а я тут...нафантузувала:girl_blush2:романтики захотілось :give_rose:
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Та ще може буде, все попереду:girl_smile:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Isa

    Isa Well-Known Member

    Ой,дівчата потішили ви мене;)
    Я толком ніц не бачила,бо більше часу проспівала пісеньок свому холостяку малому)

    Запам'яталося от ті клоуна,чи то міми,до чого вони взагалі,хтось то зрозумів?
    Дівка рижа така неприємна хамка запамяталася...ну таких вже стерв набрали(чи то просто ім сказали такими бути)...все за класикою жанру-є стерва,є простюшка,є типу дуже розумна,є невинна і т.д...
    Холостяк якийсь такий собі,типу і файний,але щось він такий хлопчик не пляше з тими всіма цьотками)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Подивилася я сьогодні, те що вчора пропустила. Досить мені цей холостяк сподобався, такий милий, виглядає щирим і добрим, бо от наприклад Костянтин мені не подобався (хоч і земляк) дуже самовпевнений, не щирий і зовсім не схоже було, що він прийшов шукати любов. Ну але час покаже:girl_smile: Задумку з палаючими бочками і всім решту, я зрозуміла як бажання трошки оновити сценарій, щоб не було як завжди: лімузин підїзджає до шикарного будинку... а зробити ніби героїні потрапляють з не ідеального життя в чарівну казку (а може то я тохи фантазерка:girl_blush2:). Сподобалося що придумали різні цікавинки з цифрами, фотографіями і інше. Щодо дівчат, то тут як завжди, є тиха, розумна, стерва, з селіконом, незаймана і т.д. ну але у цьому ж і прикол, якби були всі одинакові не було б цікаво. Так що будем дивитися далі, а сьогодні по плану російський "Холостяк":girl_dance:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    А я вчора дурне літру пива купила, чіпсів напекла (з лаваша))), сказала, що в мене нині врочистий вечір, відкриття сезону і... розчарувалась трошки.
    По-перше, для справжньої інтриги мені особисто холостяк має подобатися, чи хоча би симпатизувати, а футболіст мені геть не нра... ну, не мій тип. Актор з нього тож ніякий, а в цьому шоу, як не крути, це основний "коньок".
    Поясніть мені за яку команду він грає і кіко тому парню літ? Якийсь такий смішний, або бороду треба збрити, або шо... ну, шось не то... Одне око увесь час мружить, розмовляє якось беземоційно, монотонно, переляканий ще якийсь. Так шо другу частину шоу я вже хропіла во всю.:girl_haha:

    Дівчата так собі, ше треба звикнути. Єдине, от хто їм такі зачіски поробив?:girl_cray: В декого був реальний зрив на макаронній фабриці. особливо така чорненька тьотя, ну то капут.
    Хочу нині хоч церемонію троянд глянути, якшо знову не засну:girl_crazy: (ги-ги)
     
    Останнє редагування: 7 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  19. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Жанна, за білоруське Жлобіно ггггг ну я в принципі не дивлюсь це шоу, а вчора клацала каналами, і попала вже на роздачу слонов насєлєнію . Ні одна дєвочка на мене враження не створила, одна ревіла там якогось грома, а , і ше одна ридала до ікоти, ніби біда в неї сталась. Такого, як Максим, їм вже не знайти)))) перший був найкращий, хоч і прізвище не очєнь)))) А, в мацкальському холостяку- Батрутдінов.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Тююю((( а шо українські файні хлопці вже перевелися.:sad:

    Дівчата, а пост шоу було? Так цікаво хто веде.