Молочниця

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Burberry, 2 Липень 2009.

  1. Gabriela Khristina

    Gabriela Khristina New Member

    але в темі про гінекологів не вказано чи вони працюють в сб або після 18.00. Мені потрібна інформація перевірена, тому що не хочу з цим тягнути(((
     
  2. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Якщо ви впевнені, що у вас молочниця, купіть флуконазол і буде вам щастя. Чесно, я не знаю як ви стільки часу терпите цей дискомфорт
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Gabriela Khristina

    Gabriela Khristina New Member

    дівчата, підкажіть, що робити? Була я у лікаря, Люсі Михайлівни Романків, виписала свічки 6 шт поліжинакс та таблетки фуцис, але молочниця не проходить. Уже цілий місяць, при цьому свербіжу та печіння немає лише білі виділення. Може порадити лікаря,що допоміг вам вилікувати молочницю.
     
  4. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Мені колись молочницю вилікувала Пурпура Роксолана з Сихівської поліклініки.

    Дівчата, зараз після прийому антибіотиків я відчуваю дискомфорт і виділення є. Невже потрібно буде лікувати ще й молочницю?
    Почала приймати лінекс після антибіотиків, бо і в шлунку дискомфортно, а що робити, якщо аб спровокували молочницю? Таке ж може бути?
     
  5. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Ясно. І ще як часто. Є такі жінки, що апріорі після кожного прийому АБ мають ту радість. Якщо то кандидоз, то сам нікуди він не зникне, відчуєте його. Якщо скоренько показатись доктору, то й пару свічок (чи таблетка ...) зроблять свою справу швидко.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. катенок

    катенок Well-Known Member

    Розкажу вам історію з молочницею, яку б хтось роказав, що так вилікував не повірила б.
    2 місяці тому перед місячними почалася молочниця, при тому просто нестерпна, такий свербіж що хоч на стінку лізь. Пішла б купила б свічки так....як ставити як з хвилини на хвилину мали початися місячні. В результаті вони почалися тільки через півтори доби, але я ж того не знала і так мучилась!!!!..........врешті ввечері думаю гляну в інтернеті хоч чимось собі допомогти. Надибала на мазь Клотримазол, послала чоловіка в аптеку купив(аж за 10грн!!))) і я почала мазати ззовні ну і трошки старалася всередині. На другий стень стало трошки легше але ще не пройшло, почалися місячні, я далі мазала правда тільки ззовні. І вуаля!!.....все минуло. По закінченню місячних пішла до гінеколога - мазок чистий та і мене нічого не турбувало. Лікар сказала - нічого більше не робити.
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    буває. це ж іде відшарування тканин із кровью, вимивається то трохи того і балансується мікрофлора. Але не завжди таке буває, буває що й рецедивить за пару тижнів.
     
    Останнє редагування: 25 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я вам скажу, що якщо молочниця задавнена, то не займатись самолікуванням, а бігти до лікаря. Я дурна ходила досить довго і не розуміла, чому такий дискомфорт і виділення. Але Пурпура мені зробила дуже добрі призначення і я забула на багато років про проблему.

    От аж зараз буду дивитись, чи то дійсно мені антибіотик якось вплине на мікрофлору, чи пронесе. Сьогодні почались критичні дні після того, як тут написала пост про підозри на молочницю. Ще маю надію, може, з ними було зв'язано дискомфортні відчуття. Буває...
     
  9. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А я така мнітєльна,що десь щось засвербить, я вже в страху, що маю якусь болячку:girl_haha:

    Після кожного прийому АБ маю ту заразу, але вже писала лінекс не помагає.Беру флуконазол 50. Але до нього маю питання. Приймаю його одночасно з АБ, тобто 5-7 днів. А десь вичитала, що треба починати з 5 дня пити. :scratch_one-s_head:Ну і якщо вже є молочниця п"ється одноразово доза 150, а тут виходить довше треба труїти печінку. Але нема всіх тих симптомів, які дуже заважають.
    такі виділення можливі в певний період циклу, виділення при молочниці специфічні, + зовнішні статеві органи можуть покриватися білим нальотом. Думаю ви вже все вилікували, просто тепер дуже насторожено відноситесь до свого тіла
     
  10. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Мені дуже допомагає спринцювання розчином питної соди. На літр кип'яченої води ложка соди.
    --- дописи об"єднано, 25 Березень 2015 ---
    Здайте мазок на чутливість. Мені також фуцис був до одного місця, флуконазол мене не бере. Пила спорагал ( хоча чутлива і до ністатину звичайного) свічки були мікожинакс і потім якісь рослинні з аптеки на Русових і спринцювалася розчином соди. Або якщо лишилися лише виділення і ви вже пройшли курс лікування спробуйте лише поспринцюватися.
     
    Останнє редагування: 25 Березень 2015
    • Не подобається Не подобається x 2
  11. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    В мене молочниця була двічі і обидва рази коли почались місячні після пологів. Перший раз пролікувалась свічками, а другий раз одну свічку встигла запхати і почались місячні, після них три роки ніц не турбувало. Тепер знову роди, знову місячні, знову "гормональний всплеск" -- і вчора воно прийшло. Без виділень, але з дискомфортом. Хочу дочекатись місячних і може пронесе на цей раз без ліків. Але вночі засіла в нет і знайшла народний метод. Помогло миттєво. То я вже три рази за день, як "сладкая женщіна". Короче ложку меду розбавити 10 ложками води -- і там похляпати по максимуму (всередину не заливала). Ще, пригадую, колись спринцювалась настоянкою календули, але щось не було як її сьогодні купити
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    сьогодні весь день свербіння...ніби молочниця,проте виділень ніяких немає, тільки ще трошки місячні мажуться...може бути так що це не молочниця ??бо в останній день менструацій я користувалась тампоном і можливо це від нього таке свербіння, натер чи що...:girl_sad:
    і ще одне, як швидко допоможе позбутись свербіння і тої зарази-молочниці флюуоназол?:girl_sad::girl_sad:допоможііть
     
  13. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дивний метод, молочниця це ж грибок (з роду кандіда, а саме дріжджі), тому лікувати її медом (цукор)? Мені лікарка радила при молочниці і схильності до неї уникати, а бажано і виключити солодощі з раціону, вони сприяють появі молочниці.
    Флуконазол напевно? Брала 1 капсулу одноразово, і молочниця проходила на 2-3-й день.
    А з спринцюваннями взагалі треба бути обережними (робити тільки за призначенням лікаря), бо можлива індивідуальна непереносимість, і зокрема на трави (ромашка, календула), якщо є алергія на трави, на цвітіння. Алергікам наприклад не радять лікування з травами (в кого поліноз).
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    дякую за відповідь)
    а спринцювання зробила вчоа з ромашки,то нічо здається..
     
  15. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Про мед я вже не вперше чую, що помагає. Але не істи))

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ну я його в неті вичитала) І це єдине із того, чим я могла собі допомогти посеред ночі. Бо ні трав, ні ліків, ні навіть спринцівки вдома не було.І воно допомогло мені, тому й написала тут. Гірше не стало -- тільки краще
     
  17. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    По-моєму молочне теж треба обмежити в раціоні, так як і солодке. Воно підживлює "розбушувавші" грибки.

    Згадала, чим вилікувала молочницю в запущеній формі - свічки залаїн. Але плюс там ще цілий курс був таблеток, які приймала в перші дні циклу здається 2 чи 3 цикли. Треба обов'язково звертатись до гінеколога.
     
  18. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Однозначно. Я, здається, вже тут писала, що допомогло мені позбавитися молочниці (за порадою гінеколога) власне обмеження солодкого, відмова від щоденних прокладок, прокладок типу Олвейс і всіляких ароматизованих а-ля з ромашкою чи ще чимось.
     
  19. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    а партнеру якщо я лікуюсь потрібно пити ті ж самі таблетки?
     
  20. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    До речі, хочу порадити, хто не пробував, прокладки Лібрес з м'якою поверхнею. Вони настільки мені підійшли, що я дивуюсь, як могла так довго користуватись якимись олвейзами. Ненавиджу ту сіточку, яка мені страшно все подразнює. А ці рожеві лібрес дуже м'які і нейтральні, без тої модної дірчатої сітки на поверхні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2