Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    У всій тій ситуації, що склалася з Коломойським однозначної позиції напевно немає. Мені виглядає то так, що і він обнаглів вже трохи з тою Укртат нафтою, але і заслуги його команди теж неабиякі. І виходить, що і боротись з олігархатом треба, бо інакше теж тупик, але і тепер страшнувато, чи буде так само спокійно на Дніпропетровщині. Все ж таки на Одесі вибух за вибухом, а там якось менш-більш. Крім того, читала, що лікування бійців у Дніпропетровську було на вищому рівні і ніякі волонтери до того не приклались - все Беня організував.
    Але ж Коломойський - не один і не найстрашніший олігарх в Україні. Роботи ж непочатий край.
    Як ті олігархи вже дістали, якщо чесно! Я не знаю, чи зрозумію колись чи ні: скільки ж то тій людині треба?! Залізла би в їх голову - що там твориться, цікаво?
     
  2. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Мені ця особа не подобається, але передивитись варто. Попри все, вона має рацію в багатьох речах. Перш за все, вже тоді вона сказала про можливу боротьбу еліт. Це почалось з Коломойського. На рахунок курсу долара, то схожі прогнози робив недавно і Соскін, що навіть до Пасхи долар може сягнути знову до 40 грн.
    Про відсутність денонсації угод з рашкою - теж згідна.
    Я так розумію, що вона з самого початку була проти майдану, так?
    Єдине: як пояснити озброєність бойовиків на Донбасі, якщо вона каже, що то не рашка? Хоче сказати, що то сама ж наша влада робить? І як пояснити інформаційну пропаганду в рашці? Ні, пазл не складається повністю, але багато, на жаль, в її словах логіки.
    Та, ніяких реформ не зробили, нічогісінько. Щось не хочеться бути лохом...
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Skifia

    Skifia миється в бані

    Так як в нас тут на західній Украіні є своє вугілля, ресурси, наші люди і історія, вважаю ми б могли цілком нормально жити без сходу. При чому, маю підозру, при мудрому керівництві розвинулись би чудово:girl_yes:. Можете кидати тапками, але вони тягнуть нас до рашки, тягнуть назад, плюс ще й влаштована війна. Те що Рашка бере участь то факт, але і повно місцевих беруть зброю і хочуть вбивати украінців:girl_cray:, люди задумайтксь як з такими щось будувати чи розвиватись. Хіба мала дитина повірить що схід зміниться і ми "щасливо підем разом вперед". Зараз понавішують усі борги, відповідальність за відновлення даунбасу на Украіну, і все. А дякую ніхто не скаже, плюс прозомбовані люди, повні ненависті до украінського, що свято вірять що "годують всю краіну". То точно або спланований розвал держави і знищення наших людей, або повна недолугість влади і реально наживання на війні (коли треба курс обвалили, то гроші з міжнародних організацій випросили, а з людей ходуть все витиснути, відсутність реформ і посадок реальних корупціонерів, бо виправдання є - у нас тяжка ситуація війна (офіційно АТО), і т.д). От з олігархів нехай почнут, реально щось змінять. Бо з тим курсом що є бачу краще йти своім шляхом, і щоб сюди незгідні і рвшисти приіжджали по візах, і то не всім видавати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Порошенко запропонував Ярошу посаду в Міноборони
    Радник голови МВС вирішив, що лідеру "Правого сектору" нудно у Верховній Раді
     
  5. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я вже Хома невірний. Ще хочуть Яроша скомпроматувати...
     
  6. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Погоджуюся! Треба було провести всеукраїнський референдум і дати право вибору. Якщо більшість в певних областях за Росію чи за свою незалежність, най би так і було. Впевнена, що б таких областей небагато назбиралося. Але війна вигідна для влади, не буду перечислювати чого, бо всі і так знають(. Грають на почуттях патріотизму до землі, яка по суті проукраїнською ніколи не була. Найбільше шкода воїнів, які ціною власного життя захищають людей, які в більшості їх ненавидять.

    Нажаль, так і напевно є. І що основне, люди настільки змучилися морально, що думають, щоб там не сталося, тільки б не повномасштабна війна.
    Фінансова ситуація в людей важка, курупція більша ні раніше, реформ не має, комунальні поза хмарами, але люди чогось мовчать, не виступають. О це якраз дуже дивно, бо не вірю що все влаштовує!(
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Чекайте, прийде осінь-зима..........
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Майдан восени стає вже нашою українською традицією...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Зараз все біьше настроїв таких прибдизно як в тому відео Т.Монтян. Кого не спитаю, всі кажуть, що то все тільки початок, а що ще далі буде - навіть не уявляємо.
    За Приват вже не на жарт ширяться нехороші слухи. Мій банк Юнікредит собі ввів комісію додаткову за зняття коштів, я сьогодні прифігівала трохи.
    В яку ціну будуть продукти на осінь - навіть важко вгадати, якщо дійсно вони взагалі будуть (якщо посіють і зберуть цей "золотий" урожай).
    Комуналка - аут.
    Мій патріотизм просто тане на очах.
    Хочеться просто поїхати на море цього літа і забутись, бо не знати як там далі буде...

    Чула в новинах щойно, що кредити вже давати нам не хочуть: кажуть, що весною реформи - восени гроші. Реформ нема!
    Реально якась страшна біда насувається.

    Ех, і де вона та правда про все, що зараз робиться в країні?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    пригадую, були часи, коли всі казали, що готові потерпіти, затягнути паски... А дійшло до діла, то виявилось, що не так вже і готові...
    Ні до кого особисто, просто думки вголос...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lintiajka

    Lintiajka Active Member

    Багато готові і зараз затягнути паски, якби бачили, що щось робиться, реформи. А просто затягувати паски, щоб в черговий раз хтось на тому нажився ніхто не хоче.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Наточко, просто куди вже затягувати. Просто нема вже куди. Начебто і готові, та як бачиш, що все терпимо, а на ділі нічого ж не міняється, то вже сумніваєшся. От в сусідній темі рахували, проїзд на день 10-ка, побори і в школі і садках, ніхто ж не хоче себе обділяти, комуналка росте, пільги скорочують, ціни ростуть, і при чому ніхто то не контролює, бо явно заробляють на тому власники, а зарплати взагалі стоять. Ну що ті 30 гривень надбавки, як комуналка, наприклад, це вся моя зарплата теперішня. Без прикрас. І що робити? Підробляти? На скількох роботах.. це риторичне. Бо робочий день в мене -це я так пишу, бо на разі теж в декреті- з 8.20 до 19. Та що я розказую, багато хто так само живе, просто люди зневірюються, бо все утискаються, а можновладці, бізнесмени, політики, як сміялилися над тим всім, як жили, так і живуть.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  13. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    До такого явно не були готові(. Я вважаю що люди в нас дуже терплячі, стільки років терплять, а легше не стає. Крали, далі крадуть, хабарі брали, далі беруть, ніхто не посаджений за грати з політиків, які явно винні і є докази. Про АТО говорити боляче, бо без волонтерів солдати би не вижили, скільки було смертей воїнів через немудре керівництво. Якісь показові затримання курупціонерів з засідання Кабінету Міністрів, а вже нині відпускають підозрюваного, бо немає доказів. Цирк просто, ліпше би того не показували по новинах. Терпіти можна, але це все відверте знущання з простих людей. Все списується на АТО, але якби дійсно наші солдати все мали, починаючи від техніки, закінчуючи формою, то можна було б ще зрозуміти, але всі знають яка ситуація з постачанням і хто найбільше допомагає. А зарплати військовим, які зараз в АТО, то смішно озвучувати як цінять наших солдат. Одним словом питань багато, а де ту відповідь шукати. Але все рівно вірю що все буде в нас добре, інакше не може бути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Дівчата, то ж не про ффсьопрапало тема.
    Не хочу вселяти оптимізму, але моя Жозефіна відчуває, що наступного року в той же час ми будемо по-іншому дивитися на теперішню ситуацію.
    Людина - то таке поросятко, яке звикає до всього. Але звичка не означає добре. Тобто звичка "майданити" - то кльово, але не з періодичністю раз в "пятілєтку". Бо будемо направду тонути і ніхто руки не подасть. Майдан не вихід.
    Головне, що народ все-таки почав проявляти свідомість і навіть інколи ми можемо висловити своє "фе" культурно. І без страху, що завтра тобі "капці".
    А Коломойський... То Коломойський. Він олігарх, і нє фіг було пхатися в політику. І Порошенко в тому плані поступив як лох. Всі розказують про розмежування бізнесу та влади, а президент сам то ліпить до купи своїми ж руками.
    І да, Коломойський не був би олігархом, якби був дурним. Не буде він валити Приват, бо там стіко грошів і престижу...
    Тактика Коломойського інша: купуємо кльове і дороге підприємство, викачуємо бабки по максимуму і оголошуємо банкрутом. Каму должен - всєм пращяю.
    А Приват - його дитя, під як вже потім скуповувались підприємства. А зрештою завалить - то фіг з ним. Он, скільки нарікань.
    Щодо реформ - то вупше окрема тєма. Всі реформи в нас файні. Але наші можновладці - як розказують про реформи - то від голови, а як починають втілювати - то чогось через ср...ку.
    Але я знаю, що ми переживемо і буде все ок. Правда, ми вже до того часу будемо троха поношені. Але то ж не головне, пра?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Перепрошую, але Монтянші вірити, то вже точно остання справа. Ви вже забули, як вона в фб фотки з турне по Лугандонії викладала? В обнімочку із сепарами. :-(

    Звісно, все є не те, що погано, а ще гірше. Але не треба втрачати віри. Згадайте Біблійні рядки, де говориться, що по вірі вашій буде дано вам.

    І ще. Коли все здається ну вже зовсім зле, згадайте про наших хлопців на фронті. І на секундочку уявіть, що вони мають іти в бій із такою ж зневірою в серці... Чи виграють вони той бій? Чи виграємо ми, якщо будемо допускати, щоб наш патріотизм танув на очах???

    Подумайте в кінці кінців про Небесну Сотню. Їм було ще важче. Декого катувати, залякували, декого ще досі не знайшли... Чи вони допускали собі таку зневіру, як думаєте?

    Головне - наш дух. В нас можна забрати все, але дух вільного народу, який прагне волі попри все, не можна дозволити в нас забрати. Інакше ми вже будемо не українці... Слава Україні!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. VERO

    VERO Well-Known Member

    Вставлю своїх 5коп. Говорила з жінкою, яка бачить ВСЕ. По одній фотці не лише скаже, в чому людина любить ходити одягнена і які в неї болячки, і чим потрібно, а чим не потрібно лікувати, який в неї характер, доля і хто в її під'їзді живе і яку має поставу... До якої священники пскеровують, щоб допомогала відмолити, коли не дають раду. Яка по 40 днів молиться і постить і в 12 монастирів дає на службу на 40 днів, щоб людину витягнути з біди. Тобто, не якась бабка, а глубоко-віруюча людина. Вона ніяк не хотіла нічого говорити, бо постановила собі не пхатися в політику. Я двого вмовляла, що це наше і рідних життя, а не політика. Сказала лише, що війна ще буде тривати цілий 2016р. А в 2017-му будуть вже покращення. Україну не зламають. Вона встоїть. Коли я її питала, чи все найгірше в питаннях фронту вже позаду, то вона якось непереконливо сказала, що так, але ще щось буде. І ще обурювалась, що ціни і курс доллара завищуються штучно. Вигідно окремій групці людей. Якщо я правильно зрозуміла, то в 2016р. конфлікт буде більше тліти. Прямого вторгнення не буде.
    Так що набираємо повні груди повітря, щоб достатньо було майже на 2р. боротьби.
     
    Останнє редагування: 28 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Так, знаю з власного досвіду. Так коломой купив МАУ. Гроші викачують, як можуть. Знизили рівень сервісу - ціни лишити ті самі. Зарплата, порівняно з тою що була 5 років тому, МЕНША! Для співробітників - все набагато гірше ніж було. Виживають "старожилів", бо вони знають що їм "положено" і беруть "першаків" з контрактом на півроку. Коротше, багато можна говорити. Як прос...ли Аеросвіт так і МАУ прос...уть. А така була авіакомпанія......
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Я ніколи не була готова до курсу в 30 гривень. І думаю не я одна.
    Не те малося на увазі геть не те...
    --- дописи об"єднано, 28 Березень 2015 ---
    Може нарешті почнуть зверху щось думати.
    Хоча я вже думаю, що накрасти вони і так встигли. Шо їм ще терять:girl_cray::girl_cray::girl_cray:...
     
  19. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    @Sera а до чого ви були готові? І що саме малося на увазі?..
     
  20. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я не була готова, що за більше ніж рік часу не побачу жодної реформи!
    Не побачу жодного прикладу попвнення бюджету за рахунок награбованих коштів олігархів, а лише за рахунок підвищення комуналки і податків з пенсії.
    Я не думала, наприклад, що при зарплаті 4000 грн, яка нібито рахувалась середньою, людина буде змушена виживати.
    Реальний приклад Укртелеком. Є всі законні підстави повернути його у державну власність, бо приватизація була незаконною. Ні, державі не треба.
    Скандали навколо корупції Яценюка мене теж застали "врасплох". Не була я готова до того.
    А з цим показовим арештом на засіданні кабінету Яценюка нехай ідуть лєсом. Картинка для МВФ?

    А наших хлопців мені дуже шкода. І від знайомих і друзів, які були в тому пеклі, я не чула особливо патріотичних закликів. Казали, що бардак там.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1