Грузія. Хтось вже мандрував туди?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Руда Лисиця, 31 Травень 2013.

  1. Сана

    Сана Active Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    12 днів в Грузії промайнули як один... Грузія казкова країна, люди гостинні і душевні... Гори просто бомбезні... А море як море)))
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    розказуйте, як добиралися, де зупинялися :)
     
  3. Сана

    Сана Active Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    Добиралися нашим доблесним Візеіром. Квитки купували ще до Майдану, тому обійшлись вони нам менше тисячі гривень в обидва боки. Правда пару раз Візеір переносив день вильоту..., потім зі Львова виліт перенесли в Київ...Але бажання попасти в Грузію було більшим за всі ці незручності. Прилетіли в Кутаісі, там же ж і зупинились на 3 дні. Відвідали печери Прометея, монастир Гелаті, церквушку в Моцаметі, добряче полазили по самому Кутаісі. Потім бусиком з Кутаісі помандрували на 3 дні в Местію. По дорозі зупинились в м.Зугдіді, де оглянули палац Дадіані, і ще по дорозі заїхали на Джварське водосховище. В Местії оселились в гестхаузі сімейства Ґабліані. Местія дуже гарненьке містечко на висоті 1500м. Там ми відвідали відомий історичний музей, Сванські вежі, прокатались канатною дорогою на гору Зурулді. З Местії бусиком поїхали в Батумі на останні 6 днів. Там поселились за помірну ціну в гарненькому гестхаузі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    Англійською мовою комунікували із місцевими?Проблем не було?
     
  5. Сана

    Сана Active Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    Та нi, англiйською говорили трохи з молоддю. Старше поколiння майже все знае росiйську.

    Отправлено с моего Inspire4G через Tapatalk
     
  6. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    А як житло шукали-бронювали? Через нет, чи на місці? А той бусик, що вас возив- ви його вже там винаймали, чи то ваші знайомі були?
     
  7. Сана

    Сана Active Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    Квартиру в Кутаici ми знайшли через знайомих, в Местii житло знайшли через нет, а в Батумi житло нам порекомендували нашi господарi в Местii.
    Бусик порекомендувала господиня в Кутаici. Нас було багато, то ми заняли цiлий бус. На випадок, якщо вас мало, то можна iхати маршруткою з вокзалу, цiна та сама.
    До речi, я iздила з 8-рiчним сином, то нi за його проiзд нi за проживання я не платила. Проблемою було нагодувати сина, бо кухня гостра, а якщо й негостре щось, то не смакувало йому всерiвно.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    Сана, які ціни на житло? Які умови? Чи був інтернет?
    Ми коли шукали квартиру в Тбілісі, то помітили, що ціни, порівняно з львівськими (на подобову оренду), були досить високі, а умови - килим на стіні, радянські шафи для сервізів і тд, ліжко пружинне - 40 баксів :girl_crazy:
     
  9. Сана

    Сана Active Member

    Відповідь: Грузія. Хтось вже мандрував туди?

    З цiнами нам повезло, в принципi. В Кутаici 2-кiм квартира з купою антикварiату, душем, туалетом, кухнею i нетом нам обiйшлась в 60$ за добу. В Местii ми платили по 12$ за добу, але нету не було. В Батумi теж платили по 12$, нет був.
     
  10. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Хто був у Грузії... поділіться, будь ласка, кантактами пристойного і не дорогого житла. Цікавить Батумі і Тбілісі.
     
  11. Жменька

    Жменька Well-Known Member

  12. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Придивляюсь на квитки вже кілька місяців, то Візз Ейром виходить дорожче ніж МАУ. Також цього року плануємо відпочинок у Грузії :)
     
  13. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    а звідки виліт? і яка виходить вартість? Бо я думала, що зараз тільки віззейр літає туди.
     
  14. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Можна з Борисполя, можна зі Львова з пересадкою в Києві. Ми плануємо летіти зі Львова (ціна не набагато дороща, а менше проблем з добиранням). Ціна Львів - Тбілісі на одного в обидві сторони приблизно 6000 грн. (корегується мало не щодня в залежності від курсу, у валюті ціна десь 250$).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Viola

    Viola Well-Known Member

    Люди, вітання! признавайтесь - хто-як цього року добирається в Грузію? Хотілось би до 4000 грн в два боки - реально?..
     
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Видно не мене одну всюди ці рекламні щити з пейзажами Грузії переслідують:) Найдешевше, що підібрав нам avia.tickets.ua коштує майже 11 тис. на двох туди-назад (на початок липня)... Щось мало надіюся, що далі буде дешевше, а доплюсувати ще витрати на проживання, харчування, розваги.:girl_cray: Йду в темку про відпочинок в Карпатах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Дівчата, а хтось відпочивав в Грузії з малечею, які саме курорти порекомендуєте? Можливо хтось минулого року літав, поділіться свіжими розповідями:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    напевно, не дуже популярна Грузія для відпочинку з малечею. Ви собі мусите оприділити який саме відпочинок має бути : оздоровчий, пізнавальний, розважальний. У нас відпочинок був більше подорожуючим, пізнавальним. Від себе я би радила вам Батумі. Там таки інфраструктура більш розвинена. Хоча треба бути готовому до галькового пляжу, а точніше просто каменюки. Щоправда я була в шоці тільки першого дня, а далі навіть сподобалося. Чому Батумі? - там є величезна набережна для різноманітних розваг : велосипеди, тренажери, дельфінарій поруч. А увечері для вас можуть бути цікаві різноманітні фонтани. Мені вони не набридли за 5 днів перебування, точніше я би сказала, що далеко не всі бачила. Крім того можна кататися на катері, відвідати ботанічний сад, канатну дорогу, зрештою самим місто погуляти, далі поїхати в Сарпі, відвідати рибний ринок.
    Співробітниця їздила із 6-річною дитиною, то вона була спочатку 3 дні у Тбілісі. Проживала у хостелі, побувала на кількох екскурсіях, а далі приїхала ближче до Батумі, Магнетікі (якось так). Вибрали вони це село через дешевше житло і пляж там не в гальці,а більш такий подрібнений камінь (я не бачила його). Щоправда, вони їздили щодня у Батумі - на місто подивитися, скупитися продуктами і це їм вийшло на ті самі кошти, якби вони жили у місті. Крім того, любуватися фонтанами не могли довго, бо треба було повертатися.
    Ще скажу, що не так в Грузії дешево, як ми можемо собі думати. Транспорт їхній мені сподобався, але продуктові магазини не зовсім. Чи поїхала б туди ще? - так. Якщо є запитання, то прошу.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1