Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в нас!:girl_crazy:
    але вона маленька така.з гілочок складена. і стоїть високо на полиці. муж сказали, що то тепер в нас елемент декору:girl_haha:. але таки обіцяв до Великодня винести:connie_pull-pigtail
    в нас все по плану-вигуляні, наїджені, спимо:d25:. я п*ю чайок і їм цукерку. остання, найсмачніша:hang1:
    балкон завішаний випраною білизною. в планах ще одна прогулянка, і ввечері треба :ed4d70def841dc74b57
    і найголовніше - Катрусі-барабусі сьогодні півтора роки:girl_in_love:
    @нталька , і вашу красуньку з ювілЄЄм :give_rose:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я нині так нагулялась, набігалась з малим, шо тепер ніг не чую. Але тре збиратись до купи, бо під вечір очікують мене роз"їзди, а на вечір робота. Я стільки отої останньої понабирала, шо вішатися... але інакше зараз не можна, тому мусить бути так як є.
    Настрій шось не конче, і то ше слабо сказано.:sad:
    І найгірше, що я таки не розумію чим його поправити. Ну, проблем є букетик, угу, такий шо ледь в оберемок влазить)) ну, але в кого їх нема, а розкисати то не охота... Пробувала останніми днями трохи заїсти солодким, так поправилась... і тепер мені стало ше гірше, бо гепнулась самооцінка.:dash1: Курити не буду, алкоголем рятоуватись- останнє діло. Що мені робии? Чи піти, відкрити нову тему, може люди шо мудре підкажуть?

    Намолола- намолола, сама не знаю шо хотіла сказати.:scratch_one-s_head:
    Всім гарного продовження дня і тепленього сонечка. На Паску чула кажуть буде +4, а я думала вже зимові чоботи до мами на зберігання везти.... добре шо не завезла.)

    Писи: і раз всі про рижих, то я пас, в мене в хаті но їдні чорні.:girl_crazy:

    Всьо, іду до праці.)
     
    Останнє редагування: 26 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. нталька

    нталька Well-Known Member

    Так, народ, признавайтесь, хто то на Симоненка ялинку на днях викинув, ще й така зелена була.:girl_haha:
    Майже 5 годин активного гуляння подіяли - ноги гудуть, на обличчі весняна засмага, в голові все в порядку :good2:
    А вікна мити нє, то не до мене. Тим у мене чоловік займається. Молодчинка він, правда? Береже .. підвіконня, щоб я їх не повиламувала :lol:
    Яка сьогодні класна весна! :girl_claping: Зараз заправлюсь чайком, зварганю легенької зупки (кахлєти вже є) і ... і не знаю, там побачимо :taunt:
    Позитиву всім!
     
    Останнє редагування: 26 Березень 2015
    • Подобається x 14
    • Оптимістично x 4
    • Смішно x 2
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
  4. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Погода класна, а настрій мій не дуже:sad: В малюка змінився режим, встає тепер в районі 7 ранку, а я так ще б поспала. Вирішила сьогодні прогулятись з малюком в жк тут, і, мабуть, переоцінила його можливості. Бо вирішила, що прогуляємось пішки, візок не брала, а то є куди йти. І хоча синочок вже неодноразово долав такі відстані, але ледве ми дійшли туди. І відповідно в черзі він уже капризував, ледве здала один аналіз. Назад їхали автобусом, а з зупинки додому дійти була вже ціла проблема. Не вмію ще реагувати на капризи, вигинання і т.д., та й ще й мої гормони заважають... З таким настроєм прийшли додому, розболілась голова, ще й від чоловіка підтримку так важко отримати, весь в роботі:sad:
    Але обідній сон трохи змінив ситуацію, принаймні голова вже не болить. Дідусь з внуком гуляють, а я йду прибирати, відволічусь від своїх думок.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Хм, а я якраз про таке ж сюди:) Сьогодні у нас мегаврочисть! Нашому сонечку, зайчику маленькому, найдорожчому маминому хлопчику сьогодні ПІВРОЧКУ!!!:girl_claping::girl_in_love::d25: А в мене через це не то ностальгія, не то що... Час так швидко летить і, таке враження, що я за ним не встигаю...Але то таке, а зараз іменинник встане і будемо втрьох трошки святкувати. Мегашоколадні кексики ( ну бо то ж міні-День народження) :girl_haha:стигнуть на кухні і паааахнуть! Яблучний сік замість винця, свічечка маленька є і татко наш вже вдома. Ну чи багато треба для щастя?
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Нагулялись, аж ноги гудуть. Обійшли 2 мікрорайони, зайшли в пару "бутіків", думала знайду детю джинси гулятельні, та де там... Обновили детю зачіску, сьогодні вперше сидів в дитячому кріслечку в перукарні, такий чемний був.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  7. Virner

    Virner Well-Known Member

    О...почалася пора миття вікон. Я поки пас - у мене манікюр свіжий.:d23:
    Цей тиждень у мене тиждень знайомств - ділових, космічних, міжнародних та міжгалактичних, цікавих, дивних, з сюрпризами та розчаруваннями.
    Але все якось спокійніше - робота ок, я свій графік переглянула, бо це було неможливо. А зараз - стільки часу для себе, гуляю багато, працюю достатньо, відпочиваю і корисними справами займаюсь.
    Я вже втретє пишу на ДП про статтю, а ніяк її не напишу. :girl_blush2: Де то натхнення до писання взяти? Сьогодні дедлайн!
    І ще одна, чи навіть 2 справи стратегічного призначення мене очікують сьогодні. А потім можна відпочивати.
    Картаю себе, що не купила чогось солодкого як йшла з роботи, а зараз лінь іти. А так хочеться:girl_cray: А муж буде пізно, дуже пізно....
    Йду каву собі зроблю і хліба з маслом:) і буду думати, що це шоколадка :)
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Прозовий сьогодні день. Одною ногою вже був в жилєтці, але я його звідти накопала
    День традиційно почався в 5 ранку, і сусідські діти сьогодні ні при чому.
    Прокинулась від того, що жахливо болить серце, ніколи ще такого не відчувала. Волокардін йшов як горілка гостям, спершу чоловік ті краплі дозував-рахував, потім страшив швидкою, то я поки він виходив з спальні, я ще собі підкапувала ліки, щоб навєрняка перестало боліти:fool:
    Знаю, що не можна, і що дівчині, якій трохи за 18-ть:girl_blush2:, не пасують такі дурниці, але лікарів я не люблю більше, ніж волокардін
    Зате до обіду я була здорова, хоч і причмелена:)))
    Потім мене тягнуло на кулінарні подвиги, чоловік вигнав з кухні зі словами *щоб я тебе тут не бачив*. Хотіла записати це на плакаті і причепити при вході (ну, щоб не шукав ні мене, ні їжу наступні 50 років), але поки шукала ватман, виявилось, що то тільки на сьогодні:beee:
    Годували мене сьогодні різноманітно, тобто все, що було в холодильнику в різних лоточках, викладали мені на тарілку і прикрашали петрушкою:girl_crazy:Тому якщо когось цікавить, як смакують чанахи з печінковими оладками і салатом з капусти:crazy:, питайте
    А взагалі, супер, що є ДП, я сьогодні навіть в напівпритомному стані, коли набридало просто лежати, одним оком сюди заглядала і ставало веселіше
    Не хворійте мені!
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Смішно Смішно x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 5
  9. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Привіт котусі!
    Ми з Сашком нині гуляли, дитина ровером, а мама пішками. Просила мужа прийти швидше щоб покататись разом на роверах, але його досі нема((
    Вже відчувається наближення літа, насамперед на роботі)) нині один учень ощасливив мене що у нас тільки два уроки залишилось... Літнє затишшя наближається.
    Нині зустріла сусідку, погомоніли так класно. Як же я скучила за такими теревенями)) ну і та ж сусідка розказала як класно вона відпочила минулого року з малим, а найбільше потішила ціна питання. Може і ми йього року вирвемось до води і сонечка??
    Завтра маю один урок, а вечір хочу тихий і сімейний... Може то мужа запроситит на рандеву?
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я теж начиталася й вирішила, що пора, але муж сказав, що чуть не від завтра дощі, то й мій бойовий запал зник.
    Гг, я так дуже часто ввечері чоловіка годую, й ще примовляю, що то як в ресторані, бо маленькими порціями й багато страв ))), але без петрушки. То я після дітей, що протягом дня назбиралося, як дбайлива господиня все мужу..Тому він вечеряв манюньою тарілочкою рисової солодкої каші, 3 рибними котлетками, гречкою з підливкою, салатом з бурячка, салатом з сиру, малесенькою купкою картоплі пюре й малесенькою тарілочкою вівсяної каші ))). Й не питайте мене, чому я то не доїдала - я фігуру бережу :girl_crazy:. А якщо чесно - весь день мене нудить - поїла, називається, супчику з шпинату...Щось з тим шпинатом не так, бо дуже мені зле..
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Музик

    Музик Мартуська

    Доброго ранечку всім!
    п'яяяяятниця!
    уряяяяяяяяяяя!!!!!!!
    ок, а тепер конструктив - погода чудесна, світ прекрасний, робочий тиждень закінчується - суцільна врочистість.
    а ще я бачила вчора нарциси в бабусі на ринку, куплю нині для мами перед роботою :)
    всім вдалого завершення тижня!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 5
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Настрій мій чомусь котиться до низу. Не зі швидкістю світла, але котиться. Причина поки невідома, і це найгірше. Бо устранєніє невозможно. Врочистість є, але мій настрій чомусь на неї не реагує:girl_emo:. Добре хоч готувати не тре, бо з таким настроєм то :bad:. В планах пральку загрузити 2 разочки, дитину вигуляти і другий поверх попилососити. І ще, як буду в ударі, то ті 2 нещасні шафки на кухні вимити(це вся мебля на моїй кухні:dntknw:). Правда беруть мене сумніви, що тося зробить. Настрою всім позитивного:uanew:.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Настрій мій вчора сягнув критично низької позначки, але вирішив на ній довго не затримуватися. Тому сьогодні я сповнена оптимізму навіть і віри в те, що вікна сьогодні будуть вимиті. Всі. І фіранки випрані. Готувати нині не треба, дрібні побутові справи відкладено на ранок суботи.
    Всім гарних, сонячних, безтурботних вихідних!
     
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Йой, не маю сили з тим планшетом! Писала 10 хвилин розлоге повідомлення, а воно мені стерлося. Суть в тому, що я претендую на міні посаду на ДП. Ну бо я собі так подумала, що заму пильнувача дп треба може би якогось там секретаря чи куда пошлють (тільки не дуже далеко і ненадовго), а я безробітна якраз, виплати ще до квітня і все. Словом, берусь за любе і різне!
    Розшифровка: зам - то є ви, наша просто nibysh, а пані Валентина (як по батькові?) - то звісно головний пильнувач.
    Нам більше нікого не треба?
    Ой, то якийсь саботаж получається або рейдерське захоплення дп. Бунт!

    Ні-ні, все прекрасно, всіх все влаштовує (не накликати би гнів модераторів).

    Мушу щось черкнути по темі. А день то звичний. Бо мені тепер вдома що п'ятниця, що понеділок, я тунеядка. Сьогодні навіть на базар не висовуюсь, перекусити щось вдома є. Думаю собі над стратегічним питанням: напевно треба залишки грошиків, які завалялись у банку в терміновому порядку зняти. Я не нагнітаю паніку, але вже нікому нє вєрю! Тільки банці скляній. Тому поїду ка я зараз в банк.
    Кажуть, долар до Пасхи ще може скочити до 40 грн. Так що, дівчатка, аналізуйте і плануйте.

    Я ледь дописала, так вже акуратно тими пальчиками все клацаю і виділяю офтопи. Краще не полінуватись і комп включити, нерви поберегти. А від чого кидає мене в страшний холодний піт - чи я часом з планшетіка кому баян не втулила, так близько то все поскладано. Але ніби ще не було, вже пальці натреновані трохи.
     
    Останнє редагування: 27 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    По всіх прогнозах мала би бути сьогодні погана погода, але поки-що так нічого, сонечко тримається.
    Тішуся, що закінчується той дурнуватий робочий тиждень: толку 0.0, а роботи звідкість набралося повнезно.
    Покрутилося мені все в голові з тим переведенням годинників. Збиралася цієї ночі переводити годинник, розстроїлася, що треба буде вставати не в 6 ранку, а в 5. Ото би було мені читано і співано, поки ми би годину сиділи в машині і чекали на той польський автобус:girl_haha: Добре, що вистачило розуму, ще подивитися в неті.
    Проза - працюю, їсти наварено до неділі. А, як комусь чогось бракне, поки мене не буде в суботу, то нехай сам собі готує:girl_yes2:.
    Треба швидше вложитися спати. Як мене тут хтось побачить після 22, то швиденько копнячками виганяємо.:girl_flag_of_truce:
    Всім гарного і сонячного настрою. Буду тут вже в неділю.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    У мене "п,ятниця", "о, знов п,ятниця!":girl_impossible: Як то швидко дні/тижні пролітають...
    Прозою є думки про авральні завтрішні роботи:girl_nea:. Як то встигнути зробити за день те, що за день встигнути нереально:girl_nea:??
    Йду сьорбати кавку і надихатися спогляданням залишками гарної погоди через віконечко. Прогнози - то теж проза. Щось ніяк мені не хочеться снігу і дощу...
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. famenlviv

    famenlviv Well-Known Member

    В мене одна проза.
    З чоловіком гаркаємся вже 2 день- а все тому, що я не можу заспокоїтися:girl_feminist:.
    Залишається тиждень до Великодня, і після майже 10 років безпорядку на подвір"ї, я нарешті насолоджувалася тим, що в нас хоча б перед будинком впорядкований квітник, покладена бруківка, можна навести чистоту. І тут мій коханий вирішує копати траншею( інакше не назву) 4 метри в довжину і майже 70 см в глибину в саді:girl_cray:, але треба її засипати піском, щоб покласти бруківку. Замовив пісок, привезли чомусь? в 2 рази більше, ніж замовляв, і тепер перед гаражем гора:girl_mad:, через яку ні нормально заїхати, ні запаркуватися. Так і буде стояти ще 2 місяці. Бо робити щось він може тільки ввечері після роботи. Добре, хоч годинник переводять:girl_haha:.
    Одним словом- я зла!
    Дуже хочу працювати на повний робочий тиждень. Вже скільки років посилаю резюме, якщо з"являються вакансії десь поблизу. Поїхала на тиждень додому в Україну- дзвінок. Просять з"явитися на співбесіду. А я ще 3 дні у Львові:ireful1:. Дуже перепрошувала, але нічого не допомогло, відповіли мені, що беруть жінку, яка змушена сама на себе заробляти, а мене може профінансувати чоловік:girl_mad:.Нормально, нє?
    Тепер зла на себе, що змовчала у відповідь.

    На вулиці дощ, а мій песя хоче на двір кожних дві години, песик білого кольору приходить додому, як свинка. Я вже змучилася його мити. Хочу сонечка і нормальний газон, а не вириті траншеї:smoke:.
    Врочистість- купили собі гарненький камінчик на фонтан, білий, мармуровий. На красу ще треба чекати.
     
    • Подобається Подобається x 11
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Так, з запланованого вище зробила майже все(гарна дитина), малий заснув, а я замість того, щоб мити ті шафки(я так того не лю) і посуд, засіла на ДП. Вже і наїлася(бульбочка з квашеними огірками, які вони ням-ням), і каву з цукоркою випила, і ДП прошустрила- а шафки самі ся не миють. Назбирав малий нині квіточок жовтеньких(мати-мачуха), і кожнісіньку я мала нюхати та хвалити. До хати принесли, в горняточко поставили, водички налили... - квіти ж для мами! Які ті хлопці милі в такому віці.Такі кнопи і такі дорослі. П.С. настрій застряв на місці, але хоч до низу не котиться- і на том спасібо.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Поприбирала в шафі, перебрала малі речі, прибрала в ліжковій шухляді, прогулялися з малючком. Зараз малюк заснув а я йду на кухню по каву і вииишииивааатиии
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. jylanda

    jylanda занууууда

    нареееешті п'ятниця, щось важкий цей тиждень, втомлена страшне. Вчора по дорозі на роботу сіла в метро, то думала вже не встану, ледве долізла до офісу. Сьогодні на занятті займалася так як в тому жарті . Зараз пообідала і беруся до роботи, ех, ліниве я створіння :girl_devil: Маю надію що вихідні будуть вдалими. Всім гарного завершення робочого тижня! :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.