Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

  1. Марточка

    Марточка Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 17 Березень 2015
  2. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

     
    Останнє редагування: 17 Березень 2015
  3. Марточка

    Марточка Well-Known Member

     
  4. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

     
  5. Freitag

    Freitag Active Member

    Потрібно консультацію і лікування у хорошого лікаря, а зокрема й узд-контроль.
    Дуже бажано, щоби лікар міг приймати по суботах.
    Зокрема, потрібні контакти Слободи.
    За будь-яку додаткову інформацію буду вдячна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, гінеколога для нечастих оглядів, щоб не був зорієнтований виключно на гроші і не сильно зайнятий
     
  7. Gabriela Khristina

    Gabriela Khristina New Member

    Порядяте, будьласка гінеколога, який вилікував молочницю.
     
  8. fmv

    fmv Member

    Щось нехочеться перечитувати стільки багато сторінок. Порадьте гінеколога на Симоненка. Чула що Третьякова хороший лікар. Можливо маєте відгуки про неї і цікавить моя дільнича Кучка і.я. ще не була в цій гінекології бо жила в іншому районі.
     
  9. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    Дівчата, порадьте якогось хорошого лікаря на Топольній. Знайома на ранніх термінах вагітності має загрозу, в обласній щось там лікували- долікували до гіршого самопочуття. Зараз вона на Топольній, лікар ніби Дочинський.
     
  10. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я колись ходила до Огородника-молодшого, дуже хороший лікар+ жодного разу не призначав аналізів "на всякий випадок і на 2 тис.грн"
    Навіть коли поїхала на море (а він не дуже радив), то мала писати йому щодня смс і звітувати, що відбувається
    Але ті черги до нього...:hang1:
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Я лікувалась в Хижняк Тетяни Іванівної, дуже хороший лікар, призначала те, що потрібно і говорить завжди все, як є, для мене це важливо володіти всією потрібною інформацією. Пропонує завжди альтернативні варіанти лікування, але попереджує про наслідки того чи іншого обраного.
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    залежно на який вона поверх потрапила, в яку гінекологію. А так- справді- Юрій Огородник-молодший- просто супер лікар. І по гінекологічних проблемах і по питання витягування дуже складних випадків загрози на початкових строках.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Patriotka

    Patriotka Member

    Я ходжу до лікаря-гінеколога на Топольну,8 поверх,2 гінекологія,Шидлик Зеновій Маркович.
    Вже трохи старенький дядько,але дуже хороший спеціаліст,не наглий. В мене було дві завмерлі вагітності на ранньому терміні,потім лікувалась в нього,зараз чекаю малюка,6 місяць,надіюсь,що все буде добре,також була серйозна загроза на 3 місяці,але з Божою допомогою і його кваліфікованою допомогою вдалось зберегти дитинку. Тому тим в кого є проблеми з плануванням дитинки раджу йти до нього. Якщо когось цікавить можу дати номер.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. silvia

    silvia Well-Known Member

    і в кого є час сидіти під дверима і чекати його довго і в кого є такий характер, щоб багато не розпитувати))) ( з власного досвіду) а так справді про нього хороші відгуки. Хоча дещо мені так і не зрозумілим було.....як можна призначати клостилбегід на 3 міс. без контролю УЗД, це ж не вітамінки. Авось все вийде як в багатьох?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Kom

    Kom Member

    Я теж раджу Шидлика Зеновія Марковича. Хороший спеціаліст!
     
  16. Patriotka

    Patriotka Member

    Я вважаю,що заради дитинки можна в черзі посидіти,нічого вам не станеться! А на рахунок того,що не розпитувати,він дійсно того не любить розказувати,на мою думку це на краще,хоча б не залякує,як інші. Шо толку з їхніх "сюсюкань?
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

    ей-ей, тихіше. Якщо я працюю, то не можу відпрошуватись через день і сидіти під кабінетом 2-3 години. На це треба зважати обираючи собі лікаря.. Не всі роботодавці лояльно відносяться до довгих по часу відпрошувань.
    є люди, які не з тих, хто мовчки виконує рекомендації лікаря, а хоче більш детально все дізнатись чому і навіщо. Про сюсюкання не йдеться, йдеться про адекватне роз'яснення ситуації, а не сліпе ввіряння здоров'я лікарю.
    Ситуація зі мною була неоднозначною. Призначення на 3 міс. серйозних препаратів без котролю УЗД авось все вийде, це не вихід. Перше ж УЗД, на яке я сходила без його призначення,показало, що я не реагую на призначені ліки і труїти організм далі немає сенсу. Потрібно міняти препарат.
    Кожен собі сам вирішує підходить йому лікар чи ні, хоче він почути додаткову інформацію і відповіді на свої питання чи буде сліпо довіряти лікарю, чи має можливість сидіти під дверима частину робочого дня і т.д.
    Мені він не підійшов, подруга завдяки йому завагітніла.
     
    Останнє редагування: 29 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  18. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Повністю згідна з Сільвією щодо Шидлика, і про черги і про його підхід до лікування, в мене чомусь таке враження що він всім допомагає одним методом, тільки за допомогою Клостилбегіду ( про то що він це робить без узд взагалі мовчу). Знаю до речі не одного лікаря вже в літах, який також таке робить ( вони напевне думають що ше живуть в ті часи коли не було узд)
    Також знайомим допоміг, але все заключалось у приписуванні Клостилу. Думаю в кого серйозніші проблеми в плані непліддя і проблеми не з овуляцією Шидлик не допомагає, хіба ще він пробує трави, але то знову ж таки не кожному допомагає.
    А на рахунок того,що його неможливо нічого запитати- вважаю повним брєдом, людина коли прийшла до нього має повне право знати що з нею роблять, чим лікують і т.д
    Була в нього один єдиний раз, прочекала довго і нудно, в кінцевому результаті після огляду коли я почала питати про свої проблеми , сказав не задавай багато питань, шо ти стільки говориш і т.д. ноги моєї більше там не було.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Kom

    Kom Member

    Багатьох знаю, кому він допоміг з більш серйозними проблемами. І я не можу сказати, що він не пояснює того що робить... Тому я погоджуся з Sekleta і раджу його і маю багато знайомих кому він допоміг!
    А в черзі більше ніж годину, ніразу не сиділа...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Patriotka

    Patriotka Member

    Скільки в нього лікувалась ніразу не чула слово "Клостилбегіду". Що це взагалі таке?
    --- дописи об"єднано, 29 Березень 2015 ---
    на рахунок УЗД. Зараз маю на увазі вагітність. Він не дуже любить відправляти на УЗД. Він вважає,що воно в певній мірі шкодить. Відправляє на УЗД,вже якщо є якісь мазання або для контролю серцебиття. Особисто я більше довіряю йому,ніж деяким УЗД(коли він дивиться на кріслі,він бачить як протікає вагітність,термін і чи прогресує,термін вагітності і чи вона прогресує навіть визначає простим намацуванням по животі,ну тобто по дну матки.може й інші лікарі так роблять).
     
    • Подобається Подобається x 1