Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Rosynka, позичте мені частинку свого чоловіка. А саме ту, про яку ви згадували "цьомає в чоло і каже......" . Ех! За 6 років чула таке 1 раз, коли приїхала з пологового...і з того сууумно.
    Падає надворі дож-щик, я витягнула теплу зиииимову ковдру, бо хлопці мої померзли.
    Завтра купа купезна роботи, маю помити вікна з середини на балконі, допомогти чоловіку в прибиранні його офісу і поїхати на закупи весняного взуття чоловіку, для роботи. Моя дитина буде мати РАЙ. В прямому значенні цього слова. Мій М дідуся обожнює. Тому гарних та продуктивних вихідних Вам, мої любі бджілки-трудівниці
     
    Останнє редагування: 28 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  2. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Щось мені не спиться, повишивала, почитала ДП. Посміялась трішки, набралась хорошого настрою і йду спати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Голова вимита, снідання готове, обід доварюється....Вчора все обійшлося(а я так хвилювалась), ну не дурно ми стільки літ одружені. І причину своїх нервів знайшла. Дурне напланувало і забуло, що чоловік без машини нині.... То чухарю на маршрутку(в таку погоду). Всім па, бо ще біжу досушувати голову, правда не знаю нащо:girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 6
  4. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    6.30 і слова "якусь канапку зробиш бо я вже їду......" Ааааа, караул, я ледве встала, зготувала сніданок та каву. Спакувала все що потрібно і чоловік погнав.
    Він в мене молодець. Вчора балкон доробив, газовщиків попильнував, замовлення розвіз, Івана до стоматолога завіз. А я, а я купила квіти на балкон, постригла гривку, організувала з дівками міні п"янку щоб зняти стрес і все чемно прибрала.
    Всі плани щодо квартири зробити-доробити виконано і можна було б сьогодні братися до генерального прибирання, але...але дощ. Тому я сьогодні готую їсти і відпочиваю. Ну і до того всього маю багато роботи на нетбуку та в інтернеті
    Приліз Іван з словами "мама привіт". Чую вже Володя йде, караул, не спиться їм
    Всім гарного дня
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Що ж, ставайте в чергу:) тільки терміну виконання навіть приблизно не можу окреслити.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    "Файний" дощовий день :girl_crazy:
    Коханий погнав на роботу (щось там мають з аудиту доробити)
    Вчорашні плани на прибирання квартири коту під хвіст.
    Дітьо не знає чим зайнятись, я теж :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    На вулиці дощик, в хаті тепло... Ну лежи і отримуй кайф від життя. Нє, треба прокинутись і дурью маятись :girl_cray: Відразу розболілась голова, бо мені тре на базар. А тіло протестує, і вупше живе своїм життям. Голова наскладала планів на прибирання, прання, готування...:ed4d70def841dc74b57 А тіло вилізло з ліжка, пішло на кухню зробити кави і сидить в піжамі, попиває кавусю і шариться в неті.
    І я тішусь дощу. По-перше, трохи змиє ті порохи. А по-друге, вікна мити не получаєцця :yahoo: То щастя я перенесу на наступний тиждень. А як нє, то і після Великодня помию.
    Копніть мене хто, би'м йшла на базар, бо буду без зупи.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Бобік перепрацювався і здох... то про мене.
    Вчора відчувала шо шось мені не то, але совісно працювала, крутилась, бігала, а на вечір 38,5.:girl_cray: Всю ніч мною так трусило, шо аж кидало по ліжку, на ранок голова квадратова. А в мене знову ж на нині стільки планів було і тим більше підводжу одну людину через оту кляту болячку, яка не знаю якої мари до мене прилізла.
    От не лю я безбожно теплий березень, бо то таке обманчиве. Тут теплінь, пороздягаєшся, в тіньку зимний вітер подує і вже є... ((
    Ну, добре, тепер лиш би дітей не заразити, бо ше бракувало мені зара лазарету в хаті.:girl_cray:

    Ще з ранку на мене чогось нагаркала і смертельно образилась мама, бо вона хотіла мені шось розказати, а діти сильно верещали. Виявляється я винна в тому і вона не має з ким поговорити. А то шо я тримаю ногою трубку, рукою годую Андрія, то нікого не обходить. Чи то певно я мала забрати в дитини миску і піти на двір говорити з мамою, бо вона третій раз мені переповідає одне і те саме. Вчора в обід я ліпила вареники і слухала ту розповідь, коментувала, вела діалог, хоч то було не легко, коли руки зайняті, в вечір взагалі туго соображала через температуру, але це нікого не обходило, мама бубоніла знову те саме і от нині з самого рання, коли мама знає, шо в нас аврал, всіх погодувати, напоїти. переодіти, дзвонить і не питаючись чи маю я зараз час знову повторює те саме. А потім будуть плачі шо вона одинока, не має з ким поговорити, а єдина дочка вічно погана.
    Як ж мені вже то надоїло!:sad: І взагалі мене останнім часом шось забагато людей звинувачують в якихось гріхах людства,)) розглядають мене під мікроскопом, зганяють негатив... нашо. Тре певно собі якусь психологію підчитати, щоб трохи абстагуватися, бо реально вже ради не даю.
    З того всього посолила собі каву, потім ше й порозливала:girl_cray: Настрій попсовано, почуваю себе жахливо. А тре ше десь сили на дітей набрати, на кухню і вупше...:sad:
    Хочу коліжанку, фляшку і торт.:girl_blush2:
    Завтра має бути краще...
     
    Останнє редагування: 28 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  9. нталька

    нталька Well-Known Member


    Дощик. Перебив всі мої вуличні плани. Діти з самого рання голосно товчуться разом. І старший вкотре вчиться терпеливо поводитись з дівчатами, підкорятись їхнім забаганкам, вгадувати бажання :girl_haha:, бо те ніжне створіння може, якщо незадоволене, схопити чайника (іграшкового поки) і бемцнути по голові. :girl_crazy:
    Хороша дружина, тобто я :girl_curtsey:вкотре дає чоловіку зрозуміти "як йому пощастило:heart:", і дозволяє відіспатись, незважаючи на всі спроби дітей почати радувати тата.))
    Дощику, перестань! І тоді я багато запланованого встигну :)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    ага. мало бути в мене генеральне прибирання. миття вікон. ха...
    дощ то раз,
    Ярчик і я вилазимо з хвороби то два
    Златка тільки залазить в хворобу то три.
    так що проза, проза, навіть трохи жилеткова.
    йти торта купити чи що? бо робити точно не маю настрою(
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Моє миття вікон заплановано на наступний тиждень, і то, якщо дощику не буде. В хаті ще доробляємо мінімальні ремонти, тому пилюки багато і нема бажання сьогодні прибирати, ще й знаючи що в понеділок знов будуть всі меблі переносити з однієї кімнати в іншу.:wacko:
    Вчора посадила дві грядочки, паро кущиків квітів і позамітала подвір"я, всю ніч і ранок моя спина мені дякує, поворухнутися тяжко. Чоловік сказав лежати і відпочивати:heart:, але хоча б піду їсти щось на обід зварю.
    За вікном сіро і дощ, а мене потягнуло на морозиво, ще полила його полуницею збитою зі сметаною...смакота.:nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Майже обідня кава з вершками:cofee:Ходила в магазин, дівчата я фігію від тих цін, інакше не скажеш:aggressive:Купила чоколяду на базарчику, бо в сільпо вона на 6 грн дорожча:wacko: І це тільки чоколяда про все решта я мовчу...Я не знаю, яку то треба мати зарплату, щоб нормально жити при тих цінах:beach:Як казали мої знайомі, які живуть в країні, яка недавно ввійшла в Євросоюз "Тепер ми можем їздити куди хочемо, тільки нема за що" . Занавєс...
    Загрузила пральку, перем вже кілька днів (одяг, верхній одяг, покривала, штори і т.д.) бо з 1 квітня все ж дорожчає...Заодно до свят готуємось)
    Якийсь такий прозово-жилєтковий допис вийшов, настрій:girl_cray: А ще що мене шокувала, хотіла видрукувати трохи фоток, підняти настрій....Не підняла. Фотки по 3.3 за штуку:crazy:
    Настроюю себе на позитив і що все буде добре:boast::i-m_so_happy:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Серйозно? ну де, де той падаючий хом"як??
    в нас за останні чотири роки жодної фотки роздрукованої - якраз думала після Великодня роздрукувати хоч перші 200шт...

    Ну і по темі:
    люблю суботи за те, що ми з малючком валяємося в ліжку скільки хочемо, а наш татусь нас страшенно балує - нам і сніданок до ліжка, і цьомки-бомки всім роздає, і на закупи сам ходить, і посилки відправляє-забирає, і вже пропилесосив... Люблю його сильно-сильно :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Ну а ми що? а ми вдячні, але лЄньтюхи:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  14. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Гарний був ранок - ми всі так класно валялися в ліжку :))), діти товклись по мені й по чоловікові, й ніхто нікуди не спішив, аж поки менший не згадав, що голодний чоловік - злий чоловік :), й не почав вимагати вже й негайно їсти. Й попленталась я на кухню. А там пусто-голо....То снідали всі мюслями з молоком :), а на обід особисто в мене було морозиво, бо пів-ранку товклась й готувала перше-друге й компот. Муж перебивався канапками й скромно мовчав, бо я й так його залучила до праці - він перечистив море цибулі, бо щось вона почала вже проростати і я її, як добра господиня, щедро всюди давала :girl_crazy:, нуащо - то ж вітаміни й всяке таке, взагалі, цибуля корисна.
    Мала купу планів, але через погоду й сонливий стан добре то все скоригую, можу виконаю 1/4 запланованого, а може й ні..
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Приталапалася з міста. Таке враження, що танк переїхав мене рази зо 2. Погода шепче: знайди і випий. Пообідали і поки мій малий помічник миє посуд і моркву з цибулькою, то я, під кавусю читаю ДП. Планів особливих не будувала на хатню роботу, так по мєлочовкє: вимити всі підлоги, всі пилюки і купу крихт на кухні(дитина їла булку-чиїсь би кури ненадякувались), розібрати склад на холодильнику, купу сухих лахів(2 вчорашні пральки) ну і ДП почитувати... А чоловік, складаючи посуд в умивальник, тай файненько сказав: допоможи мені в гаражі, як малий ляже спати. Ну як я йому, такому коханому скажу "нє". Звичайно допоможу, заодно котел напалимо, бо малолєтній сажотрус вже перевірив- з сажею все:ok:. Я бачила лише наслідки перевірки, які супроводжувались словами:" добре, що ти вже приїхала, бо та особистість вже попіл з сажею перевірив і за дрова взявся".
    Так що до вас я наступний раз аж вечерком завітаю. Будьте мені чемні:kisss:.
     
    Останнє редагування: 28 Березень 2015
    • Подобається x 7
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я вже зробила все, що планувала голова. Сиджу, балдю від погоди і від того, що я вже ані нині, ані завтра не висуну носа з хати. А то нині раз на базар, і три рази в магазин. В магазині в черговий раз прифігіла , але продавчиня там добра і завжди щось порекомендує з дешевшого і хорошого. Потім ще раз прийшлось себе згвалтувати і змусити вийти на вулицю, викинути сміття. Потім заїхав Рудий, не вбив мене, а навіть навпаки - пореготали троха Зробив мені комплімент і загадочно поїхав. Так шо дєнь удался.
    Всім чистих вікон і гарного завершення дня.
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 17
  17. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  18. Музик

    Музик Мартуська

    йой, нарешті маю час написати тут.
    1. помирилась з мужом, два дні провела поза межами дому, хотіла охолонути і обдумати все - муж теж одумався, і нині вже я отримала продуктивну бесіду
    2. муж зготував смачнючу вечерю, сам закупив продукти, поприбирав в хаті, вибачався, що через дощ не зміг помити вікна, обіцяв завтра піти зі мною гуляти
    3. була в лікаря. маю кілька нових діагнозів, знов поназдавала купу всього, але тепер картина трошки ліпша вимальовується і лікування простіше намічається. то тішить
    4. придумала одну добру справу і нині з мамою половину її вже втілили, до кінця наступного тижня хлопцям на Схід поїде дещо дуже кльове
    5. домовилась з купою людей про купу всього і вже за тиждень планую випекти більше 70 баранців для хлопців у госпіталі (змогла домовитись, що мені позичать форми, справа піде скорше, ніж з моїми 3, домовилась за яйця, муку на роботі обіцяли зафондувати)
    загалом все круто!
     
    Останнє редагування: 28 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 14
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ніц ніхто не пише ... То я собі зробила врочистіть по шуріку. Залізла в душ, троха пошуршала там-сям. А потім намазюкалась лосьйоном до тіла. І я так інтенсивно мазюкалась, що целюліт шугнувся, а я втомлась і засапалась. Тому зараз сиджу в кріслі, пахуча і на такому розслабоні :girl_in_love:. Ніжки мені дякують, ручки дякують. Голова взагалі від радості пішла гайту. Як то мало мені для щастя тре...
    Завтра я ще з вами чучуть, а потім арбайтен-рабаталні :girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 4
    • Смішно Смішно x 1
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    тут homyak_45px.gif
    скучно вам без мене?
    Я вже є. Змучена як пес, але задоволена. Люблю я мандри, і не важливо чи то біготня по магазинах чи чудесні екскурсії, чи хоч поїздом до Тернополя:girl_crazy:Мені головне в маааандриии ююхууу:girl_claping:. Отримую заряд енергії на довго.
    На границі нам сьогодні добряче дали жару, так довго ще ніколи не тримали, що туди, що назад.
    Зараз щось зї"м і буду розбирати свої торби.
    Між, іншим, з того, що я вчора примусово вклала себе спати в 22, толку не було. Заснула все одно в 2.
    В хаті всі цілі і навіть посуд помитий. В холодильнику миш висить.:girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.