Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

  1. irkazijka

    irkazijka Well-Known Member

    Світлана Талан " Коли ти поруч"
    Мене дуже зачепила.
     
  2. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    Остання прочитана Габріель Гарсіа Маркес "Сто років самотності", книга читалась з цікавістю, суперечлива, дивна як для мене і так хотілось зрозуміти суть, але фінал мене поразив...
    Зараз в процесі Еріх Марія Ремарк "На Західному фронті без змін", дуже гарно пише автор, читається легко і дуже проникливо... Усім раджу, читала його "Тріумфальну арку", також надзвичайний твір, наступним буде "Три товариші"
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. whisper

    whisper Well-Known Member

    прочитала Джона Бойна "Хлопчик в полосатій піжамі" мені книга сподобалась. А потім вирішила подивитись фільм,ну зовсім мене розчарував, стільки на перший погляд дрібних деталей, які взагальному дуже важливі і багато про що говорили, режисером були просто упущені.
    А ще чомусь мала помилкове уявлення про творчість М. Матіос, а тепер зрозуміла, що сильно помилялась і цілком згідна з форумлянками, що в кожного з нас різний смак, а ще важливе значення має вік, бо інколи читаєш книжку в молодому віці і береш для себе одне, а через пару років перечитуєш і думаєш, а чому я так багато випустила з уваги коли читала вперше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Прикупила собі 4 і 5 частину книг про Енн) Читаю 4, наразі нічо така, але трішки нуднувата. shelestki_topoli.jpg Etl9CIry-ZY.jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Дочитала я Куркова "Лагідний янгол смерті" - якось мені не дуже сподобалось. Чи то може такий переклад корявий, чи сама ідея якась трохи недолуга, але не викликав твір в мене захоплення.
    Почала читати Хосейні "І ехо летит по горам" - гарно і сумно, але вже дуже цікаво як закрутяться долі героїв на наступних сторінках.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. МарянаК

    МарянаК Well-Known Member

    Почала я з "До зустрічі з тобою" - сподобалась книга - читала на одному диханні. Дякую за "пораду" :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    на мій смак, то це такий брєд, що ого-го)))
    тим більше з матами, хоч і нечасто. не люблю коли є мати, навіть трошки.
    загалом читаєш про той світ добропорядності, скромності і тут на тобі - мат, а на другій сторінці імена і назви біблійні...
    і написана так як я не люблю. важко вловити чи то реальний час, чи то згадки, чи то мрії...
    кидаю, не жаліючи.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Katarunka Sachenko

    Katarunka Sachenko New Member

    Недавно прочитала "Чорний ворон" Шкляра, що порекомендуєте почитати ще?
     
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Десь писала я раніше, що після фільму не маю бажання читати книжку. Та щось мене підштовхнуло таки спробувати. І прочитала я "Сутінки" (всі книги). Ну загалом непогана книжка, легко читати, цікавий сюжет (хоч я вже його знала). Якщо порівнювати екранізацію з книгою, то як на мене і зйомки досить непогані (а остання сцена битви, навіть більше у фільмі сподобалася ніж в книзі). Після прочитання книги стали зрозумілі деякі деталі, які неможливо було відобразити у фільмі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    "Собаче серце" Булгакова :girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Прочитала 4 таки непогана і навіть досить цікава, читалась легко) а от 5 якась емоційно важка, надто багато сумних подій для 1 книги, хоча і добрі є, але щось переборщила авторка з негативними...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    ''Чарівний щоденник'' Сесілії Ахерн - ну дуже сподобався. Все як я люблю: таємниці, трошки містики, життєві закрути такі, що й не розгадаєш. Не очікувала від неї такого цікавого твору. Так сподобалося, що прочитала ще збірку де були : ''Дівчина в дзеркалі'', ''Машина спогадів'', ''Герман Бенкс і письменник - невидимка''. Теж нічого, було цікаво, але жаль що коротко...
    Хочу ще щось цієї авторки почитати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. Katrine

    Katrine Member

    З мого улюбленого - "Не верю. Не надеюсь. Люблю", в дуже цікавій манері написана книжка. Недавно подивилась на її основі фільм "С любовью, Рози", але то далеко не те, що книжка. Ще "Люблю твои воспоминания" раджу. Взагалі дуже цікаво авторка пише.
     
    • Корисно Корисно x 1
  14. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Фільм теж бачила, тому книгу вже не цікаво читати. Саме після перегляду фільму взялася за книги Ахерн. Вже жалію, що спочатку книгу не прочитала. А другу книгу обов'язково прочитаю!
    Зараз почала Володимир Лис "Графиня ". Спочатку хотіла іти з нею в тему "книги, що не зподобались ", але ближче до середини стає цікаво. Відвикла я від української сучасної літератури, декілька місяців не читала. Якась вона майже завжди просякнута безнадією і сумними монологами про життя.
     
  15. Veselivka

    Veselivka Member

    Соня Кошкіна "Майдан. Нерозказана історія" - це книга, яка мене зацікавила. Дівчата, може вже хтось її осилив. Поділіться, будь-ласка, своїми враженнями.
     
  16. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    проковтнула цю книгу і одразу після не ї прочитала перше творіння цього автора - "Бегущий за ветром" - дуже гарний роман про двох хлопчиків, які виросли поруч у ще довоєнному Афганістані, про їх дорослішання, про долю країни, якій вже напевно ніколи не бути такою, як до війни.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    В мене на черзі книги Халеда Хоссейні. Зараз читаю Макс Фрай "Казки старого Вільнюса".
     
  18. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    А я продовжую читати Моєс, підкорила мене ця авторка і все)Вже прочитала її "Сріблясту бухту" і "Віллу Аркадія". Жодна з них не розчарувала. Моєс пише дуже просто і водночас так майстерно заглядає в душі героям, описує їх почуття. Поміж тим ще спробувала Гійома Мюссо "Ти будеш там": не погано, але Моєс краще) Хотіла почитати щось коротеньке, взялась за "Оскара і рожеву пані" Шмітта.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    Я прочитала Юрія Винничука Танго смерті, дуже сподобалось, одразу хочеться їхати до Львова наскільки смачно він описує це місто, а які смішні діалоги, що я не могла стриматися щоб комусь з присутніх не зачитати цікаві місця.Книжка про смерть але з таким гумором
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Забула ще розповісти, що проситала "Гранд" Вишневського. Мені сподобалося, люблю такі коротенькі історії про долі людей і Вишневського люблю.Ну і дочитала "Оскар і рожева пані"- дуже зворушлива історія, варто читати тим, хто зіштовхнувся з якоюсь важкою хворобою.
     
    • Подобається Подобається x 1