Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Ну я тільки з вересня на цій роботі, то якось не встигла :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    І я з вересня)) Але не проти поскучати за ними)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Мені ще до декрету як до неба :girl_yes2:, але повірте йшла б вже хоч завтра:girl_haha:, зі своїми вже 6 років працюю, тому пора вже скучати починати..
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    А я вже не можу дочекатись, коли піду в декрет:) Планую навіть перед декретом ще взяти відпустку. Якби на роботу потрібно було пішки ходити, то напевно ходила б, але ці добиранння з одного кінця міста в інший - мене добивають. Вимучують постійно забиті маршрутки. Тому хочу спокійно зранку вставати і вже по трішки ходити вибирати одяг для малечі:)
     
  6. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А я вже 4 роки..))
     
  7. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    В мене невеличка вихвалялка: я вже 5 днів впевнено чую рухи малятка! Деколи пошкрябування, деколи легкі постукування. То таке щастя, словами не передати! Кожна мама мене зрозуміє.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Сьогодні були на узд. Вже маля нам гарно личко показало, навіть лікар сказав, що мої повіки матиме))) Ну і хлопчик 100%, повторив узд-ист те саме, що на 20т, тільки но притулив датчик:girl_crazy:
    Вага ніби-то 1650г (+-200г), ступінь зрілості плаценти - 1, я здивувалась, бо думала, що від 20т вона зміниться до 2ої... Положення голівкою вниз, 2а позиція, обвиття, слава Богу, немає. Така окрилена вийшла після чергової віртуальної зустрічі з синочком. Він ще нам підморгнув, губками помахав))
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    Вчора була на УЗД, дитинка розвивається добре, на свій 32-33 тиждень - вже 35! Має 2500 кг. З дати родів 19 травня я "плавно" перемістилася на 3 травня))) Так, що ми по всім параметрам дуже спішимо народитися)))) І дивно, порівняно з першою вагітністю їм адекватно, вагу набираю планово, пуз акуратний - коли він встиг стільки набрати??)) І волохатий буде)) Я така щаслива!!
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    А ще хотіла додати, бо ніколи не жалілась)): реально все болить і ниє, лобок, спина, при кожному поворіті в ліжку - болючий хруст в попереку, ноги не можу підняти, щоб взутися і нагнутися до взуття важко..зранку вставати важко і вночі 10 раз в туалет бігати..про стілець взагалі мовчу..їсти хочеться багато, але лізе мало, ізжога пече, іноді трохи вертається...шкіра в прищах, дуже вся суха, губи постійно сохнуть, тріскаються; лупа, якої не можу позбутися, а щодень мити голову -каторга..ноги опухають; щодень з носа кров, з десен..в одяг не влажу..постійно задишка, сили вже не ті....страшенні розтягнення на грудях..целюліііітттт..вагітність в разгарі!!!
    ..і знаєте що - я щаслива!!!! це все пройде, мине, і вагітність буде найсолодшим спогадом!! Я мама двох діток! Можливо, це моя остання вагітність і я намагаюся радіти кожному дню..і страждати часу я немаю..справ ціла купа, і по дому, і по нету..День пролітає неймовірно швидко і я все думаю, ну коли ж я відпочину, висплюся, ну коли ж я почну насолоджуватися своїм станом?))) вдома двоє хвореньких, найрідненьких...маю клопоти доглядати їх (і не дай Боженька, заразитися)..а скільки ще планів, на які зовсім часу не вистарчає..

    Беріть себе в ручки дівчатка, ви прекрасні, особливі, вас обрали янголята і чекають зустрічі з вами..так, болить, так, важко - але це мінімальна ціна за те, що ви обнімете свою кровиночку,відчуєте, як природньо і прекрасно годувати груддю, як усі турботи відступають, коли ваші дітки обнімають вас і шепочуть на вушко, що ви їхня, одна-єдина, назавжди, найлюбиміша, наймиліша матуся!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    То так я всі 7 з половиною місяців мучилась, страшно було подумати, який ж буде найважчий останній місяць. Але попри всі мої переживання останні 2 тижні я ожила, мене реально нічого не болить, ні спина, ні корчі, ні печія, одним словом все як рукою зняло, перемила всі вікна, вилизала будинок і прибудинкову територію, гуляю з дитиною цілими днями, вчора були від 10,30 до 17,30 на прогулянці, і після того я ще мала сили готувати їсти. Ось тепер я тащусь від свого стану, ловлю кожен шорох моєї доці, балдію від кожного її досить сильного копнячка, мій старший такий уважний до нас, так тулиться і піклується про сестричку в животику, і так хочет відтягнути той день Х, щоб насолодитись тим чудобим станом, який вже можливо не повториться...
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    От мене зараз такі думки, десь з 12 тижня після банального прибирання, навіть без миття підлоги, моя спина дає про себе чути, і то так що якщо вже ляжу то потім тяжко поворухнутися. Ще й ноги крутить, корчі час від часу.
    Цікаво за скільки часу від початку рухів татко може може почути ті копнячки притуливши руку? А то вже два тижні відчуваю рухи і ті моменти такі зворушливі, солоденькі.:girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Дівчата, ті хто піднімає гемоглобін :) А що ви п"єте зранку? Ну, кави-чаю не можна, а компоти не лізуть...
     
  15. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Просто воду п'ю ;)
     
  16. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    Наш тато почув за тиждень після того як я зрозуміла, що це саме то... Випадково. Він щось там до малят балакав, і котресь його копнуло в долоню. Це на 19тому тижні було. Так мило...
     
  17. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Звичка вранці попити тепленького для бадьорості ніяк не відпускає :)
     
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я так теж думала, коли була вагітна вдруге :), але Бог дав мені можливість ще раз відчути всю радість отих таких милих ворушінь. Я нарешті вже впевнено чую свого малючка, правда, тільки вночі, щось він дуже вже тихенький. Я навіть дуже переживала, чи там все добре з ним...То поки дочекалася 2 УЗД, тааак себе накрутила, що коли почула, що з малям все гаразд, ручки-ножки є, т оя аж розчулилась й пустила сльозу в кабінеті...
    Єдине, що мене не зовсім влаштовує - обране чоловіком й Сашком ім"я для малюка...
     
  19. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    А яке імя,якщо не секрет?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. iriwa

    iriwa Особлива мама

    хто знає де можна купити тест на підтікання вод?
     
Статус теми:
Закрита.