Алергія --> астма -->?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем mysha, 7 Вересень 2010.

  1. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    дуже дорого
    запитайте в аптеці і порадьтесь з лікарем вашим, про препарати Монтел та Лукаст, там склад і вміст препарату ідентичний Сінгуляру ( монтелукаст), але вони дешевші, і при тому нічим не гірші. Я на собі пробувала, діють нічим не гірше. По ціні значно дешевші. У Монтела знаю точно що є жувальні таблетки для діток від 6 років, на рахунок Лукаста не впевнена.
    Лукаст польський препарат, Монтел наш український.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. kira lv

    kira lv Member

    місяць назад купували в Томашеві був 33 злотих, може то вже за місяць так подорожчав
    Ото втішили, а то я "филююсь", як небуде змоги привезти, що купувати тут?
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    та що дивуватися, забігла раз в аптеку за вентоліном, а він на перереєстрації виявляється, провізор з ходу пульмікорт пропонує:girl_impossible:
    Я: так він ж гормональний
    Провізор: а то ваш вентолін негормональний :girl_flag_of_truce:

    буду здивована, якщо лікар дасть добро (бонуси хто оплатить?))))
     
  4. kira lv

    kira lv Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Дівчата, поділіться враженнями про Віктора Томашова з охматдиту.

    Коротше кажучи, ми у пошуках пульмонолога- алерголога: тричі були обструкції за 5 місяців. Двічі аскарилом давали раду, зараз вже 5 днів на беродуалі.
     
  6. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Vitalina

    Vitalina Member

    Ми консультувались якийсь період у нього. Гарно все вислухав, все детально розпитував. Поробили алергопроби, імунограму. Але лікування прописав як по книжці - гормон, без якого можемо обходитись. Тому більше не звертались.
     
  8. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    то ще не катастрофа:) в нас були раз-два рази в місяць.

    якщо хочете 100% без гормонів - то вам до гомеопата.
    якщо готові до прийому різних препаратів - то Томашов цілком толковий дядько.
    але попередньо раджу почитати про гормони для асматиків(ті, що були колись дійсно були "важкими", зараз ніби-то наука еволюціонує - і гормони безпечніші), але не форуми мамаш - а краще якісь наукові статейки. щоб ви мале максимально повне уявлення про те,що можуть прописати вашій дитині.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Ми були в нього пару днів тому, але з АД. Різкуватий дядько, але поки чекали його, то дівчата ті, хто там в відділенні лежить його хвалять. Може й правда толковий. Нам він нічого нового не порадив, хіба новіші дієвіші пробіотики, а рекомендації такі ж, як і більшість. Якщо в поліклініці, то лише по запису бере, і сваритися, якщо без. По знайомству може інакше.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Цього разу в малого обструкція почалася разом з страшним парагрипом з темп 39, котрим вся сім'я хворіє.
    Обструкція тримається з понеділка. до Томашова в стаціонар пульмонології охматдиту в п'ятницю відправили, бо педіатр злякалася, що не дасть раду. Я вже була готова з малим лягати в лікарню. Він прослухав, подивився аналізи, сказав далі дихати беродуалом і лазолваном, гормон сказав не треба, а ще виписав купу настоянок : резістол, доктор кашель, та подібне.
    було б щось страшне, то він додому не пустив би, правда?
    Сьогодні малий почав по трохи продуктивно кашляли, але темп. Ще 37 і трошки вища, страшенно слабенький, весь час спить. Чи тримається обструкція не знаю.... Чи можна самій вухом прослухати є обструкція чи пройшла? І скільки взагалі вона може бути? Якщо ще не пройшла, то вже шостий день буде.
     
  11. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    а як вона виглядає у вас?може у вас нема її?
    вухом ви ніц не почуєте. тре фонендоскоп - тоді чути такі специфічні свисти при видосі,якщо сильніший приступ - то на вдоху і видоху.
    в принципі,якщо ви зробили інгаляції беродуалом, то десь після 2ї мала б пройти,(якщо ні, то призначили б або інші ліки або крапельницю - принаймі в нас так,якщо 2-3 інгаляції не допомагають - пакуєм шумадани в охмадит)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. alibi

    alibi New Member





    якщо є обструкція-то це можна прослухати і вухом-роздягніть дитину, встаньте ззаді прикладіть вплотну вухо і попросіть глибоко-преглибоко дихати-на видосі(якщо є обструкція)почуєте таке ніби гудіння-посвистування.
    В нас цього разу теж був грип(ще вкінці січня), але так нестандартно для нас було-без соплів, то після того як малий вичухався почався сухий кашель, який нам і спровокував обструкцію(такий собі запусковий механізм)-теж дихали небутамолом(це аналог вентоліну-той же сальбутамол), він нам той свист знімав, але після фіз нагрузок я знов в малого чула ті свисти періодично(хоча раніше НІКОЛИ в нас такого не було, свисти в нас були тільки внасл ОРЗ БУКВАЛЬНО ПАРУ ДНІВ)-а тут так тривало десь 2 тижні-то було , то пропадало-причому як було-то прекрасно то вухом чула.Були в лікарки -то вона сказала як не проходить -дихати фліксотидом(це гормон), я сумнівалася, але потім вирішила почати, бо ті свисти-це бронхоспазми і якщо ніц не робити, то далі буде тільки гірше.
    Кожен приймає своє рішення-але в будь-якому вип-пильнуйте, як свисти не пройдуть-до лікаря, не тягніть, а там вже вирішите що робити.

    п.с. до речі, бередуал більше використовується для зняття "мокрих"хрипів, а для "сухих" свистів вентолін чи небутамол(ну діюч реч сальбутамол).

    і ще , вибачте за настанови(але хочеться вам допомогти, бо самі вже стільки того пройшли і знаю добре як це), ви пишете, що малий в"ялий, лежить, так от бажано якщо дитина схильна до обструкцій-не давати отак пасивно лежати-треба щоб по перше робив дих вправи(якщо-що пишіть в пп,-я вам розпишу як), по-друге-обов"язково 2-3 рази на день робіть йому дренажний масаж(якщо є фінанс можна масажиста закликати, ні-самому-ніц складного)+видувати по максимуму повітря-задувати свічку на відстані, дути шаріки, сопілка і тп.
     
    Останнє редагування: 30 Березень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  13. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Дякую за відповіді, дівчата.
    Обструкція пройшла на 6-й день.
    Зараз ходимо на масажі. А в"ялий стан давав ацетон. Як тільки дитину відпоїла, то і активний став. Ну і грип попустив і легше стало. Зараз є багато мокротиння, то з ним боремося.

    дитині рік і три, так що такий номер не проходить - дихає, як собі хоче)))))))))))
     
  14. Latane

    Latane Well-Known Member

    минулого тижня купляла за 23 злотих 28 шт.


    В нас печаль..... два тижня соплі, то густі, то течуть, то немає. Капали віброцилом. Тиждень тому під ранок почався вологий кашель. Відкашлювала і цілий день без кашлю. педіатр слухала - зауважень немає. Останні два дні кашляти стала сильніше і частіше. Сьогодні вночі постійно кашляла - гавкаючий, сухий, але не давилася, тобто приступів не було. Давала но-шпу, ереспал, тепле пиття. Зараз також поодиноко кашляє, ніс забитий, але соплі течуть. Алерголог наша хвора, буде у понеділок. Йдемо до педіатра прослуховувати. Але і сама чую, що свистить.... Більше року в нас такого не було, монтелукаст(синглон/сингуляр) приймаємо з вересня, на місяць лютий робили перевру, але з березня знову приймаємо


    Як думаєте, гуляти можна/треба? Щось руки опускаються з тим лікуванням....
     
    Останнє редагування: 3 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  15. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    ну весна,погода не з найкращих.... мала як кашляне - одразу хапаю фонендоскоп і слухаю, в нас весна період нелегкий.

    наша дохтор при приступах/ймовірності виникнення в суху погоду дозволяє(якщо дитина адекватна). в таку як нині - нізя.

    якщо б у вас не було небезпеки виникнення приступу і Т високої, то так - гуляння було б навіть доречне.
    може зайвий раз провітрити в хаті просто?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Latane

    Latane Well-Known Member

    постійно провітрюю

    щойно від педіатра - свистів не чути, легені/бронхи/горло - чисті...
    приймаємо 7-10 днів ереспал, інгаляції вентолін і боржомі, нош-па


    певно дійсно весняне загострення, але в понеділок ще до алерголога з"їздимо)
     
  17. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчата, щось я заплуталася, можливо, хтось допоможе прояснити картину, що з малим таке твориться. Вже писала про наші болячки у іншій темці, розкажу ще тут по порядку. З початку вересня пішли в садок, відвідували загалом лиш 2 тижні. Хронологія така: 4 дні - обструктивний бронхіт-3 дні - ларингіт (ларинготрахеїт)-2 дні-обструктивний бронхіт- 5 днів- і зараз знову щось не те. У п'ятницю ввечері малий почав знову часто сухо кашляти (так як ті рази на обструктивний бронхіт), але ні натяку на соплі, ні підвищеної температури нема. Приклавши вухо до спинки десь там таки почула свист. Напоїла багато, дала Алерсіс (попередній раз виписувала лікар при обструкції). І кашель пройшов - ввечері перестав кашляти, суботу не кашляв, нині, тьху-тьху, теж ніби нічого. І що це таке? Це бронхоспазм? Виходить це щось алергічного походження. Я чим далі, тим більше схиляюся до думки, що малий так реагує на щось в садку, а саме у приміщенні. Їхня група розташована у колишньому підвальному приміщенні, у групі тепло, слідів на стінах ніби не видно, але можливо всякі грибки не завжди на око не видно. Бо іншого пояснення 2 обструктивних бронхітів за місяць і якихось не зрозумілих бронхоспразмів у до того неалергічної дитини, я просто не бачу. Цього разу були 3 тижня вдома, вилікувалися до кінця, вдома нічого ніде не свистіло, пішов в садок ,коли переконалася, що малий окріпнув. З понеділка не поведу в садок, хочу в якогось лікаря проконсультуватися, думаю, у відділенні алерголого-пульмонологічному в Охмадиті. Розкажіть, хто з цього приводу що думає (чи небезпідставні мої підозри?) і хто є толковий там в Охмадиті (знаю тільки лікарку Кенс, один раз до неї попали, ніби нічого така). Буду дуже вдячна.
     
  18. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    якщо підвал - то пліснява ваш подразник.
    Кенс - моя любофф:girl_tender:
    ще непогана Катерина Володимирівна.
    і з тими приступами не жартуйте, бо ми дочекались до астми.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    дякую, чекала вашого коментаря. то кажете до Кенс можна звертатися? але, як справді, ота чуйка мене не підводить, то нам взагалі доведеться зав'язати із цим садком, бо те приміщення нікуди не дінеться((( але то таке, знайдем вихід, аби мені дитина була здорова, зараз більше нічого не хочу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    І мене цікавлять лікарі, зараз лікуємось у алерголога-пульмунолога на Чупринки, Плашенко, досить мені імпонує, але поки за один місяць у нас три приступи спазму(( один - ларингоспазм, другий - бронхоспазм і обструктивний бронхіт, азараз взагалі щось незрозуміле, сухий кашель без кінця ( ніби допомагає синекод), завтра маєм здавати аналіз на імуноглобулін, дуже не хочеться щоб дойшло до астми(( Хотіла б ще у когось проконсультуватись, як зв"язатиз з Кенс наприклад, де її шукати?
    --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2015 ---
    о і ще, пишуть що дитина в садку починає на щось реагувати а у нас ситуація протилежна! тільки вилікуємось спокійно ходить в садок, там не кашляє ні як спить ні як бавиться, а вдома тільки поріг переступає зразу кашель! і через вихідні зазвичай щось вилазить( іграшки всі поховала м"які, лишила улюблених 3-4 і то їх без порошку випрала, підлоги і меблі вологою тряпкою протираю, правда коврики має всюди бо перший поверх і мали проблему з грибком всюди, зробили літом ремонт, поставили додаткову вентеляцію і зараз не помічаю ознак, чи як воно вже в стінах то дитина може реагувати навіть якщо не вилазить на зовні?