Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Я вже навіть не знаю що на мене діє, стільки зубів перелікували і пробували різні, а воно болить і все. Стоматолог казав що може зробити мені провідникову анестезію (колеться прямо в нерв), але я його боюсь, бо якщо на нижню щелепу, то той укол вводиться дуже десь там глибоко в кінці желепи між кістками. Знаю випадок, що та голка зламалась і так там застрягла між кістками, тому маю страх, ліпше потерплю біль.
     
  2. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Дівчата, порекомендуйте, будь ласка, доброго ендодонта. Мені потрібно розпломбовувати і переліковувати канали у двох зубах після того, як мені їх "успішно" полікували влітку минулого року.
    Колись тут на форумі дівчата радили мені доктора В.Крайківського. Я ходила до нього на консультацію щодо брекетів. Чи варто звертатися до нього з питанням лікування каналів?
    І ще спитаю, чи доктор А.Гаук у своїй клініці лікує зуби особисто? Я лікувала в нього зуб ще у 2001 році. Через деякий час хотіла звернутися знов, то мені сказали, що він займається лише адміністративною роботою.
     
  3. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Зайдіть в стоматологічний центр на Пекарській, 69 (нова поліклініка), підіть в реєстратуру хай дадуть вам направлення до Гриника Рустама Івановича (приймає по понеділках і четвергах вроді). ВІн досить толковий по каналах, ще приймає десь в приватному, але не знаю де.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    на нижню щелепу вона дійсно показана, особливо при видаленні. Нічого там страшного немає. Мені її двічі робили власне при видаленні зубів - вона менш дискомфортна, ніж стандартна ін єкція.
     
  5. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ні, канали не лікує і не пломбує зуби. Наскільки знаю, то займається імплантами і оперативні втручання проводить особисто. Проводить ще консультації, може складати план лікування.
    Там є окремо лікарі по каналах, реставраціях і дитячий\гігієніст.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    В мене трісла 4-ка, та, що клик, задню частинку прийшлось забирати, бо гострий куток в ясна врізався. Коли дьорнула стоматолог, а зсередини та половинка була вся чорна. То тепер треба буде нарощувати? Де то добре роблять? Порадьте. Маю кілька пломб, а тут таке. Якось лячно. Це щось вставлятимуть в корінь? Зорієнтуйте по цінах, якщо можливо. Дякую.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А якщо нервів вже нема, а треба переліковувати канали, то анестезія обов"язкова? чи можна без неї обійтися?
     
  8. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Напевно залежить від больового порогу.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  9. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А хіба то ще буде там щось боліти?
     
  10. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    Та власне, вже нема чому боліти. Мені канали переліковували без анестезії. Не боліло, але страшно все одно було і неприємно (я велика боягузка)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    4- то вже премоляр.що з ним тепер робити- то лікар вирішує після рентген знімку ( треба дивитися як там корінь і чи немає грануляції) і яка площа ураження. Якщо він у вас "живий",площа знищення велика і потребує нарощення на штифт чи вкладку, то перед нарощенням депульпацію і пломбування каналів проводять. Ціна залежить від об єму роботи і від того, який метод вибраний для нарощення ( штифт- це металевий стержень, вкладка- по суті "своєрідний зліпок-коронка". До речі, нарощенні на штифти зуби бажано покривати коронками. По іншому вони поступово руйнуються через надмірне навантаження на "мертвий" незахищений зуб, штифт з часом може розколоти корінь і тоді- вже видалення. Я свого часу мала нарощену верхню 4-ку. Ще на штифт.І не покривала коронкою. Проходила кілька років так, а в один день той штифт разом із всім нарощенням вивалився під десну. Залишився лише корінь. Рентген показав тріщину кореня і утворення грануляці під ним. Прийшлося в результаті видалити.

    п.с. вартість нарощення набігає суттєва, бо оплачується кожна робота- чистка каналу, пломбування каналу, штифт чи зліпок-вкладка, саме нарощення і т.д.
     
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А де то вартує робити? То до Великодня встигнеться? Я просто неищнаю, чи варто в тих стоматологіях, типу як на Шевченка, або до приватників..

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  13. Gerbera

    Gerbera Member

    Дівчата, поможіть. Шукаю стоматолога Миколу Мацюка. Ми з ним трошки загубилися. Знаю, що він працює на Сихові у приватному кабінеті. Де саме - без поняття. Може, хтось лікував у нього зуби або чув-знає, де він приймає. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Можна у ПП.
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    просто в хорошого стоматолога- чи в госпрозрахунковій клініці чи приватній (ціни в госпрозрахункових стоматологіях зараз практично такі ж, як в багатьох приватних. До Великодня за 2 тижні встигається, але це якщо лікар має можливість кількох "вікон" в цей час. Бо багато хороших стоматологів плановано мають пацієнтів. Тому втиснути кілька ургентних прийомів в найближчий час не кожен може.Зрештою, то вам вже стоматолог на прийомі має сказати, що конкретно він може з тим зубом зробити і скільки часу це займе.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Дівчата, підкажіть. В чоловіка на роботі на всю родину видали страхівки, там можна і стоматологічні послуги використовувати, мушу пролікувати зубчик - канали, пломба, можливо штіфт, але там лише певний список стоматологій. Може хтось бував-чув, чи варто туди йти. Отже в списку такі: Біш компані, Медодент, Дентаг, Персона-люкс, Дента-супер, АБМ Вітадент на Скельній, плюс ще є відомчі стоматології від ЖД поліклініки та військового.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    цю б ( Сихів) не радила. В них якість робіт паршивенька. І хоч вони переробляють швидкі трабли безкоштовно, але кому то потрібно?
    я не знаю, чи зараз тут ще працює Богдан Яремцьо,але якщо так- то до нього можна звертатися. За саму клініку нічого не скажу, але саме він мені колись лікував зуби (ще коли працював в іншій клініці, до Вітаденту) - і досить непогано.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. LALALA

    LALALA New Member

    Дівчата, місяць тому поставила три коронки. Заплатила за зуб 900 грн. І це- кераміка. Перед тим довго шукала нормального лікаря за адекватну ціну. Ходила ще в 2 кабінети, то заспівали від 1400 грн. А потім подруга порадила мені піти до лікаря, яка ставила зуби її чоловікові декілька років тому. Роботою задоволена, ввічлива стоматолог і знає свою роботу. Працює в кабінеті на Шевченка. Олена Василівна звати. Якщо кому треба, можу дати телефон.
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2015
  18. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Анута

    Анута Well-Known Member

    в мене по страхівці є Пародент. Лікуюсь в них на Личаківській, задоволена.
    Простіше це зробити навпаки: телефонувати в клініку, яка зацікавила, і питати чи вони співпрацюють з вашою страховою.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Порадьте хірурга стоматолога, треба забрати вісімку, хотіла її ще полікувати, але виявилось що немає туди доступу і зіпсувалось все аж по коренях. Зробила знимок, а там такі довгі корені, а коронка майже вся зруйнована. Треба толкового хірурга - стоматолога щоб мені то видалив, бажано в медінституті. До речі,
    хотіла ще полікувати ту вісімку, то її відкривали при провідниковій і воно все рівно боліло. Хоча стоматолог повністю "відключив" нерв, бо знечулило половину щелепи і вухо.
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2015