Проколювання вушок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ВІРА, 20 Січень 2009.

  1. Fast

    Fast Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    А зимою чисті :) ?
    Краще весною, коли знімете шапку з дитини :)
    А, що мала просить, чи то чисто мамина захцянка? Зачекайте поки підросте - 1-2 роки. Сама попросить - тоді і взагалі не буде пхати рук.
    У нас через місяць гнійна гулька утворилась, я сама проколола її і витиснула гній, а далі все ОК (рук моя не пхала і іншим не додзволяла, тільки мені коли я промивала). Від занесення інфекції ніхто не застрахований. Я теж параноїчка, щодо цього, тому проколола своїй коли вже дуже просила і коли вона розуміла, що це боляче, щодня треба промивати, і руки тути не сувати.
    Хоча багато проколюсь і в рік, і в декілька місяців. А от в 2,4 це такий вік, що і ніби хочеться, і ніби все дитина розуміє, але як буде себе вести далі хто зна, чи буде давати промивати, чи руками не буде туди лазити невідомо, чи то все через сльози, плачі будете робити.
    Короч, я тільки за те, коли дитина сама просить. Не просить - ура. "Ура" в мене не вийшло.

    ---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

    В мене за 2 роки не заросли.
    Не проходить кульчик - може трішки заросли, сильніше потягнете - по новій можете травмувати.
    Може каще на чорновола зїздити, може спершу голкою пройдуться, а потім зразу ж золоті кульчики одінуть
     
  2. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    Та я от також такоі думки дотримуюся,що дитина має сама хотіти,по-великому рахунку то іі вуха))),мені от наприклад в третьому класі аж прокололи,бо дуже сильно просила...
    Але маємо бабусею подаровані мініатюрні кульчики,які на старшу дівчинку можуть вже не підійти...от мене і питають-коли я буду проколювати(((
    Sent from my ST27i using Tapatalk 2
     
  3. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Відповідь: Проколювання вушок

    На зиму не проколюйте краще. Зимою вушка мерзнуть, досить неприємні відчуття після проколювання. Воно ж певний час буде заживати. Та й у такий період довше йде загоєння, не так ж часто будете на свіжому повітрі без шапочки.
    На літо також ні, озера-моря... треба буде за тим слідкувати, довше загоюються...
    Краще навесну проколіть, якраз хороший час;)

    Надіслано з мого GT-S7272
     
  4. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    Відповідь: Проколювання вушок

    Дійсно, найкраще навесні ту процедуру робити. Ми проколювали в травні, вже було досить тепло, шапок-гольфиків-светрів вже не носили, вушка менше травмувались. Не дурні були наші предки, коли радили проколювати вушка в той час, коли цвіте бузок ;)
    Щодо того, що кульчики даремно лежать-в нас так 2 пари відлежали, стали замаленькі, але я тим не парюсь, планую обміняти їх на більші (кажуть, на ювелірному заводі можна це зробити)
     
  5. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    Ми прокололи вушка в кінці вересня, вона їх нерухала добре зажили, тепер думаю - можна було і швидше - бо дуже крутилась)
    Я рахую чим швидше тим ліпше, і красуня і нетреба тих вмовлянь в старшому віці)
    Мені вуха прокололи в 4 міс, сестрі в 2 міс))
     
  6. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Відповідь: Проколювання вушок

    А що, без кульчиків ніяк?) Обов'язково мають бути?
    Особисто мені не подобаються кульчики, а татуювання, треба чим по- швидше набити моїй некрасуні, щоб потім не прийшлось вмовляти)))
    Жартую :) Чи ні...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    Зачепила моя мала кульчиком за мій светр - кульчик злетів і ніби кров чуть чуть. Тепер не дає одягнути кульчик - певно брлить, бо підірвала дірку і є ранка...
    Тре пару днів зачекати, але чи не заросте дірка за 4-5 днів?
     
  8. Ari

    Ari Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    заросте, краще вже одягніть, я так зробила, тиждень тому то за 5 днів вже неможливо пропхати, доведеться знову пістолетом пробивати(((((
     
  9. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: Проколювання вушок

    Попробуйте в сні продіти сережку. Може вдасться легенько.
     
  10. skai

    skai Well-Known Member

    Мала негативний досвід з проколюванням вушок старшій донечці. Тож зараз почитала цю темку і потребую поради.
    Наразі схиляюся до того, щоб проколювати вушка голкою. Старшій проколювали пістолетом - мало того, що криво зробили, дірки не рівно, так ще й одне вухо просто зашматували (я була в шоці як таке можна було зробити). Тож ми чекали поки заживе перший прокол, а потім ще раз мордували дитину, бо ходила з одним пробитим вушком. Прикро, що салон "хвальоний" вибрали, з надією, що кращий спеціаліст.
    І ще вагаюся чи йти на Чорновола. Я там ніколи нічого не робила. Але чомусь не подобається мені той заклад. Навіть не можу пояснити чому.
    Може порадите ще інші місця, де хороші спеціалісти?
     
  11. Natalya K

    Natalya K New Member

    Проколювали вушка в Біш компані на Сихові і дуже розчаровані!!!!! Там працює так званий спеціаліст - Валерія Валентинівна ,яка з першого разу не змогла рівно проколоти і ми змушені були переколювати ТРИ РАЗИ !!!!!!! ніколи б туди більше не звернулась і нікому не раджу!!!!!!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    в старшому віці вона вас вмовляти буде:girl_wink: я за свідоме проколювання, коли дитина вже того хоче.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  13. skai

    skai Well-Known Member

    До речі, теж напишу де ми проколювали невдало вушка старшій доці. Може стане інфа у пригоді комусь. Нам невдало прокололи у салоні "Белара", що на Кн. Ольги.
     
    • Корисно Корисно x 1
  14. jMoondance

    jMoondance Member

    Ми в Біш компані проколювали цього квітня. Без проблем, швидко і якісно. Все гарненько зажило.
     
  15. skai

    skai Well-Known Member

    А чим? Пістолетом мабуть?
     
  16. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Рік тому проколювали там пістолетом. Дуже швиденько, все гарно зажило. Спершу вагалась голкою чи пістолетом, але думаю, що доня (їй було 3,5 років), якби ту голку побачила, то не захотіла б.
     
    • Корисно Корисно x 1
  17. ПЕРЕКОЛЮВАЛИ три рази?о_О а скільки ж то дитині років було? я б не дала свою дитину так мучити.. я і на свої вуха б не погодилася на такі звєрства, не те що дитячі...
    старшій ми проколювати в 3,5 роки, вона того хотіла вже ( правда ревіііііла)..з молодшою (1,4) ця процедура поки і не обговорюється, хоча дві пари сережок лежать без діла..
     
  18. jMoondance

    jMoondance Member

    Так, пістолетом. Коли голкою я б цю процедуру сама б не витримала.
    --- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---
    Чесно сказати, мені проколювали десь в роки 3-4 вушка пістолетом (голкою перед тим пробували я не далась, крику було ого-го-го), як я пам'ятаю ревіла довго, а донечці в 1 рік 5 місяців (поки цицю ще полюбляє) то гарно дала, заплакала, я їй цицю, і вона все забула, посямкала і вже бігала там довольна. Я була трохи в шоці, бо думала буде тяжко, але вона молодчинка, і вушка завжди давала промивати і прокручувати без проблем.
    Моя думка зі старшими важче. А всі друзі які немали вушка проколені, всі прокололи рано чи пізно, і то дехто з таким страхом на то йшли. А доця моя навіть нічого не пам'ятатиме))
    Я нікого тут не стараюсь переконувати, просто написала свою думку ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Просить Яна проколоти їй вуха. Десь на Науковій є добрі спеціалісти? Чи на Чорновола краще їхати? Мені в 4 роки на Чорновола голкою проколювали, на все життя запам'ятала:sad: Та все ж схиляюсь, що голка таки стерильніша. Може хтось порадить професіонала в тій справі?
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в часи мого дитинства нам всім голкою проколювали. Я ті враження пам ятаю до сих пір. То просто якась тортура- і в час проколювання і після проколювання отой догляд з прокручуванням сережок і т.п- дірочки закисають, печуть... Вчора я мала змогу на власному досвіді спробувати пістолет . То небо і земля, порівняно з голкою. Секундна справа, трішки на секунду запекло і все- за годину вже не відчуваєш, що взагалі щось з вухом робили. Якби у мене була донька, то однозначно голкою я би не погодилася їй проколювати.Пістолет і безпечніше, і ніякого болю і для дитини ніякого стресу.
    --- дописи об"єднано, 21 Травень 2015 ---
    на Чорновола в тій косметологічній клініці зараз до стерильності дуже далеко. Я суджу по тому, як там косметичні чистки проводять.
     
    • Інформативно Інформативно x 1