Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Ааааааа.:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Поки випаковувалася, не помітила, як зжерла упаковку кабаносів:girl_blush2::girl_devil: Ганьба мені. Закидуйте тапками за обжорство. Правду казала одна чарівна форумлянка - я, нічна жриця.:girl_mad: Жриця кабаносиків.
    Треба від мужа упаковку заникати, бо приколів буде на цілий тиждень.:girl_haha:
    Жаба - мандрівниця і обжора пішла відсипатися:lazy:
     
    Останнє редагування: 29 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 3
  2. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    День був просто неймовірний. Прогулянка по березі океану. Вдруге побувала в океанаріумі. Рибки неймовірні. Донечка просто в захваті. Одним словом, гарний день. Ноги гудуть, йду спати. Всім гарного продовження вихідних!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Я вчора таки сюди забігала одним оком, але була така змордована, що умудрилася заснути під час бавлення тим машинками :girl_devil:. Хто знає мого галасливого малого, то прикол оцінить . Докладаю: все не зробила, ще й з пральки 2 покривала забудла дістати- страшно їм було, бо пралька в підвалі:skull:. Холодильник, як біла гора з чорною шапкою стоїть нерозібраний, а решту ніби підшаманила. На нині планів теж є, але нема впевненості що я то зроблю. Мені би тосю.... Дитя просить вареників. Певно буду робити, от тільки би акумулятор замінити. І взагалі я- як морозиво на сонці, вся така хляпа. Ну та якось воно буде, ще так не було, щоб ніяк не було. То кум наш так каже, і він таки правий. Але хочеться, щоб було хоч файно, якщо неідеально. Всьо харе, бо як в ту філософію жизні і отношеній влізу, то вареників нині точно не буде. І ще признаюсь, ну бо всидноооо, вчора чоловіку замість добраніч і цьом, щось гаркнула:girl_blush2:, але ніц, нині зранку, "какнівчомнебивало", навіть пробував малого вниз забрати, щоб я поспала. Встидно за себе, хоч вам признаюсь, ну бо йому нікагда. Я дівчина з бзіками, єслі шо, то порад не прошу. Просто признаюсь:boast:. А ну і з неділенькою всіх вас.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    День почався хм- дуже несподівано:girl_haha:.
    Ледве прокинулася в 9, :girl_haha:а то вже 10-та:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:.
    А мені ж в центр на 11.20:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Всім гарної неділі і позитивного переводу годинника:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Isa

    Isa Well-Known Member

    Доброго ранку!годинники перевели?)

    Ранок в мене почався з того,що мені десь разів десято повторили,що я дратую і ще образливіші слова,які і тут не хочу повторювати...хотілось, щоб був у нас сьогодні гарний недільний сімейний сніданок,так гарно накрила стіл,і каву,і молочко і те і се,знаєте як то у фільмах...так воно все і простояла,і нікому воно не потрібне...
    З планів-зробити вправи,нормально як людина помитися і зробити всякі скрабики-кремчики,мінімально навести лад з нігтями,ніби не багато,але буду найщасливіша як то зроблю...
    Всім сонячного настрою,не зважаючи на погоду!цьом!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мої діти встають перед сьомою. А тепер це виявляється вже восьма?! Ото справді врочистість. Бо ті ранні пробудження... Ні, вони мене не піднімають. Я можу собі спокійно спати. Але одно в планшет втупиться, інше в телевізор, третє -- в ноут. Зовсім не здорово для таких мацьопств...

    Чоловік пішов на роботу. Да-да, бувають у нас такі трудові вихідні
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Після мого трудового дня, було два дні нічого нероблення, якось так :girl_blush2:. Нє, ну тобто, щось робила... а толку? Ніде не було видно. Але кожного вечора була як вижатий лимон, тобто нікакая.:girl_cray:. При тому всьому встигала і Вас мої дорогенькі:windie: не забувала, просто вже не мала сили і часу щось намазюкати, та й не мала що.
    Вчора ми зробили мега корисну справу: вперше підстригли своїх хлопців. Готувалась я до гіршого, але все пройшло добре. Хух.
    А сьогодні, а що сьогодні...Погода б'яка, від чого й ноги мені гудуть. До церкви не йдемо, бо в церкві ми не вистоємо, а біля церкви холодно. Тож ми відправили лише тата до сповіді.
    Наразі, день не обіцяє жодних врочистостей, одна буденність:boredom:.

    Ото сиджу і думаю, як би то врочистість:dance4:, за вуха.

    Всім гарного дня, і всіх:give_heart:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  8. нталька

    нталька Well-Known Member

    І в мене так вміє "переносити" мої бзікі. За що його і любу :). Он зранку вже накричала на нього, що малявка стоїть біля нього на ліжку з горням води і потихеньку лиє ту воду на постіль, а він, привідкривши очі, на те спокійно дивиться. :girl_devil: А насправді чоловік, бідося, ще спав і не усвідомлював що відбувається. :girl_haha: Але нічо, зараз чистить мій телефон, бо там вже стільки всього, що я й сама не знаю що повикидати. :girl_crazy:
    На вулицю таки виберемось сьогодні, бо мус, а вже як надовго, побачимо.
    І от, я каву випила з ДП, а @Маруся Іванова щось перестала каву зрання пити, чи що? :girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    То не порєдок, ми тепер без кави і хтось думає, що недопильновні. Бо ми таки пильновані(знаю 100:wacko:. І вареники таки будуть, бо бульбочку вже зварила, муку набрала. Всьо , пішла місити.
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    в мене схоже) в мешого графік. 7-7,30 підйом. тепер то вже 8, пів дев"ятої. інша справа))

    з прози - повставали, Злата далі закатарена, але ніби горло вже легше. погода бе. хоч би меншого вивела подихати, але навіь носа неохота висувати. треба щось їсти зробити. ідей нуль. йду подивлюсь що люди нині їдять))
     
    • Подобається Подобається x 10
  11. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Аналогічно, тільки в нас ще пізніше виявилося - по "новому" часі - аж 10:30! п.с. Малий пів-ночі по мені товкся + я погано спала, бо ніс закладений й морозило, якісь кошмари з того всього снилися....Й тому так ми відсипалися. Добре, що Сашка вже великий - він встав як завжди, але тихо собі включив мультики й дивився.
    Самопочуття й далі якесь таке..неважне. А ще - у вас бувало, що от, йдеш в перукарню, очікуєш, що вийдеш феєю, а в результаті "кака била, така й є", лишень мінус солідна сума?....Щось я розчарована своїм вчорашнім походом, а мала бути врочистість... Навіть муж нічого не замітив :girl_nea:.
    Хочу чогось домашнього-смачненького, а на кухні лінь знову товктися...Сиджу й вибираю електродуховку/піч для чоловікових батьків - бо в селі газова, а вони переживають, що дорого тепер буде пекти.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я нині в якійсь прострації... В мене завжди така фігня з тим переведенням годинників. На телефоні час автоматично переводиться, на компі також. А на годиннику той час автоматом переводитись не хоче. І кожного разу я прокидаюсь, лупаю очима на телефон, потім на годинник. І так з 15 раз, потім дзвоню до мами і питаю, котра година :girl_crazy:
    День почався "кльовим"сніданком :girl_devil: Але потім приїхав Рудий, привіз мені баньку чеського пива. І я його вже хлещу, щоб ні з ким не ділитися Нині я бомжую в берлозі і готуюсь до работалні :girl_bye2:
    Всі гарної неділеньки, незважаючи на погоду та час.
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Те що годинники перевели мене реально прибило, бо я дуже сильно боялася того часу. Чого, та бо мої "пяточкіни" товчуться ледь не до 12-ї ночі, а тепер вийде шо...о_О

    Вчора моє молодше дитя було явно не в гуморі, цілий вечір кричав, викручувався, на руки не хотів, навіть від грудей відмовлявся, я вже реально не уявляла шо з ним діється, він просто хотів щоб його ніхто не чіпав і спати вкладатися тоже не хотів. Ходив по хаті, все по дорозі змітав, трощив, ще десь знайшов якогось патика і тим патиком нервово лупив по стінах:girl_impossible:, злився коли за ним спостерігають, тому прийшлось спостерігати не помітно... і так його крило дооовго, заснув дуже пізно, на кухні, під столом...:facepalm:Я його тихенько перенесла в ліжко і так він проспав до самого ранку. Нині вже добріший, шо то вчора було- поняття зеленого не маю.:dntknw:

    Зато ранок почався продуктивно. Прокинулась в конкретну рань з геніальною, фінансовоприбутковою ідеєю в голові, зробилам си масочку з пастернака, поскрабила всьо шо можна і де можна:girl_crazy:, випуцувала Андрійкове "авто", а то шось ніяк до того руці не доходили, проте вже таки встидно було їздити по вулиці з таким візком. А особливо коли ти їдеш і бачиш, що навпроти тебе мамуся везе такмй ж візочок тільки чистееесенький.:girl_blush2:

    Нині вірю, що все має бути добре... Правда горло болить, в вухах стріляє, темпа вже спала. Почуваю себе не конче, але героїчно стараюсь про це не думати.
    Ну, і моя кулінарна муза не вщухає, вчора наварила-напекла, пів ночі бавилась з кров"янкою, а нині упять рука чешеться щось зварганити.
    Люди, виключіть мені хтось того мотора, бо мені реально відлежатися треба. з завтрішнього дня починаються будні - садок, підробітки, мотання по Львову і ніхто мене питати не буде хвора я чи здорова.
    Отаке... Всім гарної неділеньки.:girl_claping:
     
    Останнє редагування: 29 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Накінець вареники готові. Чому так "скоро", ну бо синок допомагав вовсю, навіть 2 рази просила вийти з кухні і закрити двері(нерви до одного місця). Ще нині має бути чоловіків колєга, той що файно їсьть, але нині він мені неврадйсть. Нє, ну жерти є шо- просто я:girl_emo:. Навіть малий не може мене розвеселити. Пробував співати-складати пісню про качалку(та, що розкидка, чи як там правильно?)- не гріє.... Ааааа, дівки, я поламалась.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  15. sanches

    sanches Well-Known Member

    Ми тиждень тому це зробили)
    При чому Матвій кричав і стригли його в два заходи, але вийшло краще ніж Віталіка. Бо він хоч і сам спокійно сів мені на коліна, але так вертів головою, намагаючись роздивитись, що там тато робить, що зачіска в нього скубана)
    Я нині весь день як мішком прибита, навіть кава не допомогла. Зато діти відчули переведення годинника і вчасно заснули на післяобідній сон)
    Попереду - грандіозні кулінарні плани, але може щось придумаю, щоб все зробити швидше і менш енергозатратно для себе...
    Завтра почнеться новий день і тиждень, а отже знов біганина по лікарях з Матвієм.
    Але поки ще неділя і на кухні мартіні і все не тау погано))


    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 8
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Та вже нема чим ділитись, боі мій заглох.
    Угу... то після того як мої жучки-борундучки скупали мого телефона в унітазі.:girl_cray: Сенсор ше дихає, а от кнопка блокування вкл/викл не працює вуупше, от як заблокується телефон, так вже ніякий чьорт його не розблукує.:girl_cray:
    Розібрала сушу, але гвинт відпав((, вже ніц мені сі не хоче, ну, його, приспала Андрія і лягаю бавитись з Святиком в черепахи.
    Чує моє серце я знову без телефона.:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А мені ото переведення в сам раз. Бо мале встає о п'ятій, а сьогодні в шостій п'ятнадцять розбудився ))) ну він за які дві- три години знову засинає, а я вже ні. Може хоч той час трохи вирівняє. Були на медогляді, в малого гіпертонус((( завтра чекаємо масажиста, як то все буде просто не уявляю. Мали коліки, то й режиму ще толком нема. Я стараюся, щось втмальовується, але то ще все так. І як то вмудритися щоб на час візиту того масажиста мальок ні істи не хотів ні спати?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Все, хлопи нагодовані, посуд вимитий, малий спить, я наїджена, чайом напита, нині готувати ніц більше не тре,-сиджу ДП вичитую і плани на завтра складаю. Не можу я без них. Все планую-планую і ся дуже тішу, як то мені вдається виконати ті плани:boast:. А в планах та гора-холодильник на 1 місці, а далі пунктів і підпунктів.....Нині мала прикол, але то тре, певно, в "затуркані" було йти. Я сита і лінива- не піду, тут наклацаю. З тим переведенням годинників нині цілий ранок не покидала мене думка "чому на моєму тел. вона на перевелась? І на ноуті також". Добре, що я крутилася по кухні і не мала часу то все попереводити. Хлопці, в процесі пожирання вареників, завели мову про ті години. А я й кажу чоловіку " переведи годинник, той що на холодильнику", він мені:"та я ще ранком його перевів". Питається в задачці- нахіба?!! Коли такими дрібно-побутовими-неважливими справами шеріфи не займаються. Ото би пішов він завтра на роботу:fool:. Ага, ми непланово завтра дома самі, бо чоловіка напарнік захворів, і вони помінялися. Як почалася з суботи та переміна планів, то не знаю коли ся спинить. Так що :welcome: до нас завтра(вареники ще сі зістали). Зараз малий прокинеться, хлопи ,накінець, розпрощаються і підемо на озеро подивимся- сімейна прогулянка. Не розпрщалися, ще кави хочуть. Йду чайник включу, єслі шо- я близько!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Креативно Креативно x 1
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    другий день ми з чоловіком "помінялися ролями". він за маму(ну майже), а я за тятю:girl_crazy: вчора коханий дитя бавив, прибирав, білизну розвішував, в магазин ходив, а я була на підхваті, для дрібних доручень так сказать)) хіба тільки пралку завантажила кілька разів і дерунів\голубців наварганила. скажу я вам, що бути татом класно:girl_blum: зато муж просив вчора ввечері і нині ніц не варити більше, бо замучився мити ті баняки :girl_haha:
    зараз мої гуляють, а я
    лежу на дивані з ноутом:girl_dance:. завтра то свято ся скінчить, але таки було файно:girl_blush2:
    ну і так, моя дитина також як здуріла-встає в 7й вже кілька днів. я просто "мертва" від того. може хоч та переведена година трохи допоможе:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Відсипалася я трохи сьогодні. То переведення мене шокувало, коли я прокинулася і побачила, яка то вже година:girl_impossible: А з моїм пізнім вкладанням взагалі страшно робиться, в якій то годині я тепер буду засипати.
    На дворі вже 19 година, а на вулиці чудовий сонячний вечір:girl_claping:Ніби випогодилося:girl_dance:.
    Майже цілий день на кухні. Думала, що я одна така, а виявляється нас цілий гурт:girl_yes:. І ще сьогодні обрадувалася, що на вулиці холодно, бо після вчорашньої поїздки холодильник битком забитий так, що навіть миш не пролізе. Завтра трохи пороздаю те, що мені позамовляли і тоді вже можна буде щось туди поставити. Тому все зготоване буде сьогодні "ночувати" на балконі. Сподіваюся ніякий сусідський кіт не полізе перевірити, як смакує те, що я там зварганила.
    Ще маю в планах попідливати всі вазонки.
    І, напевно, щось корисного для себе зробити. Ще не придумала що: маску для волосся, чи може обличчя, а може педікюрчик?
    Зараз погодую "чортиків" і придумаю що робити.:girl_yes2:
    Всім гарного вечора.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.