Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так діє прогестерон. Він не діє вийнятково розслабляюче лише на стінки матки. Він діє розслабляюче на всі м язеві органи.В тому числі і на шлунок та кишківник. Він стає "лінивим". Звідси відчуття дискомфорту і тяжесті. Я за час вагітності ні разу не знала, що таке обніматися з унітазом. І не мала поняття про ранкову нудоту- вранці почувалася як невагітна. А от під вечір починало підтошнювати, печія з явилася ( хоч ні до вагітності ні після я з нею не стикалася), тяжкість. Це теж своєрідний "токсикоз". До 12-16 тижня це має минутися.
     
  2. VesnaKrasna

    VesnaKrasna Well-Known Member

    А коли пройшов? На якому приблизно тижні? Цікаво, коли можна чекати на таке щастя :)
    --- дописи об"єднано, 29 Березень 2015 ---
    А ось і відповідь на моє останнє запитання. Не побачила одразу. Дякую!
     
  3. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    А в мене в першу вагiтнiсть токсикоз був до 17 тижня, а в другу - всi 40 тижнiв. При тому не рвало мене жодного разу, а було вiдчуття постiйноi нудоти.Цiлодобово! Не було легше нi зранку, нi вночi. Трохи полегшувала той стан льодяниками, такими, знаэте, з зеленим хрестом, евкалiптовими. Зате зараз зовсiм iх не можу смоктати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    В мене "щастя" таке було до 17 тижня
     
  5. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    Я під час вагітності не мала рвоти (вибачте) жодного разу, та і нудоти не мала. Єдине, що початок моєі вагітності ми провели в подорожі по Італіі, так от, на італійські продукти типу прошутто, салямі, моцарелли і тд дивитися досі не можу, а нюхати...Малій вже рік:)
    Те саме і з парфумами, якими користувалась на початку вагітності:)
     
  6. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Вдома мені якось легше нудота переносилась, їла часто і що хотілось/знаходилось в холодильнику. А на роботі щось те що взяла їсти не хочу, а чого хочу нема. І взагалі нині я як з космосу прилетіла, сил нема зовсім.
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ггг, знач не такий ще страшний токс :). Я відкривала хододильник.... І бігла в туалет. Це був жах, він мені таак смердів, чоловік чистив щодня, а мені далі смерділо. Чоловік був в шоці, нюхав, внюхувався, не розумів. Ой, як згадаю.... :D
     
  8. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    мені смердить котячий туалет, а чоловік не чує)))
     
  9. katysik

    katysik Well-Known Member

    О, мій токсикоз тривав рівно 10 тижнів (з 6 по 16), а потім як рукою зняло :) Смерділо все і всюди, а особливо чоловікова ранішня кава, як чула її запах, зразу була в туалеті ))) Рвала стабільно 2 рази в день, деколи бувало 3-4, бр... згадати страшно ))
     
  10. Patriotka

    Patriotka Member

    В мене токсикоз почався ще до затримки і закінчився в 12 тижнів. Зараз вже 26 тижнів,але я на початку вагітності завжди слухала пісню Океан Ельзи "На небі",то зараз як її чую мене зразу починає нудити,не знаю шо то таке))))
     
    • Смішно Смішно x 3
  11. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    І знову я сюди - була сьогодні в лікарки - сказала, що матка по розмірах не відповідає терміну, читала що таке може бути, якщо пізня О була, але я якраз в той цикл була на узд і вже на 8 дц був великий фолікул, тож я чогось була впевнена, що в мене була рання О.
    Як то тепер дочекатись до планового узд не знаю, переживаю тепер що там і як(
     
  12. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Я думаю, що це все в межах норми, не можна вже так точно все сказати, треба узд. Лікар може і помилитись... Не у всіх матка росте по шаблонах, які записані в таблицях... А скільки ще до планового?
     
  13. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    сказала прийти 21, і там буде думати коли робити узд (мала б якраз в той тиждень).
     
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Я навіть не чула, що таке буває. Думаю то по узд видно всьо, а так, на огляді, ну лікар і помилитись може, НМСД
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    тобто 21 буде 12 тижнів?
    --- дописи об"єднано, 6 Квітень 2015 ---
    В мене перед вагітністю лікар гіпоплазію матки видивилась, казала, що трохи замаленька:) Це все відносно! Тим більше, як вона може сказати то без заключення узд? Може нарощувати матку буде? Якщо сталась вагітність, значить вже з маткою все добре і не треба тими розмірами жінок лякати...
     
  16. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    почнеться 12-тий
     
  17. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    то вже цілком можна робити узд, а не просто думати чи робити його чи ні:) Знаю, що і на 11 роблять...
     
  18. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    суть в тому, що лікарка каже - відставання десь на 2 тижні (матка десь на 7-8 тиждень, а термін - 9), якщо зарано зробити узд за тиждень знову доведеться робити планове, то нащо так часто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    акушерський 9 тижнів? значить по овуляції вагітність має 7-8... Це ж норма, якщо вагітність по параметрах або трохи випереджає або не встигає. Тим більше ріст відбувається не плавно, а скачками, тому за якийсь тиждень матка може все наздогнати.
     
  20. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    ну лікар же рахувати вміє ;) Ок, вона мене лякала - справді всяке може бути, доведеться таки чекати і вірити що все гуд, думала може в когось теж таке було.
     
Статус теми:
Закрита.