Хоч серце розривається навпіл, пишу...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Березень 2007.

  1. Siania

    Siania Love Life

    Мушу сказати що та людина дуже жорстока з Вами... Не знаю що Ви аж такого поганого зробили, але всі ми заслуговуємо на пробачення коли каємось...
    Можна подумати та людина ніколи в житті не робила помилок, чи не робитиме... Ви зробили все що могли, просто прийміть це і не мучте себе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  2. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Зранку померла бабця моєї куми-раптово і несподівано...позитивна і дуже добра жінка ..померла на очах в моєї чотирирічної похресниці яка приїхала до неї в гості...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 12
  3. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Пробачати маємо навіть якщо в нас того ніхто не просить. Але прохання пробачення і розмова про мотиви допомагає зрозуміти і відпустити - а це дуже важливо. Якось мала я в житті ситуацію, коли одна людина з заздрощів (то вже згодом я сама зрозуміла) конкретно падлила мені на роботі. Я її пробачила, ба навіть пожаліла, бо її заздрість і внутрішній стан ображеної на весь світ рано чи пізно з'їдять її зсередини. Але я досі не можу прийняти ту ситуацію, і в голові мені не вкладається як можна так лицемірити - ходити до церкви, вдавати моральну людину, а потім робити стільки гидоти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
  4. Siania

    Siania Love Life

    Але якби та ваша колега усвідомила свою вину, покаялась і попросила вибачення, невже ви б не пробачили без лишніх роздумів "як так"?
     
  5. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Дуже шкода. Співчуваю. А як дівчинка?
     
  6. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    пробачити - це не просто. Можна сказати, що вибачаєш, навіть намагатись самому повірити, але кривда вже в'їлась і осад, і біль...тому, хто хоче когось пробачити, теж треба молитись, то є складна душевна робота....а зі сторони того, хто образив, більше, ніж покаятись - не зробиш, "пробачення" зубами не вигризають, тільки надію мати, що таки та людина відпустить свій біль.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Сяня, я її пробачила, хоч вона й не просила в мене пробачення. Лиш пишу, що не можу того сприйняти - як можна так, ще й свідомо.
    Gorda - ви покаялися, і це головне. Попросити вибачення варто - знайдіть влучну мить, щиро скажіть чому так вчинили. Невміння пробачати є не меншим злом, аніж саме ображання. То ж це буде вже на совість тієї людини.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  8. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Випила 7 валеріанок щоб хоч трохи попустило
    Раптово померла сестра кращих друзів-кумів, всього на 1 рік старша за мене, залишила 2 дітей-двійняток 5річних
    Якось так зле:girl_cray:караул
    Це вже другий похорон у Винниках від запалення(коли горять легені)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 26
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  9. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Помер зранку мій дядько... Відмучився, заспокоюю себе тим, що тепер йому легше, тепер йому не боляче... Прийми Господи його душу і нехай земля буде пухом...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 34
    • Подобається Подобається x 4
  10. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Кажуть, що хто відходить у Страсний тиждень або у Світлий, то заслужили собі у Бога на ласку. Вірю, що так воно і є.
    Завтра наша початкова школа прощатиметься з першокласницею. У неї минулого року діагностували пухлину в мозку. Батьки старались, лікували її рік, але рак таки переміг. Дуже шкода! Ми одягнемо рожеве і вийдемо на вулицю, коли вже не шкільний автобус, а катафалка підвезе її до школи. Сумно, але й радісно!:girl_angel:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
    • Подобається Подобається x 1
  11. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Навіть не знала такого.
    Мама щойно подзвонила. Були ми в гостях у батьків на Благовіщення, і серед усіх був сват моєї бабусі. Сидів з нами за столом, жартував... А вчора раптово його не стало. Отак раз і все. І три дочки залишились без тата.
    Цінуйте кожні миті... хоч вони і безцінні...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
  12. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    теж хочу в це вірити, приїхала вчора до мами відсвяткувати Великдень, і дізналась що відійшла у вічність вчора молода жінка, мама п'яти дівчаток (наймолодшій три рочки), ходила сьогодні на панахиду, завтра будуть (тобто вже сьогодні) хоронити. На душі так погано, вона всього на чотири роки старша за мене. Я закінчувала школу, вона вже закінчила культосвітнє училище і повернулась працювати завклубом. Пам'ятаю до цих пір пісні які вона складала і сьогодні одна з них постійно крутиться у голові. Останні місяці вже були дуже важкими для неї, онкологія прогресувала. Вірю, що Господь не залишить її діток і чоловіка, а їй світла пам'ять, нехай спочиває в мирі
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 24
    • Подобається Подобається x 3
  13. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    І я вірю, що так і є... Сьогодні всією родиною зібралися за святковий великодній стіл і тут моя сестра в сльозах повідомляє, що у її хлопця, який приїхав до нас з Києва на Великдень, раптово помер тато. Вертався з роботи, йому у трамваї стало погано і все:sad: Дякувати Богу, що вдалося здати білети на поїзд швидше і купити нові на сьогодні, щоб син зміг побути з батьком в останні дні. Бережіть один одного.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 2
  14. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Моя вже покійна бабця казала, що "рекомендується вмирати від Воскресіння і до Вознесіння". Так помер і мій тато.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    Моя бабця померла в Страсний тиждень. Вона грядки посадила, на паску пекти замісила, я просто не могла в то повірити, шок- раптово згасла за декілька днів, виглядало як простуда. Коли востаннє її бачила, думала, що придурюється і "переграє", бо любила показувати нам фокуси систематично. В суботу буде 4 роки як її не стало.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Так помер мамин брат- мій хресний батько.
    9-го травня, в перший день по Великодніх святах.
    Ми тільки приїхали до Львова після Паски, ще попрощались з ним гарненько, він як завжди проводжав на дорогу і махав рукою, а на наступний день нам подзвонили, що його нестало. Він був одинокий через свою хвробу і був мені за батька усе життя, а я йому за доньку. Смерть була така раптова і така дурна- ловив рибу на озері під хатою, його схопив приступ "чорної" хвороби і втопився.
    З ним у мене пов"язане ціле дитинство, я його любила безмежно, він завжди буде жити у мому серці.
    Нагадалося...
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  17. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Перед Великоднем дізналася, що ця Пасха остання для нашого далекого знайомого. Ми час від часу зустрічалися в одній коммпанії - його сімя - це кращі друзі наших родичів. Молодий чоловік, мій ровесник, добряк,веселун і балагур, батько 9-ти річної дівчинки. 2 роки боролися з онкологією, зробили купу операцій як в Україні так і за кордном, були і покращення і погіршення, але... хвороба перемогла і поселилася вже по всьому тілі.
    Зараз лікарі сказали що залишилося просто чекати кінця від кількох днів до кількох місяців. І тепер родина живе від дати до дати. Цього року його донечка йде до першого причастя, наразі мета дожити до цієї події.
    От чесно, пишу і сама собі не вірю що це про нього. Як же це страшно....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
  18. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Жанно,ви як про мого хресного розказали(теж мамин брат) , я дуже його любила, такою свiтлою людиною вiн був.Вiдсвяткували великоднi свята, ще всiх до себе запрошував на провiдну недiлю - всi I прийшли до нього .... востаннэ попрощатись...Iхав з роботи на велосипедi - дiстав приступ чорноi хвороби i упав виском до каменю...Вже скоро 20 рокiв буде, як його немаэ...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Сьогодні моїй мамі мало би виповнитись 58...а її вже 17 років немає біля мене...
    Я дуже би хотіла, щоб так воно і було. Вона прожила важке життя і померла такою молодою на другий день Паски. Але вона встигла стільки дати мені. Вона жила тільки для мене!
    Мені завжди серце розривається, коли чую, що донька в молодому віці залишається без матері. Це так важко, коли немає когось, найріднішого, тієї, хто дав тобі життя, і кому можна поплакатись, чи порадіти, чи просто подзвонити потеревенити: " Знаєш, мам..."
    Після народження кожної моєї дитини, я зверталась до неї і повідомляла, що в неї народився внук чи внучка.
    Колись я була такою дурною, коли думала, що вона вже трохи прожила, а їй був лише 41.
    Мені її так бракує. Маму не можливо ніким замінити. Ні в молодому, ні в зрілому віці. Мама є мама.
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 34
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    і брат моєї мами - теж
    вже майже 5 років як його нема... і хоч в нас не було близьких стосунків з ним, та він був світлою, доброю і віруючою людиною...
    особливо шкода бабусю, це жахливо - пережити свою дитину...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1