Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

  1. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Rona правильно написала, що каланетика - це статичне навантаження. Щоб позбутись саме зайвої ваги, потрібні більш інтенсивні аеробні навантаження - шейпінг, аеробіка та інш.
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    а варто? можна звалитись разом з тим.. TRX класна штука, але мені вистарчало його в трен. залі, вдома якось не альо
     
  3. NEW_GIRL

    NEW_GIRL Member

    Навчіть мене, як це вам вдалось, а я розповім страшну таємницю, як до мене кілограми так и липнуть, особливо до тих дільниць, де ви не можете набрати))) Тут все просто їжте багато цукерок, печива декілька раз на день з чайочком та кавою, особливо на ніч, а потім ніяких вправ, лягли на диван перед телеком і все. Я гарантую, що поправитесь)))
    А ось у мене інша проблема, як би схуднути...
     
    • Смішно Смішно x 1
  4. Надька

    Надька Well-Known Member

    я поділюся своїм розпорядком дня. рано встала щось там зїла трохи...і починається малого садок пішки 30 хв на роботу (і економія і фізкультура) . Вродовж дня один раз поїла і ще десь в обід вибігла. І додому знову пішки. І ще мені характерно ятколи нервуюся то худаю..... а нерви зараз майже щодня!!!....
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це супер!!!Я теж 2 місяці займалася на ТРХ.Думала після тренажерного залу за 2 роки ТРХ буде взагалі легенько для мене,але не тут то було...Це так важко і все в темпі.Я вже теж буквально за 20 хв була мокра.І ніби з власною вагою виконуєш вправи,мало б бути легше,але ні.)))Зато ефект супер,я стала більш виносливіша,шкіра підтягнулася,розтяжка стала набагато кращою))
    --- дописи об"єднано, 29 Січень 2015 ---
    Ну на рахунок того,що завдяки нервам худаєш,то факт,але потім і різні болячки вилазять...Так що з нервами потрібно бути обережніше.І шукати інші способи схуднення!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    Була сьогодні на такій штуці, нагрузка добряча і для спини безпечно.


    А потім на таке заняття, не знаю чи є таке у Львові, принаймні коли я ходила в зали, про таке не чула.
    Відчуття, як після масажу тіла.


     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А куди саме ви ходите?І як це називається?:girl_wink:
     
  8. Ternopolanka

    Ternopolanka New Member

    Дівчатка, допоможіть або порадьте. Я з самого дитинства займаюсь спортом: танці бальні, народні... Одним словом, це продовжувалось довго. Вже 3 роки я не займаюсь і від цього мої ікроножні м"язи дуже стали великими, напевно, розтягнулись від того, що я не займаюсь... Чи можна їм повернути нормальну форму? Бо якось плачевно виглядає...
    Ваш сайт чудовий!!!
     
  9. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Дівчата, порадьте: гантельки якої ваги краще взяти для домашніх тренувань для початківців?
     
  10. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Я брала на 1 кг. Зараз хочу збірну купити, бо ті на 1 кг на деякі вправи вже залегкі.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. tsvetochek

    tsvetochek Well-Known Member

    я починала із 2,5кг, мені нормально, ну звичайно, що на початку було важко, то я робила меншу кількість разів і підходів. думаю практичніше купляти такі, ви довше зможете їх використовувати для різних вправ.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Музик

    Музик Мартуська

    в нас теж збірні, купували так, щоби і чоловік міг користуватись. але мені цілком достатньо 1-1,5 кг, не хочу збільшувати об'єм м'язів, лише зміцнювати їх і трошки рельєфу
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я б теж брала такі,щоб були оптимальні приблизно на 2-3 кг.Залежить від того чи ви раніше займалися і яке вам потрібне навантаження.Я собі хочу купити на 3 кг гантельки,а ще краще обтяжувачі на 1,5-2 кг такі які підходять на руки і на ноги.Дуже зручно і для вправ і для бігу)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата я займаюсь каланетикою два тижні хворіла гострим бронхітом зараз вже ніби менш більш норм. коли я можу повертатись до улюблених тренувань?
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Мені після запалення легень лікарка рекомендувала ще 2 тижні не займатись, але я повернулась до занять після 3-х, бо ще не мала сили.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    От доросла і я до спорту (ну не знаю, чи доросла займатись, а поговорити на цю тему час настав). Отже, спершу трохи про себе. Я займалась художньою і спортивною гімнастикою у дуже ранньому віці: від 3 до 6 років. З того часу зі спортом ніколи не стикалась. Максимум фізичного наванатження -- то танці на дискотеці до ранку. Але ота гімнастика в юному віці таки залишила відбиток на моїй фігурі. Мені часто говорять (говорили до 25 років): "О, які ноги, тут точно спорт був". Але спорту не було і фізичних навантажень теж ніколи (півроку займалась танцями на пілоні, але то таке: 1-2 рази на тиждень (чи раз на 2 тижні:girl_blush2::girl_blush2:) то не рахується.

    От тепер, знатокі, внімає вапрос: Яким спортом мені занятись, щоб підкачати попу і скільки часу це займе. Тільки мені потрібна конкретна відповідь: чи можливо повернути форму у 33, чи краще вкачати туди якогось сілікону (чи що там вкачують):girl_haha:
     
  17. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Класно підтягують попу повільні присідання, але дуже повільні. Дуже просто, але дієво:girl_wink:
     
  18. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    щоб підкачати попу то треба її качати, можете звернутися до тренера за приватними заняттями або робити це самому, в неті інформації море, встигай тілкьи вправи робити)
    можливо повернути форму, я в інстаграмі підписана на жінку, яка в 40 років схудла на 40 кг (перед тим поправилася чере якесь лікування)
    ну але вона багато працює над собою і правильно харчується (і над попою теж багато працює)
     
  19. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    силові навантаження, присідання з великою вагою (штанга, гантелі)
     
  20. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    не хочу вас розчаровувати, але локально щось підкачати не можливо. Всеодно задіюються м"язи стегна, спини. + треба знайти дуууууже толкового тренера, відточити техніку, і поступово збільшуючи навантаження намагатись йти до мети. І ще не забувати про харчування і генетику.