Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ага, перевели:girl_crazy: Я зовсім про це забула...Завжди про таке пам'ятала, а сьогодні ні. Вчора поставила будильник, щоб піти до церкви. То добре, що мій новий телефончик сам переводить (а я і не знала:girl_wink:), якби не він, то точно проспала б. Але я таки не виспалась, тому збиралась дуже довго і спізнилась:girl_blush2:, на пів години:girl_blush2::girl_blush2:. Ну але я сьогодні не одна така:girl_haha:. В церкві чуть не вмліла, щось мені раптом так в голові стало крутитися після поклонів:girl_impossible:. Але все рівно весь день в напівсонному стані. Надворі так сиро,хочу тепла:beach: і весняного сонечка, бо при такій погоді навіть кава не рятує:morning1:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Shamna

    Shamna Мамуся

    На вулиці погода брррр:sad: Від самої тільки думки, що на Великдень може бути подібна погода мені зле:facepalm:
    Зранку були в церкві, а тепер сидимо в хаті, нудимося. Не люблю сидіти дома у неділю, бо все, що робимо цілий день це їмо і переглядаємо фільми.
    Завтра їду до Львова, маю справи по навчанню і ще дещо для чоловіка на ДН.
    Всім гарного вечора!
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А в мене якась така проза-прозою. За цей тиждень я так замахалася як коняка, на вихідних потрохи відійшла, хотіла якось зняти стрес, що за тиждень накопичився, розслабитися трохи, а вийшло так,що крім фізичної втоми отримала ще й моральне розчарування і якесь незадоволення. Ну що то за фігня, малята? Душа бажала свята, а отримала дулю з маком. і насправді нічого такого не сталося, але хочеться аж всплакнути. На цій сумній ноті іду я спати:lazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    На сумній ноті не варто йти спати, бо "цигани будуть снитися":girl_yes2:
    Маю замотану плівкою голову і маску-плівку на обличчі. За годинку буду "чіча" з шовковистим волоссям і гладеньким обличчям. Посудомийна "пожовує" посуд, дякую @cjomcjomka, за розтлумачення, того, що там відбувається:girl_smile:. Цезарчик десь хропе, як ковальський міх, на цілу хату.
    Не хочу завтра понеділка, хочу ще одну неділю:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    А мама казала, що то якщо голодним лягати спати:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Голодними, ситими...хоч якими, лиш би спати. Та моя малолєтня посудомойка вже по другому колу пішов свої тарілки-вилки перемивати. Хоч ноут не відбирає, то я з вами посиджу. Поки одного вкладу хоч би до першої ночі. то другому на роботу в 4.50 вставати. Я все любила понеділки, бо чоловік вихідний і міг малого на цілу ніч забрати, а я відсипалась. А нині такий облом. Солодких снів вам, може завтра зранку Валентина Соболь всім скаже привіт, а Маруся Іванова буде з кавою чекати....
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member


    Файний день такий був :) і в церкві були, і погуляли, а найбільше тішать два пакети книжечок Видавництва Старого Лева, вже не могла дочекатися, поки додому доберусь, щоб їх понюхати найперше, і порозглядати! Ох, яка то насолода! Чоловік, правда, з якоюсь такою неоднозначною інтонацією мені озвучив кінцеву суму:), але, по-перше, не така вона й велика, по-друге, гроші, вкладені в якісні книги є далеко не намарно витрачені, тим більше, коли є двоє маленьких кандидатів на читання-розглядання, а третє, 10 грн за книжку - хтось бачив такі ціни? Правда, до тих, що по 10, нам ще рости пару років, але хай буде, то не псується.
    А, і ще одна вихвалялка - доця вперше мовчки скорилася долі у вигляді слінга, дотепер кожного разу був плач, і до виходу з дому я ще ганяю по коридору, щоб її приспати.
    Тож навіть попри те, що ми знову саменькі, і що доцюня цілий вечір ну дуже неспокійна, і що синок ніяк не може зрозуміти, чому то ВЖЕ треба спати, і, відповідно, вже годину крутиться-бурмоче у ліжку, і мене то нервує, бо зранку годі підняти, так от, незважаючи на такі дрібні "прозинки", однозначно гарний день :)
     
    • Подобається Подобається x 13
  8. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    Тиждень був активним. Одного сонячного дня, у вівторок, зустрілись з давньою коліжанкою з дітьми в парку. Правда погуляли недовго, зате потім ще в них в гостях потусили. А в них інтер"єр такий класний, кухня з робочим острівком - я просто кайфувала знаходячись там. А, і ще мені їх пилосос в душу запав, вже повідовила мужа про потрібну на нього суму (а шо, до кризи ми могли собі багато чого дозволити але все відкладалось на потім. А тепер всьо - віжу цель- нє віжу прєпятсвий. Життя непередбачуване. Ми всі це точно знаємо). По дорозі додому заїхали до мами і Дімон завчасно отримав подарунок до дн - велосипед.
    Наступного дня ми були в гостях в іншої коліжанки, яка живе за містом. Посмажили ковбаски, діти нагулялись і наскакались в дитячому спорт. куточку. Правда не обійшлось без травм - Антон злетів вниз спиною (на підлозі настелені подушки з м"яких крісел), так вдарився аж дихати не міг. А потім Діма теж вирішив повторити подвиг брата- чуть ногу не зламав. А коли нога боліти перестала, Дімулік знову туди поліз.
    В четвер цілий день чогось товклись по дому. А вечором поїхали в сільпо на закупи до Діминого дня народження. Я за ці дні якось вперше зловила кайф від того, що маю свою машинку - і за кермом вже більш-менш спокійно чуюсь і діти в машині тихо сидять:girl_cool:. Ще би тільки ціна на безин теж радувала.
    В пятницю чоловік взяв вихідний і допоміг трохи по дому. А вечором прийшли гості - бабусі з кумою і ми трохи посвяткували наше свято. А ще в пятницю я стала офіційно безробітна. Не скажу, що ця подія викликає в мене аж дуже радісні емоції, але вже з нею звиклась.
    А сьогодні відправляли нашого татка у відрядження. Але перед його виходом чуть не вдусився наш Дімулік. Чоловік дав йому льодяник, а малий ковтнув і цукерка застрягла в горлі. Я попередила, що таке може статись і сталось. Я даю іноді льодяники і тільки на паличці. Так от, малий ніби вдихає але чути що цукерка заважає. Я раз-другий на корінь язика натискаю, а малий кашляє і все. І плаче. Чоловік за ту хвилю чуть сам з переляку не вмер. Але, дякувати Богу, рвотний рефлекс переміг і льодяник успішно повернувся до нас. Всі живі-здорові.
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    вино? я як зранку побачила темку, то мені аж запахло)) так хочу того винця вже і негайно))
    Вихідні пройшли... пройшли і фіг з ними. Субота як завжди прибирально-варильна. Неділя пройшла "на грані" скандалу, але я себе стримала. Але тут написати мушу. Ну як можна триматись-триматись з тими сигаретами і знову закурити??? То я про мужа. А я ж так підтримувала, казала що молодець, солодке купувала-готувала, ломку терпіла.... а він((( от вчора мало не розплакалась як побачила, так обідно. Придумала що собі куплю пачку, покладу в хаті на видному місці і пару штук в день буду викидати, най думає що я теж курю... а ще просмерджуся димом. І на всі зауваження так само буду казати "Всьо, карочє!" Муж вину за собою чує, але не визнає. А мені пофігу, хочу відпочинку.
    Вчора добрі люди постригли моїх мужчин, тобто до свят вони вже готові. Я піду стригтись в четвер. Ще маю час на "подумать", ідеї щодо образу прівєцтвуюцца))
    А ще неділя потішила в плані роботи, моя учениця повертається до мене)) Юху!!

    Нині я вже попрацювала, ще один урок маю потім. А ще в поліклініку по довідку треба, а потім школа і карате. зате вечір має бути спокійний. Піду спати в 9 годині, бо нині заснула десь біля третьої.

    Щось в мене перед тими святами в голові суцільна каша. Стільки всього зробити треба. Мушу собі якогось склірозника завести, бо чує моя дупа, що забуду щось.

    Всім бобра!
     
    • Подобається Подобається x 8
  10. Музик

    Музик Мартуська

    щось я важко переживаю переведення годинника. вчора весь день пролетів так, ніби і не було, нині відкрила очі, а вже 9. добре, що на роботу на 11 аж. тому ранкова каша з полуничками чекає мене.
    з планів на нині - робота (зробила вчора шикарну штуковину, задали мені розробити один шаблон, тиждень ніяких ідей не було, а вчора мене осінило. тому йду на роботу хвалитись проробленим і готуватись до семінару - у нас в середу районний захід), робота 2 - маємо малювати нині щось на великодню тематику, правда я ще не придумала що - треба щось цікавеньке придумати, щоби і мені і малятам сподобалось. ну і тренування. а ще між тим пошук подарунка для однієї чарівної форумлянки в одній магічній грі :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. jylanda

    jylanda занууууда

    А хто хто дивився мультики до 1 ночі? Мииии!!! A хто зранку в 6 має вставати? Яааа...:girl_cray: Ну ви собі можете уявити мій вигляд зранку і в якому я стані приповзла на роботу:girl_crazy: Зараз допю 2 каву і трошки вже почну розуміти що читаю. Чоловік сьогодні потішив, надіслав на робочу пошту фото неймовірно гарної веселки, романтик він в мене :girl_dance:
    Всім гарного початку робочого тижня!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Так нечесно:girl_cray:, я чекаю-чекаю, а ні "добрий ранок" ні "каву з..." нема. Одне добре- малий лиш раз прокидався цієї ночі. Зле, що знову відмовився на горщик йти і люрав собі в підгузник незаморачіваясь. Знову цілий ранок машинки:girl_feminist:, а ще сниться йому пожежна машина- це згідно його слів. Думаю, що хитрує той автолюбитель. Продуктивного понеділку вам, та й мені не завадив би той продуктивний понеділок:beach:.Ха.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
  13. jylanda

    jylanda занууууда

     
    Останнє редагування: 30 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    В суботу пройшло все, як по маслу. Але я так втомилася, бррр . Крім прибирання і миття вікон, я ще "оновила" відкоси, тобто перебілила їх. І там тепер така краса , але чи надовго ?
    В чора був мега-дурний день , точніше вечір, бо день був гарним. Коротше я понаписувала... але то таке. Хто захоче, зрозуміє. Ледь доїхали додому , почала машина вимахуватись, добре що нам не далеко їхати. Малюк так вередував, плакав, кричав, коли ми приїхали додому, що він хоче в 22:30 гуляти, ну і ми заспокоїли його трошки, вдягнули і пішли прогулятися. Прийшли всерівно з криком і плачем. Такого в нас ще не було, і краще б не було ніколи!
    Гарного вам дня!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Сьогодні вихідна! Нічого не буду робити- бастую! Буду відпочивати, читати, вишивати, слухати музику, пити чайочок в ліжку і дивитися улюблені серіали! Прибирання і кухню переклала на чоловіка- він сильний , справиться. А я офіційно повідомляю, що забиваю на всі проблеми хоча б на сьогодні, і хоч морально відпочину.
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а ми перебили кілька тарілок за вихідні. Ще і форму скляну таку класну йокнули... шкода...
    і це не з тієї причини, яка спадає на думку першою. І навіть не з тієї, яка спадає на думку другою :) ми просто... садили гриби!
    причому зовсім не ті гриби, про які можна було би подумати в таких контекстах :) нормальні гливи. Попри дощ, вихідні були чудові. А отже, і тиждень почався добре. Щоправда, снилось сім мішків гречаної вовни, але то вночі, а вже ранок... тобто, звісно, день вже :)
    всім щиро бажаю продуктивного робочого тижня.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Цікаво, чому вихідні минають так швидко?
    Врочистість - раненько в суботу нарешті гарно постриглася і пофарбувала волосся, ще й брівки відкоригувала. Тепер - як ляля.
    Незважаючи на гадську погоду, ми з малим гульнули в центрі, ще й здійснили дуже гарний обмін з чудовою форумляночкою.
    Але не обійшлося цими днями без ложки дьогтю. Подарувала я нещодавно мамі кремчик 35+ (гг, якось незручно купувати жінці в подарунок крем зі значно більшою цифрою), він їй не підійшов і дістався мені. Результат одного нанесення - 4 моментально визрілі прищі на підборідді. Я в глибокім шоці, насправді, але вже сходять, ттт.
    В малого також збився біологічний годинник і він тягне мене на вулицю о 20.00.
    Зараз хочу кави, святого спокою і пачку грошей. Забагато, знаю. Піду зроблю каву.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    мені п.2 будь ласка
    я є, часу нема
    В суботу мала кльовезну вилазку на дівчачник і кумпелівське пиво. Мозг розвантажила. Працюю далі.
    Паралельно городні справи, кухонні, швейні та рукодільні)
    Врочистість - нарешті поміняємо каналізацію. майже все готово для того. крім майстра. Його вже місяць тягають по госпіталях, бо він непригодний для війська. І не можуть зрозуміти, що люди в селі можуть півжиття не знати про свій діабет.
    Отаке, малята)
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    настрій нижче плінтуса:sad:
    старша знов принесла з садка якусь заразу, сама за два дні вичухалась, а ми знов ми всі хворі:facepalm: - в нас з чоловіком їжаки в горлі сидять, а манюня заливається страшними соплями і не спить вночі:cry:
    найгірше те, що вчора, через то, все відмінився шашлик з друзями, а ми тої зустрічі вже кілька місяців чекали, все хтось хворий був.
    відповідно я дуже зла, на дітей гаркаю, їсти знов нема що..
    а як подивилась щойно прогноз погоди, то взагалі :suicide:
    не хочеться ні свят мені, ні прибирання до них, нічого... а ще минулого тижня все було так чудово:sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Аналогічно ((. І, взагалі, мої звичні дні переходять в суцільну прозу.
    Тішить, що всі живі, здорові, чого і всім бажаю:girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.