Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. vasilka

    vasilka Active Member

    Дякую. Списки роздрукувала, розібралася. Є величезний плюс, що я завжди нормально снідаю. І дуже добре, що на сніданом можна позволити собі все. Спортзал мені не світить, але я багато ходжу десь 5 км щодня (на роботу і з роботи). Але є проблема, коли проходжу 2 км з роботи, приходжу до хати і жерти хочеться. Завтра зранку буду важитися. Сьогодні на обід їла бульйон нежирний і кусочок курятини, а на вечерю зїла два яйця і каву несолодку випила. Ніби зараз не голодна. Завтра зранку зважуся. Побажайте мені успіху, дівчаточка!!!
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Jasmin

    Jasmin :)

    успіху бажаю!
    Але почитала про харчування і можу сказати, що ви або дюймовочка, що так мало їсте, або ви себе дуже в рамки загнали. Два яйця на вечерю? Так не можна, це дуже і дуже мало! І обід також мініатюрний..... добре перегляньте харчування. Бо так довго не протягнете.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. vasilka

    vasilka Active Member

    Зранку добре поснідала. Я сьогодні вдома, відпочиваю, розслаблена, в бойовому настрої на похудання, тому напевне і їсти не хочеться. Ой, а завтра побачимо....
     
  5. Jasmin

    Jasmin :)

    Всі три прийоми їжі повинні бути рівномірними за вагою і насиченістю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. vasilka

    vasilka Active Member

    а-а, зрозуміла, дякую
     
  7. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    І я до вас. З понеділка почала харчуватися за системою. Трохи тяжко, бо привикла ситно вечеряти і пити чайок з солодким). Вага моя 62 кг. при зрості 1.62 см. Ніби і не багато, але чую що мені не комфортна моя вага. Дівчатка, підкажіть, що ви їсте на вечерю? Бо я вечеряю так: яблуко і апельсин ріжу на кусочки і поливаю кефіром чи йогуртом. Але до того як маю лягти спати, то дуже хочу їсти :girl_impossible:. Ніколи не була худенькою, але на 5 кг. менше важила і так мені було дуже добре. Займалася з Джиліан, але при тому харчуванні що мала, схуднути не вдавалося. Система мене дисциплінує в плані їжі. Бо могла зранку поїсти, в обід могла не їсти, зато на вечерю наїдалася. Класична ситуація :girl_smile:. Трохи в перші дні помилялася щодо комбінації їжі на вечерю, до вище перечислених фруктів додавала домашній сир, то не знаю який буде результат, але по відчуттях потрохи втрачаю грамики. Про результати доповім у відповідній темі).
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Isa

    Isa Well-Known Member

    Мені ввечеряти добре мяском чи рибою...просто запікаю кусок та й супер,ситно,їсти зовсім не хочеться,або часто творог ім,то теж ситно виходить:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Мені смакує на вечерю два печених яблучка і склянка кефіру з чайною ложечкою подрібненого льону. Стосовно льону не впевнена чи можна саме на вечерю, тому буду вдячна порадам.
    Найчастіше вечеряю гречкою з кефіром, або нежирним сиром з огірком. Пів пачки сиру і пів огірка. Мені на вечерю дууже ситно.
    Ну і сама вечеря в мене в районі 17-18 години. Але часом так забігаюсь, що забуваю повечеряти і відчуваю голод в 19 годині. В такому випадку не вечеряю, просто п*ю воду негазовану. На системі я від 28 січня. Організм якось так собі пристосувався, що ввечері я майже не відчуваю голоду. Але то вже зараз так. А раніше - легко з чоловіком могли повечеряти в 22 годині пловчиком чи варениками, бо така була голодна, що вовка могла б з*їсти.

    А, ну і вчора на сніданок з*їла спагетті по-флотськи, то потім ледь не вмерла, так мені зле було. Ніби не жирна їжа була, але я так мучилась... Не дуже хоче сприймати мій шлунок таку їжу тепер.
    Завтра поснідаю варениками, то теж прослідкую, бо минулої неділі після вареників погано себе почувала. Ех, я помру без них....
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Jasmin

    Jasmin :)

    Повторюсь, що три прийоми їжі повинні бути рівноцінними. Мабуть сніданок і обід є більш насиченими від вечері. Я таку вечерю теж люблю, але ще
    З сиром воно набагато смачніше. Люблю сирок Тьома чи інший такого плану. Сир жирністю до 5%. Маєте бути впевнені, що домашній сир відповідає потрібній жирності.
    Тільки до 12:00.

    Щодо моєї вечері то найулюбленіші варіанти фрукти і молочка, м"яско, риба. Ще люблю творог+огірок+зубчик часнику+кефір. Хоча сто разів читала, що вечері потрібно урізноманітнювати, але справді не дуже цим займалась. Найкраще щодня іншу вечерю і відслідкувати які вам найбільше підходять.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    Мені найбільш пвдходить нежирний творог та склянка кефіру, коли так вечеряю голоду не відчуваю до ранку
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Isa

    Isa Well-Known Member

    Щось не можу процитувати,але хіба еа вечерю можна гречку з кефіром?
    Я все хотіла спочатку вечеряти гречкою з молоком,то в таблицях такого варіанту не побачила?
     
  13. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    В списках немає їх разом, але по окремо можна.
    Може @Jasmin Іринка більше скаже. Я почуваюсь після такої вечері добре, вага мінусує, то я собі щось і не подумала що разом не можна.
    @Demetra, мо ти ще щось скажеш?
     
  14. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    тому що на вечерю, якщо не помиляюсь, можна або гречку або молочне, не разом
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    По сис-мі - не можна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Дівчата, ваші результати надихають. Давно почитую, а тепер хочу теж спробувати. Питання щодо родзинок після 12.00. Люблю їх до салатів деяких давати. В списку дозволених ніби нема, значить не можна?
     
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Після 12- не можна)
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. vasilka

    vasilka Active Member

    Дівчата, в мене питання. Перечитала ще раз про каву і мумійо. Чи є ефект від того????? В мене страшенні розтяжки після двох дітей, вже застарілі. Чи поможе то-то мумійо хоч трохи????
     
  19. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Щось ви читали, та не дочитали.
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2015 ---
    То як собі захочете. Бачила фото людей які мають великі розтяжки від надлишкової ваги і шкіра зменшується завдяки великій кількості води, повільному схудненню і спортивних нагрузках.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. vasilka

    vasilka Active Member

    За вчорашній день, як не дивно, жива, здорова і не зла, і не голодна. На обід гречка, салат з капусти і серделька. Питання; чи можна було сердельку їсти? В списках ніби можна , але не часто. Вечеря відварені дві гомілки, хотіла запекти , та не встигала по часі. ага і чай з імбиру. Бігала, ходила, скакала на скакалці. А-а-а, і ще купила я мумійо в таблетках 33 грн. Сьогодні зранку вже пробувала. Однозначно, буду продовжувати таке робити. Процедура не складна і мені сподобалося. Шкіра ніби бархатна стала, нема ні липкості, ні жирності. Розмішала 1 табл з кремом Нівея Софт.
     
    • Подобається Подобається x 3
  21. Jasmin

    Jasmin :)

    Сардельку можна було. Все правильно, але попрацюйте із насиченістю/величиною порцій. Обід ситніший від вечері. Я правда уявляю звичайні гомілки, а вони маленькі і кістки там порядні.
     
Статус теми:
Закрита.