обережно - злодії!!!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем loreniya, 21 Вересень 2010.

  1. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    я тепер знаю, що таке злодії не з розповідей, а на жаль із власного досвіду. Колись мені здавалось, що обкрадають заможних людей, які мають велику хату (принаймні особняк), дорогі авта... Як виявилось ні, нас пограбували на початку лютого, коли я на 2 години поїхала з дітками на вечерю до батьків. І це багатоквартриний будинок, щоправда перший поверх. Тоді ще грабанули і сусідню квартиру, де ніхто не проживав (жіночка в Італії), правда там не вкрали так багато як нам. Пригадувати такі моменти надзвичайно моторошно.Зараз дуже багато пограбувань, якщо кудись йдете ввечері то хоча б світло залишайте ввімкненим, бо повірте, вам ніхто не допоможе, ані добрі сусіди, які живуть за стіною і не чують, коли в хаті якій ніхто не живе меблі сувають і вазонки падають, ні наша "доблесна" міліція.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 28
  2. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    В нашому будинку недавно пограбували квартиру посеред білого дня. Власниця пішла на роботу, а злодії залізли і винесли все цінне. Думаю, що вони знали, коли власників немає в дома. Після того, два рази вішали оголошення, щоб не впускати в буднок чужих, але якийсь рагуль вічно його зривав. А недавно зі мною сталася така ситуація: вийшла в 12год з квартири, щось там ще сказала до своєї собаки, закрила двері і пішла до ліфта. Двері відчиняються, я зайшла і тут заскакує до кабіни пацан весь в чорному, в окулярах. Почав всяку лапшу мені вішати, поки я доїхала до першого поверху то наслухалася про те, як його знайомі вчинили самогубство. Він мені поки це все розказував в моїй голові крутилася думка - лиш би вийти пошвидше з ліфта. Потім вийшла на вулицю, пройшла декілька метрів і подумала, що може то вернутися назад, а рапто теж до нашої квартири приглядалися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    А в нашому будинку ще осінню активно покрали візочки дитячі протягом 1го місяця двічі. Ну новий будинок, багато молодих сімей з дітками і візочки залишали на 1му поверсі так як ліфт ще не працював. От тим і скористалися потвори. Спочатку в нашому під'їзді вкрали 3 візочки погулянкових Чіко, а через два тижні вже з іншого під'їзду вкрали візок тростину і трансформер з люлькою. Так от добре що після першої крадіжки чоловік встановив зовнішню камеру і так вдалось зафіксувати момент наступної. То виглядало так, спочатку досить пристойна пані на шпильках зайшла в під'їзд і вийшла вже з візочком-тростиною в руках і спокійно пішла собі геть, а тоді через 20хв приблизно перед будинком прогулювались двоє молодих дівчат туди-сюди, тоді одна зайшла в під'їзд і виїхала вже з візочком-трансформером з людською, так ніби молода мамочка вийшла гуляти з дитиною. А її "колега" через кілька хвилин ще намагалася поцупити один візок але її майже зловив наш голова ОСББ. Ну завдяки зйомці ( наскільки я знаю), її було передано в міліцію, тих злодюг вдалось впіймати, але наскільки я бачила тільки візок-трансформер повернувся власниці.
    Я думала що такі речі вже давно не крадуть, але виявилось ріст цін приваблює злодіїв до всього що погано лежить :-( Шкода мамочок...і так все дорогуще, та ще й такі падлюки трапляються.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  4. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    10 років тому пограбували квартиру, де я жила ще з батьками. Так от у нас з сусідкою був спільний коридор. Як тільки відкривали двері, чи то загальні чи то вхідні, чути було, як та сусідка постійно шуршала біля своїх дверей і в дверне вічко зазирала. Коли прийшлось до діла про крадіжку, то ніц вона не бачила і ніц не чула! Не вірю по сьогоднішній день. Ну і звичайно по сьогоднішній день ми не знаємо хто!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
  5. Siania

    Siania Love Life

    Кілька порад, яких вам не дасть грабіжник
     
    • Інформативно Інформативно x 16
    • Подобається Подобається x 10
    • Корисно Корисно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Знаєте я собі грішним ділом думаю, може вона замішана в тому...

    Sent from my IQ4414 Quad using Tapatalk 2
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    дуже корисні поради. Можливо якби їх почитала, то хоч трошки більше вберегла речей.
    це 100%
    і тут правда

    і взагалі поради тут хороші, дякую вам.

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  9. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Я спати не могла в тій хаті....всі речі перепирала, бо так як каже Dolche було бридко.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    До речі, я була здивована дуже, але пункт 17 - перестаньте повідомляти про відпустку в Фейсбук, знайти ваші дані простіше, ніж ви думаєте, - це правда. Не думала, що таке є, але в неті є база даних людей, і просто ввівши ім'я і прізвище, по батькові, вибиває місце прописки, домашній телефон і дату народження. Я себе знайшла((, правда деякі імена треба російською мовою вводити.
    Ось тут, наприклад http://www.nomer.org/allukraina/
    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    Останнє редагування: 31 Березень 2015
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 1
  11. Siania

    Siania Love Life

    Так. А ще багато хто чекіниться, і зрозумло що вечір Ви проводите не вдома а на дні народженні і будете пізно, наприклад.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
  12. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    і я перепирала, але спати прийшлось у тій кімнаті. Хоча яке там спаня було після таких "гостей", очі годі було зліпити... Я ще досі маю страх заходити в хату (особливо в темну) після того як була відсутні деякий час, хоча і сигналка вже є.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Elenita

    Elenita New Member

    Львів. Розшукується власниця візочка Tako, що вчора був вилучений у крадія. Дівчатка, може хтось знає, чий це візок?


    [​IMG]
     
  14. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Там ціла детективна історія з тими візками! Вчора і нині читала! Знайшли по гарячих слідах крадія
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Там вже навіть Загарія відписався.
     
  16. Ksusha

    Ksusha Well-Known Member

    :girl_impossible:і я себе знайшла.. правда на дівоче прізвище. Але все одно - це ЖАХ.. як я раніше не замислилася..:girl_mad: Хоча інформація там застаріла.. чоловік вже 15 років, як не приписаний в гуртожитку цією адресою , а там видає адресу гуртожитка
    а де? де відписався - киньте посилання..:girl_smile:
     
    Останнє редагування: 3 Квітень 2015
  17. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Чого за неї стільки кіпішу?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Я в шоці , бо щойно у Варті таке повідомлення... Ну, візки крадуть, але щоб вагітну побити... в людей ні совісті, нічого вже нема святого...
    Varta1 - Варта1
    Підтвердженна інформація так як були на тому виклику через 102

    Доброго дня!можна анонімно!
    Вчора близько 22:30 год .на вул.П. Тичини 15 стався напад двох молодиків на вагітну жінку.
    Внаслідок чого жінку було побито,викрали всі золоті прикраси,та сумку.Дівчину було доставлено в лікарню. На місце події приїхали правоохоронні органи.
    Зі слів дівчини один з молодиків їхав з нею в 26 маршутці.,і він в маршутці здіймав галас серед пасажирів,на зауваження водія не реагував.
    Підходячи під будинок,один підбіг вперед неї інший позаду,почали тягну за волосся,інший почав копати і вирвали сумку,інші прикраси вона сама зняла
    Дай Боже, щоб все було з мамою і дитинкою добре!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я би теж не повірила. Але коли місяців 2 тому серед білого дня пограбували квартиру наших сусідів за стінкою, а ми вдома були всі троє і ніхто з нас нічого не чув- уже вірю. Це при тому, що з сусідами у нас спільна стіна в коридорі та кімнаті ,і чути, як вони навіть на підвищених тонах розмовляють. А коли йдуть з хати- то завжди чути. А тут- їм акуратно зняли замок, в коридорі перевернули все, що можна - і ніхто з нас трьох нічого не чув.
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2015 ---
    мої сусіди- звичайні ПП. Півтора року тому залізли в хату моїх батьків- звичайних працюючих пенсіонерів. В той же день- в квартиру їх сусідів навпроти- там теж не було особливо чого брати. Лізли ще в одну- теж звичайних людей, але їх там злякали і не довели до пуття. Лізуть туди, де можна з найменшим шумом і за найкоротший час справитися з відкриванням дверей. А квартири "пильновані і поставлені"- то вже потребують особливої підготовки. НЕ звичайних домушників.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Сьогодні близько 5 ранку хтось пробував чи в нас двері закриті. пару раз чула як шарпнули клямкою. чоловік зранку сказав що теж чув. думали що то нам приснилось. але потім поговорили і вирішили що ні. Будьмо обережні! провіряйте вночі перед сном двері!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1