Люди в білих халатах: чорний список

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Кольорова, 9 Квітень 2010.

  1. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    ні-ні! В якій я робила за адресою А.-Давидовича, 7!
     
    • Смішно Смішно x 1
  2. ve nom

    ve nom New Member

    Висоцька (Нягул) Роксана Ярославівна. Лікар ЛОР. На першому прийомі сказала що у мене все просто з моїм закладеним носом, що витягне. Але по результатам трьох тижнів ліків і процедур недешевих у неї відправила на операцію. І це добре якби тільки втрачений час і гроші без результатів лікування так ще мені порадила у певний спосіб промивати носа, так що вода потрапила у вуха і тепер три тижні маю проблеми з тріском, клацанням і писком у них. Проблеми з закладеним носом залишились і додались проблеми з вухами. Консультувався з іншими лікарями, так ніхто не радив промивати.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  3. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Горак Василь Мирославович, хірург, 2-ге хірургічне відділення ЛШД. Потрапив син вночі, минулої неділі із гострим болем (камені у жовчному). Чергувала власне ця особа (лікарем його назвати у мене язик не повертається). На УЗД дивилися досить довго, нічого не могли побачити, поки я не сказала повернути сина наліво/направо і аж тоді щось у них почало прояснюватись. Після УЗД „лікар” почав зі мною говорити у коридорі, а сина відвезли у приймальне відділення. Він зі мною так довго розмовляв, переконував, що потрібна термінова операція, що аж за той час йому із приймального покою один раз телефонували і два рази вибігала медсестра і казала що пацієнтові (моєму синові) погано, що з ним робити. Фактично я сама перервала розмову, а він зовсім не квапився. „Лікар” за тиждень лікування був у нього в палаті аж два рази. У п’ятницю прислав інтерна і сказав, щоб син зайшов в ординаторську. Там „дохтор” повідомив, що є проблеми із лікарняним. Син запитав „які проблеми?”, а той відповів „Великі”. Як виявилося, потрібна була довідка, копію якої потрібно було долучити до лікарняного. А далі було ще цікавіше. О 21.00 прийшла медсестра і каже: вам приписали антибіотик, давайте я прокапаю. Про це „лікар” не повідомив, не казав, що потрібно купити і син відмовився. У суботу медсестра попросила написати відмову від антибіотика і син написав. А в понеділок зранку, десь після 9.30 лікар викреслив призначення і сказав, що це помилка(!!) Про такі його помилки медсестрам уже відомо і вони про себе назвали його „дебілом”. А ще, виявляється, на понеділок „дохтор” призначив аналіз крові, але про це пацієнта не повідомив. Прийшла о 12.30 медсестра і питає, чому син не здає крові, він сказав, що йому про це невідомо. Проте, коли вона запитала хто лікуючий лікар, то відповіла: „А-а-а, ну паразит, ти подивись!”. Отаке.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ви ж бачили ту антисанітарію, для чого тоді погоджувалися на такі умови, треба було їй то прямо сказати і забратися звідти
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. miafox

    miafox Member

    та щось притормозила я, та й надіялась що все-таки допоможе мені вирішити ті проблеми з якими прийшла...
     
  6. gamma

    gamma Well-Known Member

    Заганяч Ярина Юріївна лікар-гінеколог в медико-генетичному центрі на Лисенка. Таких діагнозів понаставляла, що ми мало не розійшлися з чоловіком, добре, що пішли до іншого лікаря перепровірилися, і виявилося,що жоден її діагноз не підтверджується.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lemonka

    Lemonka New Member

    Будзінський Віктор Петрович лікар-гомеопат. Пару років лікували у нього дитину, результатів лікування не було помітно, але ми вірили що треба ще трішки терпіння і все буде добре. Крім того лікар так гарно "заливав" у вуха. Під час консультації розмовляв про що завгодно, про свої фінансові статки і т.п., а дитині та її проблемі приділяв дуже мало часу. Ми думали , що це така його особливість, тому старались не зважати. Але, як результат, через його халатність ми з дитиною потрапили у лікарню, нам довелось пережити тяжке лікування. Якби він завчасно помітив проблему (замість бла-бла-бла на консультації уважніше оглянув дитину), цього всього можна було б уникнути. Тому я з усією відповідальністю заявляю - лікар халатно і безвідповідально відноситься до своєї роботи. На жаль, це було велике розчарування.
     
    Останнє редагування: 30 Березень 2015
    • Інформативно Інформативно x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. нталька

    нталька Well-Known Member

    А можна детальніше, що за проблема і яке довге лікування? Бо наразі написано лише про ваше розчарування. Нічого конкретного.
     
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ви не зовсім праві кожна кров, навіть дуже здоровоі людини не є стерильною. Щось там і є. І ніхто не може дати гарантіі як ваш організм прийме чужу кров. І то правда, що за кордоном від тих практик стараються відходити. Є нові методики. Переливання це доволі небезпечна маніпуляція
     
  10. Diana

    Diana мрійниця

    погоджуюся, у нас було те саме, на прийомі казав - ого у вашої дитини такі дорогі джеокси, то цікаво скільки ви заробляєте і т.д.
    Коли проблема не усувалася - то казав вже мажте своїми мазями, якщо вони вам допомагали
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  11. Lemonka

    Lemonka New Member

    Якщо конкретно - атопічний дерматит, лікували три роки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А в що вилилося, чому лікування потім прийшлось приймати. Пишіть, як є, бо то є все ж діти. Я до речі теж думала звертатись з тією ж проблемою малюка до нього. Хоча тут деякі ним задоволені.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  13. Lemonka

    Lemonka New Member

    Вперше ми звернулись з нашою проблемою в звичайну поліклініку, дитині тоді був рік. Нам поназначали дуже серйозні препарати, тому я почала шукати альтернативу. На Будзінського я вийшла на цьому форумі, перечитала всю темку про гомеопатію, дівчата дали його контакти. Лікар виявився розумним, мені дуже подобався його підхід до лікування. Але це тільки в теорії, на практиці ж результатів не помічали, але вперто вірили що потрібен ще час, гомеопатія це ж не лікування за один день. На жаль в дитини почались ускладнення. Я знаю, що є задоволені його лікуванням, ми до таких не відносимось, можливо вам пощастить більше.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Я взагалі теоретичний прихильник гомеопатії, але дуже боюсь натрапити на шарлатана. Якби знати, що толкове лікування, а не так, що дають, те і мусиш на віру приймати. Але однозначно не мучила б дитину роками, якби не було результатів. А ви до нього потім звертались після ускладнень з питаннями?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lemonka

    Lemonka New Member

    ні, до нього забули дорогу.
     
  16. Natali Natali

    Natali Natali New Member

    Шановна, Мирославо!
    В професійності косметолога Діни Грановської може сумніватись лише людина, надзвичайно далека в питаннях не лише косметології, але й елементарного догляду за власною шкірою. Будь-яка дівчина, яка докладає хоча б мінімальні зусилля для того, щоб шкіра мала здоровий та доглянутий вигляд, оцінить професійність та компетентність Діни вже після першого візиту.
    Якщо ж для Вас професійність косметолога залежить від салонних умов, то, будь ласка, не ходіть по домам, а відразу звертайтесь в салони, де за 300 - 500 грн. Вам проведуть процедури, що жодним чином не покращать стану речей. Крім того, ніхто із "салонних косметологів" не потурубується про те, чи має їх робота хоч який-небудь позитивний ефект. Тому викидайте гроші на вітер і радійте тому, що результату не буде.
    Я без жодного сумніву можу сказати, що сотні людей вдячні Діні за професйіне і ЕФЕКТИВНЕ лікування! 99% косметичних салонів Львова не забезпечать навіть 10% того результату, який дає Діна.
     
    • Смішно Смішно x 9
    • Баян Баян x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  17. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Soloo

    Soloo New Member

    оця "професійна" особа заявила мені, що те чим я харчуюсь і гінекологія зовсім не впливає на стан моєї шкіри. І взагалі, її прийоми на дому швидше нагадують якусь секту. А санітарні умови, то взагалі без коментарів...
     
  19. LORELIY

    LORELIY New Member

    ,
    Про Нягул Роксану теж багато хочеться сказати негативного. Ми були в неї в приватному кабінеті на Городоцькій. Заробляння грошей з її боку - більше нічого. Лікує всим, що приходить в голову, за перший прийом без аналізів зробила всі процедури (платні), які можна було - від гріття до лазера. Ліки призначила такі, яких вже в продажі більше року немає, про що вона мала б знати, як фахівець. Вразив конвеєр і повна неувага до пацієнта, вона навіть діагноз не сказала. В коридорі при всіх медсестра озвучила і діагноз, і лікування, про запитання не було і мови. В кінці заплативши 400 грн. за прийом і разові процедури почувалася обдуреною. На додаток мала підхватила в черзі до неї вірус (не вірте запису, все рівно треба чекати), прийшлось грунтовно лікуватися вже в іншого лікаря.
    Ганьба таким приватним кабінетам!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Відпишусь і я тут. За останні років 10 негатив:
    Хірург Коваль в поліклініці на Виговського, міжреберну невралгію попутав з холецеститом. Добре шо я тоді вже була студенткою медичного універу то хоть шось вже розуміла, шо такого не може бути.
    ЛОР Іванов, на Ужгородській, спочатку так пробки у вухах чистив шо до нині тої процедури боюсь, хоча пройшло вже років 10. Потім "лікував" насмарк постійний судинозвужуючими так шо ше й в голові шуми появились. Роками терпіла, думала шо я вічно буду смаркати, потім порівняла носову перегородку у нормального лікаря, стала щасливою людиною)))
    Трамвматолог в травмпункті в ЛШМД, Тонконоженко, так гіпс наклав шо за 3 тижні кусок ноги почорніло. Боліло дико, але так як раніше нічого не ламала, думала шо то нормально, поки під гіпсом не замітила темне. Потім 2 місяці молилась шоб воно відновилось.
    Травматолог Процюк в поліклініці на Виговського, рідкісний хам. Прийшла до нього лише подовжити лікарняне, притому попередивши шо я його колега, плював він на то. По розмові відношення як до худоби, за лікарняне безпардонно вимагав гроші.
    Травмпункт 8-ої лікарні, як на підбір всі, одне другого варті. Нічого незнають, нічого не вміють, бігіють одне поза другим невідомо чого. Так ше й ухитрились шось вколоти і сказати піти погуляти. Вийшовши надвір, мені стало зле, 2 години потім відходила. При тому ні про що попереджено не було. А пізніше ше й кажуть "ну шо, продовжим", ганьба таким людям, які давали клятву Гіпократа.
     
    • Інформативно Інформативно x 1