Подарунок для шефа

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Venezianka, 16 Травень 2011.

  1. Venezianka

    Venezianka New Member

    Привіт! Пропоную відкрити таку тему:
    Що подарувати директору на День народження?
    Напишіть Ваші ідеї або подарунки, які Ви дарували.
     
  2. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Ми дарували вишиванку, ще якогось року вино дороге, ще попереднього торт у вигляді сорочки з краваткою.. А взагалі можна ще піди в майстерню шоколаду і щось, що власна фантазія підкаже, вилити з шоколаду, якщо , звісно ж, шеф любиьт солодке :).
     
  3. zaderyshka

    zaderyshka Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Якщо ваш шеф- людина несприйнятлива до оригінальних і кумедних подарунків, то можна подарувати подарунковий сертифікат. Зараз їх в кожному магазині купа різних.
     
  4. Dzvinkalviv

    Dzvinkalviv New Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    МИ дарували злиток золота (в банку купляли) є ще монети від 3 грам. великий дерев"яний фотоальбом. Останнє- то був органайзер з глобусом, який постійно крутиться...
     
  5. Tanita

    Tanita New Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Моєму шефу скоро виповниться 75 років - науковець, професор. От всім колективом ламаємо голову над питанням, що подарувати? Може в когось є цікаві пропозиції?
     
  6. silvia

    silvia Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    можна заїхати у Ч_а_с П_і_к,там є окремий відділ сувенірної продукції різної цінової категорії. а ще подібну тему обговорюють тут - може там знайдуться цікаві ідеї http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40912&page=51
     
    Останнє редагування: 17 Травень 2011
  7. bora

    bora Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    В Магнусі на 4 поверсі (здається) цікавий магазинчик оригінальних сувенірів. От незабаром виберу шефу - додам фотку.
     
  8. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    це треба знати скільки років
    от Таніта, наприклад, 75 років - ну що такого можна подарувати? щоб було і прикольно, і принесло задоволення імениннику, треба добре знати, чим людина живе, цікавиться, що любить робити, дозвілля
    Наприклад, рибак, який має файного колєгу на роботі - той колєга точно знає, що зі снастей його другу бракує, може якраз тре нову вудочку
    від колективу - завжди гарним додатком до подарунку є фото в рамці, або фотоальбом про життя колективу, якщо співробітники десь разом проводять поза роботою, чи на тренінгах, внутрішніх нарадах-виїздах час.
    Молодому керівнику завжди актуальним буде подарунковий сертифікат на сімейну фотосесію/фотосесію з коханою/коханим - мало таких зустрічала в житті, що не люблять фотографуватись
    До традиційних подарунків я відношу ручки Паркер, пісочні годинники, і всяке різне канцелярське причандалля
    Є чимало чоловіків, котрі вдома готують - пательня ВОК ще нікому не зашкодила, чи якась хороша ступка, але це треба знати, що людина це любить
    картина, з урахуванням смаку іменника теж ніколи не буде зайвою

    Думаю це складно щось радити, бо Ви ніхто тут не вибираєте подарунок, Ви його вибираєте для якоїсь конкретної людини, і ця людина має свої уподобання, хобі, смак, бачення:)
     
  9. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Нас щороку виручав "Вернісаж", спочатку дарували картину для офісу (він дуже хотів, але ніяк не наважувався сам купити), потім сувенірну продукцію, там до речі, й замовляли в самих продавців саме те, чого хотілось, а знайти такого не могли.
     
  10. Agrafka

    Agrafka Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Ми як не знали що подарувати то дарували ювілейні монети нац банку. Є всякі різні з дорогоцінних матеріалів та не тільки.
     
  11. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Ми також минулого року ломали собі голову щоб подарувати шефу, але він якось сам натякнув, що дуже не любить подарунків. але хотів би відзначити свою дату із колективом... То ми замовили ресторан, музику, тамаду та відеооператора, який всі наші гуляння знімав і потім зробив дуже класний фільм ( дали йому ще і наші власні відеозйомки як по роботі так і поза нею.) Потім шеф всім хвалився, який класний сюрприз йому зробив колектив)):girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. DiZett

    DiZett New Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    Якщо ще тема актуальна ...Ми дарували в різні роки -електронну фоторамку з завантаженими фото колективу, посріблений настільний годинник, корабель з шоколадних цукерок, подарунковий справжній арбалет і до нього (в жарт) справжнього міні крілика!
    Результат - корабль- зїв колектив, рамочка нерозпакована в шафі, арбалет пильться в кутку, а крілик, хоч і не викликав відразу радості у дружини, живе і досі....
     
  13. fruit

    fruit New Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    ми своєму шефу ( жінка) замовили вишиту подушку з лого компанії. Подушку поролонову, як в машинах возять. І флешку купили. Ото радості було!!! :girl_tender:
     
  14. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    що можна подарувати шефовій,яка від нас зі Львова переїжджає до Києва на постійне місце праці і проживання? шефова іноземка
     
  15. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    дарували директору -
    торт з логотипом фірми і квиток на Тайський масаж

    досить несподівано було , але прикольно
     
  16. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: Подарунок для шефа

    На мою думку, тут доречним був би подарунок, який буде асоціюватись в неї зі Львовом, щось, що буде навіювати спогади, наприклад книга з ілюстраціями Львова.
     
  17. kristas

    kristas Well-Known Member

    Дівчатка, допоможіть порадою. В нашо шефа скоро Д.Н. (32р.). Хлопчина він веселий і компанійський. Любить футбол, караоке і віскі :). Хотіли б зробити йому якусь приємну несподіванку у вигдяні посилки (він проживає у Дніпропетровську). Хочеться чогось оригінального і з душею (можливо навіть з елементами ручної роботи). :)
     
  18. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    нашому шефу дарували його "автограф", викладений із камінчиків "сваровскі" на чорному фоні і в рамочці. Зразок автографу брали із факсимільної печатки. Здається, шефу дуже сподобалось і точно було оригінально.
    Щось на зразок такого
    2819_3.jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Я шефу дарувала дорогу випивку (коньяк, віскі), сертифікат на відвідування аквапарку, сертифікат на купівлю в магазині вин (сомельє чи шось таке), ручку Паркер, стакан для ручок з органайзером, велику гарну історичну книгу (він то любить).... Цього року навіть не знаю... задумувалась над якоюсь настільною грою класною. На мою думку, якщо бавитись у сім"ї, то це зближує...
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. kristas

    kristas Well-Known Member

    Думали ми думали. І фу uploadfromtaptalk1428169357447.jpg тболку з надписом і горня, і ручку..вишиванку...і вирішили безпрограшний варіант - те що він любить:) . Цукерки брали різні-самозбірні, щоб було цікаво істи:) . ( Варення то так, жарт...бо він постійно коли хворіє, каже що то через те, що ми йому варення малинового не висилаємо).
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1