До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    до хорошого звичайного гінеколога. Він корегуватиме лікування залежно від розмірів фіброми і віку пацієнтки. Одні фіброми можна лише спостерігати кожні 3 місяці і призначати кровоспинні ( це якщо жінка в клімактеричному чи близькому періоді), інші- потребують гормонального лікування, треті- оперативного. Все залежить від віку пацієнтки- чим молодший вік, тим більш пильно за фібромою спостергіати треба. Фіброма живиться і росте під впливом естрогенів. ТОму в клімактеричний період, коли вже все йде до менопаузи, вона частіше за все припиняє свій ріст і потребує лише періодичного спостереження ( якщо розміри не перевищують 12-тижневої "вагітності")
    про ціну не скажу, але крім приватних центрів воно доступне і Центрі репродуктивного здоров я на Короленка.
     
  2. рижик

    рижик Well-Known Member

    Зараз на Червоної калини,68 роблять безкоштовно мамографію. Ось тел. 222-19-08, 229-88-48 з 9 до 11 год. Задзвоніть може вони і УЗД роблять.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Надька

    Надька Well-Known Member

    дівчата порадье хорошого косметолога... мені портібно вивести плями після прищиків
    --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2015 ---
    дівчата порадье хорошого косметолога... мені портібно вивести плями після прищиків
     
  4. Judice

    Judice Закохана в гори ))

    Народ, порадьте, бо ті болячки задовбали... Болить куприк (навіть не сам, а наче кісточка за ним) вже з місяць при напруженні і вставанні з крісла. До слова зараз взагалі з хребтом маю проблеми - болить і поясниця, ходжу до лікаря на масажі і процедури, але з куприком легше не стає, та й не впевнена що ці болі повязані. 2,5 років тому підчас вагітності була травма куприка (не встигла зайти в маршрутку як водій різко рушив і я вдарилась куприком об крісло), болів 2 місяці, потім минулося. Читаю в неті, шо з таким треба до лікаря- кінезіолога, потрібна мануальна терапія, вправляння куприка... До кого то у ЛЬвові звернутись?
     
  5. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    можливо вам би до хірурга спочатку?і рентген зробити. можливо йде защемлення якогось нерва?
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мама перехворіла на грип, ходила хвора на роботу, там знепритомніла, забрали її на Топольну, обстежили, виписали лікування. Грипозних симптомів вже немає, але в неї постійна слабкість, передобморочний стан і якась нервова напруженість. Боїться, щоб не повернулись давні неврологічні проблеми. До кого з таким краще звернутись, щоб добре діагноз поставив? Дякую за допомогу.
     
  7. kewa

    kewa Well-Known Member

    raspberry,може до невропатолога?раз в неї були проблеми
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    якщо це реально власне грип був, то такі симптоми можуть до 1-1.5 міс.бути. Організм потребує досить тривалий час на відновлення. Особливо у старших людей. Ну і якщо були вже проблеми по неврології, то бажано проконсультуватися у лікаря, який її раніше спостерігав. Вірус зачіпає і нервові клітини і б є по серцево-судинній системі
     
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Дівчатка хто знає до кого звернутись.У моєї мами тягне ногу одну більше,а одну менше.Таке враження ніби натягнута струна.А в ночі хапають корчі.Одні кажуть що це з венами проблеми інші сідничний нерв.Не знаю ,що робити і до кого йти?
     
  10. gamma

    gamma Well-Known Member

    Можливо спершу показатися до невропатолога...
     
  11. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та теж так казала мамі,щоб сходила.Може він щось скаже або направить куди потрібно.
     
  12. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Від ранку болить права рука - долоня, зап"ястя і лікоть. Не сильно, але досить неприємно. Коли друкую чи ще щось роблю, неприємні відчуття посилюються. До кого звертатися - невропатолог, ревматолог, хірург?
     
  13. Svitlanka

    Svitlanka Well-Known Member

    В Параскеви якщо не помиляюсь то 210 грн. Але сама процедура пару хвилин, і чесно кажучі, мені мало що пояснили та мало що запитали ( ну правда і проблем "майже" не знайшли ).
     
  14. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Може то так десь вчора натрудили ту руку, може ще само пройде?
     
  15. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    от власне, що ні)
    я чітко знаю, коли рука болить від того, що натруджена (переважно від ручного прання зимових курток і чоловікових утеплених штанів), а тут вчора нічого такого не робила, цілий день гуляла з чоловіком і дитиною, і тут маєш...(((
     
  16. SuperRhino

    SuperRhino Active Member

    Підкажіть до кого звернутись з проблемами з печінкою. Симптоми - жовтуватий колір обличчя та очних яблук. Можливо хтось знає конкретного лікаря і де він з такими скаргами приймає?
     
  17. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    маю проблему-таке враження що одна моя нога стала більша за іншу-тобто взуття на лівій стало тісніше- і між двома пальцями болить (ніби натертість) раніше я чи не помічала чи уваги не звертала. Що це може бути і до кого звертатись з такою ніби смішною але для мене таки проблемою
     
  18. Magnolia

    Magnolia Active Member

    Порадьте, будь ласка, куди і до кого можна звернутися.
    При рентгені легень виявили збільшені лімфатичні вузли, більше нічого підозрілого не побачили. При цьому всі аналізи добрі, під час прослуховування нічого не чути. Але час від часу є покашлювання. Кашель може бути або вологий, або сухий.
     
  19. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Збільшені ЛФ можуть бути як наслідок проблеии зі самими ЛФ так внаслідок проблеми іншого органу переважно сусіднього......в даному випадку легені. Тому би порадила спершу звернутися до терапевта, може він направить до пульмонолога або фтизіатра......І паралельно проконсультуватися з гематологом лікар по крові.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Magnolia

    Magnolia Active Member

    Там терапевт, чомусь, ще не хоче ні до кого направляти, виписав таблетки.
    Розгорнутий аналіз крові не показав відхилень.