Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Junita

    Junita Member

    А я до них телефонувала, то сказали що на Чукаріна зараз заняття не проводять, а тільки біля Податкової, то мені не підіцшли. Я пішла на курси у Автошколу на Хуторівці, 40а. Філію тільки відкрили, самі з Києва. То в них у вартість курсів входить водіння 15год.
     
  2. Eva Reni

    Eva Reni Well-Known Member

    Порадьте хорошого приватного інструктора, щоб взяти декілька уроків водіння, дуже треба, можна в ПП, дякую.
     
  3. La esposa

    La esposa Moderator

    о, мені б там було ідеально ходити, у нас там офіс в тому ж будинку. Чи можете розказати, як вам, подобається? я за останні пару років відстала від тої теми, як зараз виглядає навчання на курсах? скільки коштує? скільки часу триває кожне заняття?
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Junita

    Junita Member

    Курси коштують 2800грн, куди входить теорія +15год водіння (за пальне вже не платите). Можна ходити у пн та ср з 19 до 21год або у сб з 12 до 16год. Саме навчання триває 2,5місяці. Поки що мені все подобається, водіння ще не було, тільки теорія. Яещо плануєте ходити, то приходьте вже і записуйтесь. У групах приблизно 7-9чоловік.
     
  5. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Дешево! Я
    --- дописи об"єднано, 15 Березень 2015 ---
    на Пасічній записалась, то там теорія коштує 2000 гривень і плюс за кожне заняття інструктору. То місяць тому інструктор брав 70 гривень, потім 80, а останній раз -- 90. І каже, що треба мінімум 20 разів покататись
     
  6. Banny

    Banny Well-Known Member

    Записалась на ці курси, у групу вихідного дня. Заняття почнуться після Великодня. Довідка у них коштує 250 грн. Дівчатка, хто робив довідку самостійно? Дешевше самій робити, чи майже на те саме виходить, але без замороки?
     
  7. kyca

    kyca Member

    Дівчатка хто можливо хто проходив початковий курс в РЕГА?Цікавить результат... 8 занять було досить, щоб потім самому іхати бодай по одному маршруту?Чи ще потім добирали пару занять?Права маю давно, а от до ізди маю страх. Хочу брати 4 заняття на іхньому, решта на своєму авто...
     
    Останнє редагування: 29 Березень 2015
  8. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Так, 8 занять достатньо. Хоча це річ досить індивідуальна, моїй сестрі так взагалі 5 занять було досить. Але в неї до водіння набагато більше хисту, ніж в мене. Я спочатку хотіла ще взяти кілька додаткових, але мені інструктор сказав, що в мене немає такої потреби, просто перший час намагатися їздити на роботу не на 9.00, коли великі корки, а на 8.30. Казав, якщо за місяць-два буду почувати себе не достатньо впевнено, тоді можна буде ще кілька занять взяти - але я так розїздилась, що потреба у додаткових заняттях повністю відпала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    цілком достатньо
    а чому зразу на своєму авто не хочете? Мені важливо було вчитися на своєму, бо не відчувала в повній мірі габаритів машини, та й тепер, якщо чесно, боюся, коли задня машина досить близько під'їждає. Завжди здається, що авто довше, ніж воно є насправді, але вже краще так, ніж навпаки.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. kyca

    kyca Member

    Спочатку думала тільки на іхньому, на пробному побачила, що в інструктора нема запасних педалей і захотіла на своєму авто.Бо навіть після пробного заняття відчула що є різниця в чутливості педаль ну і в габаритах звичайно теж.... але в нас з чоловіком одне авто на двох) і в цей день ще дитя треба щоб чоловік відвозив до батьків, а батьки в центрі живуть, поки інструктор з центру до арени доіде..:girl_cray:Ще мені казали, що коли за тобою заізджає інструктор то треба компенсовувати пальне...Ще мудрую як то зробити бо розумію, що краще на своєму.Правда чоловік щось не в захваті від такоі ідеі боіться напевно:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    В них точно є кілька авто і з додатковими педалями. Я теж так вчилась, доречі, половина - на авто школи, половина на власному авто. Це тому, що розуміла, що буду не лише на власному авто їздити - деколи тата возила на його автомобілі, деколи на авто чоловіка їздила (тоді ще хлопця). Тому я відразу хотіла отримати побільше практики на різних авто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Ні, нічого компенсовувати не потрібно. Платите за курс і заправляєте свою машину. До мене заїжджав інструктор і ми їхали на моїй, то нічого недоплачувала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    інструктор попереджає, якщо йому до вас близько, то не потрібно компенсовувати, а якщо не дуже близько, то така практика в них є
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. kyca

    kyca Member

    Дякую дівчатка за поради!Мають мені задзвонити коли звільниться інструктор, там зараз черга... Весна:girl_crazy:буду вже конкретніше домовлятись і питатись за компенсацію ітд ітп. Ех надіюсь що все вийде... Після 11річного лежання прав у шафі:girl_impossible:
     
  15. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    А нікому своє авто не шкода вчитись з нуля?
    Бо я наприклад на самих перших заняттях часто глохла, або кидала зчеплення, машина ривками смикалась, скільки разів я перегазовувала, не могла кудись заїхати чи навпаки виїхіти я мовчу. Скільки разів їхала на 2-й з оборотами в 3500 коли вже давно би треба було включити хочаб 3-ю, а то й 4-ту. ну і наприклад з інструктором я одразу виянила що якщо раптом я когось зачеплю і т.д. - то це не моя проблема в жодному разі. А вот на це все наражати свою машину - ніколи. А як пару разів дьорнула своєю машиною кидаючи зчеплення - я прям фізично дискомфорт відчула, а щоб на ній вчитись, ні, мені її занадто шкода...
     
  16. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Тим більше, бо свою машину бережете і всяких дурниць буде менше.
    Я якось про це не переживала, бо їжджу доволі акуратно. Кидання сцеплення, перегазовку пройшла ще коли здавала на права на старенькій жигульці, тому як вперше сіла за кермо дизельної машини, подумала, що я в літаку))) Та й перше занняття в Школі Реги ми проходили на майданчику, де інструктор якраз дивився як я рушаю, гальмую, переключаю передачі, ну і вправи на габарити (на чужій машині толку з них мало).
    Та й в цій школі вони займаються з людьми, які мають вже права, тому думаю (чи надіюся), що хоча б якесь поняття про водіння ці люди мають мати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Verediyka

    Verediyka New Member

    Привіт всім! Я теж в пошуках нормальної автошколи. Віднайшла найближчу і найзручніше розташування для себе, то на хуторівці 40а. Хтось там вже ходив на заняття?
    І розкажіть будь ласка, як проходять іспити в ДАІ. Дякую!)
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Дівчата підкажіть будь ласка чи є в районі Топольної нормальні курси щоб навчитись водити машину?
     
  19. Junita

    Junita Member

    Я зараз закінчую цю автошколу. То ніби усе подобається. Але я думаю, що вони тільки удосконалюватися будуть. Іспит в ДАІ ще попереду.
     
  20. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    на Замарстинівській в Екологічному технікумі автошкола Світлофор, здається. І ще на вуличці між Чигиринською і Грінченка (в школа з басейном, я номера не знаю) є курси. Останні мають ще приміщення на Варшавській, я туди ходила, але якщо Вам треба нормальне теоретичне навчання, то не раджу, бо викладач ФУ. Так само мусите уточнити хто веде теорію в тій школі.
     
    • Подобається Подобається x 2