Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

  1. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Бо моя саме чомусь дроблену не сприймає, а цілу гризе і навіть запивати не хоче і не кривиться, але вона старша за вашого.
     
    • Корисно Корисно x 1
  2. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчата дуже потрібна ваша порада, малому 1 р. і 2 міс. а в нас тільки 2 зуба. Чи це нормально? Зверху дивлюся ніби зуби хочуть лізти, але зранку ніби бачу дірочка появляється, до вечора вона вже зализується, через пару днів те саме, дірка появляється і пропадає. Що це таке? Може хтось з таким стикався? Доречі перший зуб появився в 11 міс., а другий рівно через місяць.
     
  3. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    У нас до 1 і 3 був тільки один чи два, а потім як полізли на купу з проносами, температурою, слиною.. Я думаю, що нічого в тому не має такого. В кожного свої періоди росту, буває і не за графіком, і не в тому порядку. Кажуть, наче пізні зуби стійкіші.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  4. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Нам 1,5 і щойно тільки 5 показався.
    То не правда - наші 4 вже зіпсовані начисто (гіпоплазія і ,здається, вже карієс починається :girl_sad:), хоч перший виліз після 10 міс.
     
  5. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Не думаю. В мого старшого перший в 4 міс, потім всі решта дуже швидко пішли. Мав гарні здорові молочні зуби.
    Та й всі діти мали і мають))) добрі молочні зубчики. Навіть, не знаю від чого залежить, бо і росли ті зуби без поносів, температур і т. д.
     
  6. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Прописали нам попити місяць імупрет, бо від осені постійно хворіємо на вірусні захворювання, лікар сказав щоб підняти імунітет, вартує уваги цей препарат чи ні? бо я не прихильник пічкати дитину всякою хімією.
     
  7. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Та то ніби на травах. Кілька років тому давала малій. Тоді ми щось днів з десять пили. Не можу сказати щось про особливий ефект. Але тоді ми і ще не дуже хворіли.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    у старшої (3 роки) в ночі був такий кашель дивний. вона плакала і кашляла і на вдосі був типу свист. але як переставала плакати, то свист майже зникав. тем-ри не було, соплів майже нема (від плачу трошки з’явились). лікар приходила слухати 2 дні назад меншу і послухала старшу, то казала, що дихання трошки жорсткувате (до речі, що воно означає), але легені чисті, + червонувате горло.
    в кімнаті, де спимо, поставила зволожувач, нагнав вологість до 55% (це на максимумі).
    але мене той свист лякав. що воно таке? алергічний? і таке враження, ніби повітря не вистачало. мені пригадується, що є якийсь такий тип кашлю, має свою назву, але я ніяк не пригадаю точно.
     
  9. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    в ідеалі коли прослуховують дихання, то вдох чути і він довгий, а видих не чути (тихенько) і він короткий. жорстке дихання, те словосполучення вживають коли і вдох, і видих чути однаково. але сюди можуть входи і хрипи певної гучності і фону, шум ... то вже досвідчений доктор сам визначає.
    а взагалі оте жд часто при хворобах і кашлях лікарі констатують, то не є страшний діагноз
    в купі з ін. радостями - справа ін.
    свист ... отой що ви згадали можуть і до бронхіту приписати та якщо вас слухали, то точно б почули

    може коли дитина плакала, до тих сопельок що є, додались ще ті з плачу, от, і коли вона дихала між плачами просто ті соплі там в горлі були-зібрались і давали такий свист на вдосі, типу просто фонило через мокротиння ???
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Старшій почала давати антибіотки, бо має отит. Ій треба ще бактеріі якісь чи мого молока вистачить? Це перші антибіотики в житті моіх дітей, тому я геть не в курсі.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Потрібно давати, ви жне на повному гв, та й, коли сильні антибіотики, воно не рятує.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    А які краще? Чи може домашнього йогурту?
     
  13. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Наскільки я знаю, бактерії потрібно давати вже після курсу прийому антибіотика. Тому що під час, вони просто не діють, їх вбиває той же антибіотик. Принаймі, моя лікар так радила і колись на форумі була тема про АБ, там також якийсь лікар писав про АБ і бактерії. Пошукайте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Вчора ввечері Артем (6 років) захворів. Весь день активний, після садка ще на гімнастику ходив, і в хаті товкся, пив-їв, а вже десь в 21.30, як ліг, каже, що змерз. Поміряла температуру 37,2. Через півгодини -- 37,4, ще через півгодини -- 39,6. Люди, як його трусило з холоду. При такій високій Т я, крім ліків, ще оцтом обираю, але тут навіть шкода було. Він від холоду навіть говорити не міг. Я дала йому Нурофен (але він на нас діє, причому на всіх дітей -- через 2 години, навіть не через півтори), і ще дала кусочок анальгіну (для закріплєнія ефекту).

    В 6 ранку він встав пісяти і його дуже тошнило. Ригати особливо не було чим, бо все, що ввечері випив вже у сцяки пішло, то він якусь пінку спльовував, а потім пити не хотів. Стурбувало мене це і пішла я за тестами на ацентон.

    До речі, вранці знову Т під 39, яку я збила. Тест трохи потемнів -- один плюс (+15) -- аптекарка казала до лікаря з 2 плюсами їхати. Через 3 години ацетону вже не було взагалі, але от зараз знову під 39. Ну симптоми всі на вірус -- соплі, червоне горло.... Але отой ацетон, чи може він знову піднятись? Бо я щось із ним ніколи не стикалась (або не знала про це, бо не робила тестів)
     
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    може зявлятись від зневоднення
    в нас раз було так, що Сергійко мав два плюси ацетону і я його з того стану відпоїла без лікаря.
    пити треба дуже багато.
    а блювота може бути від температури - спосіб організму скинути частину тепла
     
  16. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Думаю, можете спробувати біфідумбактерин, ну, або щось на основі біфідобактерій (біфідумбактерин, як виявляється, в-ва РФ) чи домашні йогурти з біфідобактерійними заквасками. Думаю, той аптечний йогурт у флаконах може швидше заселитися в мікрофлорі, ніж домашній.
    У нас з малою такий вірус був якийсь сопельно- кишковий, то від тої рвоти врятувала смекта і ніфуроксазид. Пити обов"язково часто пропонуйте.
     
    Останнє редагування: 11 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  17. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Від ацетону добре кола розведена на воді. Мені добряче малій помогло
     
  18. Judice

    Judice Закохана в гори ))

    Дівчатка, підкажіть що таке епіддовідка. Маємо наступного тижня хірургічне втручання під загальним наркозом і серед документів потрібна оця епіддовідка від дільничного педіатра. Чи то щось повязане зі щепленнями?? Просто хочу бути готова, бо ми крім БЦЖ ніц не щепили і відмов не писали..Гугл мені видає, що то довідка про контакт дитини за останні 3 тижні з інфекційними хворими.. Якщо хто стикався - підкажіть, пліз.
     
  19. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Ця довiдка не маэ нiякого вiдношення до щеплень.Просто йдете до дiльничого педiатра i лiкар виписуэ довiдку що ви на протязi 3-ох тижнiв не мали контакту з iнфекцiйними хворими.Така довiдка вимагаэться завжди при поступленнi в лiкарню.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчатка, підкажіть мені, бо щось починаю хвилюватися. Коли має жовтушка новонароджених пройти? У мене з малятком конфлікт груп крові, в мене 1, а в нього 3. Нам 12 день. Але дуже якогось покращення не бачу, білки жовтуваті, а сам синочок як з канарів приїхав :)
    Якраз починаються в нас газики ніби бо пукаєм часто. От переживаю чи то через газики малий став чуть неспокійним, чи то печіночка не справляється.