Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

  1. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Не можу, бо не виходить в мене так))) якщо їм фрукти то також рахую за прийом їжі
     
  2. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    забула написати, що стараюсь випивати не менше 1,5 л чистої води, тобто чай-кава, супи не рахую.
    можливо ви переживаєте певні стреси, висипаєтесь? Я через усю цю ситуацію, що в нас в країні відбувається також довгий час не могла схуднути, а зараз відпустила все, менше пропускаю через себе і результат є.
     
  3. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Я недавно читала статтю де розглдядалась проблема похудання з точки зору китайської медицини. Там йшла мова про те, що для того, щоб похудати треба підвищувати життєву енергію ци, а коли ми менше їмо ми її зменшуємо - парадокс. Там висновок такий - треба підіймати ци фізичними вправами, масажами і т д. Фізичні вправи дають цю енергію. І ще там йшлось про те, що перший час людина може набрати, бо збільшується об"єм крові, і людина може подумати, що вона поправилась, а насправді просто треба набратись терпіння. Рідина певний час затримується - розчиняє токсини, а потім вже виходить. Кому цікаво вся стаття (пост ФБ Stanislav Knyazev)


    --- дописи об"єднано, 19 Березень 2015 ---
    Я також про це думала, людина не худає коли не почувається у безпеці... свого роду захист
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    ой, дівчата, а в мене навпаки через ті стреси та ще й хворіла, то скинула так, що тепер можу їсти все підряд, бо вже якась надто худа собі здаюся. Вернулась до своїх ще допологових 52 кг.
    Як згадаю, що ще відносно недавно парилась і системою мінус 60 і всяке подібне, а тепер... Так що мріяти потрібно обережно. В мене особливо на обличчі видно, що худеньке. Добре, що маю таку будову, що трохи хоч бедра як не як є.
     
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    знаєте, люди, я от так собі подумала, що ця тема втратила актуальність відтоді, як @silvia скинула на -60 10 кг за 11 тижнів. І то не зі 100 до 90, а з 65 до 55.
    всім бажаючим похудати - рівнятись, ну і система все ж не є "за будь-яку ціну", хоч і дає чудові результати
     
  6. silvia

    silvia Well-Known Member

    та ну...просто реально я хотіла цього дуже. Стимулювали покази ваги, де щоразу була менша цифра. Мені було важко по вечорах, бо завжди вечеряємо разом всі за столом, я виходила під час вечері з кухні, бо ті запахи мене вбивали. Зараз вже пройшло стільки часу і можу спокійно сидіти, попиваючи просто чай і дивитись як хлопці смакують. Зараз головне завдання назад знову не наїсти те, що було "втрачено". Всі ми молодці, хтось скинув більше, хтось менше, але всі на вірному шляху)))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    ви знаєте, дуже сильне бажання зробити щось, може і гори звернути. Я знаю по собі, якщо я напланую схуднути до якоїсь певної ваги, то обов'язково це зроблю, як би важко мені не було. Люблю коли люди мають шаленну силу волі.
     
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я тоже така, але інше діло потім це втримати.
    Коли я ще не мала діток, від лікування гормонами мене трохи рознесло. Лікування завершилось, а кіля прилипли.
    Тоді я просто перестала їсти після 18-ї. Ну, от з роботи всі йшли в 17.30 год, а я відчиняла холодильник, включала мікрохвильовку і сідала вечеряти,))) бо поки доберусь додому, то вже ж година буде не та. Все, дома я вже не їла абсолютно нічого, хіба воду попивала. Я реально так вихудала тоді, що з 62 кг скотилась до 45 кг. При тому що рухалась я мало, не то шо тепер)), цілий день сидяча робота, дома тоже не дуже напрягалась, дітей тоді ще не мали, як зробила порядок в суботу, так і це все трималось))), чоловік приходив додому з роботи пізно, шось собі там поїв, коли я вже майже спала та й по всім. І так я собі спокійно жила, ні в чому не відмовляла, в день все шо хоч і чайочки з цукерками і тортики і жирна їжа, а по вечорах голодання, яке відповідно ввійшло в звичку і абсолютно ніякого дискомфорту мені не приносило.
    Потім пологи одні, потім другі, вага трохи пішла в гору, але не критично так... Старалася не їсти просто яких 2-3 години до сну. А поскільки наша сім"я сідає вечеряти приблизно 20-20.30 год, а спати я лягаю після всіх, тобто не швидше 12-ї, то мені так підходило
    Тепер на цю весну я бачу що поправилась. ваги не маю, то й не важусь, але маю улюблені літні штани, котрі на мене легко заскакували минулого літа, а тепер ледь защіпаються.
    Взяла себе в руки, повернулась до колишньього режиму, перестала їсти після 18-ї, ну і в тій же 18-ій легка вечеря, там салатик з вареним яйцем, чи сухарики з чаєм, але за тиждень я побачила шо толку нуль. Тепер в день почала їсти дуже мало, відчуття голоду увесь час мене переслідує.Голод переганяю салатами, їм по чуть-чуть, після 18-ї відповідно ніц-ніц, спати лягаю 12-а 1-а. По вечорах робимо собі з малюками десь до години безперервних танців, мене після них можна викручувати.)))) При чому в день рухаюсь дуже багато, ходжу з візочком на дуже далекі відстані пішки, при чому то ходьбою важко назвати, я літаю.)))
    І того додалось мені головокружіння, під очима повискакували синці, почуваю себе не конче добре, а в штани як не влазилась так і не влажусь.
    Шо то таке? Організм настільки помінявся після пологів, що відмовляється скидувати лишні кіля, чи шо?
     
    Останнє редагування: 2 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    кожен наступний раз тяжче худати.
    Підніміть калораж раціону вверх ( більше їжте) - додайте більше білку. І почнете худати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    більше калорій?
    Боюсь шо почну знову поправлятися, а на салатиках вага хоча би стоїть на місці. Хоча не уявляю як то має бути, бачу я так довго не потягну, бо стан здоровя погіршився і вигляд тоже, а вага не сунеться.:dash1:
    У мене ще зараз стан перед КД, може це ще має значення.
     
  11. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    @jalla чим далі в "роки", тим важче буде худнути, бо вповільнюється обмін речовин, тому порівнювати схуднення колись і тепер не варто, це перше.
    почніть нормально харчуватися, повноцінно, нормальними порціями, а не тільки травою, бо на фоні харчового стресу організм може від нерозуміння того, що відбувається, притримувати кг на всякий випадок, це друге.
    пийте воду, багато, і апетит зменшує, і на шкіру чудово впливає, і загалом на самопочуття, це третє,

    а там вже про розумне схуднення думайте, чи то система, чи роздільне харчування, чи відмова від цукру/солодкого...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. terezka

    terezka котяка-вишивака

    салатики теж вуглеводи, одними салатиками вагу можна і нагнати. додавати білок треба обов"язково
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    наведи приклад по продуктах.
     
  14. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    курка,риба, морепродукти, сир ( творог),гов'ядина, телятина, тофу, горох, квасоля
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Та біда в тім, що мені вода в організмі полюбляє затримуватися і проявлятися всякими набряками, особливо на повіках. Офтальмолог обмежив вживання води, хоча я дуже люблю її хлептати.
     
    Останнє редагування: 2 Травень 2015
  16. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Може зменшіть кількість солі - вона то й затримує воду.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Їм практично не солене завжди. Бо так люблю.
    мені вартує взагалі комплексно обстежитися, бо причину підпухання повік остаточну так ніхто і не знайшов, але не думаю що це якось так може впливати на вагу, хіба проблеми з щитовидкою, бо цього також не заперечують.
    Просто я зауважила, що при свому звичному харчуванні починаю набирати, а лишати все як є не хочу, бо забити болт і перетворитись в пухкеньку жіночку не маю абсолютно ніякого бажання. При тому зовсім худою я себе теж не бачу. От влізти б в минулорічні штани і втримати то, було б для мене цілком достатньо....:girl_in_dreams:
    А от з салатами гаразд, буду пообережніше, бо я шось на них так присіла останнім часом, аж самій страшно. Але ідуть на ура, за зиму організм так заскучився за тою зелепухою)).
     
    Останнє редагування: 2 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  18. terezka

    terezka котяка-вишивака

    знаєш, що цікаво, те, що і нестача води також проявляється набряками, так що я б подумала і над тим.
    пити чисту воду, є навіть програмки такі, що дозволяють контролювати кількість випитого
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


    --- дописи об"єднано, 2 Травень 2015 ---
    салатики ( особливо овочеві з помідорками, сиром і т.п.)- від них не схуднеш. Дівчата правильно написали, треба білки включати. Навіть у Дюкана йде обмеження в дозволених овочах для результату. Тобто втримати вагу на салатах можна, а схуднути- ні. Найкраще схуднення йде при зведенні до мінімуму вуглеводів ( а овочі- це теж вуглеводи) і збільшення білків
    --- дописи об"єднано, 2 Травень 2015 ---
    гормональна залежність може прослідковуватися ( особливо, якщо є зрушення в роботі щитовидки). Плюс з віком вповільнюється обмін речовин. Після 30 важче схуднути, ніж до 30; а після 35- важче, ніж в 30. Я по собі знаю- при однаковому раціоні і однаковому навантаженні (що і раніше), я зараз "прекрасно" набрала зайві кг ( коли раніше би і на кг не поправилась би)
     
  20. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ой, ти вже надцята людина, котра мені про це каже.:)
    Але справа в тім, що я свою мордашку ну просто ненавиджу коли вона така щокаста. А себе вдовольнити- то в пепршу чергу, бо коли я собою задоволена і бла-бла, то навіть пояснювати не треба...:)
    Зара скажу які їм я зараз.