Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    І в нас неділя почалась в такий час. Мусили швиденько вдягатись, бо на 11-00 були запрошені до тітки на вареники:) Гарно посиділи. Маркові взула гумачки, то моя дитина не пропустила жодної калюжі) В якому стані малюк дійшов в гості промовчу, але задоволення він отримав сповна. Вчора нарешті знайшли час на перегляд якогось фільму, а потім чоловік поїхав до Львова, а ми з маюком та дідусем залишились на господарстві.
    Сьогодні мала зустріч з лікарем в пологовому, сказала ще гуляти:) Тому в планах на цей тиждень відпочинок, гостювання в брата, зустріч з друзями і головна врочистість - приїзд Мамульки в неділю. Цим і плануємо зайнятись. Надіюсь, малючок - пузожитель нас підтримає:) Всім гарного тижня!
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    а я, а я... вже відстрілялась з уроками!! в кіндера школа теж відмінилась, тепер тільки карате, але зараз піду якось задобрювати кума-брата щоб відвів похресника)) Піци на то діло мало би вистачити, нє?
    завтра їдемо в Брюховичі на огляд до окуліста і скоріше за все почнемо новий курс лікування. Йой, то знову їзда туди-сюди. Так не хочу по тих маршрутках товктися(( Чи то нарешті відважитись і сідати самій за кермо? Скажіть що я справлюсь(((
    Заступаю на кухонну вахту.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ото якою треба бути затурканою, щоб зібратися самій, запакувати дитину і аж тоді побачити, що надворі лиє дощ?:girl_crazy: чесно, щось я нетойво нині)) і ніби виспалися з малявкою, але мозок зранку чогось забув вчасно увімкнутися. але ми дощику не злякалися, в гумаки взулися і поїхали таки гуляти. трохи закупилися в Скрині і вуаля-ми вдома. К нагодована, спить, а я традиційно :d64:. вже трохи піднабридає мені та сЕстрина сукня, але мушу встигнути до останнього дзвоника.
    ну і ще одна приємність зроблена сама собі-канапка з соленою кількою + чайок. ой, як же то було смачно:nyam2:
    є надія, що ввечері з донею буде гуляти\бавитися дідусь, то я собі влаштую додатковий відпочинок:sarcastic_hand:. вікна і прасування переношу на...майбутнє:wacko:
     
    • Подобається Подобається x 15
  4. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я- маладєц, все наплановане зробила, залишилась лиш одна справа, яку вже тижні 3 відкладаю і обіцяю: що нині вже точно. То, може, таки нині вже точно? Дитя вумнєєт непогадам. Мив нині зі мною двері, а тоді ще десь разочки зо 3-4 бігав з мокрою шматою( по слідам оприділила)кудись в отдальонниє тереторії. Відіслала спати.Ну а чо, як такий великий хай сам засинає. Взяв своє молочко з медом і пішов...Будєм пасматрєть що з того вийде. себе кохану жареною(наголос на е) бульбочкою з квашеними огірочками нагодувала(ага, облизуйтесь хто на роботі і дієті). Єслішо, то вареники ми нині не рухали, так як вчора казала- все збережено. Чайку собі зеленого з якимись кавалками ягід запарила- і релаксую:beach:. в хаті тепло, ну і фіг з ним що газ по 7 з капєйками; а от з вікнами халепа. Як каже синоптик: тепла не буде, то мити я їх не буду. Хай брудні стоять, а шо?, то ж не я їх вимазувала, насамамдєлє, ну нє? От такі то справи. Виявляється понеділки без тата ще кращі ніж з татом. Прийду ще нині....
     
    Останнє редагування: 30 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 6
  5. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    тяжкий ранок був у всієї сім"ї ; чоловік придбав собі вчора цуценя і під причиною що ще мале, ночувало в хаті, вило і співало пів ночі потім відпарвила в гараж. в результаті всі невиспані і заторможені. ще і погода жах , надіємось на краще
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    А я, а я намагаюсь доприбирати дитячу, вже 2 пачки іграшок заховала, тюль та штори випрала, попрасувала (@arushka прасую я для себе а не для чоловіка) і тут гірше бо якби для нього то відмазалась би, а от для себе не підходить), повішала...
    Ще дещо знайшла те що шукала, тішусь.
    Цілими днями в голові малюються плани яка буде кухня, який балкон, яка дитяча......мрії-мрії. Ну але обіцяла @Fleshka що все збудеться,ждю
    Зле себе почуваю, якась слабість, відчуваю що мій шлунок "стоїть":hang1:
    Кава була, аж 3, всім гарного закінчення дня та доброї ночі(не проспіть:sarcastic_hand:)
     
    • Подобається Подобається x 8
  7. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    тюлі то таке, мус:girl_yes:
    я для себе теж відмазалась:girl_cool:
    а 5 хв до виходу починаю ганяти по хаті, правою рукою домальовую око, в лівій махаю праскою, чоловік тоді відбирає в мене праску і прасує і собі, і мені. Ну а чьо, він очі не малює, час має:girl_crazy:)
    Проза в мене така, що сьогодні висохла остання тепла кофтина, шапчина і шарфина, чумайдан на теплі речі валяється посеред хати і що? де тепло? :girl_cray:
    В мене вже народна прикмета є : як тільки я ховаю зимові чоботи, починаються морози
    Правда, цього року я ще не встигла їх всіх заховати, так що признавайтесь, хто накосячив?:connie_pull-pigtail
    А взагалі все не так зле: сьогоднішня робота зробилась, їсти наварилось, дитина оцінками тішить, чоловік обіцяв купити винце до вечері, теплі шкарпетки гріють, Джиліан сказала мені сьогодні, що я *фантастік*, що ще треба для щастя?:girl_in_love:
    Всім затишку!
     
    • Подобається x 11
    • Смішно x 6
    • Зе бест! x 5
    • Оптимістично x 5
    • Погоджуюся x 1
  8. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Крейзі день, шалений день. Витягнув з мене всі сили і всі соки.
    Настрій десь там внизу, під плінтусом. Нічого не виходить, нічого не встигаю, підтримки як такої немає, бо муж наразі вдарився в свою роботу, сестричці пожалітись нема часу, а більше нікого тим напрягати не хочу.

    Тішить хіба те, що завтра закінчується ремонт на кухні.
    Сьогодні я якась взагалі ніяка. Заходжу ввечері, щоб протерти плитку на стіні, а там послання від майстра , а збоку, на табуретці цукерочка. Так приємно відразу стало.
    Йду я далі працювати...
     
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. jylanda

    jylanda занууууда

    то я :sad: я не хотіла, чесно-чесно! Сьогодні зранку перепросила шапку і пуховик і всеодно змерзла. То ж треба щоб такий вітрюган фактично в квітні був?
    Ну і щоб не офтопити, то день в мене був прозовий, в обід сильно впав тиск, мусіла піти до медсестри, якось дотягнула до вечора. Зараз вдома лежу, маю надію, що завтра мені стане трохи легше, бо так себе не люблю такого здохляка...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  10. flame

    flame невгамовний експериментатор

    День сьогодні видався мега врочистий:girl_dance:, але про все по-порядку.
    Зранку познімала штори і тюль з вікон, вручила чоловікові і відправила в Бульбашку. Поки займалася роботою, не помітила, як пролетів час і чоловік вже привіз попране назад. Взялася до прасування, йолки зєльониє, яке воно все величезне, то не прасування - то мука:girl_mad:.
    Цезар спав біля мене поки я прасувала. А потім я випадково помітила, що його нема. Закралася паскудна думка, куди він міг подітися. Ну, звичайно, я попрасувала штору і розклала на дивані, щоб не м"ялася. Він собі пішов, ліг зверху і з таким задоволенням вилизував ту штору, що я чуть не дістала сердечний приступ.:girl_cray: Вся робота, самі розумієте куди пішла. Дістав, як Сидорова коза. Поставила її ще раз пратися. :girl_devil: По-чуть - чуть допрасувала решту. Чоловік почав вішати, подзвонив йому телефон, він все кинув і погнав на вулицю. Я в шоці і з буркотінням за ним. А тааам - врочистічть сьогоднішнього дня:girl_yes2:
    Приїхав його найкращий друг. Так просто без попереджень, просто приїхав і сказав:відкривай. Я про нього на форумі багато писала і просила молитов, коли був поранений і коли були найзапекліші бої. Дякую, дівчата за молитви і підтримку. Вже полковник, дійсно "настоящий полковник". Я обіймала і плакала, а вони реготали. Перевели його з Луцька командиром частини назад до Львова. Він їздив в Раківець на полігон і не міг не зайти. Змінився, став впевненішим і видно, що це - командир, від слів, думок і прийнятих рішень якого залежить життя багатьох людей. :girl_yes:Того "баламута" ще трохи в ньому залишилося, але дуже чуть-чуть. Я казала, що мені язик не повертається називати його Стьопою чи Стефком, як завжди,а тільки Степан Іванович:girl_haha:Багато розмовляли, обідо-вечеряли, зараз сидять в іншій кімнаті і голосно сміються, комусь дзвонять. Таке відчуття щастя і спокою в мене на душі, що словами не передати. Ночувати не буде, поїде додому - в казарму спаленої частини. Але нічого, він зробить там порядок. А в травні знову в АТО.
    Гарний сьогодні день. Просила вчора ще одну неділю, але сьогоднішній понеділок в мільойн разів крутіший.:girl_yes2:
    ПиСи Штори хлопці повісили.
    Миру нам і солодких снів. Піду ще послухаю, про що вони там галдять.
     
    Останнє редагування: 30 Березень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 26
    • Подобається Подобається x 16
  11. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    пиши, дзвони - я вся твоя!

    Я просто геніальна людина, вгадайте, чим можна стукнутись об голову так, щоб аж чуть не отримати струс мозку? А ніхто не вгадає, я сьогодні кроликом так гримнулась , що вже півдня лежу, голова розколюється (п.с. кролик живий і вижив). І то я просто захотіла кроликом побавитись ;)
    А все іншому по старому, Ом віджив, бігає, драпається, правда трішки лисий, то тепер він в нас лисення ;)
     
    • Смішно x 8
    • Подобається x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Креативно x 1
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Всі справи поробили, тата зустріли і накормили(єслі шо, то вареники ще є). Планів на завтра не складаю, бо шеріф, ще не знають чим би то завтра зайнятись. Так, що в мене тільки намьотки, бо план, то конкретно часові рамки, а не просто пункти що саме треба зробити.. Все серьозно. Ще годинку-півтора машинок або гонок і вереску по хаті- і здраствуй ліжко:kisss:. Солодких снів вам і теплих ковдр. На дворі зюзя страшна. Певно вона не знає, по чом нині газ для народу. Але скоро літо, як в хорошій маскальській пісні "крєпітєсь, люді- скоро лєто;і всем от етого становітся теплєй". Йду поганяю, шолі...
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    ранок сьогодні розпочався з врочистості- нам повернули пільги на проїзд!!! і моя ліцеїстка поїхала вчитись безкоштовно, проза- вчорашня зюзя обернулась мені болем в горлі і вусі, треба було зимові чоботи не ховати так скоро, коли вже тепло прийде, хочеться скоріше:beach:.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    "І опять нікого", чи якось от так казала Маша в мультику. Хочу, хочу, якв добрі часи- заходиш, а де-хто вже давно не спить, а ще де-хто кавусю з чимось цікавим попиває... Ну де то все поділось? В нашого шеріфа плани проклюнулись, іду втискати в часові рамки себе і малюка. День обіцяє бути насиченим.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    В мене сама проза, малий захворів,маємо бронхіт назначили антибіотики,комп'ютер поламався, від цього і відповідний настрій але в 'жилетку ' не хочу, маю надію що то все минеться. Всім гарного дня.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  16. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    В когось дитина, а в мене кіт...після пригоди з мазутом він боїться сам на вулицю виходити, але весна бере своє...і я сьогодні півночі з фонариком лазила по вулиці. В 1 ночі проснулась від мур-няв, думала проситься в туалет, а воно зараза вибігло на двір і сидить на порозі, на мене дивиться, я йому на вулиці світло включила, поки я стою на дворі, він на дворі, я в хату - він за мною...поклала з собою в ліжко, 10 хв поспали, він вирішив мене помити (певно подумав що я на кавалєрку не іду бо брудна) і далі мур-няв і на вулицю, побіг в садок, я двері закривати, він прибігає і мявчить. і так до 4 ранку, а в 4 30 треба на поїзд. Приїхала до Львова, змерзла як цуцик,сонна і зла. Спати щось не вийшло, допиваю каву з сиром і буду щось робити. Але мені шото холодно, бррррр.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. jylanda

    jylanda занууууда

    Я сьогодні білочка мандрівниця з самого ранку. З'їздила в префектуру, забрала нову карту i навіть не запізнилася на роботу. Зараз п'ю чайок і готую збитки на завтра

    Наш регіон і далі в зоні ризику, вітри під 120 км/год, добре, що мені не треба нікуди йти ввечері, лише перебіжками добратися додому, в теплу хатку. Ех, а так хочеться весни і гарної погоди...
    Всім гарного дня.
     
    • Подобається x 6
    • Смішно x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Креативно x 1
  18. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    бо дехто ще в 8.00 пішов з хати і посиденьки не включав:girl_blush2:
    Добрий ранок, доброго дня і взагалі всім- всім самого доброго!
    Ранкова кава була, обідня була, тепер треба попрацювати, почитати, вирішити, а потім організувати завтрішній день і взагалі дєла-дєла-дєла дрова(
    Якось так
    Горло мені пашить, надіюсь таки не захворію
    Не вистачає мені часу на дп, хіба як дощ, тоді я мега-лінива і вся ваша:girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Муж таки чує вину за собою)) нині з самого ранку повіз нас в Брюховичі, при тому що раніше сказав би щоб ми добирались маршрутками... Чи то він так боїться що я машину сама візьму?))) коротше, ми вже вдома, окрилені результатом огляду. За рік зір не впав, навіть крапельку піднявся. Ми щасливі. З понеділка будемо пробувати оформлятись на новий курс лікування. Життя б'є ключем і все по голові)))
    Заступаю на кухонну вахту. Маю замовлення на плов і чанахи і то нічо що піст.
    Всім цьомки бомки і всьо такоє)))
     
    Останнє редагування: 31 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Доброго всім часу доби!
    Щось із передвеликодніми клопотами не вистачає мені часу на ДП. Сумую аж часом...
    Вікна встигла-таки помити, поки була погода. Власне, десь о 14.30 в суботу закінчила, а о 17 приблизно в нас пішов дощ. Але страшно горда собою.
    Ще лишилось в кімнаті зсередини помити одне-єдине віконце і відповідно тюль попрати і розвісити (не прасую віднедавна, а вішаю вологими - ляля!)
    Хочу ще -1 кг до Великодня, поки не виходить.
    Ходимо з донею на танці.
    З чоловіком гир-гир-гир... Грошей не вистачає катастрофічно на всі його капризи. Як мала дитина. Дістав.
    Аня почала дуже рано вставати, я не встигаю випити кавусю на самоті, і це мені псує бойовий дух і настрій. Але, головне - щоб не хворіла, а до всього іншого пристосуюсь.

    Всім гарного дня!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.