Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Сумно мені і боляче від ситуації, в якій опинилася, по суті, зовсім чужа мені людина. Другий день не йде мені то з голови. Дочка б"є її, забирає гроші і зникає до наступного разу. І найголовніше, соц. служби, юристи і т.д. "допомогти не можуть". Тільки дитину (тобто,онуку, малу тієї "дочки"), для якої бабця є всім, забрати можуть. Якщо хтось має контакти добрих юристів (бажано, безкоштовна консультація, бо з фінансами в них дуже зле), то, будь-ласка, поділіться.
     
    Останнє редагування: 25 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    Я також так перейнялася маленькою Алінкою, так її люблю, як свою дитинку, чомусь думаю, що не одна я така. А на таких людей не звертайте уваги, вони самі не знають, що з ними може статися. Черстве серце такої людини, її "болить", що на біду дівчинки відгукнулося стільки небайдужих людей, а це означає, що ми все-таки щось робимо правильне у цьому житті. Продовжуємо творити добро і таких людей буде все менше і менше:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    @Patty скільки років "дитинці"?
     
  4. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я не юрист, звісно, але дещо знаю.
    Наскільки я орієнтуюся - допоможе лише виклик міліції і заява про побиття ( бажано зі свідками) з офіційним зняттям побоїв на Пекарській, потім суд. На перший раз оштрафують або виправні роботи. На другий - можуть і посадити.
    Звісно, якщо бабці вистачить на то духу. Бо моя сусідка заяву на сина забрала (я була свідком, звідти і інформація, слідчий все гарно розказав, шкодував бабцю).
    Правда, що в такому випадку з дитиною - я не дуже в курсі. Щоб "маму" позбавити батьківських прав - треба довести її погане ставлення до дитини, а не до баби. Тоді, якщо баба не дуже стара, має житло і здоров'я доглядати дитину - має шанси стати опікуном.
    Тато дитини, я так розумію, невідомий і не допоможе?
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    так мені важко на душі, вранці в ДТП загинув дуже добрий знайомий
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 24
  7. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Завтра йду творити добрі діла.... прибирати і білити стіну в чоловіка на роботі. Бо там ПІ...Ц, що робиться. Але я потім буду ж сама винувата! Як завжди. Вже чую що йому не підходить, хоч сам просив про допомогу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я не розумію. Не підходить - роби сам, так, щоб підходило. Або нехай і далі буде як є.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Як я вас розумію...
    Та я давно вже вирішила не закриватися. Полюбому таким "падлам" гірше, ніж нам.
    А відкритою мені файно.
    А може їх не треба закривати?
    Якраз думала писати про щось таке, та розрулила все на ура.
    Може тому що не всім важко?
    Це я більше до себе пишу. Малому уваги приділяю і так нормально. А як подумаю про його освіту- ой, краще не думати.
    Ото в мене так само.
    Я собі теж дала обіцянку,що діти такого в житті не побачать.
    І що? Раз в тиждень мене так накриває на ту тему шо ну... Потім якось встаю і йду жити далі.
    Так чогось мені фраза Золушки нової запала в душу- бути сильною і вірити в добро. Наївно так, та мене тримає))).
    Погоджуюся.
    Теперішня ситуація якщо надовго залишиться- вилізти з того мозгами буде надзвичайно важко. Далеко ходити не треба- подивіться на більшість батьків, які пережили 90-ті.
    Пішла думати чого горюю я.
    Одне знаю точно- у мене були інші плани на розвиток малого. Це мене певне найбільше нервує зараз.
    А кемпінг в лісі- так так. Я того терпіти правда не можу, та чоловік вже всі вуха прожужав на тему ну коли вже Тео підросте щоб його в гори брати))). Мрії збуваються, ага:girl_haha:.
    Та не вчитися, не вчитися. А якнайшвидше придумати як з того вилізти і вилізти таки. Хоча б до попереднього рівня. Я вже мовчу про те, що і він був сильно натягнутим до слова "рівень".

    І чого я сюди прийшла))?
    О, згадала. Вкотре наступила на граблі віри в людську відповідальність. І навіть сваритися сил немає. Добре, що є чоловік, який того так не залишить. А граблі, граблі. Що з вами робити...
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    :girl_cray::girl_devil: Поснідала, млинець!!!! Зуб, який недавно зробили, вивалився разом зі штирем. Добре, що не проковтнула. Завтра знову до стоматолога... Задовбало!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  11. Ari

    Ari Well-Known Member

    те що є байдужість чужих людей, це можна пережити, але от байдужість кровних і "ніби близьких "це просто .... незнаю які підібрати слова.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Капець, після того як мої "пяточкіни" скупали телефон в унітазі він вклєк і не включаєтся.
    Вчора якось туда-сюда ще працював, а сьогодні все! І то якраз в такий момент, коли мені треба стільком людям нині задзвонити.:girl_cray:


    І ще, коли нині забирала косметику з фірми нечайно розбила банку парфумів. Зажала 1,50 грн за фірмовий кульочок, точніше не настільки зажала, як мене вк...ло, що вони тепер їх продають. Несла все в руках і на тобі хляп і трясь:girl_cray:
    Ото вжем си заробила!
    То певно гріхом мені братися за стільки справ одночасно!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 3
  13. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    дзвонив мені нині власник квартики, яку орендую..знову піднімає мені плату на 500 грн..тобто сумарно з жовтня вона вже на 1000 грн зросла..слів немає просто..і його розумію, о все росте, але іншої сторони ЗП то нікому не піднімають..сиджу в растєряності, аж розплакалася з того всього
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    І мене це спіткало. Правда, основна робота є, але на ту з/п жити , з теперешніми цінами... Не знаю, що буду робити. Все стало страшним.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  15. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    нереально.. і знайти кращу (та й взагалі, будь-яку) роботу - ціла проблема. Хоч би в декрет, чи що - і то ніяк )) Цей місяць покаже, як дамо собі раду, наразі щось негарно все виглядає, тре думати, як з того вийти.
    Але аби здоров"я. В мужа колега - 45 років, жити і жити - рак, 4 стадія. І нічого ж не боліло, а як почало турбувати, подивилися, а метастази вже повсюди. Такий класний чоловік, розумничка, один син в мами 86-ти років.. От де біда. А ми прорвемося. ))
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 24
    • Подобається Подобається x 9
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Куртка на ваті :girl_devil::girl_devil::girl_devil:!!! "Чарівна" погода далась взнаки. Я вже захворіла. Гавкаю, як старий пес . Груди тисне
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 2
  17. МаленькаКотя

    МаленькаКотя Well-Known Member

    В мене жилетка не дуже серйозна, але я в пєчалі...:sad: Я цього року вперше випускаю 11 клас, і шукаю собі сукню на випускний(ну як кожен рік:)) Я в одному магазині побачила сукню у вітрині, вона моргала мені і правим, і лівим! я аж вийшла з маршрутки... Вона шикарна! Я в ній просто БАГІНЯ:blush:!!! Але ціна...:cry::cry:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  18. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Ніколи тут не писала, може легше стане, бо реву вже другий день. Орендована хата, чоловік від нового року без роботи, я в декреті, гроші закінчуються. Чоловіку запропонували роботу, гарну роботу, але далеко. Лишати нас з дитиною самих не хоче, тому вже енний раз переконує мене їхати жити до батьків і ніяк не може зрозуміти чому я не хочу. До його мами я під дулом пістолета не піду жити. Мої батьки вже купу років за кордоном. Є бабця 70 км від Львова і місце для нас там є, але не хочуууу! Знаю точно, що хіба нервуватись буду, бо бабця в мене специфічна, та і жити в тій глуші я відвикла, навіть нету нормального нема. Шукати компроміс чоловік не хоче, до баби в село або до свекрухи (бррр). Буду завтра випрошувати/виплакувати ще місяць ЖИТТЯ. Якщо не вийде - пишите письма.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  19. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Не знаю які у Вас відносини з свекрухою, але я 4 роки жила в гуртожитку з чоловіком і двома малятами і була така ж категорична - до свекрухи ні за що! Але сталось так, що ми таки переїхали сюди і все настільки класно, що я тепер не розумію чого себе так накручувала і ридала перед переїздом ;). Може, не все так страшно, насправді?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Вважаю, що якщо в вас немає варіантів, то ви в першу чергу маєте чоловіка підтримати. Для них дуже важливо почувати себе спроможним опікуватися родиною, бути на коні. Як багато людей взагалі зараз не можуть знайти роботу, а життя в селі чи де - то ж не назавжди. Я жила в смт. з бабою і дідом, коли вчилась 5 років. Теж було всяке, але все відносне. Зараз згадую з теплотою і вдячністю. Ви в першу чергу маєте думати про дитинку, комфорт для неї, щоб вам всього вистачало. А хіба ви не будете нервувати, коли думати де взяти гроші на той місяць?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
Статус теми:
Закрита.