Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. Jasmin

    Jasmin :)

    Допоможе сто відсотків якщо будете щоденно робити всі процедури.
     
  3. Jasmin

    Jasmin :)

    Якщо в списку немає то значить цього не можна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. vasilka

    vasilka Active Member

     
    Останнє редагування модератором: 31 Березень 2015
  5. Jasmin

    Jasmin :)

    Такого варіанту немає. Значить не можна.
    Якщо мета худнути то варто дотримуватися списків. Хоча є й такі які відхиляюиься від списків і худнуть, але це швидше індивідуальні особливості організму. Думаю в нас ніхто немає часу щоб випробовувати варіанти) тому краще все згідно списків.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Siania

    Siania Love Life

    Я стараюсь дотримуватись системи, та вчора після вечері в 21:00 зїла одне яблуко і одну апельсинку... Зранку перед залом (за 1,5 год.) поїла, і нічого не сталось, тренування пройшло на ура. Дівчата, я ввечері тепер так чекаю наступного дня! Кожен ранок це СВЯТО :bayan2::yahoo::popcorm1:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ви просто молодець!
    У відповідній темі обов"язково напишіть через тиждень такого харчування, який результат (а він точно буде, більший або менший, але мінус буде).
    Головне не здатися на перших порах, а далі з"являться стимули (мінуси на вазі) і все піде, як по маслу.
    Бажаю Вам успіху!
     
  8. vasilka

    vasilka Active Member

    Дякую! Обовязково напишу в понеділок результат. Головне, що настрій в мене чудовий. І я дуже рада , що натрапила на такий класнющий форум!. В компанії веселіше худнути і головне, є з ким порадитися, і просто поділитмся думками!
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Jasmin

    Jasmin :)

    Приготувала я обід на завтра і згадала, що в колеги завтра день Ангела, отож буде святкування. Сиджу і думаю, брати той рис з овочами чи вдома залишити і щось із системного вибирати на столі? Подумала і вирішила, що буду шукати на гостині, що з"їсти, це буде краще, аніж два обіди. Один мій, а другий там. Бо знаю, що це не обійдеться шматком сиру.
    Що хотіла вам сказати, зайнялась я детальним записом всіх прийомів їжі і почала важити те, що їм. Як виявилось я далеко невірно "на око" визначала вагу. Хммм... от і перша моя помилка. Дякуючи участі в марафоні мої очі відкриваються.
    Так-так, я знаю, що це дуже клопітно все важити, а ще готувати "на завтра", і з лоточками носитися. Але що робити, коли бажання сильніше від турбот)) І думаю з часом все врегулюється само собою і "око" натренується. Навчилася ж я не куштувати те, що готую, а визначати все на нюх; навчилася каву/чай без граму цукру пити (а було 3-4чайні ложки) і це навчуся :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Я теж,як почала важити порції, відчула різницю, як оченята можуть помилятись. (ой, а ще як почати каллораж рахувати, то стільки нового відкривається))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Jasmin

    Jasmin :)

    ой ні... це точно не для мене:girl_nea: Оті всі дієти, які рахують калорії то є щось страшне. Колись мені знайома пропонувала рахувати калорії то як дістала талмут з продуктами і їх калорійністю:girl_impossible: я аж оніміла. Тоді правда не було ще інтернету, мобільних програмок і т.д., і це було дуже страшно ту книжку тягати з собою. А зараз це вже не так складно, але мене рахування дратує, тому обійдемось лише вагою.:girl_wink:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Та воно то так, але так правильно і більше слідкуєш за якістю харчування. Перебір вуглеводів затримує рідину в організмі, ну і ще всякі різні казуси є....))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Жасмін, Ви помилялись з вагою продуктів в яку сторону? Їли забагато до того чи замало?
     
  14. Jasmin

    Jasmin :)

    Я лише сьогодні взялась за важення продуктів. За тиждень визначу точно в яку сторону помилялась. Сьогодні здивував рис з овочами який готувала на завтра. На 200гр його виявляється багато))) Я вважала, що менше.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Добре, що почали користуватись вагою.
    коли починаєш важити - то з'являється відчуття в руках, з часом навіть і не потрібно тих ваг. Наклав рису 200 грамів ложкою - і знаєш, що то 200 :)
     
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Жасмін, Деметра та іншу гуру: "плато" - це коли вага не тільки вниз не йде, але й вверх?
    Вчора і позавчора ввечері капусічку згрішила (вчора манюня жменька соняшникового насіння, позавчора - желе з вишневого соку (без цукру) - і це все після вечері, як закусон. :girl_haha:
    Вага догори не йде, а вчора навіть якісь пів-кіля було менше, ніж та клята цифра, яку я бачу на вазі вже четвертий тиждень. :girl_devil:
     
  17. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Останнім часом багато читаю про той ефект плато. Дуже багато думок існує з приводу того чому воно настає і як його перебороти. Для себе я дійшла наступного висновку: чим менше кг залишається до поставленої цілі, тим повільніше іде сам процес схуднення, я розстроююся, втрачаю мотивацію і дозволяю собі маленькі грішки у харчуванні і спорті, що ще більше гальмує процес схуднення. Головне не здаватися і старатися перебороти в собі ту лінь і продовжувати шлях до своєї мети! Не ставити собі часові рамки, а просто з дня в день дотримуватися системи і займатися спортом на стільки на скільки можливо. Ну що ж, а з часом подивлюся, що з того вийде . Цікаво почути інші думки про ефект плато.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Привіт, я вже давненько активний читач теми, з понеділка таки активувалась. Налаштована серйозно і на довго, цікаво що з того вийде:connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Не знаю, чи плато в мене був, чи що але той один останній кг. не йшов ніяк: сис-ма, Дж.М. і ще - ніяк не йшло. Я дала собі спокій, вже змирилась з тим кг., не зважувалась але на сис-мі далі і от, минулого тижня чоловік сказав "Ти,що знов сохнеш?", кажу, що як звичайно і пішла на ваги- нема того кг, куди дівся?))) Припускаю, що він повернеться, бо якось дуже дивно пішов але наразі стоїть вага моя на бажаній позначці.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. vasilka

    vasilka Active Member

    Привіт. УРА! Наша компанія більшає! Я з Вами практично одночасно "активувалась"! Тому вперед до перемоги....ПЕРЕМОГИ НАД СОБОЮ!!!
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  21. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    В мене в останні дні не має у вечері почуття голоду:connie_pull-pigtail. Це так добре! Сьогодні вечеряла 2 невеликими яблуками і апельсиною + велика кружка кефіру. Минулого тижня після такої вечері, ближче до сну я дуже хотіла їсти. Я навіть не сподівалася, що так швидко організм адаптується. Помітила, що накладаю їжу в тарілку, але з"їдаю менше, насиченість швидше приходить. Не знаю, як з вагою, чи зменшується, бо маю механічну вагу, а відчуття класні, з"явилася якась легкість :girl_smile:.
     
    • Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.