Велосипед - який вибрати? Відгуки та рекомендації

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Кольорова, 22 Серпень 2011.

  1. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Ооооо! Тут багато різних прикольчиків можна перерахувати))
    Велоокуляри, велорукавички, бафка, веломайка чи велофутболка, велоджерсі, велотуфлі (кросівки які кріпляться до педалей)...
    А ще ліхтарики, сумочки, болотники...
    --- дописи об"єднано, 16 Березень 2015 ---
    можна :)
    головне - бажання
    + харчування :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ай дівчаточка як я хочу велосипед:girl_cray:Це моя така маленька мрія.Але коштує ця мрія не дуже дешево:girl_sad:Може хто порадить де можна придбати,щоб не було дорого,можна і б/в.?
     
  3. iragonzales

    iragonzales В декреті

    як на мене найдешевші б/у велосипеди в Вашому магазині.......але там багато ззалежить від того який велик хочете, верніше що саме ви від нього......я би брала гірський......бо у Львові є інфраструктура проте неідеальна і не всюди бордюри понижені. А так орієнтуйтеся на ціну і візьміть когось тямлящого з собою, щоб подивився чи все працює добре.
     
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Треба буде подивитись і там)Бо в мене одної подруги знайомий возить з Німеччини,але такий більш-менш нормальний коштує приблизно 4 тис...Трохи круто для мене:girl_sad:
     
  5. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Ну, велосипеди бувають ну дуже різних цінових категорій.......і 30 тис грн .......довго пояснювати. Як я робила минулого року, для першого велосипеду брала дешеву цінову категорію, не знала чи буду кататися.......виявилося моє. Але купуючи дешевий треба щоб працювала переключателі передач, гальма вилка в мене не працювала але я її роз'їздила. Ідеалу не буде але може щось можна поправити.....
     
  6. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та я то знаю,що бувають ціни крутіші,ніж за машину)Недавно біля салону БМВ проїжджала,то там стояв такий біленький красень:girl_crazy:Цікаво,яка його ціна?Я так не профі,просто аматор))А ви свій за скільки брали?
     
  7. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

     
  8. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Про велосипед))Ось такий схожий був http://med.msk.acoola.ru/moscow/item/842651
     
  9. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Було минулого року....дала 590 грн.......але колеса були 24 ніби підлітковий но на мій зріст було добре.....в кінці літа продали трохи додали і купили новий в ашані по смішній ціні....бо там тіу був брак сідло.......не тим боком прикручене.....хаха.Чоловік поправив і все гуд.
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    Проте зараз 1000 грн з хвостиком нормальна ціна. Я би пополювала на ровер по такій ціні...
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    Але вважайте не попадіть на відверте Г......єто лотерея розумієте......беріть друга хай подивиться.
     
  10. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    На рахунок б/в велосипедів... Купити хороший початківці доволі важко. По-перше, потрібно вибрати просту комплектацію в хорошому стані . Треба бути обачним з німецькими велосипедами старих моделей, так як деталі дуже важко знайти.
    По-друге, треба бути обачним і все перевірити, щоб не купити крадений велосипед, бо можна залишитись і без грошей, і без велосипеда

    Як на мене, якщо купувати велосипед, то купувати такий, щоб гарно працював і подобався, а не зламок, на якому соромно в люди виїхати і який рипить-скрипить. Катання повинно приносити задоволення, а не бути мукою
     
  11. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Тут палка має 2 кінці.......купити дорогий велик і не їздити на ньому також халепа......але я не раджу купувати зламок......я раджу взяти когось тямлячого з собою щоб не попасти на той зламок......а попробувати чи буде людина їздити......бо не всім підходить......коли людина роз'їздиться можна продати такий велосипед і купити щось путнє.......тоді точно знатиме людина який велик потрібен......Я особисто не прихильник роверів з всякими пприбамбасами......хочу трохи і фізично на ньому працювати.......профі взагалі купують велики з жосткими вилками бо їм то не треба форма дозволяє........а наворочена вилка і кілька тисяч баксів потягне......для чого? Про деталі))))))) ну не знаю.......купа людей які самі складають велики від різних виробників......то ж не автомобіль я вас прошу.......На Торпедо все є.......майстерня є.........а ще є таее поняття як роз'їзджений велосипед з легким ходом......хтось так розкатав велосипед що педалі самі ідуть саме таким був мій перший велосипед......новий доведеться розкатувати мені......
     
  12. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    а для чого купувати? можна ж на прокат взяти чи позичити, щоб то зрозуміти

    це які ще прибамбаси?
    їздять самі лише електровелосипеди. На всіх інших, незважаючи від типу, треба педалі крутити. І легко це лише зі сторони

    це Ви зараз про що???
    Купують велосипеди за призначенням. У шосейниках, для прикладу, вилки лише жорсткі.
    А на МТБ з жорсткою вилкою (якщо є можливість обирати) поїдуть лише мазохісти чи придурки

    У профі зазвичай більше одного велосипеда

    Звичайно складають. І доречі скласти велосипед виходить дорожче, ніж купити новий

    а коли потрібно замінити якусь деталь, а її знайти не можна чи вкрай важко, бо не випускається давно, то доводиться змінювати багато чого (щоб все підходило і гарно працювало), а це ой як не дешево.

    ще більшої дурості не чула
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Osya

    Osya Active Member

    В мене складний велосипед, тільки буду випробовувати як погода кращою стане, тільки ще не придумала де на роботі його примостити, щоб нікому не заважав :girl_dance:
     
  14. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    впевнена, що куточок для велосипеда можна знайти завжди

    Дуже прошу, не залишайте ваші велосипедики без нагляду, навіть якщо вони прикуті. Велозамок легко можна перекусити.
    Зараз чую про крадіжки мало не щодня

     
    Останнє редагування: 2 Квітень 2015
  15. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Йой, я на кожну тезу маю відповісти, хаха, я пас. Я все сказала, а людина хай думає. Вибачте, я всіх тут поважаю ,але бачу ви не до кінця орієнтуєтеся,судячи з коментарів. Єдине що хотіла дати людині та іншим хто читає тему своє бачення, всі не діти хай рішення приймають самі.
     
  16. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    ну та так...
    як я, тренер з велоспорту, можу сперечатись з таким спеціалістом як Ви?! :girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. iragonzales

    iragonzales В декреті

    А ви тут для того сперичатися? Чи самоутверджуватися?.....Я не прихильник дискусії заради дискусії.......Істину показує час, а не авторитети.......Більше Вам писати не буду.....нема сенсу....а Ви можете далі утверджуват своє его.....прошу дуже.
     
  18. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Якщо писати некоректну інформацію - люди повірять і будуть робити помилки.
    Ровер їздить добре якщо добре змащені і чисті деталі, а не тому що розкатаний.
    Тому якщо велосипед усю зиму десь стояв, рекомендую привозити його на ТО, якщо самій бракує знань і матеріалів як почистити вилку, ланцюг, гальма і т.д.
     
    Останнє редагування: 2 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Масло гарно зменшує тертя згідна. Але люди добрі будову підшипника згадайте .....там малесенькі кулькі металеві......коли вони часто працюють змінюється геометрія цих кульок вони робляься ідеальними кулями плюс та інша поверхня також коли все працює робиться ідеально гладкою що приводить до зменшення сили тертя.........ну люди добрі я вас прошу 7 клас школи.
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    Але школи навіть не треба....сіла і спобувала кілька великів як легко крутити педалі чи ні......емпірично. Генієм не потрібно бути.
     
  20. agatha

    agatha Member

    Дівчата, а про весняне ТО детальніше можна. У мене MERIDA, щороку навесні віддаю в майстерню, вони щось роблять, я за той час п"ю каву або на наступний день ровер забираю, в деталі ТО не заглиблювалась. На наступні вихідні почнемо велосезон ( у нас у всіх в сім"ї MERIDи), то хотілось би зорієнтуватись, що мусово зробити, бо в цьому році нехай чоловік сам напряжеться і зробить ( він зможе, я точно знаю), але ж мушу прописати йому регламентні роботи:girl_crazy::girl_crazy: