А я була на виставі :)

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Кольорова, 7 Квітень 2010.

  1. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Також рекомендую цю виставу до перегляду.
     
  2. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Нагадало.
    Теж наслухалась хорошого про цю виставу ще зимою. Послала чоловіка купити квитки. Купив. Приніс . Квитки на "Білозір"... Пішов зі свекрухою (ой, мамо, щось Ви давно ніде не виходили в Оперний) і старшою доцею.
    Коротше, так і не сходили на "Білосніжку".
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Banny

    Banny Well-Known Member

    Вчора ходили з подругами на "Циліндр". Весела, легка вистава, залишила позитивні емоції, але...з переглянутих мною вистав заньківчан("Блакитна троянда", "Криза", "Останній гречкосій", та "Мина Мазайло") ця сподобалась найменше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Hochynamore

    Hochynamore Важлива кожна мить...

    А хтось був на виставі "Лавка"? Які враження? Хочемо піти на "Циліндр" або на "Лавку".
     
  5. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Була на виставі "Дама з камеліями"- дуже гарна постановка! Чудово зіграла, музичний супровід чудесно підібраний! акторський склад дуже хороший! Зал аплодував стоячи добрих 10-15 хв, всі були задоволені.
    Ще дуже хочеться сходити на Останній гречкосій.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Сходіть, була пару років тому. Якщо нічого не змінилося, то і акторський склад хороший, і взагалі дуже актуальна вистава і реально цікава, не нудна.
     
    • Корисно Корисно x 1
  7. Ljus6ka

    Ljus6ka Well-Known Member

    А я вчора ходила на "Teulis" Театр тіней, дууууууже сподобалося, до того бачила дещо з постановок і мала таку мрію побачити їх, от чоловік зробив подарунок. Цікаве дійство, захопило , майже 1,5год минуло немов 10хв. Цікаві, кумедні сюжети, і прекрасні музичні композиції. Найсмішніший сюжет про страуса котрий співає Skyfall [​IMG]
     
    Останнє редагування: 5 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 2
  8. Були в неділю в Оперному на "Білосніжці" - і мені, і дитині дуже сподобалося. Особливо гномики!
    Єдине але: позаду сиділа бабуся, яка вголос! весь балет коментувала своїй +- 3-річній онучці, а дитина пищала від задоволення.
     
    • Креативно Креативно x 1
  9. Diana

    Diana мрійниця

    дівчатонька була в чора у Заньковецької на виставі "Ісус - син Бога живого" - емоцій море, мурашки по шкірі бігали весь час, а в кінці навіть сльози. Мала тоже була зі мною (7р), і бачила ще менших діток, але воно того варто. Гра акторів, особливо Ісуса, його голос, вимова, одяг і ін. - дуже сильна. Всі аплодували стоячи десь біля 5 хв. Рекомендую дуже)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. Jasmin

    Jasmin :)

    Останній місяць склалось так, що досить часто буваю на у театрі.
    "Циліндр" утеатрі Заньковецької дивилась у двох акторських складах. Сподобалась, рекомендую.
    "Ісус - син Бога живого" надзвичайна! Важко щось додати до попереднього допису. Однозначно це варто побачити!

    В оперному театрі була на "Сільській честі". При тому, що оперу не любила ця мені дуже сподобалась. Рекомендую. А можливо я просто доросла до опери, але в будь якому випадку вражає.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    А що можете сказати про ''Так сказав Заратустра'' в театрі Леся Курбаса. Бачу, що не довга - мені зараз так підходить?
     
  12. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Скільки себе пам"ятаю - це єдина вистава, яка викликала такий шквал емоцій в мене - заньківчани вже не один десяток років її ставлять - побачити всім - раджу! :good2:
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Ми побували вчора на "Лісовій пісні" в театрі Курбаса. Враженнь - море. Чудова акторська гра - за три год вистави встигаєш закохатися мало не в кожного актора ;) А, ще встигаєш і сам побувати ним ;) Люблю курбасівців за ту близькість, за той блиск в очах...
    Майжесакральний і такий пронизливий український спів заворожує...
    Рекомендую всім, хто любить бути під враженням вистави ще кілька днів )
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Була на виставі " Весела корчма" театр Воскресіння. Багато танців, весела, але сюжет досить простенький. Гра акторів дуже гарна. Була раніше в цьому ж театрі на "Він, вона, вікно, покійник" - то враження взагалі суперові, дуже класна комедія.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Вчора побували на "новинці" заньківчан "Знак у вікні". Почну з того, що люблю переглядати вистави різного жанру, і здебільшого кожна залишає певний слід у душі - чи то психоемоційний "заряд", чи певне переосмислення, чи нові думки і пізнання. А ця вистава - це той випадок, коли "не зачепило". Перша дія - це суцільні з'ясування відносин на підвищених тонах, що починає конкретно напрягати, бо все надто "звично" - це чуєш і бачиш на кожнім кроці, і певно в кожнім серіалі. Крім того, іноді складається враження, що мова йде про події у божевільні - якісь надмірні жести, емоції, певна сумбурність реплік. Жарти, котрі мали б бути дотепними, на фоні загального сюжету якось губляться, і не "рятують" загальну картину. Все видається вкрай депресивним, зі сфери "всьо пропало", тому на диво оптимістична кінцівка сприймається як нелогічне продовження сюжету. Що тут скажеш - схоже вибрана до постановки вистава мала нас зацікавити своєю близькістю до подій у нашій політиці, у душі багатьох українців. Але нічого такого, що робить цю виставу оригінальною і цінною для перегляду - не виявила.
    Більш актуальною зараз була б вистава "У.Б.Н." - "ближча" душі українця. Якщо театр бажає відтворювати якісь закордонні твори такої ж тематики - думаю, "Знак у вікні" є далеко не найкращим вибором.
     
    • Інформативно Інформативно x 4
  16. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Як я хотіла піти на "Лісову пісню" і саме з чоловіком. Або й сама, але 3 години... От ніяк в мене не виходить знайти ввечері ті вільні 3 години.
    І ще маю, таке практичне питання. З Оперним і Заньковецької зрозуміло, а як вдягатися у театр Курбаса? Не думаю, що там буде вечірня сукня доречна.
     
  17. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Там, здається, ніхто не напрягається дрес-кодом. Здебільшого всі в стилі кежуал :) Рідко, коли можна зустріти когось у вечірньому театральному одязі, і то швидше молодь вибралась так на побачення, ніж до театру.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Вирішили "розбавити" гнітюче враження від "Знаку у вікні" і піти на комедійну виставу "Циліндр".
    Ну так, легка ненапряжна комедія. Та я знов відчула певне розчарування. Може тому, що свого часу звикла до того, що в театрі отримуєш більше вражень, аніж від середньостатистичних голівудських фільмів. Що заньківчанські вистави наповнені особливим духом, глибоким змістом і емоційним навантаженням - незалежно від того який жанр. Можливо репертуар лиш відображає потреби глядачів певного сегменту, на яких розраховує колектив театру. Зрештою, побачила багато молоді, що прийшла саме до театру, а не в кіно, що впринципі можна вважати позитивною тенденцією, що дає життя театру.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    ні, не буде доречна, абсолютно правильно.
    Я не знаю, буває, що і в джинсах приходжу, і не одна така.
    Цей театр - улюблений, після їхніх постановок не можу ніякі інші сприймати, в Заньковецької вже давно не була.
    Я тільки не зовсім сприйняла їхню віршовану постановку за Антоничем, ну, бо поезія - то не моє.
    І глядачі там якісь завжди особливі, не знаю ,як пояснити, але туди випадкові люди, мабуть, не ходять. Тільки ті, яких справді цікавить театр. На щастя, дітей зі школи не водять туди.
    під кожнісіньким словом підпишусь! Вистава - просто супер!
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    ой та знаєте, там іноді і літні пані приходять у вечірніх сукнях - справжні аристократичні театралки:) Я в антрактах дуже люблю роздивлятися глядачів у Курбаса. Бо є екстравагантна молодь, є і такі жіночки з кавалєрами чи подругами, хтось більш урочисто одягнений, хтось у джинсах. Я ходжу так, як мені зручно. Як у кафе з чоловіком, так і в Курбаса вдягаюся ))
     
    • Подобається Подобається x 2