Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Жемчужинка, 10 Березень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    в поліклінці на Симоненка ніби непогана логопед ( старша якась жіночка). Вона не одному з наших ровесників 2-3 років тому гарно звуки "ставила". А ще в 37 садку теж була непогана логопед ( як зараз- не знаю)
    Таня Лялька- це логопед-дефектолог, яка працює навіть з особливими дітками ( зокрема, в психоневрологічному диспансері, а також з дітками з ДЦП). Але чи бере нових клієнтів- не підкажу, вона останнім часом нікому свій приватний телефон не дає по причині зайнятості. Якщо зможете до неї потрапити- то як спеціаліст вона хороший.
     
  2. poetka

    poetka Well-Known Member

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    Дякую! А в якому диспансері вона працює,як на неї вийти????
     
  3. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    Не хотілось би в поліклініку ( хоча я теж знаю гарні відгуки про цю лікарку) бо треба буде брати з собою меншого, а ми як тільки підем в поліклініку - завжди щось там начіпляєм, тому без крайньої гострої необхідності туда не ходимо.
     
  4. masjaka

    masjaka Well-Known Member

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    Нам теж радили з поліклініки на Симоненка. А ще в 66 школі на другому поверсі працює старша жіночка, ходили до неї, задоволені. (Нам "Р", "л" поставила за 4 заняття).
     
  5. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    були там сьогодні, сказала що у неї багато важких дітей, і раніше січня до неї не підходити, а там вже буде видно чи буде для нас у неї час і місце.
    Ще були в 153 садочку, логопеди є, дві жінки, але заумаються з садочковими дітьми, з дітками зі сторони ні, ніяк, навіть в приватному порядку ні.
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

     
  7. Olenya

    Olenya Active Member

    Відповідь: Логопед. Де знайти хорошого спеціаліста?

    Шукаю хорошого логопеда для дівчинки 4,6 роки. Якщо хтось може когось порадити, киньте в ПП контакти. Треба постановку кількох звуків. Бажано, щоб приїздила додому.
     
  8. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Шукаю приватного логопеда, яка могла би приходити додому. Будь ласка підкажіть з власного досвіду. :)
     
  9. kalynka

    kalynka New Member

    --- дописи об"єднано, 23 Січень 2015 ---
    А чи не можна тел. в приват кинути?
     
  10. Порадьте хорошого логопеда-дефектолога, яка займається з проблемними дітками (аутизм).
     
  11. Lamara

    Lamara Well-Known Member

    Дівчата, маю питання. Мій меньший малий почав дуже скоро говорити, тому в нього получається каша в роті. Я як мама його розумію, але дзвіночок в голові спрацював. Він і раніше швидко говорив, але як пішов цього року до школи - то капут. Слова не договорює майже всі, як читає -то нормально, а вже як з голови - то аут. Вчителька мені поки нічого не говорила, але вона в нас трохи інфантильна, то їй завжди все ок.
    Мені бити тривогу? Чи само перейде? В нього дзвінкі звуки деякі недобрі, все тянула з логопедом, все думала саме виправиться як зі старшим.
     
  12. Bilchenjatko

    Bilchenjatko New Member

    Підкажіть, будь-ласка, координати логопедів, які роблять логопедичний масаж і можуть приїжджати додому. Дітки 6,5 і 4,5 років з м'язевою атрофією, але збереженим розумовим розвитком, трахеостомовані, дихають на апаратах ШВЛ, намагаються говорити, дуже потрібен хороший логопед. ( Пасічний р-н).Дякую
     
  13. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Тривогу не бити, але шукати логопеда щоб виправити ситуацію. В нас було щось схоже + заїкання. За рік до школи ми почали займатися з логопедом. Не все так страшно, як я собі думала. Пройшли кілька занять, поставили нам "шиплячі" звуки та звук "л", показали як правильно дихати. Власне саме через неправильне мовленнєве дихання дитина може так швидко говорити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Kreatyvna

    Kreatyvna New Member

    Ми ходимо до логопеда з поліклініки на Симоменка (Присяжнюк Олександра Михайлівна). На жаль, вже ходимо більше 2-х місяців, а наше "р" ще не поставлене. Хоча також чула від кількох знайомих, що в них "р" вийшло за кілька занять. Не знаю, чи це в нас так чомусь довго, чи щось лікарка не так робить. Ніби і претензій до неї якихось немає, але все в неї якось повільно. Хоч з другого боку, чого їй спішити: свої гроші за заняття дістає. Та й шукати іншого лікаря теж не хочеться, адже він теж, мабуть, почне з тих самих вправ.
     
  15. zdorov

    zdorov Well-Known Member

    Скажіть, будь ласка, а заікання виправили? Логопед направляє на якісь обстеження, до невропатолога?
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    Ви займались з тою дитиною, якій зараз 2роки і 2міс (в лінієчці)?
     
  16. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Виправили, логопед сказав, що у нас "класичного заїкання" немає. Кожен новий звук у нас супроводжувався заїканням. Він хотів правильно сказати і по кілька разів повторював склади.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. poetka

    poetka Well-Known Member

    Дівчата хтось з вас дава мені телефон хорошого логопеда Таня звати здається, але можу помилятись. Я до неї ще на Різдво дзвонила але запис був на пів року вперід. Зараз поки канікули хочу займатись з малим, а телефон посіяла..Напишіть будь-ласка, я вже собі запишу її номер в телефон, бо саме того логопеда дуже хвалили.....
     
  18. natkabig

    natkabig Member

    І мені, будь ласка,дайте номер хорошого логопеда Тані. А де приймає?
     
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчата, порадьте логопеда в районі просп. Чорновола, Хімічна, Замарстинівська. Може тут в поліклініці на Хімічній нормальний є. Нам не обов"язково шоб додому ходив, можемо самі іти куди треба.
    Сказала мені нині вихователька в садку, що до школи нам би не погано було поставити мову, бо Святик говорить ніби нормально, але коли дуже швидко, то деякі букви ковтає і виходить, як тут вже писали "каша", а от з віршами взагалі туго, він їх меле на майже німецькій мові, хоч ті слова в житті промовляє чітко і добре. Одним словом треба проконсультуватися.
    І напишіть хтось хоч приблизні ціни, шоб знати на шо орієнтуватися. Буду вдячна.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    Таня Лялька є на ФБ
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1