Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    А я вже два дні на йогутрі полунично-банановому і на печеньку Марія, і сьогодні з старшим мальком придумали собі зробити коктейль з банану і полуниці :nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  2. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    А я винищую запаси замороженої полуниці, і все мені не досить (то я придумала, що може б то морозильну камеру розморозити пора).
    Погарячкувала...
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Ті самі думки, правда я до полуниці товченої трохи байдужа, кілька ложок і все, а хлопці мої наминають. Я стараюся з"їсти кілька тих ложок з думкою, що в червні дуже не поїм її. Але то таке свіженької захочеться все одно. Хоча я більше на черешню-чорницю чекаю. Сьогодні мені снилася якась дівчина , яка йшла і їла чорницю ложкою з миски :).То я теж думаю помити морозилку. бо наступний раз буде десь осінню. Вона повільно намерзає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    А я сьогодні пару ковтків Кока Коли зробила. Ням-ням... І пару грінок флінт)) більше чоловік не дозволив. Але я і тим задовольнилась))
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Кінець восьмого тижня-апетит на нульовому рівні....Їсти мушу постійно, бо зауважила, що як починає підтошнювати, треба шось зїсти-проходить. Але апетиту нуль.....Ніц мене не збуджує....
    З нетерпінням чекаю того часу коли зможу тут писати про те як мені страшно хочеться "отого", а потім ще "отого" і заїсти "отим"...)))))
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    як писали дівчата терпіть до 16 тижня, в мене 14 і можу сказати вже все набагато краще, можу нормально наїстись , хоча запахи чую ужас як , тому бажано після їди нічого не занюхати.... Часто провітрюю хату, їм фрукти ...нямка!:girl_claping:
    А завтра будуть голубці з грибною підливкою, думаю трошки грибочків не зашкодить.
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Я промучилась рівно 13 по максимуму!!! Тепер стараюся не нападати на все й одразу. Сьогодні в мами посмакувала смаженим коропчиком, а щойно добрячий кусочок прошутто зтоптала (буцімто гемоглобін піднімаю ).... Запахи ще відчуваю, але апетит появився!!! Чого і всім, хто відчуває "прєлєсті" токсикозу, бажаю якнайшвидше!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    В мене токсикоз був до 20 тижня, але то з першим так само було. Перші добрих 4 міс не могла пити кави з молоком і від шоколаду починало нудити, раніше то майже щодня було. Запахи не сприймала, ні парфуми, ні щось бридотне. Після 4 міс почали відновлюватися смаки і запахи, хоча не повністю. До солодкого не дуже тягне. Обожнюю творог і все сирне, солоне. Але багато чого не можна через нирку і печію, які проявилися після 6 міс. Тому оптимальний час на забаганки до 6 міс. Користайте, поки можете:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Я вчора так захотіли грінки:girl_in_love: Пішла і зробила собі, і була задоволена:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Останні кілька днів моя забаганка - то терта морква з яблуком і трошки сметани.
    Отак зранку натру цілу миску і цілий день під'їдаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    І я таке дуже люблю... Вже знаю чим повечеряю нямчик
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Сьогодні так захотілось чорного хліба запеченого в тостері+масло+сир голландський+ковбаска. Але, так як тостер давно полетів, - я на сухій сковорідці підсмажила хлібчик і зробила омріяну канапку;) Як же ж мені вона посмакувала... і відразу захотілося літнього помідорчика до того, але ж нема ще:sad: Потім вирішила мужу посмажити картопельку, але таку аля Макдональдс:) Сама ще трошки поклювала її:) Печія далась взнаки, я її молочком холодним погасила, а тепер посьорбую апельсиновий сік. Мммм... смакота... Мені здається, що за час вагітності не пила апельсинового соку, хіба апельсини їла... Тепер прошу печію, щоб не приходила:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    Триматиму за вас кулачки, бо в мене на апельсиновий сочок пожар забезпечений... Але теж так засмакувало... Ммммм...піду собі натисну
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    То в мене не фреш, а Наш Сік:girl_blush2: Пішла щойно ще й апельсину заточила, але вона така солоденька, навіть солодша від соку. Взяла стакан холодної води. Буду рятуватись, якщо що:) Молоком не ризикую, бо вийде якась суміш не дуже:girl_crazy: Хоча я і яблуко їла, потім какао пила і нічого, а чоловік мій такого б не витримав:girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Ой, не травіть душу - ковбаса, жарена картопелька, смажений хлібчик. Після пологів відірвусь, якщо реакціі в малечі не буде. На апельсини в мене печіі нема, яблучка чудово смакує, березовий сік гасить печію - якось все дивно. А із захцянок, то гранати - цілу зиму іла, і вже сезон треба завершувати, бо вони по 90 грн/кг, але так мені іх хочеться. А і ще вчора робила. Філе хека посолила, поперчила, соком лимона збризнула і в духовку під вентилятор. Трохи підсушено-підрум'янено. Мені дуже засмакувало з бурячковим салатом. І печіі навіть натяку не було, бо не жарене. Завтра знову буду таке робити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    І я сплю і бачу ті домашні помідори...такі м"ясисті, такі запашні, ууумм:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    А я би з"їла салату з капусти молодої з запашним огірком і зеленню, з краплею оцту і олійкою! А ще до того запашних, великих, червоних полуниць, чорниць і черешень. Мммммм.... Лишилось дочекатися травня-червня і всьо буде!
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    А мене лікар на дієту посадила((( казала мале 2500 - це круто)) ну я вчора дуже старалася..ну дуже...терпіла..яблучка жувала...в результаті в 23:00 грам 300 морозива з полуничним варенням ,печеньком і шоколадкою потертою...а в 2 ночі - три канапки зі шкварочками підсоленими...:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
  19. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Ох, щойно з морозлки, нарешті замерзла наша сьогоднішня вагітна забаганка - домашнє полунично-бананове морозиво, ням:nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    інтересно що мені скаже лікарка (о в понеділок іду домовлятись а роди)коли я вже набрала +17 кг ,а на узд іти аж 25 квітня.
     
Статус теми:
Закрита.