Шкіра на обличчі

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем smilechyk, 16 Травень 2013.

  1. Junita

    Junita Member

    Порадьте скраб для лиця, приготовлений в домашніх умовах. Маю багато чорних цяток на підборіддя, які потім перетворюються у прищики. Колись користувалася кавовою гущою+оливкова олія, але прочитала що ця маска за жорстка і може поранити шкіру на обличчі. Напевно так воно і було, бо маю чутливу шкіру, на якій вже видно судинки. Підкажіть, якими скрабиками з натур продуктів ви користуєтеся?
     
  2. Iablinska

    Iablinska Well-Known Member

    Я змішую каву з медом. Кава в мене дуже дрібно змелена, ну прямо в порошок. Звичайний помол використовую для тіла.
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Можна взяти вівсяну муку і змішати з перемеленою цедрою апельсина розбавити настоєм з ромашки.Вона гарно зволожує і очищає шкуру.)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Snegana

    Snegana Well-Known Member

    Якщо вас вже є судинки не використовуйте косметику , де є вміст меду, він "усугубляет " ситуацію, банальна маска з білоі глини , розведена хлоргиксидином буде сприяти покращенню стану шкіри, використовуйте мінеральну пудру, тонаки забивають пори дуже швидко, навіть якщо ви ходите на чистки до косметолога, демакияж відіграє дуже важливу роль в догляді за шкірою обличчя. Дякую
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    дівчата, маю таке цікаве запитання.
    У свої роки ще не користувалася антивіковими кремами, лише звичайним зволожуючим під очі та на обличчя, але бачу що вже пора починати:girl_blush2:. Проте помічаю, що інколи після нанесення крему під очі починають пекти самі очі, ніби від цибулі. В перші рази то взагалі капєц як пекло, аж сльози лились. Пробувала один пробник антивікового під очі, та ж ситуація. З чим то може бути пов"язано? Мені не підходили креми даної марки (були однієї) чи взагалі креми під очі не підходять? В когось таке було?
     
  6. Colnishko

    Colnishko Member

    Я нещодавно спробувала крем для обличчя Апельсин та лемонграс, прикольний такий. Він звужує пори, контролює роботу сальних залоз, після нанесення шкіра має свіжий вигляд.
     
  7. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    я думаю, у вас просто чутливі очі. треба бути обережним в виборі крему.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Можливо технологія нанесення не правильна, може засильно втираєте, чи в очі сам крем попадає?

    А якої марки крем? Може дійсно на якись компотонент маєте реакцію, хоча на мою думку реакція більш би відображалася в почісуванні, чи поколюванні повік, хоча не факт...
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    ну це точно ні, наношу безіменним пальцем за принципом як ви описали вище.
    поки пробувала ейвон, не пішов. От вже думаю, може б то у дівчат замовити ручної роботи, все ж таки там менше тих консервантів та хіматури :girl_in_dreams: Може ви порадите якісь перевірені, ніжні?!
    та і я так думаю, а вихід який, не користуватися кремами? Бо для чутливої шкіри брати смислу нема, адже шкіра мене не пече, лише очі і сльози рікою :girl_sad:
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    • Подобається Подобається x 1
  11. Snegana

    Snegana Well-Known Member

    Правильно дівчата описали вашу реакцію на крем під очі, я би радила продовжувати користуватися зволожуючими кремчиками для шкіри очей хоча би аптечною косметикою, наприклад Ля Рош на наступні 2-3 роки вам підійде, якщо ви хочете шось більш серьезне , зверніть увагу на професійну косметику з Ретінолом, хоча вам ще по віку зарано, головне - це правильний демакіяж очей та легкий зволожуючий крем. дякую
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    а можна "поподробнее" - що за крем?
     
  13. allja

    allja Well-Known Member

    Хелп! Потребую термінової допомоги!
    Вчора увечері намазюкалась новим кремом для обличчя - шкіра миттєво почала пекти та почервоніла. Я змила той крем, протерла обличчя запареною чередою + ромашка і лягла спати. До ранку почервоніння трохи зникло, але позалишались червоні плями на обличчі. Сьогодні зранку зробила собі маску того ж виробника (з заспокійливим ефектом, для подразненої шкіри!), і як результат, всі щоки в червоних плямах, які до цих пір навіть не зменшились:girl_cray: Розумію, що за один день не минеться, але що робити, щоб допомгти тим плямам зникнути?? :girl_flag_of_truce:
     
  14. Colnishko

    Colnishko Member

    Індійський натуральний крем з екстрактами Апельсину і Лемонграсу, в складі там лише натуральні інгридієнти, ну принаймні нічого мене не насторожило. На перший погляд крем такий жирний, але коли нанесла на обличчя він так легко й швидко впитався, шкіра відразу така свіжа стала. Він ніжний дуже, моє обличчя більш до жирноти схильне, я відразу подумала ну все, а виявилось все навпаки класно підійшов, освітлив трішки шкіру і мені здалося, що тон кращий шкіри став.
     
    • Креативно Креативно x 1
  15. Snegana

    Snegana Well-Known Member

    Спробуйте нанести Пантенол, можна походити дома з такою масочкою, вмивайтесь чимось дуже " обережним" ,
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    Індійська косметика дуже спеціфічна, колись сама попалась на натуральний склад, там дуже активні діючи речовини, не всім вони підходять, зато сподобавлись їх шампуні, оце свято для волосся ))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчатонька, підкажіть чи є якийсь зв"язок між харчуванням та розширенням пор?
    Ото на свята трохи переїла всякої бяки і шось стан шікри мене не конче приємно вражає. Особливо пори... В мене вони інколи трохи привідкриваються, а інколи взагалі не видно, а ото по святах так повідкривалися, що навіть шкіра якась не зовсім рівна виглядає, якщо придивитися. Ніколи такого не мала.
    Що робити? То харчування, та?
    Поскрабилася вчора твердим медом плюс оливкова олійка, відразу шкіра стала на ура, а на ранок знову ті пори.:girl_cray: Шо за біда?
    Підкажіть мені будьласочка, а чи добре змивати личко від косметики ваткою змоченою в теплій воді і оливковій олії ? останнім часом на таке перейшла замість міцелярки.
     
    Останнє редагування: 16 Квітень 2015
  17. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Не знаю, як на рахунок розширення пор, але в мене після об'їдання всякою майонезною бякою і солодким на лиці одразу прищі і плямки. Хоча, в мене пори, в принципі трохи розширені. Я тоді починаю пити багато води з лимонм і медом, а також артишок і за 5-7 днів ситуація нормалізується.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Isa

    Isa Well-Known Member

    прийшла з тим сюди, стикнулась з питання, що от як очистити ті пори, я впринципі маю засоби, знаю якісь маски і т.д., а як звузити їх? чим ви користуєтесь, бо так мене бісять, що ну:girl_devil:
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Походіть собі на пілінги.В мене подружка мала таку проблему,то вона зробила пілінги ,то скажу вам ,що шкіра стала набагато кращою.Це спеціальний пілінг для проблемної шкіри.Якщо цікавить,можу уточнити в неї який саме?)
     
  20. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Дівчата, а хтось робить пілінги вдома? бо задумалась може мені таке треба. Можете порадити якісь марки?:girl_flag_of_truce: