Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Та во, лазе..
    Ще раз тут відмічуся з прозочкою - дитя моє нині прокинулося ціле мокре, я так собі подумала, що то дивно. Прошу дуже: голова болить, соплі пішли.. Ай-я-яй, як весело і вчасно. Сподіваюся, відбудемося народними методами. Бо я в аптеку не хочу - там такі ціни..:scare:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  2. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Ой, давно то як мене тут не було, давно не читала і вже забулась коли останній раз щось писала.
    Погода бека... Я вже другий тиждень ніяк не можу розпрощатись зі своєю температурою 37.3 і хворим горлом. А вчора ще так поспішала з чоловіком на допрем'єрний показ фільму "Незламна" що в результаті чи то в додаток до всього, добряче промочила ноги і знову все по колу- температура, нежить, горло, слабкість. Ну і не знаю що робити, чи то додомцю під ковдру чи то іти може спершу пообідати, а потім додому такій змученій і нещасній? Ну де ж та весна, сонце, море, пляж...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  3. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    То певно сьогодні якась "нічка кошмарів", мене також цілу ніч мучили:girl_sad: Ранок почався прозово, прочитав чоловік у новинах як то від сьогодні все подорожчає... електроенергія ще куди не йшло, а от газ - це просто триндець:girl_impossible: Посиділи, порахували і вирішили що треба до наступної зими якісь альтернативні варіанти шукати, бо за місяць по 3500 грн. платити за газ (в порівнянні з цьогорчними 550 грн. за цю саму кубатуру) це не дуже весело:ireful1:
    З врочистості, то я вчора постриглась і пофарбувалась, ходжу тепер і милуюсь у зеркало:girl_spruce_up:ще б погоди тепленької:girl_in_dreams:
    П.С.: муха суперова, я б ще по більше всякої живності понапускала:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Хм, цікавий обід в мене видався. Поки обідала, то ще встигла неочікувано інтерв'ю дати для новин радіо Люкс. Тепер можна і додому йти, чайок з таблеточками пити:cofee:.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    М-да, погодка шепче, всі пори року в одному "флаконі":hang1:. Ніколи на погоду особливо не реагую, а тут якась зовсім розбита. Мала на сьогодні купу планів, але вже послала їх в у всім відомому напрямку і без мене. Збиралася їхати на Янівський прибрати, давно я там вже не була, мама переважно робила порядки, але зараз трохи прихворіла і я казала, що сама зроблю. І в Рудно в баби теж треба прибрати. Це тато робив, тепер - мій обов"язок. В Жирівці в баби з дідом і в тата, мама вже зробила порядок і навіть встигла зганяти в ту теплу погоду до лісу, накопати барвінку і посадити. Накупила в Польші свічок і лампадок, всі дивувалися нашо мені стільки, а на раз йде 12 штук.
    Цілий день пропадає світло, чарез це вся робота пішла гайту. На неї вже забила. Зібралася їхати до мами. Зібралася мити голову, в черговий раз пропало світло. Включила генератор, от нафіга його накривати металевим коробом, який я не можу підняти:ireful1:Мало мені кишки не повилазили поки зняла той короб. Завела, пішла мити голову. Закінчилося пальне в дирчику. З мокрою головою вже на вулицю не ходила. Висохла мені пакля на голові:girl_sad:. Псіханула, подзвонила мамі, сказала, що нікуди не йду. Плюхнулася в ліжко з ноутом. Нічого робити не збираюся, нікуди не йду, я сьогодні буду хворіти. Приїде Пусік, нехай розпалить мені камін і ходить навколо мене цілий вечір. Буду дивитися телевізор і посиденькати. :girl_yes2:
    ПиСи ще хрямкну парочку мандаринок, може це допоможе збадьоритися.:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Проза -погода і нуль бажання шось робити, але згадала, що мене поки шо нема :girl_haha: в списку найбагатших людей , то підняла дупу і пішла працювати. Пригадалося, як колись священник на спільноті казав, що натхнення приходить після того, як людина піднімає дупу з ліжка :girl_crazy:

    Зайшла на ДП і перше бажання було " прибити чоловіка ", шо він знов шось зробив з компом

    З врочистості, я надурила тата, маму і старшого брата :girl_haha: В тата міжреберна невралгія і я вчора консультувалася з лікарем , як лікувати. А нині дзвоню і серйозно так кажу, що треба зробити віник з березових гілочок, запарити 10 хв і щоб мама по спині його файно побила тим віником і так 10 процедур через день :girl_haha: Потім передзвонила ще мамі попросила ту процедуру татові зробити, а старшому братові, щоб проконтролював :connie_pull-pigtail Чоловік каже, шо як не признаюсі шо то жарт , то тато приїде до Львова і мене добре віпарит тим березовим віником :girl_dance: А мені шо - добре шо приїде, діти діда побачать :girl_claping: Вже сонечко знов сі показало, сподіваюсі шо надовго.
    Ще в понеділок мала кумедне знайомство з товаришкою колєжанки . Вона на мене так уважно сі подивила і так урочисто каже
    - Та вона така, як гуцулка
    - А я і є гуцулка :connie_pull-pigtail
    - Що правда гуцулка ???:girl_in_dreams:

    - Натуральна гуцулка, навіть в пашпорті пише національність - українська гуцулка :girl_haha:

    То я теперка буду писати по-своєму по-гуцульськи :girl_cool:
     
    • Подобається x 15
    • Смішно x 4
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  8. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Погода, дійсно, жесть!!! Але найгірше, що таке паскудство і на свята прогнозується :girl_cray:, навіть ще гірше - без сонця, тіко дощ і хмари!!! Який березень гарний був!!! Я думала, що теплі свята будуть, може вже без верхнього одягу ходити будемо, можна буде якісь плани про природу собі задумувати, а от .... маємо! З хорошого (я надіюсь) - записалася на стрижку до загадкового Віталіка (його в чарівному люстеркові дуже бурно обговорювали) аж на 18 квітня. Буду чекати чуда перетворення!!!!!:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ого, то ще нічого, але якщо буде такий вітер як нині, то доведеться вести Мурашку до Церкви на шнурочку :) а то ще полетить на пальті і спідничці...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  10. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ну та, скільки там тої вашої Мурашечки:) мене от сьогодні мало не знесло, поки за малим забіякою в садок збігала, і то я дівчинка така немаленька:), ще й плюс 7 коханих кг як доважок:)
    З тою невизначеність за вікном і браком нормального сну якась така затуркана цілий день ходжу, а тут ще послухала, як моя дитина "гарно" поводиться, то взагалі нічого не хочеться. Проза прозова.
    Врочистість - нікуди не треба йти, ура:) варю каву і буду пробувати себе до тями приводити.
     
    • Подобається Подобається x 7
  11. Shamna

    Shamna Мамуся

    Та погода мене добиває. Від того вітриська в нас щопівгодини вибиває світло, стабілізатор до компа цілий день піщить і давить на голову + прийшли мої КД. Одним словом все на купу. Сидимо з донечкою вже другий день дома, нудьгуємо. Сподіваюся хоч до вечора вітер стихне, бо сидіти без світла якось не альо, добре що хоч маю серіал про запас на такі випадки.
    Всім гарного настрою і сонячної погоди!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    та в слінгокуртці це взагалі! політ фантазії в прямому сенсі :) Я нині йшла по Сергійка в садок не рівно, а по діагоналі. А з Сергійком у візку, та ще і в слінгокуртці... ух, чисто вітрильник :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013




    Але я чьо сюда зайшла, я ж то нині вже була, проте мушу виговоритися. Мої сини-соколики нині так рулять що просто аврал.:girl_impossible: Поки я готувала їсти, Святик знайшов баночку гуаші зеленої і замастив нею всі випрані лахи, які кисли в тазіку в очікуванні кращої погоди. До того ж пообмацькував себе, пообмацькував Андрія і тепер в мене зелені діти:girl_crazy: і ... лахи. Дітей думаю можна ще спасти, а от лахи.:girl_cray:
    Поки я в паніці кинулась дивитись на то видовище, мій Андрійко щуриком пробіг на кухню, вивалив все сміття з смітника, напхав повний рот яєчної шкарлупи і запив кавовою гущею.:girl_cray: при чому то все так рєско, в дві секунди.
    Поки я збирала сміття, малі терористи пообривали штори і Андрій запустив металічним горнятком в шибку, добре шо не розбилась, але...((
    Повішала штори, пішла доварювати їсти, моє молодше чудо прийшло до мами, так мило обняло за ноги і... таааак вкусило за ср...ку, що мені аж виступила кров.:girl_cray: При чому якась така купа крові була, шо аж самій дивно. Тепер на те місце навіть сісти не можу.:girl_cray:

    Отаке...
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    • Смішно x 17
    • Зе бест! x 7
    • Подобається x 5
    • Креативно x 4
    • Інформативно x 1
    • Оптимістично x 1
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    В нас ті самі приколи зі світлом. Стабілізатор стоїть величезний на все і волає на цілу хату. Боюся, що все погорить. В генераторі нема бензину і нема ще мужа вдома, щоб взяв каністру і привіз. Лежу, накрилася периною і тусуюся в неті. Одним оком (лівим) на ДП, праве - дивиться Феріху:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Shamna

    Shamna Мамуся

    Думала, що холодильник вже накрився:girl_impossible: А то виявляється бабця виключила його з розетки.
    Я зараз мрію про велике горнятко гарячого шоколаду і під тепленьку ковдру.
    Але наразі чекаємо татка, який обіцяв сьогодні раніше вирватися домів.
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Просто їх двоє , а двоє дітей з маленькою різницею в хаті не мают до чого ся вчепити. В мене синочок недавно батарею і підвіконник обмалював чорним маркером, донечка спокійно спостерігала , а коли закінчив прибігла до мене зі словами : " Мамо, а ти дозволяла малювати батарею ?:girl_crazy: " Я заходжу на кухню, а синочок посмішка до вух і питається : Я файно намалював мамо ? Файно ? :clapping::dash1::mocking::mocking::mocking:
    - Файно синочку, але так більше не малюй по батареях і по вікнах, будь ласка.
    І шо ви думаєте по батареях більше не малював, але файно розмалював зеленим маркером дерев"яного коника того самого вечора . Пікассо росте. :good:

    Жанна, пошукай в неті вправи Монтесорі для дітей, мені вони давали 30 хв перепочинку і можливість втихомирити емоції :crazy::haha:
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Чуєш, я тут до чого? :not_i:Не моїх рук ідея :wacko:
    Я сама офігєла, як ту муху побачила зранку :morning1:
    Найбільше мені сподобався кривий хайд "детальніше"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    О, мені це також сподобалось. І дякую, що смайликів повернули з ніг на голову:girl_dance:. І муха вже пропала:girl_cool:.
    Нє, ну то треба було поїхати до мами, взяти з собою, схему, нитки, а вишивку залишити вдома. Добре, що хоч зранку трохи вишивала. Не так обідно:girl_nea:. Що за день такий ніякий:girl_cray:.
    Нє, я так не бавлюсь. Хочу сонечка, і тепла.
    @jalla я тебе розумію. Мене недавно малий так в руку вкусив, що кров запеклась, і рукою поворухнути не могла. А другий мало ніс не відкусив, так свою любов демонстрував. Отаке от.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. катенок

    катенок Well-Known Member

    Другий день дома з хворою дитиною, настрій відповідний, погода шепче:help: Ей, врочистість, де ти? Я вже зачекалася, в мене почався період нічегонєдєланія:dash1:. І так другий день!!!!.....Машинка пере, мультя готує, а я ГАЗДИНЯ :windie:.....Так-так....сижу в посиденьках і думаю - коли прийде тося? Маю два серванти з купою хрусталю...ой то моя болюча тема і головний пилєзборнік. Мій тося коханий один сервант помив:ThankYou::ThankYou:А мені один лишився, а я ледацюга все перекладаю на завтра. А шо, ще час є, до Пасхи встигну. А зараз лягаю з пупсом моїм під ковдру і будем дивитися Снігову королеву(дивно, але улюблений мультик доці)
    Всім гарного вечора.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Та ні, досить лазить :girl_crazy:
    Вона пропадає, коли інет висне
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.