Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Побілка дешево - але вимазується, після багато разового миття будь - яка фарба, яка би вона не була втрачає первинний вигляд.
    Шпалери - вінілові на флізеліні трохи ліпше, миються добре, але якщо стільці будуть постійно тертись в стіну - зіпсуються.
    Найліпше для кухні фактурна штукатурка, воно правда дорожче, але того варте якщо вона зроблена з якісного матеріалу і зверху покрита лаком, то їй нічого не буде. Я собі в коридорі і в кухні її зробила, то мала стукнула металевою арматурою, я думала зараз кусок відвалиться. Їй нічого не сталось. Будь яку фактурну штукатурку треба зверху покрити якісним лаком. Я лак купляла в "АРСі" на Б. Хмельницького біля Галицького перехрестя. називається лак "Феромал" глянцевий, недорого і дуже гарно миється. А в Епіку мені пропонували лаки від Файдалу, Капаролу і ще там чогось то вони дуже дорогі.
     
    Останнє редагування: 14 Березень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  2. Mawa

    Mawa Member

    Дякую, я вчора була в епіцентрі і бачила цю штукатурку. Дуже сподобалась. Але мені казали, що вона покрита воском. Чи то ще по верх того покривають лаком? Можете фото скинути? Ціна на 20 кв 1300 приблизно
     
  3. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Покривають воском, наскільки знаю, можливо, вже щось нове є.
     
  4. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    можна покривати лаком і воском. Я в себе робила з декоративної структурної фарби "тріора", накладала її шпателем, потім зашкурила наждачкою, покрила лаком. Коли покривала лаком, то наносила валіком і стягувала шпалерним шпателем, заганяючи лак в заглиблення. Як воно виглядає подивитися в темі "а я зробила це сама" там на передостанній сторінці є фото,як воно в мене вийшло. Єдине знайдіть нормальних майстрів,щоб не наваляли вам то як небуДь. Бо це потребує навиків і вміння.
     
  5. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

     
  6. Mawa

    Mawa Member

    не знаю. Просто бачила на стенді і цікавилась. Але в епіцентрі взагалі дуже дорого
     
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Може хтось бачив плитку на підлогу в стилі печворк у таких ніжних пастельних тонах? Маю плитку на весь 1 поверх, але марку і в кухню її класти не хочу, тому треба її з чимось плавно так зкомбінувати))). Хочу, щоб тони були ті ж, але така собі з різноманітними узорами))). Може хтось щось таке має чи бачив? Дякую!
     
  8. La esposa

    La esposa Moderator

    таки передумали? :girl_nea:
     
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В Епіцентрі бачила таку
    [​IMG]
    може яка була ще, я не приглядалась.
     
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Вчора взяла одну плитку додому для експерименту))). Лила на неї все, мила, терла. Та ніби катастрофи нема, можна і з нею жити))). Але чомусь мені все-таки здається, що якщо прокомбіную, то трохи полегшу собі життя. Тільки маленька поблемка - не люблю я нічого комбінувати))). Це вже якась прив"язка. А мені поки не визначилась з меблями і всім решта, не хочеться жодних прив"язок.
    А я щось її не побачила(((. А можете написати, що то за виробник-серія? Дякую!
     
  11. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В магазині не дивилась,а гугля видає таке Realonda Patchwork
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    дівчата, чи в когось приймали газовий проект, якщо від лічильника і до плити менше 80см? ну так, наприклада 30-40? або і взагалі поряд? бо якщо сунути по максимуму, то в мене плита і мийка будуть стояти поряд. а переносити нема куди, бо комунікації так прокладені.
     
  13. Takamine

    Takamine Well-Known Member

    Дівчата, от сиджу і сушу голову що і як розмістити у кухні. Скоро будуть робити теплу підлогу, так от треба визначитися з меблями і їх розташуванням. В мене щось ідей щодо кухні взагалі немає. Багато що подобається, але що реалізувати у себе - муза не приходить. Може ви підкажете свої ідеї щодо розташування робочої поверхні, місце для прийому їжі тощо. [​IMG][/URL][/IMG]
    Перше фото - вигляд зі входу у кухню. Прямо - отвір під витяжку, справа - вентиляція для газового котла. Зліва видно кусок вікна, там ще є такі ж за розміром двері на балкон.

     
  14. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    У нас відстань до плитки десь близько 40 см. Ще просили вбудувати лічильник у меблі, але за проектом мені так і вийшло. Щоправда, і без того вони прийняли (у багатоповерхівці). У сусідів так само.
     
  15. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Ми вже кілька днів живемо і готуємо з новою плиткою. В нас теж така шершавенька, якщо пам`ятаєте:)
    То ніц нема складного. То звісно мало часу, але як раз в день протираю шваброю, все гарно змивається. Важко вона милась після ремонту, а тепер бачу, що не так все зле як я уявляла.

    Якщо у вас весь поверх з такої плитки, і все поєднано, то я би таки іншої не брала...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    А лічильник де? Якщо захований у шафці, то ніби має бути все добре.
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    Спершу подумайте, яку саме кухню хочете ,тільки під ту стіну, де витяжка, чи буквою Г.
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    Ск метрів має та стіна?
     
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я чорнило поки не відмила))). Вчора мелена смородина залишила плямку, але потім зникла. А чорнило - ні. І ще, мені дуже сподобалось, що коли вона брудна - цього зовсім не видно))). Але боюсь, якщо розлиємо щось їдке на велику площу - пляма залишиться. Ну але як від того застрахуєшся????
     
  18. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Ви чорнилом часто користуєтеся?
     
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ви би собі подивилися якісь сайти тематичні, зараз їх є досить, бо то ж кухня ваша, мусить бути зручна саме для вас. Так згрубша то під витяжкою має бути плита, далі - кусок робочої поверхні, далі - мийка і аж тоді холодильник. То з точки зору ергономіки: зона зберігання - зона приготування - зона готування. Але чи буде добре холодильник майже навпроти входу - не знаю. То ще від площі залежить, бо коли є вже 12-15 квадратів кухні, то ганяти з одного кінця від холодильника до другого кінця з мийкою дуже напряжно, а на 5,5 кв.м. (як в мене зараз,гг), то можна й пройтися.
    Столову зону добре робити біля вікна, але там напевне заважатиме вихід на балкон. Хіба робити вихід там, де зараз вікно.

    Дам вам посилання для початку:)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Прийшла я на консіліум. Отже, мені треба влаштувати кухонну зону в залі на дачі. Зал під 40 метрів, але так там все получилось, що для кухні мені залишається така невеличка ніша між тамбуром і душом -- 2.2 метри в довжину. Зате з вікном) :girl_dance:. І от про вікно. На якій воно має бути висоті? На рівні із робочою поверхнею, нижче, вище? Барная-стойка-для-кухни-19.jpg
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    От щось тіпа таке я хочу (вікно якраз на терасу виходить, то я буду така буфєтчіца: тим, хто на терасі буде бухати буду канапки передавати. Правда, ті буфєтчіци завжди 4 розмір грудей мають, і так красіво їх кладуть: вам чай, каву? На що мій чоловік би відповів: а що в якій?
     

    Вкладення:

    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.