Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Коли я місяця 1,5 тому робила рейд по районних садках щоб знати чи буде місце (аби даремно не видаляти заявку), то і в 2-му сказали що не попадем. Хоча... Ті завідуючі дууууже багато говорили (читати 'заговорювали зуби'), що походу не вникали в суть мого питання ((( відповідь у всіх одна - садки переповненні.
    Заявку писала в 30. В ясла не попадаєм, якщо написати заяву на перевід заявки в старшу групу - теж (за словами завідуючої).
    Тому я поки в ступорі перебуваю :sad:
     
  2. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    кажуть люди, що в 2-му садку ще можна якось вговорити у яслі взяти. так минулого року 47 дітей в групу понабирали. в 30 та 6-му точно дохлий номер.
     
  3. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    в нас таких двоє, здається. Здають по половині.
     
  4. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    У нашому садочку сьогодні Фреймут була. Кажуть не порекомендувала, бо провела рукавичкою по килимку де дітки бавляться, і їй не сподобалось на скільки там чисто.
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. ashpektorova

    ashpektorova New Member

    а які ваші враження від садочка? який то садок?
     
  6. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    а в чому прікол? в нас минулого року було кілька випускників, то ми ніц не здавали. з якого це дива?
     
  7. Ari

    Ari Well-Known Member

    деталей не знаю, але умова така: на подарунки я здаю обов'язково, а от що стосується солодкого столу і т.д, вже за бажанням, іде дитина - плачу, не йде- не плачу (тобто наша присутність не обов'язкова, така собі економія).
     
  8. Vероніка

    Vероніка Never give up

    От в нас також цю суму оголосили на 35 дітей, то більше 10! тис. грн. тільки від одної групи. Це вже перевищує будь-які межі, тому що озвучує суму завідуюча, і батьківський комітет мовчки погоджується. При тому що в сусідніх групах тільки по 150.
    Батьки звичайно не погодились, була палка суперечка, тому питання залишається відкритим ... :girl_in_dreams:
    Риторичне питання - свято для кого, дітей-випускників чи для персоналу кожного року ?!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я тут часто читаю про життя дітей в садочку і тихо офігіваю, що таке буває (ну там погана їжа, чи відкривання вікон, чи няні-істерички, чи те, що дітей гуляти не виводять, чи багато чого...) Бо в нашому садку все ідеально і все влаштовує і мене, і дітей. А сьогодні я зрозуміла чому. Відводила дітей в садок і побачила на стіні три новоповішені грамоти. Отже, виявляється наш садок займає перше рейтингове місце у м. Львів (то перша грамота), перше у Львівській області (друга грамота) і 14 місце -- у сотні найкращих дитячих навчальних закладів України. Отак нам заканало. Бо то звичайний дитячий садок, ніякий не платний, не елітний, він просто у нас за місцем проживання.

    Тому-то у нас постійно і дітей вигулюють, і займаються ними, пильнують, ше нам, батькам розказують (і розказують по темі), як з дітьми раду давати

    І по темі випускного. Зібрали нас на збори і там батьківський комітет починає розказувати, що кожному випускнику потрібен подарунок. Типу вони пропонують горнята з фотками. Ну так батьки мялись, потім типу хтось сказав: нашо нам ті горнята, давайте краще якоїсь канцелярщини на 100 гривень кожному(хороші олівці-фломастери-фарби). Ітак в школу всі скуповуватимуться. .. Ну батьки ніби не проти були, але я восстала. Ну шо за дурь? Нашо тій дитині подарунок? Вони то шо розуміють? Вафелька "Артек" для них найкращий подарунок (дітям завжи після кожного святкового ранку дають подарунки: чи барні, чи артек, чи джек) То вони тим дрібязком так тішаться, наче солодкого ніколи не бачили. Вопшем, вирішили без подарунку, тільки якісь грамоти купити.

    Далі -- подарунки садочку і вихователям. Вирішували: кому, скільки в конверт покласти... А то ше на кухню треба каву і цукерки, і туди, і сюди... Щось наші батьки не мали особливого бажання шикувати. Якісь такі скромні суми назвали. Тож вирішили, що на випускний по 150 гривень скидуємось. Солодкий стіл і будь-яке святкування у нас в садку заборонено. Тому була пропозиція: святковий ранок -- і допобачення. Відтак, обійшлось би 150 гривнями всього. Але батьки вирішили ше побухати. І надумали ми їхати на Південний у "Веселку". Типу і дітям добре, і батькам наливають. Ну то вже не примусово, тому хто не хоче -- не йде. Але попередньо у нас із понад 30 дітей лише одні роздумують
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    А хто оголосив?

    Бо в нас вихователів на зборах навіть не було, все батьки вирішували
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2015 ---
    у нас дітям солодкий стіл накривають після кожного ранку. Але ніяких грошей ми не здаємо -- просто кожен щось приносить: печиво, цукерки, фрукти
     
  10. unsure

    unsure Well-Known Member

    Де ж то такий садочок знаходиться?)))) Просто дуже цікаво.
     
  11. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Батьківський комітет щось собі там рахував (з пліток, не без контролю вихователів і керівництва закладу).
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    вул. Шафарика, садок "Барвінок"
     
  13. unsure

    unsure Well-Known Member

    Ви серйозно? Ми якраз в цей садочок на 2016 рік записані.))))):connie_pull-pigtail Нічого такого незнала про нього. Хай не сприймуть за оффтоп, але чому Вам район не подобається для проживання?
     
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

     
  15. Ari

    Ari Well-Known Member

    я так розумію перед тим узгоджуєт,е що хто несе і скільки?
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member


    і моя найменша доця в 2016 в садок йде. А старша якраз випускається. То я хочу, що маленька йшла в ту ж групу.

    ні, не узгоджуємо. Хто що хоче (от сьогодні баба йшла на ранок, то трубочок купила 400 грам. На новорічні свята, пригадую, я мандарини купувала). По-трошки -- і всім вистачає.
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    В мене чоловік її закінчив, а тепер син вже на підготовку ходить
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. unsure

    unsure Well-Known Member

    О, то Ви б могли мене просвітити на рахунок груп, вихователів. Куди краще, що і як?.
    Мій старший син так само в 82 школу іде цього року, вже записані.)))) Якщо не помиляюся то підготовка ще в лютому почалася?
     
  18. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Так. Ми в 3 групі. Йдемо до Ірини Василівни
    Наступного року буде випускатись (а відтак набиратись) дві групи: "Бджілка" і "Метелик"(може ше якась буде, ну наразі цього віку є лише дві" Ми в "Мететелику" -- туди і хочу. Вихователі молоді (ну нашого віку, і діти у них теж нашого віку), діти їх люблять. Няня нормальна. Я проблем ніколи не мала в садку.

    "Бджілка" географічно ближче до синової групи -- сусідні двері І я спочатку думала, що краще б малу було в "Бджілку", щоб не бігати по всьому садочку одного в одне крило, іншу -- в інше. Але мені сказали, що це вартує того -- віддати в "Метелик" і перейтись у інше крило). Але в "Бджілці" теж хороші вихователі, але немолоді, хоча діти їх теж люблять (у святкові дні групи інколи об"єднують, то мала і бджілкиних вихователів любить)
     
  19. unsure

    unsure Well-Known Member

    А Ви самі вибирали собі вчителя, бо нам сказали що в нас всі хороші.))))
    Я так зрозуміла що можна попроситися, але знову буде стандартна відповідь , у нас всі вихователі хороші.))) Ви мене дуже обрадували що садочок хороший, думаю група вже великої ролі грати не буде.))
     
  20. fmv

    fmv Member

    А є тут хто із 155 садочка "сонечко?
     
Статус теми:
Закрита.