Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

  1. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    зробіть іменні бонбоньєрки і одним пострілом 2 зайців вб'єте, тим більше бонбоньєрки, які Ви обрали, досить великі і самодостатні, як на мене
     
  2. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Хм, можна і так.... Хоча спочатку я планувала надрукувати на них наші імена та дату весілля. Поскладати: наречений, наречена, наречений, наречена.......... Кому вже яка дістанеться... А в випадку з друкуванням імен гостей, то вже певне треба кожній статі відповідну коробочку? Чи дати собі спокій з тими гостями, хай сідають, де хочуть і з ким хочуть.... Але найшустріші сядуть поближче до нас, а мама з татами - десь взаді
     
  3. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Можна зробити так як Ви хотіли, а скажімо "в руки " тим фігуркам дати картки з іменем гостя, або в середину картку вкласти з написом щось типу "дякуємо що розділили з нами радість одруження. Імена і дата", а зверху тоді імена гостей, або ще якось обіграти - тут обмеженням є лише фантазія.
    А от відмовлятися від розсадкових карток я б не стала, тим більше якщо буде не традиційний довгий загальний стіл, а менші, гостям, які прийдуть трохи з запізненням важко буде знайти собі місце і може виникнути проблема, що залишиться по 1 місці за столом, тоді пара вже не сяде, а розсаджувати пару за різні столи, бо за одним не вистачає місця, то певно не дуже добре
     
  4. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    О, так я і зроблю))) Одна голова добре. а дві - краще)) Дякую за підказку! Ще залишилось придумати, що всередину покласти
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. irysuk kykysuk

    irysuk kykysuk Well-Known Member

    Побачила, що в одногрупниці хліби, якими благословляли, були "вдіті" ось в такі атлісні штуки. Не знаєте, як по-правильному вони називаються?
     

    Вкладення:

    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Carrie

    Carrie Member

    В велику бонбоньєрку можна покласти макарунс або пряник (з ініціалами наречених). А на рахунок розсадки, то вважаю що достатньо зробити план розсадки по столах, а там хай самі вирішують як розсістись. В мене так було і побачила тільки переваги такої розсадки
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Дівчатка, обшукала інтернет, не знайшла ніякої корисної інформації, тмоу вирішила спитати тут: мочи в когось були випадки реєстрації шлюбу в загсі раніше 1 місяця (подали заяву і за пару днів розписали) за умови, що наречена НЕ вагітна? можна якось домовлятися з жіночками в загсі чи то все там так строго?
     
  8. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Ми в таку штуку гроші збирали....але щоб хліб був в то "одягнений" - перший раз таке чую...
     
  9. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Так, знаю такі випадки, гроші вирішують такі речі дуже легко. Навіть заднім числом розписували!
    Окрім вагітності є, офіційно, багато умов для швидкого розпису, можливо у вас саме така ситуація?
     
  10. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    багато питань можна вирішити по телефону, скайпу , в соцмережах . Оплату також можна здійснити дистанційно , якщо довіряєте . Насправді все можливо ,якщо налаштуватись на позитив :)
     
  11. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    прошу поради - чи можна запросити ді джея - тамаду на проведення ну дууууууже маленького весілля- бенкету (13-14 осіб.)?

    чи не буде загучно? чи беруться вони за таке? а яка +- вартість?
     
  12. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Моя думка - як є можливість, краще таки замовити спеціально обучєну людину, яка б вела свято, не залежно, 15 чи 100 запрошених. (Хіба, якщо тих 15 осіб - це тільки молодята, батьки і брати/сестри - тоді тамада може бути без потреби, спілкування в родинному колі своє зробить).
    Думаю, що про формат можна безпосередньо з виконавцем домовитися. Який рівень "гучності" Ви зазначите, такий він Вам і забезпечить.
    В нас на 30 осіб був і ді-джей і тамада.
    Щодо актуальної вартості не підкажу, майже 3 роки тому за 2 осіб (вони працювали в парі) ми платили 500 у.о.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. dimalozz

    dimalozz Well-Known Member

    Зараз усі топові ведучі мають свого діджея за пультом, який включає фонову музику та різні музичні вставки у програму та конкурси. Якщо треба то і ціле весілля озвучить. Питайтеся в тамадів. Якщо це не дуже гарячий весільний день, то вам і знижку зроблять, якщо весілля маленьке. Зараз багато таких весіль. Щодо гучності, то від залу ще залежить. Тут теж краще питати у ведучих - вони, як і музиканти, вже кожен зал знають.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Дівчатка, може хтось знає салон де можна замовити пошиття тільки вельону, плаття купила б/у. Бо вже пару людей мені відмовили:girl_cray: Щоб без реклами, то пишіть в приват
     
  15. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    Я купляла окремо, бо там де пошила плаття підсунули якесь ге,

    Вам потрібно пройтися по салонах, хоча перед тим краще передзвонити перепитати, все залежить від того який саме ви хочете вельон.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    якраз цим займаюся, але кажуть, що не ш*ють, тільки під свої плаття
     
    Останнє редагування: 1 Квітень 2015
    Reason for edit: граматика
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  17. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я теж мала довгі пошуки фати. Такі, що були в "моєму" салоні (де купувала плаття), не подобались. Ходила за тиждень до весілля, шукала по всіх весільних салонах і мені пропонували або їхні готові купувати або... або нічого. Не брались за пошиття.
    Але мене виручили все-таки у "моєму" салоні. Подзвонила дівчинка, сказала, що приїхала фата схожа до тієї, про яку я розповідала і хотіла. Я забігла ще туди і обрала її (там ще дещо доробляли до повного мого ефекту "так! це вона!").
     
  18. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Я теж мабуть буду шити фату окремо, тому якщо хтось знає де і в кого це можна зробити, то підкажіть, будь ласка:ThankYou:
     
  19. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я була на одному весіллі, то там біля входу в зал стояла дошка (ну мольберт, чи така звичайна невеличка дошка, як дітям купують) і на тій дошці було намальовано хто де сідає. звичайно, там не було ні імен, ні прізвищ, ні місць, але так більш-менш графічно позначено: тут -- колеги з її роботи, тут -- з його, тут- друзі дєтсва, тут -- сусіди, тут родичі з Канади), тут -- родичі з Бердичева). І воно так добре, бо всі компаніями сидять, і навіть коли хтось спізнюється, то вже не сідає, де є місце -- а йде до "своїх". А там, навіть якщо і немає місця -- то організують, бо своїх легше попідсовувати, ніж чужим незручності доставляти
     
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Я теж бачила таке розміщення типу родичі нареченого, родичі нареченої, друзі теж роздільно, і колеги. Дуже класно, було не скучно, і за столом веселились)))))))))але там не було дошки, офіціанти зустрічали гостей і проводили до столів, сідали де хотіли, але суто за той стіл. Всі були задоволені. Мені особисто не подобається коли є картки з іменами. Гарно коли є вибір де сісти і біля кого за столом.