Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я знову до вас здаватися. Постійно вибиваюся з колії і "мєдлєнно, но увєрєнно" набираю все скинуте назад. Вага без 200 г., така, з якої я починала півтора роки тому і планувала до неї більше ніколи не повертатися. Я в спаді і в постійному цейтноті. Коліна тріщать, джинси тріщать, складки на спині як в шарпея, обличчя теж не підходяще для молодої дівчИни. Сьогодні сотий перший день системи і я буду супер-героєм, якщо зможу нарешті почати її перед Великодніми шинками-пасками. Ідеально було б побути місяці 2-3 і плавно перейти на правильне харчування. Сьогодні притягнула на роботу свій минулорічний щоденник харчування, читаю, майже плачу (там є ще і вага за кожен день). Чи то ще один купити Міріманівський, бо дисципліни нема ніякої. Вже і сестру підсадила на систему, а сама ніяк. Я вже не знаю, чого мені треба - чи копняка, чи скотчу для рота. Я просто тут з вами потусуюся, може нарешті стане соромно перед людьми. Можна?
    Всім погожого дня і сонечка! В понеділок буде звіт (хоч за пару днів).
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. silvia

    silvia Well-Known Member

    не знаю чи я б змогла втриматись перед Великодними смаколиками маминими. Вам буде важко, коли всі сидітимуть за столом... Тому на Паску трошки розслаблюсь в розумних межах, а після - знову в стрій.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    А я якраз за тиждень перед новорічними і різдвяними святами почала харчуватись на системі.
    Гарний мінус за перший тиждень дуже надихнув, і в Новорічну ніч я крихти до рота не взяла.
    На Різдвяні свята звісно, трохи "згрішила", бо та атмосфера Різдва в бабусі в селі і так відходить, вже он діда нема, і може колись настане такий час, коли я вже ніколи не поїм бабиних вареничків. :cry:
    Але я однозначно з"їла (а не зжерла) суттєво менше, аніж якби відклала систему на колись потім.
    Тому вважаю передсвятковий час дуже вдалим для того, щоб стати на правильний шлях.
    Бажаю усім дівчаткам успіху!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Думаю, обмежитись Великоднім сніданком в мами зможу. Але як бастувати за столом в тітки, яка всіх годує і не дає навіть словом перекинутися поміж зміною страв, то вже не знаю. Треба щось придумати...
    В мене теж так одного разу було - то був перший раз на системі. Починала якраз перед Різдвом, то до 10 березня скинула 8 кг. і була мегащаслива.
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    По-перше, якщо ви набрали вагу, то для чогось це треба було. Не знаю для чого. І якщо чесно, то нас то не повинно зовсім цікавити.
    По-друге, картати себе за те, що ви були "мудріша" тоді на противагу зараз, це дуже руйнівний спосіб. Треба просто признатись собі чесно, що я помилилась. Не тому, що я погана, чи крива чи ще якась. Просто помилилась, бо подумала, що можу собі дозволяти все. А ми знаємо, що які б стрункі не були дівчатка довкола нас вони не всі їдять все підряд і воно ніде не відкладається. Треба вважати на те, що їмо, бо таке життя. Просто скажіть собі, що якщо я люблю себе то не буду їсти все підряд в великих кількостях. На цих Святах світ не закінчується. Будуть інші. Будуть інші посиденьки і гостина.
    По-третє, починайте будь-що з розуміння любові до себе. Подивіться зранку у дзеркало і скажіть собі - хто це така гарна людина переді мною? Це я! І від того танцюємо.

    Хочете починайте систему, не хочете не починайте. Тільки не цініть себе за кількістю кілограм на вазі. Вага вам ніколи не скаже яка ви унікальна особистість.

    Так, я мудра казати, хоч в самої до скидання тих кг купа... але я просто змучилась міряти себе і те, що інші мене міряють за зовнішніми ознаками. А що як я ніколи не схудну до ТОЇ цифри на вагах? Перестати жити чи називати себе грубою свинею? Я не говорю про те щоб їсти все підряд. Займайся собою, вважай на себе, але не міряй свою вартість кількістю надлишкової ваги.

    P.S. Вже злазю з броньовика.:girl_blush2::girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Всьо дівчата, приєднуюсь я до вас, наскільки то можливо. Досить вже жерти, бо реально, я не їм, я вічно голодна так ще й до солодкооо дорвалась. Хочеться вже мені порядку в харчуванні :) А для того мені треба стимул і цю темку я люблю :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. IrunkaKraplunka

    IrunkaKraplunka New Member

    Дівчатка, беріть до компанії, бо маю вже зайвих 8кг:girl_sad:Я вже 3 тижня на системі і вага чомусь ну дуууууууже повільно сходить. А от на днях ще й зірвалась і втрачені не повних 2кг благополучно повернулися назад:girl_cray:Питаннячко до досвідчених системщиць : як ви снідаєте? Бо я певно переїдаю і тому повільно втрачаю вагу... Поділіться власним досвідом. Буду безмежно вдячна:girl_curtsey:
     
  9. silvia

    silvia Well-Known Member

    я зранку їм те, чого не можна їсти потім і чого так хочеться і через що можна зірватись з системи, якщо зїсти не в той час. Частіше це печиво, канапочки чи смачненькі булочки з какао чи чаєм. Вага йде.
    Скоріш за все це не сніданок впливає. Що їсте на обід і вечерю? Все по системі? порції?
     
    Останнє редагування: 4 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. hannatal

    hannatal Member

    Дівчата, ану підкиньте мені ідеї, як би то правильно і красиво організувати щоденник по системі
     
  11. IrunkaKraplunka

    IrunkaKraplunka New Member

    Їм я по системі, але трапляється, що обідаю в 3 годині дня, а вечеряю інколи о 7 вечора. Порції такі, щоб відчути ситість. Є обмеження щодо розміру порції? А сніданок повинен бути в один прийом їжі?
     
  12. Jasmin

    Jasmin :)

    Вітаю з приєднанням до 60-десятниць))) Бажаю вам успіхів і дійти до ідеалу у вашому баченні:girl_in_love:
    Вона не тому повільно сходить, що ви снідаєте всім чим хочете, а швидше всього тому, що це вже 3й тиждень. Найшвидше вага сходить 1-2 тиждень. Коли в першу чергу йде вода і ви бачите -400, 300, 200г щодня, а далі все повільніше відбувається. Якщо ви дотримуєтесь рівномірних порцій на сніданок-обід-вечерю, не порушує принципів системи то все повинно працювати. Але раджу завести щоденник і записувати. Думаю багато нового для себе відкриєте.:girl_cool:
    День, час прийому їжі і все, що вживаєте з вказанням ваги. Ще класно день циклу записувати. Цікаво спостерігати за взаємозв"язком циклу і організму, і плюс вага коли коливається під час овуляції легко це простежити і себе є чим заспокоїти.:girl_smile:
    Важите чи "на око" визначаєте?
    Так. Якщо встаєте дуже рано то можете собі дозволити один перекус (50г не більше) до обіду. Але перекус має бути один і на обід ви маєте відчувати голод.
     
  13. IrunkaKraplunka

    IrunkaKraplunka New Member

    Спасибі за підтримку:girl_yes: Буду дуже старатись!

    На "око" визначаю...
     
  14. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Якщо ви про блокнот-щоденник, то Міріманова видала таких кілька, останній був недатований. На днях має вийти ще один за книгою "Едоголик". Але ціна того щоденника зараз кусюча, як за блокнот для запису їжі - востаннє бачила на Кідстафі за 88 грн., а зараз взагалі нема. Тепер пишу все в звичайний блокнот, просто обрала такий, щоб сподобався.
     
  15. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Я собі скачала в тел програму типу I Diet. і по ній орієнтуюсь скільки чого я зїла
     
    Останнє редагування: 6 Квітень 2015
  16. Jasmin

    Jasmin :)

    Скажу вам з досвіду, що тиждень вже важу все, що їм. Виявляється що "на око"я абсолютно неправильно визначала. Тепер просто відкрила очі.
    Спробуйте поважити. Швидше за все, проблема в тому, що порції нерівноцінні на три прийоми їжі.
    --- дописи об"єднано, 5 Квітень 2015 ---
    Там є можливість записувати те, що їсиш? чи вона лише калорії рахує?
     
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Приєднуюсь я до вас, щоб налаштувати ритм "вечірнього неїдження" до Великодня.
    Щодня після 18.00 відписуватимусь, що я не їм на ніч
    ви надихаєте та дисциплінуєте!
     
    Останнє редагування: 6 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  18. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Там є можливість записувати що їсиш, що п"єш, які занняття робиш. Калькулятор калорій
     
  19. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    І я би до вас приєдналась, а то руки вже опускаються(
    Скидати мені не багато, тому не знаю, чи зможу...
    Моя вага зараз 60кг при рості 1.58. Хотілось би побачити 54.9, а в ідеалі 52 кг.
    Менше цієї ваги, я вже страшно виглядаю.
    Спортом займаюсь багато, а от з харчуванням проблеми. Оскільки лягаю не швидше 1-2 ночі, їсти ввечері хочу шалено. Не можу себе стримати.
    Моя мета:
    Як думаєте, реально?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. vasilka

    vasilka Active Member

    Привіт, дівчата! Пройшов тиждень, випало саме на критичні дні. Втрата -1,4 кг, ніби небагато, но по одягу вже відчутно. Є проблема втому , що я не встигаю повечеряти до 18.00 год, получається 19.00-19.30 год. Може взагалі не вечеряти? І ще, вживаю домашні сир і молоко (розводжу водою), але думаю по жирності там більше 5 %. Замовила собі вагу для вимірування порцій. Але саме основне, що почуваюся дуже добре, і нема відчуття голоду.
     
  21. silvia

    silvia Well-Known Member

    майже як я ..мій ріст десь 1.59-1.6. вага після Різдва була 65 кг, що спонукало до дій. На сьогодні 54.4. Ще трошки залишилось. Все реально.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.