Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ука, 13 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. марчелло

    марчелло New Member

    А що у Вас виявили
     
  2. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    народжувала 3 роки тому в медінституті, і знову там планую народжувати....не памятаю чи писала, але я дуже задоволена і персоналом і палатою...в кишеню не заглядають...головне переживаю з тими чисткам)) в мене покишо пдп 30 вересня...головне шоб встигли помити...бо шось мені страшно в інший пологовий лягати...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Я народжувала на Мечнікова. У нас все добре. Пупець здоровий, в мене все ок, ніяких бацил не зловили, при тому що і милася я щодня, і дитину в коридор виносила, і в сестринську ходила, маля лишала бо треба було вискочити, а малявку пильнувати не було кому.
    Незнаю, як на мене то все залежить від гігієни тих хто підходить до малятка. Я, наприклад, мила руки так часто що в житті напевно стіьки не мила. Ну і лікарі підходили оглядати, то брали рукавички. Пупок дитині обробляли так що фактично навіть не торкалися його. Звичайно що ніхто не застрахований від того що хтось пчихе на дитину, але то не значить що в пологовому кишить мікробами.
    Незнаю чого так всі на Мечнікова напали. Спочатку Батальну обговорювали з її стафілококом, а тепер перекинулись на Мечнікова...
    Я, якщо надумаюсь на 3 дитинку, то знов піду на Мечнікова родити
     
    Останнє редагування: 17 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. shpuljka

    shpuljka Member

    Ви знаєте, я жалію, що не народжувала в Городку.А мечнікова спалила би власноруч...стільки горя і болю приніс мені той роддом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. PNL

    PNL Well-Known Member

    А мені багато горя приніс роддом в Городку....
     
  6. shpuljka

    shpuljka Member

    Десь я вже розповідала свою історію..але повторюся.В мене після мечнікова гнійний мастит,( народжувала в листопаді 2014). Груди розрізали в 6 місцях, 2 місяці відходила.Щоб ви повністю зрозуміли той біль, уточню, що кожного дня перев'язки, де в живі рани вставляють дринажі, і так більше місяця.Звідти весь час виходить гній, це просто пекло.Ніякі обезболюючі не допомагали.Мусіла припинити ГВ, бо фізично не реально зціджувати чи кормити дитину.До речі, шрами не проходять. Знайшли золотистий стафілокок+ стафілокок в дитини, гнійні прищі, зелегий кал, ледве вилікували.Хоча, стафілокок просто чекає ослаблення імунітету- і вуаля- він вже знову тут як тут. В мене почались проблеми, весь час вростають нігті, гнояться кутики на пальцях- такого не було, місяць тому гідроаденіт- гнійні закупорки під пахвами. В малого - фурункульоз верхньої губи, вирізали під загальним наркозом в 4 місяці, чуть з розуму не зійшла. От вам і мечнікова.Мій хірург також говорив, що цей роддом треба спалити, бо нічого вже не допоможе.І ще, двоє моїх знайомих, які народжували літом, і вроді все було норм, також попали під " акцію".В однієї після кесарського зі шва гній як пасту видавлювати можна було і й досі бореться зі всякими черяками і т.д. А інша - також купа чиряків, і в дитини весь час гнійники Нічого не допомагає.Може хтось і закидає мене зараз тапками, бо ніби в кожному роддомі є стафілокок і це питання гігієни і всяке таке інше..я впевнена, що саме на мечнікова ходить страшна зараза, ноги моєї там не буде.і буду розповідати це кожному.взагалі не розумію, як ще не закрили цей роддом. Не грайте в рулетку, Мечнікова то МІННЕ ПОЛЕ і думати, чи вас і дитинку мине чи ні - не знаю, чи варто.
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. shpuljka

    shpuljka Member

    Я не знаю вашої ситуації, але думаю,що це не пов' язано саме зі стафілококом, якщо ні - можете мене виправити.
     
  8. qwas

    qwas Member

    ви мене трохи злякали , оскільки планую родити на мечнікова і ще й КР.Проте хочу сказати що першу дитину родила природніми пологами на Батальні.І все вроді би було там чисто, прибирали часто, палату кварцували але через два тижні попали на орлика зі стафілококом.А цієї осені знайома родила в меді то занесли дитинці герпес.В результаті два місяці реанімації на орлика (і таких діток з меду в цей період було там багат з однаковими симптомами).Тому думаю ніхто ні від чого не застрахований, але ваша ситуація справді дуже неприємна мягко кажучи (трохи розстроїлася я
     
  9. Raven

    Raven Мама малятка

    Вже писала, що сестра принесла стафілокок з старшою з Джабула, а з меншою - з Мечникова. Ризик присутній усюди.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. shpuljka

    shpuljka Member

    Я вважала своїм обов'язком розповісти. А кожен вирішує особисто. Просто статистка, не моя, мого хірурга, який тільки то і робить, що чистить ті мастити з мечнікова.І дай Бог, щоб ні до кого і ні в одному пологовому не чіплялась ніяка зараза.
     
  11. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Таке могло статись в будь-якому ПБ.
    Ми після Батальної рік золотистий стафілокок лікували.
    А от з Мєчнікова тільки позитивні спогади. То при тому, що особливо на гігієні не зациклювалась.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    висновок очевидний ( про що вже неодноразово писалося): з будь-якого пологового існує потенційний ризик щось принести. Як і можливість не принести нічого :). І знову-таки ще раз напишу про Мечнікова- так, минулоріч був циклічний спалах внутрішньогоспіталки.після листопадово-грудневої останньої позапланової помивки рівень випадків внутрішньогоспіталки не вищий, ніж зазвичай і не вищий, ніж в інших пологових.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. shpuljka

    shpuljka Member

    Напевно,то щось неправильно з тим у Львові, та й напевне в інших містах така ж ситуація.Але більш за все шокує те,що ,в більшості, ми пхаємо в кишеню тільки, щоб все було добре, а виходимо з цілим букетом інфекцій, без яких наші пологи були б щасливими, а наші дітки й ми були б здоровими.Питання. чому так? Чому ми всі стверджуємо, що ризик однаковий між всіма пологовими і принести інфекціб то нормально і т.д. ЦЕ Ж ПАРАДОКС. Куди дивиться наша влада, скільки ще мають заробити собі наші лікарі на смертях новонароджених і бідах в сім'ях.Як бачимо, дівчата пишуть, що в Польщі й близько такого немає. Висновок- треба щось робити..не знаю, хоч на ЗІК звертатись, чи шо.Хай роблять якийсь шум, знаю, що в нашій країні це важко.А лікарям це на руку..хіба ж буде мама з гнійним маститом і хворим дитям шукати правди в світі??? Звичайно, що ні, бо думає як вийти швидше з того, чим лікуватися, де шукати лікарів і взяти на то все гроші. Люди прибиті горем не мають морально сили повставати проти тої системи.Але треба шось робити, бо скоро ризик шось принести буде зашкалювати, купляємо собі біду за свої ж гроші.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. marianast

    marianast Well-Known Member

    Чому нормально? Це реальність в Україні і альтернативи цій реальності при наших фінансових можливостях нема. Мені 29 років тому на Мечнікова занесли стафілокок. Тоді моїй мамі казали, що роддом простіше знести ніж з нього ту заразу вивести.
    Я 4 роки тому народжувала сина там же, перед самим закриттям, дякувати Богові все ок.
    І проблема про яку ви пишите присутня не лише в пологових, а в усіх лікарнях. Малий колись з Охмадиту приніс букет, те саме і на Орлика в Чорнобильській і т.д.
     
  15. Tetty

    Tetty Member

    І мені, коли я народилася на Мечнікова занесли цю заразу, тому при перших пологах категорично була проти цього пологового. А зараз якось спокійніше до цього ставлюся, розумію, що таке може трапитись в будь-якому лікарняному закладі і стараюся не накручувати себе перед пологами лишній раз.
     
  16. а чи народжував хтось у м . Пустомити? і в якого лікаря?
     
  17. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Знайома там народжувала і дуже задоволена була. Але який лікар приймав не знаю. Хоча мені здається, що домовитися з лікарем не можна (на 100% не беруся стверджувати).
     
  18. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Можна там домовлятися з конкретним лікарем, лежу в Пустомитах на обстеженні. Умови гарні - чисто, тепло, навіть лікарняна їжа нормальна. Половина палат вільна, тут їх здається 5-6 і 2 родзали. До лікарів ще приглядаюсь.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. @Sandoryk напишете хто вам приглянувся, бо я тоже планую там родити)
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    до чого тут наша влада? І що має ЗІК зробити?
    Вище у цій темі вже давала пояснення такому: внутрішньогоспіталка- це біч усіх лікарняних закладів у всьому світі. Вона є усюди. І щороку тисячі людей гинуть власне від внутрішньогоспіталки.Просто за кордоном прекрасно знають, що вивести її- неможливо. Пристальна увага- лише щодо смертельних випадків. А не випадків захворюваності. В тому ж США лише по офіційній статистиці щороку фіксується 2 мільйони випадків внутрішньогоспіталки,. ТОбто, якщо у нас починають всякі позапланові перемивки пологових , бо десь там в іншому закладі зафіксували більшу кількість звернень з ускладненнями по внутрішньогоспіталці, то за кордоном не вважається це надзвичайною проблемою.І ніхто там не буде закривати госпіталь .... на перемивку, бо в таких то і таких то породіль десь там мастит настав. І ніхто не буде з педіатрів гнати маму нести памперс дитини на аналіз -висів можливого стафілококу, бо "каки зелені і дитина неспокійна". Причиново-наслідковий зв язок там будуть встановлювати лише у випадку загибелі. А випадки захворюваності- просто лікувати

    У нашого близького родича в Канаді 4 новонароджена дитина мала внутрішньогоспіталку, яка призвела до пневмонії після народження. І що? Ну пролікували там в госпіталі і ніхто не піднімав ніякої паніки.
     
Статус теми:
Закрита.