"Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем syavych, 11 Серпень 2008.

  1. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

    Сніжна, отож бо й воно )))) це ж лікарям було би так зручно, щоб була якась норма ), бо хто ж хоче сидіти з роділлею 12 чи 18 годин. Воно ж ніби й не треба так, але знаю одну лікарку з ЖК, яка має "інтерес" і "кладе в стаціонар" своїх вагітних ще за тиждень до пологів, перед тим звичайно, що понаганяє страхів, відправить до "свого лікаря", який теж має бажання пошвидше спекатися і звідти беруться ті "як книжка пише".
    А лікарі якраз ті, кому це протокол до одного місця - вони "знають" як краще буде.
    Щось я останнім часом, читаю розповіді про пологи, приходжу до висновку, що пологи - то страшний ризик в сучасних пологових будинках якраз через оце постійне бажання "добрих лікарів" "допомагати" бідним жінкам....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

    дада, мої майжеідеальні другі пологи тому і майже, бо лікар запитав -а може укольчик???
     
  3. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

    чого ж мучитись якщо легкі? І да так можна й тиждень ходити.
    а ви кудись поспішаєте?

    ну да, лікар то поспішає.
     
  4. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    з водами, які підтікають?
     
  5. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    з підтікаючими водами можна, вони ж відновлюються
    головне виконувати певні правила і все буде ок
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    Ем, якісь особливі? Бо я не знаю...
     
  7. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    при підтікаючих водах? є звичайно
    але я маю на увазі не лікарню, а коли мама вдома
    боі лікарні не дадуть підтікати
     
  8. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    Ну так, ти ж про то писала. Які саме правила?
     
  9. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

    Пити багато мінеральної води і не лазити туди без потреби. В ПБ вам того точно не дадуть зробити. До того ж є ще один нюанс - жінка в дома в звичному мікробному середовищі. В лікарні ті бактерії, що виживають (я сподіваюсь тут вже не має тих, хто свято вірить в стерильність в пБ?:)), дуже агресивні і чужі жінці, вона не має до них імунітету. В ПБ тиждень ходити з підтікаючими водами я б і сама побоялась.
     
  10. Isa

    Isa Well-Known Member

    Дівчат,в сусідній темі зачепили тему,захотіла більше почути...суть в тому,шо ті, хто мав 2 і більше пологів...і одні стимульовані,а інші - ні,то пишуть що це "небо і земля"....от цікаво яка різниця-біль,проміжки,потуги,ясність розуму(бо в мене були стимульовані після того як води відійшли,але не було перейм,то,чесно,дуже мала задурманену голову...хто що скаже?
     
  11. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Біль при 2 нестимульованих - терпимий абсолютно, я все ждала того "ужасу" як перший раз, а його все не було. Так й народила. Фізично відчувала, як маля поступово рухається родовими шляхами всередині. Я повністю контролювала своє тіло й була при абсолютній свідомості, ще й встигала сваритися, щоб не дай Боже, мені десь щось там не вкололи :girl_crazy:. Проміжки були коротші, але думаю, що це тому, що 2 пологи. А, ще важливо, я не далася, щоб мені пробивали води - все сталося само собою, вже на кріслі, за 5 хвилин до народження малого. А вперше- пробивали - то зразу перейми стали такі болючі...Ну й в перших в мене був повний набір - окситоцин, капельниця на штативі, з якою я совалася, безкінечні огляди, болючі такі...Й витискання дитини :girl_sad:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
  13. Isa

    Isa Well-Known Member

    Ага,я коли вже від'їжджала від того всього,бо мала капельницю на штативі,з якою я взагалі не те що не мала права ходити,а навіть рухатися,лежала так в одній позі 7 год...то вже потім лікарка сказала,щоб мені вкололи,забула назву ліків...починається на Про- здається,і то вже взагалі голову закрутило...


    Я все собі думаю,я ж ніби і читала перед ДП,і мала тверді наміри всього природнього,але там ну щось нічого не могла контролювати і то не тільки те шо мене стимулювали,але й чого це не можна було встати,скільки там мені того накапали і т.д.
     
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Тих "медиків" повиганяти під 3 чорти треба з пологових. Вони такий психологічний тиск влаштовують, що мама дарагая. Я перший раз теж не могла ради дати емоціям. Другий раз акушерка сказала, що "або давай руку, або вже викликаю тобі таксі і вали додому народжувати". Я сказала, що нема потреби, я машиною можу поїхати, а розберемося потім. Потім було "що ти за мама така", "як в тебе тут кровотеча почнеться, я за наслідки не відповідаю" (дуже смішно, відповідальні ви мої), "а ти знаєш, скільки повторних пологів закінчуються кесаревим і з наслідками?". На останній фразі я таки трохи засмикалася, але якось взяла себе в руки.

    Я вже колись писала, що в пологах дуже чутлива до найменших стресів. Ну і плюс те, що спочатку відходять води і перейми відразу йдуть часто, тільки інтенсивність наростає. А по приїзді в ПБ все затихає. З таким розклАдом будь-який лікар підніме кіпіш про крапельниці. Взагалі ідеально було б нікуди не їхати, але я собі таке не дуже уявляю. Була б можливість народжувати з акушеркою, було б добре, але теж з різних джерел бачу, що ті акушерки - то шарлатанки і не більше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    Перші - стимульовані. відійшли води, слабенькі перейми, повільно відкривалась шийка... кололи, кололи, капали... Біль шалена... якісь нервові медсестри, акушерка, лікар старий пофігіст... Родила 12 годин. Потім дитину рік лікувала.
    Другі - природні. Ідеальні!!! Дуже спокійна, розумна, врівноважена лікарка, з якою ми про все домовились і про знаки, які я буду їй подавати, коли вже не зможу терпіти ітд.ітп.... Народила через 3 години після відходження вод. Немаленька ляля, ні одного розриву (навіть не розійшовся той поганенький шов, після перших пологів). Коли лікарка сказала тужитись, то моя реакція була "Шо, вже???"
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    В мене так на стимульованих було ))) ну не можу сказати що зовсім не боліло, боліло, звичайно. Але отакого як всі описують не було і близько. І отого " як в тумані" не було. Я кричала, трохи, але то тому, що я собі на переймі попробувала кричати, і вона мені значно легше пройшла. Ну то я себе і не стримувала. Воно то, звичайно, в тій стимуляціі нічого доброго нема, але і випадки різні бувають, і лікарю, дійсно видніше.
     
  17. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене були перші пологи стимульовані. То біль був невиносимий, через то мабуть був дуже ясний розум, нічого мені не крутилось, не було туману. Проміжки між переймами були дуже короткі. Народжувала 14 годин. Дитина народилась з гіпоксією, неврологію до року лікували, плюс кривошия була.
    Другі пологи були природні і дуже стрімкі. Народила за 2 години і біль був досить терпимий, а проміжки довші. Дитина народилась абсолютно здоровою.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Від чого???
    Нє, я до пологів теж була така налаштована на все природнє і ти ди, але коли в мене опівночі почали досить сильно відходити води , ми звичайно поїхали в пологовий. Я не прихильниця того, щоб сидіти вдома і чекати перейм і вірити, що дитині там всього вистарчає. Я того просто не можу знати, бо я не медик, а так просто надіятися і "бо на форумі пишуть" то теж якось не альо. В пологовому мені поставили ктг і лишили на ніч. Чекали ніч, ранок, перейми були , але якісь такі хаотичні, нерегулярні. в 12ій просто сказали, що по протоколу треба щось робити, бо 12 годин пройшло від відходження вод. І всі мої уявлення про не хочу стимуляції бо просто всі кажуть , що то не добре якісь були трохи смішні , чи що. Ну бо ж знову таки, я можу вірити, що там ще якісь води є, але чи я готова потім брати на себе відповідальність, якшо щось буде не так? Ні, більше було страшно... Мені поставили капельницю і мене поперло так, шо мамарідна.. Так, боліло жестячково, а плюс ще постійне лежання під ктг. Ну вопшем я не про то, а просто ну які такі наслідки після стимуляції, про які я тільки тут на ДП читаю? Понятно, без діла нема чого стимулювати, але чекати , коли вже води відійшли теж не завжди варто. Ну може як хтось дуже впевнений, що все буде добре , скільки б не прийшлось чекати. А я виявилось, що таки в таких ситуаціях схильна довіряти лікарям


    А, ну і малявка у мене народилась цілком здорова, 10 балів по Апгар
    --- дописи об"єднано, 18 Квітень 2015 ---
    А про в тумані, то в мене до того було всьо в тумані, ну бо ціла ніч не спана, ранок і я вже входила в якийсь такий дивний стан, хоч тоді ще ніхто нічо не колов, а от як поставили капельницю,то власне так само
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    От і я про то. У мене вдома кровотеча якась почалася. А то вже сороковий тиждень був. Вагітність проходила суперово і тут така халепа. Ми відразу в пологовий. Там подивилися і відразу в родзал. Я теж не була схильна сперечатися, а таки довірилася лікарю.
    Віторія, у нас малий мав гіпертонус, робили масажики. То я думаю що то може бути якраз через стимулчцію.
     
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @KAPUCHINKA ну не знаю, може нам повезло. Правда тут так про ті гіпертонуси не говорять, ну принаймні я на наших форумах читаю,то прямо всі то мають і масажі роблять, а тут взагалі нічого такого