Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

  1. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    вибачте, якщо закрутила вам голову. Зараз в мене в паспорті віза Д, до липня, видали на 180 днів. Я так розумію- то національна. Бо родичі робили запрошення від воєводи, брали на себе забов"язання, тому питаю чи потрібно грошове забезпечення при такому запрошенні
    --- дописи об"єднано, 15 Квітень 2015 ---
    @Megan
     
    Останнє редагування: 15 Квітень 2015
  2. Megan

    Megan Well-Known Member

    Ну виходить національна. На національні візи не треба доходів, але я можу помилятись, бо я не є працівником ВЦ. Хіба подзвоніть і уточніть ще в кол-центрі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    То якийсь капець. Я прописана в Рівному, а живу у Львові, подавати документи збираюся, відповідно, за місцем прописки. Виявлється, оплачуввати сервісний збір треба в Луцьку чи Рівному, бо то інший округ, ну шо за йоклмн!!!!:girl_cray: Раніше планувала відпроситися з роботи на один день, щоб подати документи, тепер, блін, тре їхати хз куди, витратити цілий день лише в банк?? Грррр!!! Європа, вашуматьзаногу!!! Кам"яний вік!!!
     
    Останнє редагування: 15 Квітень 2015
  4. winner

    winner Member

    підкажіть будь ласка, може хтось нещодавно сам пробував відкрити польську бізнес візу, які точно потрібні тепер на неї документи дорослому і дитині 10р.? В кол центрі читають тупо з сайту, на сайті шось я не можу розібратися.
     
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    В листопаді 2014 не потрібно було оплачувати сервісний збір і послуги ВЦ наперед. Можна було в день подачі документів оплатити.
    Тобто для призначення дати подачі документів не потрібна була квитанція про оплату послуг ВЦ, навідміну від Львова.
    Хіба зараз щось змінилося.
    Пи.Си. я про Рівне.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    А напишіть ще на рахунок візи дитині: зараз потрібно дитину окремо записувати на подачу документів, правильно? А щось за дитину оплачується?

    Я хочу зараз подавати на третій шопінг, але щось навіть не знаю, чи пройде. Я безробітна, зараз стою на біржі. Рахунки маю в банках, навіть не один. Може заканає.

    А от чоловік у мене фоп. Діяльності на даний час як фоп він не веде. На нього є депозитний рахунок, який вже на час подачі документів не буде депозитом, а звичайним поточним. Я так розумію, що дані по фопу не потрібно подавати чи як? Коротше, не знаю як йому відкрити... що думаєте?
     
  7. Megan

    Megan Well-Known Member

    Дитину записуєте окремо, як дорослого. Тобто платите в банку послуги, дитина має окрему квитанцію, і окремо в чергу записується. Єдине потім за візу дитині не платиться.
    Собі візьміть виписки з банку по рахунках, і довідки про стан рахунку.
    Чоловікові так само, можна подати документи поо фоп, і так само довідку про стан рахунку і про рух коштів. Ну і що що не депозитний, а поточний, головне, що гроші є.
    Свіжий прикол. Недавно їхала, на кордоні поляк допитувався скільки маю грошей. Кажу 300євро. А він мені каже, що то мало. Я як витягла всі свої картки (кредитку, соціальну і зарплатну, ще й копілку приватівську знайшла в гаманці), поляк глянув "о Матко Бозка, ілє пеньондзи"))))

    Якщо працюєте у Львові, візьміть довідку з роботи і подавайте у Львові. Так можна. Ну минулого року можна було. Попитайте у ВЦ.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Вже треба.:girl_sad:
    Відпросилася з роботи на завтра, їду. Зла. Можу зрозуміти, чому подавати треба за місцем прописки, але щоб платити - не розумію!:dash1: Все для людей...
    Ще місяць тому можна було в Рівному записатися на подачу через тиждень-два, а вже зараз на кінець травня тільки, треба швидко їхати.
    --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2015 ---
    Знаю, але дуже довго тут буде чекати вільних дат. Десь недавно записували вже на липень, а зараз пише що взагалі вільних дат немає.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Megan

    Megan Well-Known Member

    Таки нема вільних дат.. Маю знайомого, що працює в Польщі вже кілька років. Закінчилась віза, на нову не може подати, бо немає дат. Пішов вчора до консула. А консул каже як ти такий класний спеціаліст, то хай шеф зробить тобі карту побиту. Отаке (
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. PNL

    PNL Well-Known Member

    Ще в Ужгороді можна здати на візу, тут ніби менші черги
     
  11. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Здати на візу можна багато де. Питання в тому, чи приймуть документи, якщо людина там не прописана і не має довідки про роботу в тому консульському окрузі.))))
     
  12. PNL

    PNL Well-Known Member

    Одногрупниця живе в Старому Самборі і там працює, документи в неі прийняли, щоб не іхати отримувати замовила послугу курєра, доставка коштує 70 грн, привезуть до хати)))
     
  13. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Ми з чоловіком проживаємо і прописані у Львові, подавали документи в Ужгороді, так як у Львові та Івано-Франківську не було вільних дат. Документи прийняли без проблем, за 10 днів кур'єр доставив паспорти з візами:) . П.С: мені там більше сподобалося ніж у ВЦ у Львові - немає тої метушні, зверхності працівників ВЦ, все якось так спокійно і тихо.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    А, ну так, це ж той самий консульський округ.))
     
  15. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Дівчата комусь вибивала на сайті інформація, коли реєструєшся на подачу документів і вже вводиш код з квитанції , мені вгорі вибиває таке

    paragon, ****/****/**** is ??????????? замість * мій номер

    Ще хотіла спитатись ч иє хтось хто розуміється на документах стосовно Карти Поляка. Маю документи бабусі, але нзенаю чи вони підійдуть під категорію Карти.
     
  16. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Вибивало. Глюки сайту. Реєструйтеся по телефону.
     
  17. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Приїхала до мами, оплатила послуги візового центру. І дізналася, що консульський збір платити також тільки в своєму окрузі. Добийте мене, коли воно платиться? Мені ще двічі треба буде з роботи відпрошуватися?
     
  18. oliv

    oliv Active Member

    Підкажіть, хто знає, оперативненько треба...
    Показує на реєстрацію, що єзявилося вільне місце на цей понеділок на 20.04 в Івано-Франківську. Дає ввести всі дані, квитанція, паспорт... А вже як доходить до вибору дати - то показує зеленим те 20.04. Вводжу перевірочні символи, а воно знову пише - "виберіть вільну дату" і нові символи дає... В чому може бути проблема? Чи то просто немає вже тої дати?
     
  19. Megan

    Megan Well-Known Member

    Консульський збір платиться при подачі документів. Здали документи, оплатили збір, віддали квитанцію оператору.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, як то зрозуміти що немає вільних дат? І за декілька місяців не можна записатись чи що?