Дитячий психолог

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем katrinka, 31 Березень 2010.

  1. wejmej

    wejmej New Member

    Відповідь: Дитячий психолог

    Шановна countessa, Ваша дитина це маленька але особистість. Якби Вас били, а потім знову змушували іти до тих самих людей, де Ви будете отримувати словну абу фізичну розсправу. Я думаю що Ви не скажете слова подяки або зрозуміння для тої "руки" яка Вас повертає в погане середовище. На перше місце треба поставити інтерес дитини, а аргументи: друзі, постійна обставновка до якої дитинка звикла, відкиньте на бік. Я ніколи не брала участі в форумах, шукаючи психолога для своєї дитини натрапила на Ваш лист,-мусіла відписати, навіть присвятила час щоб зарееструватися на цьому сайті. Ваш лист обурив мене, особисто я розірвала б ту виховательку не задумуючись(а я теж мирна, врівноважена людина)... Моє бачення мирного рішення проблеми- підійти до завідуючої закладу пояснити ситуацію і вимагати переведення в іншу групу. А вона(завідуюча) як хоче так і нехай проводить внутрішні переміщення і внутрішні перевірки. І поясніть що Ви не бажаете "розборок" але допустити щоб дитина мала в майбутньому проблеми Ви не можете тому і вимушені звернутись з данним проханнім про переведення. І якщо треба заключення лікаря і підставу для переведення то Ви ЯКЩО треба то надасте, але бажаєте вирішити проблему мирним шляхом. Я думаю завідувач піде на зустріч і Вам і Вашій дитині. З повагою Веймей. Не дайте образити своєї дитини нікому, які б Ви мирні не були б!
     
  2. veronka

    veronka зла друзя

    Відповідь: Дитячий психолог

    Дівчатка, шукаю дитячого психолога, дуже потрібно. Здається, що втрачаю з дитиною контакт і Маргош мене боїться... Внаслідок моєї постійної нервової напруги і стресу, я стала занадто вимогливою і строгою з коханятком ібачу в нії зміни( відчуваю, що вона "затихорилась", приховує свої емоції. Потрібно щось терміново робити, дуже боюсь втратити її довіру і любов...
     
  3. karioka

    karioka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий психолог

    дуже прошу теж підказати якісь добрі контакти...бо старша моя доця не хоче ходити в садок, мені нічого не розповідає...а вдома вічні війни з меньшою сестричкою...:sad: я вже не маю сили ,та й бачу що сама не справлюсь...
     
  4. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий психолог

    І мені потрібен психолог для малого, порадьте хто має.
     
  5. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий психолог

    Вітання!

    Прошу контактів перевіреного ЧЕСНОГО психолога. Мені звернули увагу на гіперактивність в старшої, хоч я раніше думала, що це більше надмірна фізична активність і некерованість, а в нас такого не прослідковую. Я завжди знала, що вона в мене надто емоційна, але зараз я бачу що та її неуважність якось прогресує чи що. Я знала, що то якось не нормально виглядає, їй ДУЖЕ важко зконцентруватися. Вона не може, "з`їдає" нерви мені і отримуємо замкнуте коло.
    Ну от цитата з Вікіпедії:

    Дефицит внимания:

    Снижено избирательное внимание, неспособность надолго сосредоточиться на предмете, деталях предмета, небрежные ошибки;
    Невозможность сохранять внимание: ребенок не может выполнить задание до конца, несобран при его выполнении;
    Впечатление, что ребёнок не слушает, когда к нему обращаются;
    Имеет трудности с организацией своей деятельности, часто переключаются с одного занятия на другое;
    Ребёнок избегает или не любит задач, требующих длительного умственного напряжения;
    Частые потери или поломка нужных вещей;
    Лёгкая отвлекаемость посторонним шумом;
    Повышенная забывчивость в повседневной деятельности.

    То все про нас :sad:.
    До того нерозбірливе (швидке) мовлення, погана координація рухів (вона остання у класі вчиться вишивати, та так і не може до кінця одну стрічку довишивати). Я не хочу її часто сварити чи робити зауваження, я хочу розібратися, чому їй так важко зконцентруватися чи запам`ятати? Хоч вірші, чи якісь дурнички ляльок вона дуже швидко запам`ятовує, вчиться непогано, хоч і не старається, особливо цікаві їй уроки.

    Я хочу, щоб мені психолог сказав, чи то нормально, чи у нас є проблеми з гіперактивністю чи ще з чимось. Я не хочу, щоб з мене просто "тягнули" гроші.

    Прохання утриматися від "та що Ви, та всі діти такі". Не всі і не такі. Я хочу почути думку психолога про свою дитину.
     
  6. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий психолог

    до Олега Романчука з тим.
     
  7. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Порадьте будь ласка дитячого психолога, який проводить заняття на дому в ігровій формі.
     
  8. Conia

    Conia New Member

    Ми ходили в центр розвитку дитини коло сім'ї на заняття з ігрової терапії до психолога.Дитині дуже подобались і вправи і сама психолог яка швидко знайшла до малого підхід і залучила його до гри , не могли дочекатись вже тієї п'ятниці щоб йти бавитись до тієї тьоті (нажали вона приймає там лише раз на тиждень). Після кожного заняття психолог радила на 'що звернути увагу , як організувати простір та використовувати ігрові моменти для корекції поведінки та мотивації до навчання. Проте не впевнена чи вона проводить вдома такі заняття.(
     
    Останнє редагування: 17 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    а для якого віку такі заняття?
     
  10. Alluska

    Alluska New Member

    Привіт дівчата. І нам потрібна допомога у пошуках психолога чи психотерепевта (у Романчука та у Джерелі приймають з вересня)......Доці 2,3р, дуже активна, не говорить (але під ніс собі бельбоче часто щось), останні 2-3 місяці зробилася ну просто не контрольованою, істерики практично без будь-яких причин, через раз реагує як до неї звертається, хоча чує 100%. Буду вдячна за допомогу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Ket Kit

    Ket Kit New Member

    Доброго дня.У мене така сама ситуація,тільки син ще головою стукається об все що бачить.Ви знайшли психолога ?Бо я в пошуках і окрім джерела та кола сім'ї нічого не радять.Ми
    були у колі сім'ї,проте їхні спеціалісти не змогли знайти підхід до дитини.Можливо Вам когось порадили?Дякую.
     
    Останнє редагування: 24 Серпень 2015
  12. Alluska

    Alluska New Member

    Нікого зовсім не порадили, булу у Сенсі але без "сенсу" якщо дитина не йде на контакт. Порадили йти до невропатолога чи невролога от ми зараз хорошого і шукаємо.
     
  13. Ket Kit

    Ket Kit New Member

    Ми ходимо до Свинаренка.Задоволені.Зараз в нього робимо масаж.Бо всі проблеми у синулі через защемленні у шиї.
    --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 ---
    Ми ходимо до Свинаренка.Задоволені.Зараз в нього робимо масаж.Бо всі проблеми у синулі через защемленні у шиї.Якщо захочете то скину Вам його моб.
     
  14. Alluska

    Alluska New Member

    Дякую за пораду. Буду Вам дуже вдячна за номер тел.
     
    Останнє редагування: 8 Вересень 2015
  15. Ket Kit

    Ket Kit New Member

    0964383030 це в приватний кабінет на Одеській.Прийом 180грн.
     
  16. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    І у нас така ж проблема. Може хтось порадити хорошого спеціаліста. Але дитина ще й дуже боїться лікарів. Просто якась дика фобія, навіть до окуліста боялась іти, коли медогляд в школу проходили.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Можна контакти в ПП, будь ласка.
     
  18. elitka

    elitka New Member

    i менi будь ласка номер.
     
  19. kewa

    kewa Well-Known Member

    iriwa,прочитала ваш допис написаний ще в 2010 році #9.як в вас зараз?

    помітила,що в малого мабуть якісь проблеми.не хоче говорити,(2,5 роки),не можу його чогось навчити.те,що йому сподобалось,то легко сприймає.а сьогодні в садочку мене ошарашили,що на свято миколая не знають чи варто ввести малого,так як він відмовляється щось робити.не знаю куди йти,до кого.порадьте,в кого така ситуація
     
  20. silvia

    silvia Well-Known Member

    як то не знають чи вести? дивні такі....минулого року у нас в яслях більшість діток, як побачили на святі батьків, то побігли до них і вже всі разом водили хороводи. Цього року - це вже молодша група - було к-ка діток, які все свято осені просиділи біля батьків і не йшли до гурту діток. І ніхто нічого нікому не говорив.
    ну не цікаво йому на тому святі, то що?
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    в 2,7 ми теж ходили по лікарях і гнали робити ЕЕГ, хоч чоловік був проти. ЕЕГ було відмінним, порадили просто більше займатись дрібною моторикою і спостерігати. Після 3-х прийти.
    Проривати почало якраз після 3-х і зараз часом хочеться просити помовчати ( звісно не всі ще бувки чітко вимовляє).
     
    • Подобається Подобається x 2