Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

  1. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    я ж не знаю конкретної сумми і якщо їх кілька і ще в іноз.валюті,треба іти в банк чи як?
    мені здається,що то не вартує і так заповнювати,бо явно мені ніяка там субсидія не світить по площі і з/п(всього нараховано),а ще ті депозити,гектари землі,нерухомість,дохід від оренди землі.
     
  2. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    так, в банку вам скажуть суму
    або можна подивитися через інтернет-банкінг чи смс-сповіщення, якщо є така можливість,
     
  3. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Знаєте чому- бо з тих грошей вже і так % забрали(коли ЗП видавали). Може вистарчить одного разу? Хоча де там їм вистарчить грр.
    Терпіти російську владу не можу. Та в них і то цей % ставлять не на всю % ставку, а на різницю вище певної ставки. А нашим все мало, мало і мало...
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    З тими субсидіями хіба виграють ті,що мають мінімальну з/п,а в конверті ще 2-5 тис. грн.,тож поширена схема,ніби всі працюють на мінімалку:girl_crazy:
    А з тими податками на депозит,хто виграє...? Більшість гроші забрали чи чекають забрати...от прийшла смс,що відділення банку закривають і мене тепер будуть обслуговувати в іньшому:girl_sad:відповідно штат скоротять.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Пасивні доходи оподатковуються у більшості країн світу, це поширена практика, в цьому немає нічого екстра.
    а з тих грошей, вже ніхто у вас нічого не вираховує, вираховують з грошей, які заробилися (те саме, що відкладати 10 років з зп, складати в баночку, а потім за ті, вже оподатковані, заощадження організувати якийсь бізнесочок, який приносить доходи, за вашою логікою, податки вже не мають платитися, бо вже заплатили їх з зп))))
    є дохід-плати податок
    і немає глобальної різниці від зп це дохід чи від депозиту
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Приватбанк:girl_crazy:.
    Якщо там є соцрахунок- то депозит на суму щомісячного поповнення чи менше не оподатковується.
    Для своїх все якась файна схема та знайдеться грр.
     
  7. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Дівчата, в мене питання чи хтось з діючих ФОП пробував оформляти субсидію. Там виходить реально маячня, як на мене. На скільки я зрозуміла, що вказується дохід ФОПа на субсідію. Але ж це не прибуток його, а оборот за період. Для декларації в податкову лише для єдиноподатників-платників ПДВ та загальносистемників вираховується прибуток, а в інших випадках ніде таких даних нема. І виходить що то абсолютно нереально отримати субсидію для ФОПа-єдиноподатника, як на мій погляд. Бо оборот на місяць, все таки,є хоч пару тисяч(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Я також шукала інформацію щодо єдиноподатників .... нічого ніде немає. І тому наразі розумію що це нереально так як ті доходів і витрат не ведуть, а є лише обороти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Ще комусь крім мене не прийшла квитанція з Львівтеплоенерго? Хотіла сьогодні заплатити, але квитанції не виявила. Так само тітка не дочекалась (та сама вулиця).
    Може це пов'язано з новими тарифами?
     
  10. Linna

    Linna Well-Known Member

    В мене також квитанції до сих пір нема, але за тепло вже зняло гроші з картки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    @aknytsU, в нас була квитанція, ще десь на початку тижня - Любінська
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Mylnyk

    Mylnyk Member

    ось вам дівчатка http://ok.ru/video/63728492921015-0 дивіться відео і не поспішайте подавати документи на субсидію !
    подавайте але ТІЛЬКИ після 1-ого травня !
     
  13. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Отримала рахунок за газ за березень. Замість 170кубів, вписано 61... я офігіла. Зателефонував чоловік у Львігаз, пояснив, що нам прислали квитанцію з меншим показником. Йому відповіли, що, мол, ви можете заплатити за фактично спожитий газ без зміни показника, а ми вам то з наступного місяця вирахуєм. Але щось мені здається, що все одно потрібно, щоб вони той показник поміняли, бо потім та сума буде просто як аванс за більш, як 300кубів за квітень, який порахують вже по новому тарифу, ще й різницю по завищеному. І тільки позавчора читала на ФБ про дуже часті випадки занижених показників за березень. Сволочі, зла просто не хватає на те "жити по-новому"!
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2015 ---
    І ще, якщо у нас площа перевищує оте
    "социальная норма жилья - 13,65 кв. м на одного человека + 35,22 кв. м на семью", то я не можу претендувати на субсидію, чи то просто різницю в площі мала б покривати субсидія (то так грубо кажучи)?
     
  14. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Готуємось і ми до субсидій. Прописались всі в квартирі, де живемо, бо розкидані з тими прописками були по всьому місту.
    Квитанціі нам приходять на власника квартири, який тут непрописаний і не проживає. Як тепер потрібно діяти, щоб ті квитанціі приходили на чоловікове ім'я? Ходити по всім інстанціям з домовою книгою, чи як? Чи то договора потрібно переукладати?
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    А якщо у мене чоловік не прописаний (і не збирається), але проживає. Прописані тільки я з дитиною, а власник - свекруха, яка з нами не живе і не прописана, то на кого тоді оформляти і скількох людей вписувати?... голова обертом від того...
     
  16. катенок

    катенок Well-Known Member

    Ми тим і займалися, об"їхав чоловік всі інстанції зі всіма документами. Зайняло цілий день поки на себе все переписав, бо всі квитанції приходили на свекруху, яка тут не проживає і на неї оформляти субсидію ми б не змогли.
     
  17. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    так, переукладати договора. і всюди довідку Ф2 мати бажано. ще в обленерго в мене хотіли копію паспорта власника, мене, документ на квартиру.
     
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    а в нас ще цікавіше-квартира моя власність, не прописаний ніхто. живемо втрьох з чоловіком і малою. то конче треба когось прописати?
     
  19. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    от і в нас таке. Вже прописались тепер залишилось переоформити особові рахунки
    В нас аналогічно рахунки на свекруху яка не живе з нами. Підкажіть, будь-ласка, це потрібно переукладати угоди зі всіма комун.службами? Чи потрібно на це довіреність чи може особиста присутність власника? Буду вдячна за відповідь. Мене тільки чекають ці всі переоформлення, тому не хочу лишній раз гасати по місту :)
     
  20. катенок

    катенок Well-Known Member

    Потрібна довідка з жеку ф2, де будуть вказані всі прописані і новий власник відповідно і зі всіма документами( копіями паспорта, ідент.коду, свідоцтва про право власності, в теплоенерго- ще й техпаспорт квартири). Ніяких довіреностей не треба , ми ж її не виписували з квартири,а просто переоформили власника на сина.
     
    • Корисно Корисно x 1