Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

  1. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Тою водою.
     
  2. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    а як саме промивати?закапати і положити на животик чи підняти вертикально? бо наш тато теж захворів, бо йому вже було дуже душно!
    і ще таке питання як правильно носити дитину (2міс) вертикально? можливо хтось дасть посилання на адекватне відео?бо в нас конфлікт зі свекрухою,вона тупо садить малу собі на кисть і каже,що все вона фіксує!можливо я не права, знаю що рука має тримати попу і спину фіксувати.
     
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ми від самого початку під дубкою рукою і спинку іншою рукою. Або ще пригадую вона так нозі складала як жабка і я так попу рукою до себе прижимала, ну і спинку само собою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Ми теж так найчастіше носились. Думаю, що в 2 місяці спинку ще обов'язково потрібно підтримувати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    вот,а вона спинку не фіксує,а лише голівку,тобто попа і головка!
    --- дописи об"єднано, 7 Квітень 2015 ---
    блін,зла я і як дитина має спати?,я ложу на бочок,і головка теж на бочок,бо може зригнути,але я роблю не правильно,бо має бути на спині дитина! я вже якась холодна з того всього
     
  6. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Мій синок на боку не спав, а як клали, то плакав. Просто голівку повертали на бочок, поки сам не почав нею крутити.
     
  7. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Дівчата, потребую поради! Десь у п'ятницю помітила червоний невеликий прищик у малої на ареолі зліва. Ще було невелике шелушіння на обох ареолах грудей. Помастила ліпікаром, вроді-би, прищик не збільшувався і почервоніння трішки зійшло. До вчорашнього вечора все було без погіршень. Сьогодні знову почервоніння, ніби така пляма червона. Це банальна алергія чи щось інфекційне теж може давати таку картину? Загальний стан нормальний, більше по тілі нічого такого не було.
     
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Малий останні 5 днів сильно крутить головою зі сторони в сторону. Переважно коли його з рук викладати на поверхню, коли він спить. Акуратно кладу на диван, або у візочок сонного і починається. Триває недовго. Аж лисину собі позаду витер. А цієї ночі крутив головою значно більше ніж звичайно. Що це?
     
  9. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Думаю, просто навчився гарно крутити головою ;) А щодо протертого - зверніть якось увагу на 6-7-місячних діток.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    І в мене страшенно крутиться, і голівкою туди-сюди. Викручується, вигинається. У візочку, або вдень коли ми разом спимо такого нема, а від средини ночі починається. Що то може бути? Холодно, незручно,голодний, тісно йому зі мною?
     
  11. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    У нас навпаки, кажуть, що вертикально дитину в такому віці носити не можна, що потрібно - горизонтально. А малюк не хоче носитись горизонтально, хоче все розглядати, а то можливо у вертикальному положенні.
    А на таке кажуть, що ми дитину садимо :girl_haha: Теж би просила
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    ну по такій теорії в слінгу тоді теж сидит
     
  13. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    І то теж кажуть:girl_sad: Взагалі, часто чомусь люди звертають увагу на те чи можна носити вертикально.
     
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    а цікаво чого ж не задумуються, чого саме в такій позиції діти часто заспокоюються швиденько. Я ще в пологовому як була, доня на другу ніч раптом почала плакати, цицю випльовувала, тоя її притулила до себе вертикально і ми так по палаті ходили.
     
  15. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми горизонтально тільки їмо. Всі намагались нам щось довсти, що то для спини зле, дитина сидить і бла-бла-бла. Дуже помічне дати просто на руки люди беруть горизонтально - плач, кажу аби тільки спробували, підняли, одразу спокій. На тому розмови припиняються.
    В нас ще одна "біда" ми спимо на животику. На спинці або навулиці у возику (але спершу треба заснути вертикально на плечі), або біля циці на ручках. Все, всі інші варіанти - на 10 хв. і підйом
     
  16. Talya

    Talya Well-Known Member

    та то не біда) це корисно для роботи животика
     
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, дуже розклеїлась я після пологів. Страшно болять коліна, ломить руки, волосся лізе страх. Воно й під час вагітності лізло, а тепер то боюсь його чіпати бо саме сипеться. Хочу спробувати попити вітаміни. Як думаєте, малятку то не зашкодить, якщо ми на ГВ?
     
  18. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    В нас температура :girl_cray: більше наразі ніяких симптомів. Приходила сімейна, послухала, подивилась горло, зуби- все чисто поки. Температура була 38,4 поставила свічку ефаралган то збилася до 37. Зараз знову 38,2 :dash1:Стерла трошки водою з оцтом то ніби спала. Що робити збивати температуру чи ні? І що взагалі робити? Зубів наразі нема жодного, але і признаків що то на зуби теж нема. Не червоне і не припухле. Хелп!
     
  19. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Дивіться по дитині, якщо важко переносить температуру, то збивати, а як нормально, то не варто. Можливо, це розеола і у вас буде висипка через три дні. Нічого особливого робити не треба
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. happylady

    happylady Well-Known Member

    Думаю у Вас стандартний набір післяпологової пані ))
    в мене ситуація з волоссям була аналогічна, це нормально) але додаткові вітаміни Вашому організму не завадять. я пила (і продовжую зараз,ми теж на ГВ) елвіт (або прегнаткеа), + п'ю ще окремо вітаміни кальцію по 1 пігулці вдень.
    Десь після 4-х місяців волосся стало сипатись менше, потім взагалі перестало.
    зараз гарно відростає) тьфу тьфу*))
    Не переживайте, все у Вас буде добре! Пийте вітамінки і радійте Вашому малятку!))